41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#4932 nem foglalkozom kornyezetvedelemmel, OBLIVION ARGH ROARGH, ize, vedd a fakat, egyel hodot. -
homeless #4931 Hát nekem a Morrowind sokkal jobban bejött mint a gothic sorozat. Bár a Gothic se volt rosz, de azért a morrowindhez képest...
Ha az oblivionba sikerült olyan hangulatot csempészni mint amilyen a moroowindbe volt akkor ez lesz a legkomolyabb rpg, ami valaha napvilágot látott:DDD -
#4930 Egy hét, és mosolygunk azon, mekkora óvodás szinvonalon várunk egy nyomorult játékot, túl a 30on, ahelyett hogy családdal, munkával vagy esetleg a környezetvédelemmel foglalkoznánk. De tudjuk be az egészet korán kezdődő szenilitásnak, és akkor minden meg van magyarázva :D -
Mr. Perfect #4929 Amig nincs NFOrce esetleg az NfoDB is megteszi, ha valaki feltétlen percenként nézegetni szeretné... -
MrAndree #4928 Hát a gothic 3-at sajna eltolták szeptemberre /pedig szvsz az lesz minden idők legjobb rpg-je. Persze csak akkor ha olyan jó lesz mint az első két rész/. Mondjuk végülis így legalább lesz időm alaposan belemélyedni az oblivionba. Már ha egyáltalán bírni fogja a gépem. :) -
#4927 fasza kepek nagyon, csak mar mi csinalhatnank ieneket :] -
#4926 (A nép csendben emészti a képeket, és dolgozza fel a sokkot.)
DB -
#4925 Én ugyannem :) tavaly novemberben láttam WOW-ot először!
DB -
#4924 -
#4923 Kövekező link alatt olyan képek is lehetnek, amelyek SPOILER tartalmúak. Ezért mindenki csak saját felelőségre kattinson.
KATT kb 40 screen -
#4922 Azért a WoW is meg volt futtatva keményen, ezt te is tudod. Ott álltál előttem a sorban. Egy óra múlva meg mögöttem ;] (by Hofi) -
#4921 database problem :D
ki az a hulye, aki felall a jatek elol review-et irni? ha mar ir, irjon rendeset, az meg, hogy AAA BEST AMASING GAME IN THE UNIVERS.. nos azt ugymond mindenki tudja/sejti... :] -
#4920 Gothic 3?? Ilyen hype??? Ugyanmár :))
A másik játékot meg nem is ismerem :PP
Lehalt az nforce tényleg. Ilyen hype nemvoltnemlesz :P
DB -
#4919 A szívem szakad meg, hogy a gamespotra már játékosok írnak previeweket ;] Még akkor is, ha egyelőre csak őrült stílusban ismételgetik a best, amazing és AAA game titulusokat :D -
#4918 Magyar oldal kapcsolatban további téma tilos. (esetleg egy kizárás onnan is) -
Horakme #4917 Nforce-on sincs változás. -
#4916 Magyar oldal visszajött...semmi...nem kell itt hypeolni :D -
Horakme #4915 Talán még a Gothic3. -
Horakme #4914 Csatlakozom :D.
Már előre lehet látni mi fog állni a jövőheti újságokban. "Sorozatos halál,oka: túlzásba vitt játék; több 100-ezres válási perek; mégtöbb antiszociális emberek; komolyabb cégek tönkremenetele dolgozóhiány miatt" :) -
#4913 én is most nézem, hogy mi lehet D:
hát ez a játék tényleg nem semmi :D -
#4912 volt már olyan játék ami körül ekkora hisztéria alakult ki nforce-on?:) szerintem ezt csak a diablo 3 fogja megdönteni:D -
#4911 nforce lehalt^^ -
#4910 aham, koszi -
#4909 Nem lesz starforce felejtsd el -
Johny Killer #4908 nem jön be a link... :D :( -
Birdwatcher #4907 Szerintem félreinformáltak, akkor hozzák mikor kéred ahogy Fred is mondta. Annyi hogy asszem délig le kell adni a rendelést ha másnapra akarod. Én már szóltam is reggel hogy holnap hozzák -
#4906 jo sztem senkinek nem kell a szentet jatszani, bar nem akarok belemenni ebbe a temaba, hogy "te mindent boltban veszel?", meg hogy "megrendeltem, es majd jon, de addig marad a warez" ...
sztem ertelmesebb kerdes, mint az itt felroppeno kerdesek 50%-a . -
#4905 jaa hogy nem is a "MICIMACI 3. RÉSZE " topic... akkor rossz helyre irtam :D bocs :D -
#4904 Tudok, igen. Többször confirmelték, hogy NEM lesz rajta (ahogy lassan semmin se, szépen csődölhetnek befele..)
DB -
#4903 aztjelenti hogy kijött a Micimackó 3. része... -
#4902 meg az ilyeneket -
#4901 az ilyen hszeket kene elfelejteni. -
#4900 ááá, meghalt az első magyar torrentoldal ( aki tudja tudja mire célzok) csak nem jelent ez valamit... :) aztirja hogy több ember csatlakozott mint amennyi a max. ( ez több, mint 20e ) szoval :D:D:D ááá csak neeem??? -
#4899 felroppent oan is, hogy confirmeltek, hogy starforce lesz a jatekon
tud errol valaki konkretumot ? -
#4898 Jaja rühes béka :D -
#4897 Könnyen lehet. Itt majd ha lehet próbáljuk már meg tartani a színvonalat :/ Igaz, a sok surmó miatt, aki ide fog gyűlni, ez elég lehetetlennek tűnik. -
#4895 Húú mennyünk miis szedni tök kicsi -
#4894 nem poénnak szánta? -
#4893 iszonyatosan buta emberek vannak
reszlet nforce forumrol:
"ITS OUT!!!!§§§§1111ONEONETWENTYFOUR!!
I found it on Kazaa!!!! omg downloading now, It's 528 MB damn i can't wait!!!!"
-
Árnyvadász #4892 :))
Nekem ma szólt egyik barátom, hogy hétvégén menjünk kirándulni a Pilisbe. Automatikusan igent mondtam, hiszen közel is lakom (gyak. benne), aztán eszembe jutott, hogy pénteken érkezik a program. Csak annyit üzentem még neki utólag, hogy lehet esetleg nem tudok menni :)) (Mikor kimegyek a teraszra és látom a hegyeket a távolban, mindig a tes-re gondolok, mivel tökúgynézki...)