41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#7686 Najó, szóval igaz, amiket eddig láttam, azokhoz képest szépek. Habár amúgy sincs velük - én ízlésem szerint - semmi gond, a hátsó kifejezetten a vesémbe lát ezzel a pillantással ;] De tessék, játéktulajdonosok, übereljétek. Lássunk szép lányokról shotokat :D -
#7685 Ez sem rossz !
[IMG]http://uploader.cjb.hu/file/Oblivion 2006-03-22 22-15-35-46.jpg[/IMG] -
#7684 Nemtudom, írtam hogy nem saját kép, nekem nincs game még egy hétig.. ;] -
#7683 Az, hogy szép, azt azért vitatnám, inkább szebb, mint az eddigiek:D -
#7682 Ez HDR effektel van vagy anélkül? -
#7681 nem saját kép ofkorsz, de végre először látok szép nőket :D
-
#7680 Fraps nevü progi install -
#7679 Köszi a segítséget, de azért mégis....... -
bazsi123 #7678 #7665
olvass vissza!!!!!!!! -
Nem is tuttam hogy ijen is van...:) -
Xtian #7676 Lehet én vagyok béna, de az FPS-t hogy kell kiiratni? -
#7675 bazdmeg #7665, nem tanitottak meg olvasni az iskolaban ? -
#7674 romot falucskat szuletett felesegek utan lovok neked -
#7673 Mivel lehet képet lopni a játékból?
Print Screan nem megy -
#7672 Jöhet minden, ami érdekesnek tűnik. A főváros képeiből kaptunk már ízelítőt, kellene most vidékről pár farm, rom, falucska, esetleg iylesmi, ami ritkán voltak.
(ha megtaláljátok Chuck Norrist, azonnal fotózzon valaki pls)
#szerk: kezdődik Dr. House mindjárt, Oblivion közben egy kis szünet nem árt :D Ha esetleg elfelejtette volna vki :D -
#7671 az iment talaltam repulo lovat, de mire lescreenshotoltam, landolt :[ -
#7670 Örök hála! köszi :) -
#7669 De az egy gebe :D -
#7668 -
#7667 Na indítottam én is egy böszme ork rablógyilkost :D -
#7666 pihenj 24 orat -
#7665 dokumentumok/my games/oblivion/Oblivion.ini <- bAllowScreenShot=1
utana print screen csinalja a screenshotokat -
#7664 Még utána kell néznem milyen guildok vannak, és annak is, hogy knightként érdemes -e a "fight clubba" (fighter guild) beszálnom (bár valószínűleg ez lesz).
Volt róla szó, hogy pacit hol lehet venni.
Első város NORTH COUNTRY STABLESnél. De kaphacc ingyé is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első misszió ... keresgélni kell egy pap srácot, akinek az amulettet kell átadni. Na azzal az ipsével kell beszélgetni, majd ASSISTANCE (vagy milyen címszó alatt) fel fogja ajánlani a lenti pap a paciját. -
#7663 fraps? -
Newfronter #7662 Szerintem a kártyámhoz képest nagyon szép ez. Az FPS számmal is épp meg vagyok elégedve, nem zavaró.
Képek
Most értem még ki a szabadba, és ez egyszerűean fantasztikus, hogy milyen varázsa van ennek a játéknak... -
#7661 Megatalálta már valaki a játék "Ghorak Manor"-ját? -
#7660 Feltettem az új nvidia drivert ... hát nem hozta meg a várva várt reményeket. Sebaj ... kicsit néha beakad a gamma, de írtó jól megy (2800 intel, 6600GT).
Hát mikor az alábbi missziót megkaptam, azt hittem kiugrom a bőrömből örömömben. Írtó jó móka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első város ... A várban a macának ellopták a festéményét. Megvannak a gyanúsítottak, s őket kell végigkérdezgetni, majd meggyanúsítani az egyiket. Már pár embert felkerestem, és alakul a történet. Hatalmas ez a nyomozósdi!!!! :) -
#7659 na megyek vadászok még valami érdekeset....
Tengeri rák volt már?
-
#7658 mivel szedjek ki képet a játékból?
print screen-nel nem működik, hypersnappel is próbáltam de azzal sem...
légyszi mondjatok valami ötletet, köszi
-
#7657 "az ellenfelem egyből lefeküdt aludni amint elindult a verseny "
LOL:D
AI rulez -
#7656 Szerintem úgy gondolkoznak, hogy ha már voltál börtönben, akkor biztos nem árulod el őket, vagy valami ilyesmi :) -
#7655 Csak azt nem értem miért imponál egy tolvajcéhnek ha valaki lebukik :) -
Tabi #7654 Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kell szintet lépni?
Már megvan a 10 primary skill növekedés, meg az iránytű mellett is ott van a kis ikon, de nem jövök rá, hogy mit kell tovább.
Köszi -
#7653 Egy kis segítség kezdő thief guildeseknek:
Jó tolvajhoz híven elkezdtem kifosztani a várost. Házak, boltok, ami az utamba került azt már loptam is. Mondanom se kell, hogy még nem vagyok egy profi tolvaj így hát sajnos elkaptak. Irány a börtön, egész jól lehet aludni odabent. Miután másnap kiengedtek, épp a főtéren sétalgattam, mikor is megszólított egy gyanús alak, és átadott egy üzenetet: "hallotak a tegnapi botlásomról, és ez igencsak imponál a thief's guildnek :) Ha érdekel a dolog, akkor legyek éjfélkor a kikötőben, a csövesek negyedében."
No, úgyis terveztem hogy belépek, hát elmentem a találkozóra. Kiderült, nem én vagyok az egyetlen jelentkező, ezért egy kis versenyt rendeztek közöttünk (én plusz két másik maki), aki gyorsabban elhoz egy naplót, az máris tag lehet. Sajnos ebben alulmaradtam, a csajszi egyből tudta hova kell menni, én csak rohantam utána, de ő volt a gyorsabb. Eltelt egy nap, újra tudtam jelentkezni, megint verseny: most egy kardot kell elhozni a fegyverárustól. Ez már könnybben ment, lévén az ellenfelem egyből lefeküdt aludni amint elindult a verseny :) A kardot visszahozni már gyerekjáték volt, hurrá, tagok vagyunk. -
#7652 Tetszett a kép, végre valami új ;] -
#7651 Puszikállak!
Na léptem ölni!:) -
#7650 a C gombal de elötte nyomsz egy Tab-ot és ki kell választani a mágiát és elvileg menni fog -
#7649 hamar felkerültem az Oblivion HQ-ra...:) -
#7648 ? -
Goth #7647 ehh arra még emlékszem te hogy az milyen idegesítő volt =)