41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#4117 Akkor meg főleg nem kell kiakadni. #4106 még mindig érvényes. -
#4116 Hivatalos, de nem aktuális ;] Igazad volt, ők játszottak vele, kézzel foghatóan, de csak pár napig és csak tesztelték. Azóta ők is otthon ülve várják a játék megjelenését, csak ők már tudják mire számíthatnak... ;] -
#4115 de mondom ezek a bethesdások lehetnek:P -
#4114 #4099 xbox. com azért elég hivatalos:D -
Newfronter #4113 Engem ebben a madárcsiripelés fogott meg. :D -
#4112 Kinek hiszel? Egy nem-hivatalos oldalnak amire mindeki azt nyom amit akar (messziről jött ember azt mond amit akar szindróma), vagy a hivatalos álláspontnak, hogy huszadika előtt nem kezdik meg a játék boltokba szállítását? -
#4111 Vark, az az, arra mondta Todd vagy Pete, hogy egy "állat", úgy viharzott végig mindenen ;] -
csgj #4110 jó volt ez is.. szép kis város.. -
#4109 de szerintem ezek a bethesdások meg a puncsosok:) -
#4108 A Beth tesztere, valami K-betűs, meg már el is érte a 5000 vagy 500, vagy mennyi "plafon" pontszámot. A tesztelés ideje alatt xboxon sokan voltak regelni ide, a pontszámos akármibe. Lehet ez is onnan maradt meg. De majd az idő eldönti ;] -
#4107 senki csak ŐK + akik nincsenek live-on + akik PC-n nyomják:) -
#4106 Hm, nem rossz. :-)
Mellesleg nem unjátok még ezt a "valaki játszik már vele, jajnekemmmilesz" dolgokat. 21 előtt senki nem játszik vele csak a sajtó (nekik ez munka) és a készítők (ők meg kiérdemelték). Pont. -
#4105 nem kamu megnéztem:) VALAKI NYOMJA A GÉMET -
#4104 IGN-ről jön. -
csgj #4103 bakker, nem akar menni sehonnan sem -
#4102 Hungarise linket pls -
#4101 Na hajrá, lehet szedni. -
#4100 -
#4099 :P -
#4098 Nem saját, de mindenképpen látnotok kell:
-
csgj #4097 csak már a mai oblivion videót tennék fel!! -
#4096 ez legalébb olyan kemény mint az első videó:) -
csgj #4095 ez naon jó volt -
#4094 Ebből van Battlefield 2-es verzió is. -
#4093 :-DDDDDD -
#4092 Ha már subtitles, legyen kövér...izé... -
#4091 Ismét fantasztikus :D Nem spoilerezek...de páran eltalálták/tuk -
#4090 IGN-n kinnvan a 4, egyelore flashként. -
csgj #4089 én is vmi városira gondoltam... jó lenne az NPC interakció bemutatása is.. DE EGYÉBKÉNT TÖK MINDEGY, MERT ÚGYIS FAXA LESZ!!!!!! -
#4088 :D -
#4087 Én semmi olyasmit nem várnék amiben láthatnánk az UI-t. Eddig is nagyon vigyáztak, hogy még csak a crosshair se legyen a videókon. -
GrimReaper78 #4086 *khm* :D
Valami olyasmire gondoltam, mint az NPC-kkel való beszélgetés minijáték. De a lopakodás/zárfeltörés lehetősége is kétségkívül fennáll.
OFF: A lenti beszélgetés pedig lehet, hogy csak a realitást hivatott megerősíteni bennünk, ti. manapság mi, hús-vér emberek is csak eldumálunk egymás mellett. Sajna... -
#4085 Én városban bolyongós, beszélgetős, boltban vásárlós video-t akarok. -
#4084 Az eddigiek alapján valószinűbb, hogy addig rejtegetik az NPC interakciót ameddig lehet.
"- Tudtad, hogy Fülig Jimmy szépen hegedül?
- Képzeld, Fülig Jimmy szépen hegedül.
- Szép dallamokat játszik.
- Viszlát." -
GrimReaper78 #4083 Szerintem valami NPC interaction lesz, olyan még nem nagyon volt (eltekintve attól, hogy odaböffentett lóhátról az őr). -
#4082 Szóval erdőre tippelek, vagy valami lop(a)kodásra, már amennyit be lehet mutatni 30secben...
Vagy esetleg egy hosszabb sétát a fővárosban ;] -
#4081 Lovakkal kapcsolatos tuti nem lesz. Nem fogják lelőni az összes poént. Én is lopakodást várok, esetleg csak úgy egy kis natúr városképet. -
#4078 Én vágtázást lóval egy mezőn (FPS nézet). -
#4076 nem tudom de én erdőt szerték:) -
#4075 Na még fél óra! Vajon ma mit látunk? :-)