41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#4033 Jah... mondjuk én a monitor (frissítési gyakorisága) miatt úgyis csak 1024×768-ban fogom használni. -
#4032 Nem én csináltam a képet, de mintha erről lett volna szó korábban... Én hülye vagyok a "technikához", szóval passzolok, és mint laikus csak használom amit elémraknak ;] -
#4031 Vagy AA, vagy HDR. Ekkora felbontásnál gondolom logikusan HDR-t használnak. -
#4030 Totális max? Nem látom az élsimítást... -
#4029 Totális maxra minden, 1600x1200 és nézd meg a belátható területet. Az a csoda hogy egyáltalán megmoccan. ;] -
#4028 10 fps :CC -
#4027 Újabb kép a német srácoktól -
#4026 Nem "fikáztam szarrá" csak leírtam, hogy mire való. -
#4025 ha nem tetszik akkor ne nézd meg, szíved joga, de ne fikázd Szarrá :| -
#4024 Más a manual, és más a complete guide. Elsőt megkapod a játékhoz, minimális spoiler, inkább kezelés és instal útmutatás, és troubleshooting. És van a complete guide, amelyet általában magánemberek vagy cégek írnak, és amelyeket külön kell beszerezni, és ezek mindent tartalmaznak, a küldetések leíárástól az npcknél kapható zsebkés súlyáig, stb. Nem ugyanaz a kettő ;] -
#4023 1: kézikönyv: játék kezelése, intall, miegymás kis hasznos apróság. Minkettőben benne lesz.
2: zsebkalauz a birodalomhoz. A neve elmondja mire is való. Csak CE-hez van.
3: ami a lenti Scaneken van az a strategy guide szerű "szarrá-spoilerezzük a játékot, hogy ne élvezd a felfedezés örömét" szintű külön könyv. Nem jár a játékhoz. Ha már sokszor végigvitted a játékot akkor érdemes hozzányúlni. -
karajan #4022 nem, nem. gájd nem kell nekem se. arra itt a fórum, ha valami nagyon nem megy és még szórakoztatóbb is:)
-
karajan #4021 bocs hogy még mindig it tartok...:)de számomra az egyik legfontosabb dolog egy dobozos játéknál, hogy legyen egy szép és hasznos kézikönyv( kézzelfogható, nem pdf-ben, nem fénymásolva valami fertelmes forditásban). tehát ha jól értem az alapjátékban is lesz kézikönyv és ami a CE-ben lesz az egy tamriel történet...? tehát amit a képeken látni az benne lesz a sima kiadásban is? -
#4020 Nekem az ilyen guideok tipikusan olyan dolgok, hogy az első két-három végigjátszásnál kislábujjam körmének letört darabjával se érek hozzá, de utána felhasználom, hogy a végére minden apróságot meg tudjak tapasztalni. -
#4019 majd 400* (de mindegy végülis) -
#4018 Nemtudom nézte e már valaki, de a majd 300 oldalas guideba (amelynek scanjei láthatóak volta Davidus délelőtti linkjén is) bele lehet kukkantani a rendelés előtt ITT (500k pdf)
Ami a lényeg, hogy a főváros hasonlóan Vivechez, önálló kerületek "halmaza", és látni pár térképet is e pár oldalon. Emellett elég sok spoiler van benne - mégiscsak egy "complete guide/how to", szal aki nem akar poénokat lelőni magának, csak a képeket nézze. Vagy még azt sem. De érdekességnek nem rossz, az esti PR videóig ;] -
#4017 576 asszem. -
#4016 Ugyanmar.
Patchek, modok es minden online dolog miatt, elonyt elvez a PC ilyen teren.
Igaz erre a jatekra nem annyira igaz, de lesznek meg multiban es online PWken jatszhato RPG-k is.
Olyankor semmit nem er egy konzol. -
#4015 Csak a névrokonság van közöttünk szerencsére :D -
#4014 Utóbbi ;] -
Szeszmester #4013 Ehh :D
B@dsector... Nem a GameStar-nak szoktál írni? Vagy csak névrokonság? -
#4012 Persze, ő az én kis drágám aki majd megmutatja az OBLIVION világát ha majd megnyílnak a kapuk... -
Szeszmester #4011 Morrowindet küldtem sima Boxon, egész jól elvoltam vele. A COD nem a gép hibája. Ha tényleg érdekel, mit tud, tölts le néhány Dead or Alive 4 videót! -
Szeszmester #4010 Az az ASUS... a te géped? Nem semmi.
Igen, az sem lesz rossz cucc.
Apropó, a hivatalos hanganyagot nem tudom torrenttel leszedni, se Seed, se Leacher. Ha van vki, aki letöltötte, van MSN a gépén, vagy BPi és szívesen segítene megoldást találni a problémámra, azt kérem, ne habozzon elérni engem!
Köszi előre is! -
#4009 Igazad van. Aztán fél után amikor jönnek az első usermade komolyabb modok, skin packok, usermade kiegek, házak, új tárgyak, mittomeén... akkor viszont a PC lesz előnyben. És ezt most csak és kizárólag az Oblivion tekintetében nézve. -
obe #4008 nem sokat értek konzolhoz, de minap volt szerencsém a call of duty 2-t látni xboxon, hát kifejezetten csunya volt, meg hát az irányítás gondok sem oldottak meg főleg egy fps játéknál kínszenvedés..de ez már off -
#4007 Kösz de kösz nem, majd PS3... -
Szeszmester #4006 Ajjaj :S
Nem emlékszel, hol olvastad? Érdekelne a forrás... -
#4005 Nemtom én azt olvastam, meg azt is hogy cseppet bug-os -
Szeszmester #4004 Box-on nem fog akadni, csak irigykedtek. Egyébként pénzügyileg lehet, jobban jártok vele, mint PCvel, annyi a gép, mint egy fullos videókártya, viszont a konzolban fix hardware van, ergo a fejlesztők jobban meg tudják hajtani (egy adott gépre optimalizálnak). A játékok drágák, de ha okosan csinálod, olcsóbban is meg lehet úszni (cserélgetés, csippelés ;))!
Én e miatt a játék miatt ruháztam be egy ilyen gépbe, megérte. -
#4003 Ez fájt... ;] -
#4002 Probald te magad eldonteni.
1..2...nem negy....de negy nap van meg megjelenesig. :P
Vigyazz jon a nyul!!!! -
#4001 SRY. Benéztem a kommentet...() -
#4000 CE-ben lesz érme. Most csak a könyvekről volt szó. -
#3999 az érme is benne lesz :| -
#3998 És az érme? Az nincs a CE-be? Akkor mibe? A Hardwireden minta azt olvastam volna... -
raepa #3997 Nem. A CEben egy tamrielrol szolo konyvecske lesz, a kepeken meg a spoilerekkel teli game guide van. -
#3996 Nem kössz :) veszek magamnak :) -
karajan #3995 :) eladom neked az enyémet 4e-ért, érdekel? :))
-
#3994 + az érme! Elsősorban az érme!