41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#3429 Arrgghh minden alkalommal mikor új game iso jelenik meg az nforce.nl-en, egy pillanatra megáll a szívem :)
DB -
#3428 De legalább a fórumuk rendbejött. Na lássuk a nyálgépek sirámait. -
#3427 Hja, nem kell magic effect reduction mod ;] -
Johny Killer #3426 ne linket! valaki csináljon magyar mirrort mert ezek tele vannak!! :( -
#3425 Megjegyzem nekünk is ugyanannyi elmenni az oldalra mint neked. -
#3424 linkelje be vki ply -
csgj #3423 eza countdown nem volt túlzottan hosszú... -
#3422 Árgh, végre a magicka efekt is jól meg lett oldva. Nem az a fényparádé mint a Mw-ben, csak így szolidan.
Én meg azt hittem, hogy az Antroanchos képen azért piros mert ez a daedra dai-katana. :-) -
csgj #3421 hát én a honlapon találtam -
Johny Killer #3420 melyikre gondoltok? ami az OblivionHq-n van vagy van egy új is? illetve 3db új... :D -
#3419 Rövidebb, kevésbé látványos mint az előző... :-(
De azért még mindig öl butít és nyomorba döt, majd meglátjátok. :-) -
csgj #3418 na nekem is megy -
#3417 Nekem a fileshack vagy miről már lent is van. :-) -
#3416 Na, a hatodik mirror negyedik almirrorjáról végre egyáltalán elindult, 17 KB/s egész tűrhető.
Szerény becslésem szerint is tízezrek töltik le ezeket....
Innen sikerült
DB -
#3415 Meg persze 3 új screen -
csgj #3414 ja, a honlapon -
#3413 meg 3 kép -
csgj #3412 hol?
-
#3411 Na új videó, lehet tölteni ;] -
#3410 van új múvi:) -
csgj #3409 cool, akkor izguljunk még egy emberrel többen! -
Newfronter #3408 Sziasztok!
Nem ismerem az Elder Scrolls sorozatot, de talán ez a játék be fog jönni. Sajnos nem vagyok egy nagy RPG fan. Viszont ha tényleg igaz, hogy itt nagy a szabadság és tényleg azt csinálok amit akarok, akkor én is beszálok ebbe a nagy várakozásba. :)
Játszottam anno Lineage 2-őt, habár azt tudom, hogy az csak híg RPG, ehhez képest.
Szóval nagyon kíváncsi vagyok erre a kis játékra....
Davidus ez jó kis kép, habár afelől nem aggódom, hogy nálam is így fog kinézni :) -
csgj #3407 mondjuk ez egy xbox-os kép.... -
csgj #3406 sztem azért bőg mert nem bírja a szép látványt -
#3405 Mi bajod vele? -
#3404 brühühü -
#3403 Hivatalos fórum megint megfeküdt. Kellett nekik ennyi Hype ;] -
#3402 nyomozd ki:)a link sokat segythet:P na vissza az Oblivinhoz... felváltva nézem a német meg a tegnapi videót... kicsit segít:D -
#3401 Nem. Nforcera linkelték... -
Johny Killer #3400 jesszusom ez miből van? mármint milyen játék?? -
#3399 Asszem valami régebbi bétás bemutató maradványai, mindenesetre a dunmer-csajos képet már láttam pár napja a hivatalos fórumon. -
#3398 OFF
Ezt látnotok kell!(igen ingame:) -
Johny Killer #3397 igen láttam már őket... csak nem a ninjaHQ-n találtad őket??? :D -
#3396 Ezeket láttátok már? Lehet nem újak, de hátha valaki még nem látta.. -
Johny Killer #3395 és az az 1500x2000-es van a kalózöblön?? mert ott nem találok semmi ilyet... nem adsz egy linket rá? -
csgj #3394 most 7 game van a gépemen, és valahogy egyikkel sincs kedvem játszani! nemtok mit tenni.. így várok amíg ki nem teszik végre.. -
#3393 Ez az április oxm, de ettől van egy 1500x2000es felbontású verzió, hiba és tépések nélkül. Amire én varok az ENNEK a képnek az alján levő cikk, és azon többi része ;] -
#3392 Egy hét múlva szemüveg garantált! -
Johny Killer #3391 én is órák óta itt vagyok (mármint az internetnél) és keresgélek, fórumozok, MSN-zek és sok ilyet... -
#3390 nem vagy egyedül:D