41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
haxoror #4771 WOW megnéztem a videot ->
Nem is tudtam hogy pajzs nélkül is lehet blokkolni!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁá már rohattul várom -
#4770 Majd lootolom őket mint eddig. :-)))
-
#4769 de aztat láttátok az 1. jelenetben baloldalon lévő baltás fickó mire oda fut hozzánk, útközben üt 2-3 luftot a semmibe? -
GrimReaper78 #4768 1: Oks ;)
2: Szerintem *mindenféle* fegyver roppant jól néz ki, ettől függetlenül persze újra és újra lenyűgöz a kidolgozottságuk.
Apropó, tudom, hogy (sajna) Teen besorolású a játék, de a fröccsneő vér szvsz 100000000x jobb lenne a tallat jelzésére, mint ez a furi villogás :\ Mondjuk biztos nem lesz túl nagy ügy a vért (jobban) bemoddolni, de akkor is. -
#4767 XDDDDD -
#4766 Hmuda vetette fel ha jól emlékszem:
a szörnyek lába, hát itt sem fognak alkalmazkodni a talajhoz, nézzétek meg azt a rákszerű dögöt a parton -
#4765 es mibol lesz ra penzed? csaknem teis tolvaj karit inditasz ? :D -
#4764 tudod mit ? neked megy, igazabol annyira nem szamit a velemenyed, a mondanivalo lenyeget ugyis sikerult mindenkinek felfognia, temeg... temeg te vagy. -
#4763 :DD -
#4762 Miazhogy! Én tuti meg fogom toldani valamelyik házamat egy nagyon szép kiállítóteremmel, mint a MW mobil base modjában. Minden fegyver setet és könyvet be fogok gyüjteni! :D -
#4761 megy... -
#4760 ?:D feltettem egy kerdest erre megkerdezed hogy volt-e ilyen kerdes? -
#4759 az emberünknél lévő fegyver kapásból szemetszúrt (Y) :D -
haxoror #4758 :DDD -
#4757 igazabol ez a f*sz mindenkibe belekot, tehat neki magyarazhatsz jovo telig :]
mas: megneztetek alaposan a kardo(ka)t a videoban? eszmeletlen jol nez(nek) ki -
#4756 érdekes harcikiáltások vannak :o
JIHHÁ :o -
GrimReaper78 #4755 Volt ilyen kérdés? -
Johny Killer #4754 és tényleg nem megy... de hogy ennyire... :D -
haxoror #4753 Cthulhu, fél évig tanultam
[büszke] -
#4752 :DDD -
GrimReaper78 #4751 Én sem bánnám, ha legalább ki lehetne kapcsolni...
Megnéztem még 3x, ezúttal alaposabban, és az utsó szörny is villant egyet, de más színben. Reméljük, hogy csak vmi bűbáj miatt. -
#4750 probalj meg keresni rajtuk. -
#4749 fred, ha megengeded, bevagnam ide a garfieldokat, nagyon jok :D
forras: oblivionhq -
Johny Killer #4748 hát jah... a torrent ami a game-t foglalja magában az olyan tempóval fog menni mint a huzat, csak győzd letölteni a torrentet... mert a szerver ami aztat tárolja az meg lesz halva... :D -
#4747 csak egy tipp volt, úgy is megtudjuk hamarosan :D -
#4746 piratebay nekem megy.
isohunt is. -
#4745 megjegyzeskeppen mondanam, hogy a torrentoldalak is sorra le vannak halva, isohunt, kalozsziget, stb. :]]]]]] milyen kaosz lesz itt, ha kijon a jatek :D -
#4744 ez is az intelligenciadra utal:) elmultal mar 12 eves? -
#4743 Arra ott lenne a crosshair HP mutatója. Csökken=eltaláltad...nagyon remélem, hogy tényleg enchant miatt villognak mert megüt a guta. -
#4742 Ez a videó valahogy nekem klaszisokkal szebbnek tünik mint a német vidóban teljes való szépségében tündököl a game!Nagyon nagyon szép! -
#4741 Jóvanna, gondoltam, h leszóltok kicsit:DD de azé köszi:))
s örülök h nem netes:) -
#4740 Örülök, csak elvárná az ember, hogy ne eldurrantott petárdát adjanak megint. Még annyi mindent lehetne mutatni a harcon kívül. :P -
#4739 talán, hogy tudjuk, hogy eltaláltuk? -
Lyan Kyj #4738 BRÜHÜHÜ!!! AKAROM MÁR!!!! -
#4737 noooooooooooob :]]]]
sztem klikkelj a bannerre es olvasgass
de hogy kapj 1 rovid valaszt: nem -
#4736 nem -.-! -
#4735 Hi!
Ez netes game lesz(pl wow)? -
GrimReaper78 #4734 Hehe. Konzol flémre mindig vevő vagyok, gyűlölöm őket...
De ebbe most ne menjünk bele ;) :D -
#4733 Thx ;] -
#4732 lehet, h enchant?