41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#7086 azt eddig is tudtuk hogy: KIADTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKK!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kHares #7085 Ja, kijutottam a csatornából és kénytelen vagyok szidni a grafikát. Persze minden szép mosott és ronda a távolban, de nem ez a bajom. A baj az, hogy van egy p4 3 gigás proci(szar prescott), egy geforce 6600 gt, meg 2x512 ram. Azért nehogy már mediumnak ismerje föl 640x480-ban. Engem ez most piszokul irritál és igen, nem a grafika számít. De akkor minek van ilyen gépem? Nem csak excel táblázatok kezelésére nyílván. Vagy külföldön a 100k-ba kerülő kártyák általánosan elterjedtek?
Mindegy, azért a játék edig jópofa, majd este írok róla(és egy picit tényleg műanyagízű, gondolom ez elmúlik és megszokom idővel) -
ShaiHulud #7084 #7073 ra -
ShaiHulud #7083 mirol beszelsz? tutorialban elmondta hogy shift+balklikk inventoryban az itemen ami nem kell es akkro kidobja, nem kell ahoz kezbe venni semmitsem. nem art olvasni amit irnak, nem csak kattingatni az egerrel orrbaszajba. -
#7082 Vadkeleten, eszakrol a redguardok tamadnak, keletrol a "kedves szomszedaink", delrol meg a Tisza..fog... ;] Az Oblivion meg nyugatra van, illetve lesz. -
#7081 Kiatttákkkk!!!!!!Értitek ezt! Kiatták!!!!! Über fasza holnap már 5 ös szintű leszek!:DNagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7080 Hat lassan kezdem megizlelni, milyen is lehetett egy papnak a colibatus fogadalom utani elso evben, az apacak tomott zuhanyzojanak kozepen allni... De kibírom, ma este Dr House es Lost uj reszek, holnap szolgalat, aztan mar itt a pentek, es onnan mar csak 3 nap :D
Viszont kepeket szurkalhatnatok be, de ne midnig ugyanazt, hanem erdekessegeket, Arenat, lovakat kozelrol, kulonbozo fajokrol kozeliket, stb, legalabb azokkal tudnek "dolgozni" ;] (de inkabb linket, mint 1280as kepeket direktben) -
kHares #7079 Teljesen egyértelműen a játék első 15 percében elmondják, hogy shift+click, erre dobod el ami nem kell. Tehát nem kell hullába vagy ládába "csomagolni" -
#7078 nah megjött a "posta" -
#7077 Hol laksz tes? -
#7076 Ha nem laknal messze megkaphattad volna addig a probaverziot. :P
Na persze igy, hogy te a keleti alvegen en meg a nyugati felvegen lakom, sztorno a dolog. -
#7075 Hehe :D Nalam fordiva. Manualt mar leszedtem 2szer is, at is olvasgattam, de a gamere varnom kell hetfoig, addig csak tippelgetek es csodalkozok az eldobas-hianyzik-felveteseken, es gyonyorkodok a kepekben, es probalom ekerulni a kesobb megjeleno spoilereket. -
#7074 Majd te kipróbálod -
#7073 Es az mioert jo ha eldobod ami a kezedben van ?
Azt kene eldobni ami felesleges, ahhoz meg bekell menni az inventoryba.
Tehat tul van bonyolitva, ha mindent kezbe kell venni.
Raadasul nem is mindent lehet. -
#7072 már anno megmondtam, hogy ne nézzenek madárnak a "100% ingame" shotokkal :) úgy látszik, nem tévedtem
persze lehet h XBOX-on OLYAN lesz :D
-
#7071 lál :D -
#7070 Mint mar leirtam egyaltalan nem csunya sot.
De azert az az atutoero es megdobbento grafika nincs, mint amit a keszitok elmondtak a jatekkal kapcsolatban.
Szoval kicsit tulzasba estek. :P
Mondjuk ez mindenhol elofordul, ezert nem is lepodtem meg rajta. -
#7069 próbálja már ki valaki amit leírtam az ég szerelmére...
SHIFT+BAL KLIKK -
#7068 Mi van srácok, krónikus manual-hiány? :))
Kezdem sejteni, miért nem vesződtek a védelemmel :))
DB -
#7067 7 perc és lejön -
#7066 Oké. Érdemi vitának addig semmi értelme, amíg nem csináltam meg a saját kis screenshotjaimat. Az itteniek engem se győztek meg, de mozgásban remélem más lesz!
DB -
#7065 Olyan nincs hogy nem lehet eldobni. Kizárt. Direkt hangsúlyozták, hogy az eldobott tárgyak nem okoznak sérülést NPCken, mert egy véletlen kattintás után is kitörhet a polgárháború. Szóval biztos valami idióta kombináció lesz, de tutira van. (ez persze csak tipp, őrület szélén álló játéktalanok naívságával;]) -
#7064 Most nem ez a lenyeg ezt te is tudod, hanem az, hogy detto ugyanolyan lesz a kinezete a jateknak a ket kartyan, csak az egyiken lesz 5fps a masikon 30fps.
Es en azt irtam, hogy megneztem fullban a tajat es nem gyozott meg, es nem kell 7800as kartya ennek kideritesehez.
Na de mindegy hagyjuk. -
#7063 Dehogy sikerült. Kétféleképp mentettem scr shotot:
1., SHFT+Prt.Screen->Paint(beilleszt)->ment
2., Fraps elindít -> scr. save hotkey beállít -> játék közben hotkey nyomogat -
#7062 Te jó ég! Kösz a segítséget, én is pont láda mellet álltam, de mi van ha csak a földről szedek fel valamit? Iszonyat nagy gáz ha nincs lehetőség eldobni, persze lehet csak én vagyok láma és nem tudom. -
#7061 Bepe neked sikerult az F12-vel menteni screenshotot ?
Atirtam mind a dokumentumokban es az Oblivion konyvtaraban is az ini fajlban a 0 erteket 1-re de semmi kepmentes nincs. -
#7060 Látod, ma jó napom van... legyen neked is - tényleg van SM3.0 is a kártyádban, ezt elnéztem. De minek, ha vérgyenge :P :P
DB -
#7059 Miután a .ini-kkel széjjelb@szt*m a játékomat, most fölment újra, és kezdődhet a game 'ELÖLRŐL'.. -
#7058 Udv neked, piszok mazlistak egyike ;] -
#7057 próbáld SHIFT+BAL KLIKK
(legalábbis ezt olvastam valakitől) -
#7056 Eldobni én is csak véletlenül tudtam valamit. Te is fölveszel minden szart, amit az útadba kerül? Én úgy tudtam megszabadulni tőlük, hogy pont egy láda mellett álltam, és belepakoltam a cumókat, így már tovább tudtam menni. -
#7055 "de SM3.0 pl és a HDR se ugyanaz."
Hat elvagy tevedve detto ugyanaz.
Betehetem a szignomba ezt ? :P
Effekt ugyben semmi valtozas nincs a ket kartya kozott, ezt jobb ha tudod.
Csak annyi a kulonbseg, hogy a futoszallagok es feldolgozo egysegek szama kulonbozikk, valamint, egy orajelciklus alatt osszesen haromszorr tobbet tud vegrehajtani a gyakran használt szorzatosszeg (multiply add) utasitasbol.
Szoval ezt buktad. -
kerek1224 #7054 a 7-es Geforce konkrétan az alábbi fícsörökkel tud többet a 6-os szériánál:
-Gamma érték alapú antialising
-transzparens textúrák antialisinja (pl kerítésminta, falevelek)
-normal map compression
Ezen kívül a shader pipelinekot agyonoptimalizálták, ugyanígy a HDR effekteket, a shader és vertex pipeok száma növekedett, órajel növekedett.
kb ennyi. -
#7053 Óhh, nézd csak! Kikkel nem fut össze az ember.. (: PiszkosFred a HWSW-ről! -
#7052 Oké, valaki mondja meg nekem, hogy a picsába kell eldobni cuccokat, mert kiírja hogy túlterhelt vagyok és nem tudok mozogni se előre se hátra! Képtelen vagyok rájönni és már qrvára idegesít! Kösssz... -
#7051 Ez a kettő valóban nem megy együtt egyik kártyán sem. A legtöbb elmondás szerint az AA sokkal szebb eredményt ad mint a HDR - ez saját tapasztalataimmal is megegyezik. Nincs hangulatrombolóbb az ocsmány fűrészfogaknál!
Az SM3.0 állítólag gyönyörű! Sajnos nekem sincs ilyen még a kártyámon :((
Amúgy Jakuza, ha a 6600-odat az én X850XT-mmel hasonlítod össze, akkor már majdnem igazad lett volna :) több effektet nem nagyon tud, de sokkal gyorsabb :) (na jó jobb benne az AA, de az már kicsi difi).
(azért írok ennyit kínomban mert még majdnem 6 óra mire hazaérek :(((
DB -
#7050 Nem is állította senki hogy egyszerre... ;] -
#7049 yea, of course (: -
#7048 Jah, ha már VGA téma: 7800GT / 7800GTX256 / 7800GTX512 / 7900GT / 7900GTX sem tud HDR+AA-t tudtommal. Úgyhogy ha valaki benyomja nVidia kártyánál az antialiasingot, akkor pápá HDR effekt. -
#7047 Legközelebb javasolt az eredeti .ini biztonsági mentése ;-)
DB