41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#4691 12%
Filefrontról jön, csak hát nem a leggyorsabb ;] (általában 80%nál szokott behalni a netem, és megszakadni a letöltés, főleg az ilyen zip-ek esetében...) -
#4690 :D -
Lyan Kyj #4689 Kijött a 2. nap!!! meg vmi új countdown videó!! -
#4688 gecire nehez am beszerezni, mivel 9 mirrorbol 9 van lehalva... ma ha kaptok magyar mirrort, minimum aranyba kell foglalni a nevem -
GrimReaper78 #4687 Naná ;)
Amúgy a CN verziót én már végig is toltam :P -
#4686 hudeizgi hudeizgi (rekesz sorben hogy meg csak el sem indul, vagy ha igen akkor a quake2 motor hozza kepest egy gyonyoruseg lesz) -
Johny Killer #4685 valaki tölti már lefelé? -
Johny Killer #4684 hát eléggé.. :( de éééén már láátnii akaroommm! -
#4683 ilyet énis tudok írni:D
letöltöttem torrentről az Obliviont és megy!
erre keressetek rá: Teh.Eldar.Scrols.Oblivian.EXE.AVI.XXX.CHUCK-PRELOADED -
csgj #4682 terhelve vannak a az oldalak -
Johny Killer #4681 hát ez most nagyon nem jön... :D -
GrimReaper78 #4680 Süti!
@magus: sztem hamarosan kiderül (ld. #4679) -
GrimReaper78 #4679 Na, most ez lehet, hogy törölve lesz, de idézet NFOrce fórumról:
"Good news He really managed to grab a copy ! It is pc version and it looks fine even if the map is not really detailed...
We're gonna try to install it and play so that I can give you a little feedback.
Let's hope we'll be able to cuz its comp is kinda shitty (Geforce 5200 ).
I keep you updated" -
#4678 termeszetesen lesz -
#4677 kivancsi vagyok hogy fog futni egy fx5200-n^^ -
GrimReaper78 #4676 Oks. Megint biztosítasz gyors FTP mirror-t nekünk mihaszna halandóknak? :D -
#4675 Hát roham van. Asszem most én is megvárom a roham végét, és amíg lesz mirror. -
karajan #4674 és uugy is lett:))
-
Johny Killer #4673 jaaaaaaaaaa... de szenyák... -
#4672 ofkorsz nem, csak spekulaltam :] -
karajan #4671 igen ebben van valami meglepődnék ha az aréna nem szerepelne egyik előzetesen sem. és már csak 2 van ugye:) -
Johny Killer #4670 valaki töltse fel magyar mirrornak!! plíííííííííííííííz -
#4669 mivel hamarabb beharangozzak, hogy az agyatlan nyomorekok nyomkodjak az f5ot :D -
GrimReaper78 #4668 Eltaláltad, tényleg "fierce combat" van benne. Vagy te már láttad a videót, mielőtt ide írtál volna? :P -
#4667 De Barny is kihangsúlyozta, hogy miért és hogyan készült a teszt. Arról nem tehet senki, hogy az emberek nagy többsége csak a képeket nézegeti, és olvasni lusta/nemtud... ;] -
Johny Killer #4666 kinn van a legújabb!!! de én megint nem látom a letöltésnél... :( -
csgj #4665 nemsoká felteszik az új videót nem? -
Johny Killer #4664 jaaaaaaaa... :D oks... nem gondoltam arra... :( -
csgj #4663 De hát az élsimítás igenis rontja a teljesítményt!!!! (hogy csak azért is igazam legyen) -
Newfronter #4662 Szerintem ő erről beszélt: link
:) -
#4661 Mondom: Galéria! :P
(ma 20:47 | Privát | Galéria | Válasz | #4659)....
Egy példa
DB -
Johny Killer #4660 miért neked van honlapod?? :D mi az? -
#4659 ja, hogyha TE írtad, akkor biztos úgy van. Mindenki más hülye itt hozzá!
DB -
Johny Killer #4658 jó lenne... és lehet hogy tényleg az jön... vagy egy kis vámpír? esetleg a lopakodás mert még aztat se láttuk nagyon... -
#4657 Jó, de látod hardwired-re felpakolták azonnal mindet, és a tájékozatlanabbak azt fogják hinni, hogy ilyen ronda a játék.
Ha megnézitek a galériámat, szerintem néhány felturbózott (modolt) Morrowind screenshot is szebb ezeknél a képeknél :((
(majd csinálunk mi ezerszer szebb Oblivion shotokat, csak legyen már itt :)
DB -
GrimReaper78 #4656 Na, flémet elkerülendő/várakozásokat tovább fokozandó: most ovlasom az NFo fórumon, hogy egy UPS-es srác állítólag rátette a mancsát egy példányra. Kb. negyed óra múlva várható megerősítés, persze valószínűleg hazugság az egész. -
#4655 a magyarorszagi paksot ? :]
nem lepodnek meg, ha a mai videoban az arenat mutatnak meg kozelebbrol
velemeny ? -
csgj #4654 ez bizony úgy van ahogy írtam, hidd el -
Johny Killer #4653 hát szerintem mindenre... :D :P ott aztán tényleg nagyon szépen menne... :D de nekem nincs paksom!!! :'( majd kibérlem néha napján a magyarországit... :D:D -
#4652 Szeretem az ilyen globális okosságokat. Ez nyilván az összes videokártyára igaz, ezt akartad mondani?
Állókép lévén végképp nem érthető, miért nem kapcsolták be!
DB