41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#4731 LOL pont ugyanezt akartam beirni -
#4730 örülj, hogy kapunk valamit :P -
haxoror #4729 Kár :(
Ellponi sokkal stílusosabb lenne -
csgj #4728 hehe...lehet.. na én mek vmi értelmeset csinálni, mert már idegölő állandóan az oblivion után kutatni... -
#4727 thx ;) -
#4726 Kár, hogy megint harcolós van. Ha nem lopakodós lesz az egynapos videóban hanem egy spoileres oblivionkapumászkálás, akkor irgum-burgum. -
GrimReaper78 #4725 Hogy a buta konzolos lássa, hogy eltalálta a monsztát... :D -
#4724 na most jo a link, sry a szarakodasert -
csgj #4723 megnézteeem!!!!! naon jó, ez most olyan harcos gyapálós! De egy vmit nem értek, hogy miért kell villogniuk a szörnyeknek, ha egyet rájuk csapunk.... -
GrimReaper78 #4722 Még egyszer mondom akkor: INNEN szedhető a videó, nem kell sorban állni, gyorsan jön a fájl! -
GrimReaper78 #4721 Hűűű, gyönyörű ez a játék mozgásban! És a harc is rul3zz.
---------------------
SPOILER annak, aki még nem látta a ma esti videót:
Az első akcióban mi az a varázslat vajon? Remélem, vmi életerő-szívás :D
A harmadikban az a Daedra démon (nem ugrik most be a neve) tisztára oylan, mint valami Alien.. :D -
#4720 Kól of Csutulu azt kész :D
A video most jön. -
#4719 varjal valami nem okey, igy a gepem meg a szerver kozt valami nem klappol, elmeletileg csak 4 perc mulva lesz jo a file -
Johny Killer #4718 nagyon komoly!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez már aztán a kínzás... és még várnunk kell egy csomót!!! :( -
#4717 Kész, addolva ;] -
#4716 én is azzal tengetem az időt addíg, nem csalódtam benne, szerintem remek lett -
#4715 Off: eddig csak a prológuson verekedtem át magam, de így első ránézésre adja a hangulatot. :-) -
GrimReaper78 #4714 Kb. 5 perce telepítettem fel, még megnézem a mai videót, aztán megyek borzongani! Imádom Lovecraft-ot, remélem, sikerült valamilyen szinten eltalálniuk a fejlesztőknek a hangulatot. -
Lyan Kyj #4713 Köszi!!!! -
GrimReaper78 #4712 Innen jön a mai videó, ráadásul gyorsan! -
#4711 igen ez a nem stimm.. hmhm -
#4710 Na akkor én is beállok a sorba. Eddig jól elvoltam a Chthuluval (utálom leírni, de még kimondani is szegényke nevét :P). Csak ajánlani tudom minden horror rajongónak eddig. :-) -
#4709 http://www.darkangel.hu/TES4_Oblivion_2Days.zip
ez a link de a zip is crc-s... -
#4708 Rapidshare.de-re tedd fel! -
#4707 Hát pedig lehalt :(
DB -
csgj #4706 hát nekem nem megy -
#4705 uu vmi nem stimm -
Lyan Kyj #4704 Csaphatsz, mert nekem már be se hozza:P -
#4703 ok mostmár biztos hogy full meele karit indítok:) -
GrimReaper78 #4702 Na, akkor futi van :D -
#4701 A legjobb videó, szerintem eddig :D -
#4700 Not Found
The requested URL /j/TES4_Oblivion_2Days.zip was not found on this server.
Apache/1.3.33 Server at www.darkangel.hu Port 80 -
Johny Killer #4699 hát nekem egyáltalán nem jön be szóval én nem leszek lerohanó... :) -
#4698 ha lerohanjatok a szerverem, es lehal, szetcsapok :] -
#4697 TES4 oblivion day2 magyar mirror (zip, 14 MB) -
#4696 worthplayinges linkről lejött -
Johny Killer #4695 okés... csak már eléggé tülkön ülök... :( -
#4694 ne legyel buzgomocsing legyszives -
Johny Killer #4693 mikor? :D már szeded lefelé? -
#4692 lesz mirror nopara :]