41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#7766 Holnap vadássz egyet nekem ;] Mai napot PTW nyerte. -
#7765 Elkötöttem 2x egy lovat de amikor leszállok róla elindul visszafelé, ha megveszem 2500 goldért akkor is ilyeneket csinál? -
Thanatos #7764 szvsz ovlasd el a banner alattit és ne zavarjon a sok kép..., del pls... -
Light #7763 Még 1x én vagyok.., csak annyi, h a sok szép kép miatt esetleg, ha vki nem olvasta volna a segítségkérésemet, a 7723-as hozzászólásnál megtalálja..:) Köszi!:) -
Nwis86 #7762 ki +mondaná miért nem engedélyezett a kepfeltoltes.hu ról képeket berakni? -
#7761 Amitöl Jó:
Mindentöl Király Király Király
Amitöl rossz:
Olyan nincs!!
Bug van?
eddig eggyet találtam:
szegény bambi nem tudottt a lejtön felfutni és beakadt dehát segitettem rajta.....megöltem -
#7760 na mégegyzser utoljára, de csak Fred kedvéért hoyg lásson végre szép ingém nőnemű karaktert 8) (nem én csináltam, csak találtam valahol, nekem még várnom kell a játékra, de ahoyg a galaxis áll, lehet hoyg sosem lesz meg a CE):
szerk.2: most láttam csak hoyg már lereagálltad a képet, sebaj legalább most itt látni
-
#7759 igen ez a térképen valo jelölés nagyon zoraal 5let volt kösz bestheda studio -
#7758 igen ez a térképen valo jelölés nagyon zoraal 5let volt kösz bestheda studio -
#7757 majd én levadászom a honap csaját asszem....:) -
#7756 Én most 800*600ba nyomom, így szebb mint 1280*1024ben minimumra állítva és még nem is szaggat + jó nagy konzolos betűkkel van írva minden szal tök8 a felbontás
Első benyomások:
- Hiányolom a fegyverek és armorok statjeit
- Tetszik hogy jelölve van a térképen hova kell menni
- Szép
- Ugyan az mint a morrowind
- Jóak -
#7755 Még 10 perc van hátra, de megkockáztatom, hogy te nyerted a szerdai szépségversenyt ;] Ez a csaj lesz a HQn az 1 napos visszaszámlálás fő témája :D -
#7754 Hol lehet erősebb kardokat/páncélokat venni? -
#7753 Rajott valami topplayer, hogyan lehet feltolteni a kardokat ?
Van egy kardom, amiben nincsen toltet es igy nem mukodnek az enchantjai. -
#7752 amúgy húzva játszom
proc 3ghz
vga 9550ge (470/275) -
#7751 attól függ mihez vagy szokva :D
nem egy leányálom, de minimumra véve szaggatásmentes, csak hát kicsit csúf :p -
#7750 várom már hogy legyen valahol valami alap faq lemagyaritva mindennel eggyütt
-
#7749 ha megint nem jelenik meg,---> kép megjelenítése
-
#7748 #7728-RA!
És az milyen rezonáció mégis? Élvezhető még? -
#7747 a PRTSC printsreen gomb -
#7746 Aha, kösz a válaszokat. -
#7745 -
kerek1224 #7744 Ezzel találkozott már vki?
Kezdődik a játék, és egyszerűen olyan lassa tudok csak mozogni, hogy egy perc elérni a cellámban egyik faltól a másikig.
Mi a sz..r ez? -
Mr. Perfect #7743 Mindenképpen érdemes jól meggondolni, hogy mi szeretnél lenni, mert ez meghatározza a későbbi fejlődést. -
#7742 Ha elolvastad, a kaszt meghatároz bizonyos alaptulajdonságokat. Lehetsz mágus utána, csak hátránnyal indulsz előny helyett. -
#7741 Lehet, hogy hülye kérdés, de az elején amikor kijutunk a szabadba és kasztot kell választani az befolyásol valamit?Úgy értem, ha mondjuk harcost választottam, attól még ugyanolyan könnyen lehetek mondjuk mágus is ha éppen meggondoltam magam? -
#7740 -
#7739 Van már magyarítás? -
#7738 :D Bementem ar Armorer-hez:) nagyon drágán adott mindent és olcsón vásárolt...
Este kinyitottam a zárat ezerrel és kiraboltam..:D -
steweee #7737 miért, kijött külön ehhez nvidia driver? verziószám ?
egyébként van benne óra vagy vmi amivel időt lehet mérni mint az egyben moddal? -
#7736 mi a screenshot gombja?
az ini-ben már engedélyeztem
-
#7735 Nem kell ahhoz kimenni ;]
Node asszonyt felre, tenyleg keves shoton latni eddig szep noi arcokat. Biztos van, de eddig pechemre, mindenki csak hupilila noket fotozott ;] -
#7734 tényleg amikor láthatatlan tiszta predator:)) -
#7733 én level hármon még egyetlen varázslatot sem tudtam elsütni D: -
#7732 meg pl 125 "sulynyi" cuccos fér el...na azt pl hogy lehet növelni?
bocs a sok lámaságért de soha nem jáccottam TES jatekkal
-
#7731 kezd érdekessé válni a helyzet ha az ember neki ül....
mi lenne velünk travel nélkül...kicsit valaki helpelhetne hogy a varázslatok konkrétan hogy müxenek..mert eddig csak tüet tudtam dobálni...meg a láthatatlanség na az megint überjó -
#7730 [IMG]http://uploader.cjb.hu/file/ez se csunya.JPG[/IMG] -
Thanatos #7729 nah hogy ne csak tájképek legyenek énis berakok egyet :)
-
#7728 nah kipróbáltam a 2.4-es cerkán 512 rammal és egy 9550-es atival :D
amire számítottam, nem szép, nem gyors, de eldöcög :D -
#7727 kisjány!