The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm! Én is néztem már a readmejét is, de ott sem találtam rá utalást... a fórumba /TESNexus/ pedig, rendes angolság híjján nem merek írni, aztán ciki lenne, hogy nem értem mit válaszol...<#buck>#buck>... de ez nem is rossz ötlet...
Szerintem nem veszi elõ, csak dekoráció, de nem tudom biztosan. Használom ugyan a nevezett modot, de nem volt sosem kétkezes harcra kiképzett karakterem, így nem tudom.
A Bethesda az alapjáték erõforrásfájljait (texturák, hangok, modellek, stb) nagy tömörített fájlokba csomagolta bele. Ezek a bsa-k. Ha módosítani akarsz valamit, akkor a data könyvtárban, a megfelelõ könyvtárstruktúrába kell elhelyezned azokat a fájlokat, amelyeket használni szeretnél az eredetiek helyett. Vagy ugyancsak bsa-kba, amelyekbe ugyanolyan struktúrában lehet becsomagolni õket.
A program úgy van megírva, hogy ha több, azonos nevû fájlt talál, akkor a legutolsó létrehozási idejût használja. Van egy piciny hiba azonban: csak a hónapot és napot vizsgálja, az évet nem, így gyakran téved.
Ennek javítása az Archiveinvalidation, azaz az eredeti bsa fájlban található verzió érvénytelenítése. Alapvetõen ez úgy zajlik, hogy a játék fõkönyvtárában található Archiveinvalidation.txt-ben felsorolod azokat a fájlokat, amelyeknek van újabb verziója és a betöltéskor ezeket kihagyja a program. Ez azonban sok kézi melóval jár, plusz a bsa-kba csomagolt modok esetén is zavart okoz, ezért több másik eljárást is kitaláltak. A legjobb az, amit a modmanager csinál: végigtúrja a telepített modok esm és esp fájljait, megnézi, hogy a betöltési sorrendben melyik jön késõbb és az esetleges ütközések hogyan oldhatóak fel és a bsa fájlokban, illetve a kibontott könyvtárakban úgy módosítja a fájlok létrejöttének dátumát, hogy az jól kezelje a program.
Ebbõl következõen minden módosítás elõtt "vissza kell csinálni", majd a módosítás (új mod felrakása) után újra le kell futtatni ezt az eljárást.
Aki nagyon benne van a modolásban, az meg tudja oldani kézzel is a modok telepítését, összehangolását, összeolvasztását, de aki nem, annak mindenképp javasolt (mondhatnám: kötelezõ) a modok modmanager-es kezelése. Nem is értem, hogy a magyarítás készítõi miért nem omod verzióban adták ki a cuccot.
A program úgy van megírva, hogy ha több, azonos nevû fájlt talál, akkor a legutolsó létrehozási idejût használja. Van egy piciny hiba azonban: csak a hónapot és napot vizsgálja, az évet nem, így gyakran téved.
Ennek javítása az Archiveinvalidation, azaz az eredeti bsa fájlban található verzió érvénytelenítése. Alapvetõen ez úgy zajlik, hogy a játék fõkönyvtárában található Archiveinvalidation.txt-ben felsorolod azokat a fájlokat, amelyeknek van újabb verziója és a betöltéskor ezeket kihagyja a program. Ez azonban sok kézi melóval jár, plusz a bsa-kba csomagolt modok esetén is zavart okoz, ezért több másik eljárást is kitaláltak. A legjobb az, amit a modmanager csinál: végigtúrja a telepített modok esm és esp fájljait, megnézi, hogy a betöltési sorrendben melyik jön késõbb és az esetleges ütközések hogyan oldhatóak fel és a bsa fájlokban, illetve a kibontott könyvtárakban úgy módosítja a fájlok létrejöttének dátumát, hogy az jól kezelje a program.
Ebbõl következõen minden módosítás elõtt "vissza kell csinálni", majd a módosítás (új mod felrakása) után újra le kell futtatni ezt az eljárást.
Aki nagyon benne van a modolásban, az meg tudja oldani kézzel is a modok telepítését, összehangolását, összeolvasztását, de aki nem, annak mindenképp javasolt (mondhatnám: kötelezõ) a modok modmanager-es kezelése. Nem is értem, hogy a magyarítás készítõi miért nem omod verzióban adták ki a cuccot.
Sziasztok!
Bocsi, megint én vagyok, ugyanezzel a kérdéssel... de ígérem, többet nem zaklatlak ezzel Titeket, csak hátha elkerülte a figyelmeteket...😊
Érdeklõdnék, használja valamelyikõtök az Armamentarium modcsomagot? Tudjátok, hogy található benne olyan kétkezes kard, illetve egykezes rövid kard is,( és CLAW nevû tõr is..) amelyekhez tartozik még egy kard, ami a háton is, és a menüben a kis képen is keresztben helyezkedik el,a "fõ" kard alatt. A kérdés, hogyan, milyen mod segítségével lehet elõvenni azokat is.Aztán lehet, hogy ha kiütik a kezembõl az egyiket, akkor veszi elõ a másikat... csak találgatok...
Köszi!
Koschwarz, SaGa, <#worship>#worship> rátok számítok fõleg, de bárkitõl bármit szívesen fogadok...<#email>#email>
Bocsi, megint én vagyok, ugyanezzel a kérdéssel... de ígérem, többet nem zaklatlak ezzel Titeket, csak hátha elkerülte a figyelmeteket...😊
Érdeklõdnék, használja valamelyikõtök az Armamentarium modcsomagot? Tudjátok, hogy található benne olyan kétkezes kard, illetve egykezes rövid kard is,( és CLAW nevû tõr is..) amelyekhez tartozik még egy kard, ami a háton is, és a menüben a kis képen is keresztben helyezkedik el,a "fõ" kard alatt. A kérdés, hogyan, milyen mod segítségével lehet elõvenni azokat is.Aztán lehet, hogy ha kiütik a kezembõl az egyiket, akkor veszi elõ a másikat... csak találgatok...
Köszi!
Koschwarz, SaGa, <#worship>#worship> rátok számítok fõleg, de bárkitõl bármit szívesen fogadok...<#email>#email>
inkább visszatöltöttem 1szinttel ezelött a karit,és iszom a potiont...
ha már ilyen segítõkész voltál!köszi még1x
ha már ilyen segítõkész voltál!köszi még1x
köszi!de biztos nehéz lett volna egy szót ide leirni,hogy melyik városban van!Azért köszi!
A magyarítás tartalmaz végigjátszást.(.pdf formátum)
Egyébként->Google->Oblivion végigjátszás...
Egyébként->Google->Oblivion végigjátszás...
és ez a "nénike2 hol található,mert jó lenne minél elöbb megtalálni...
Nekem a karim lett lila <#vigyor>#vigyor>
nekem most az lenne a gondom hogy már félig magyar mert a fõmenü magyar meg a videóknál a felirat.a többi mind angol.
Mire jó ez az "Az Archive Invalidation" ? Nyomok egy "update now"-t mondjuk akkor mi történik?
Köszönöm! Sajnos az archive invalidation sem segített, ugyanolyan lila maradt a föld. Mondjuk az érdekes, hogy ha kikapcsolom a távoli LOD-t a videóbeállításokban, akkor a lilaság megjavul. Csak hát persze nagyon lerontja a játékteret. Nem látszik a távolban semmi így.
Próbálkozok még néhány dologgal.
Köszönöm a segítséget!
Ha eszetekbe jut valami, hálás lennék! <#worship>#worship>
Próbálkozok még néhány dologgal.
Köszönöm a segítséget!
Ha eszetekbe jut valami, hálás lennék! <#worship>#worship>
Bocsi,uj videókártya driver telepitése megoldotta a problémát./Nem gondoltam volna ,hogy egy ilyen régi proginál is számit/
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Van egy gondom megvettem az oblivion steam os verzióját.feltelepitettem,rá raktam a magyarositást.De játék közben piros kockák ugrálnak a képernyõn ami elég zavaró.Tudtok rá valami megoldást?Bocs ha már volt ez a kérdés,de nincs kedvem végig olvasni 37000 hozzászolást.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
elindítod az oblivion mod managert, jobb oldalt utilities gomb, archive invalidation gomb, majd úgy ahogy vagy, oké gomb (ha a legújabb obmm-t telepítetted).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Igen, valószínûleg a magyarítás mellé felrakott patch okozza a zûrt.
Olvastam egy elõzõ hozzászólásodat az "Archive Invalidation"-rõl és fel is raktam a modmanagert, de nem találok benne ilyet a nyomógombok között. Most szétnézek, lehet, hogy más modmanagert is találok a játékhoz.
Ha minden kötél szakad, marad a totális törlés, ahogy mondtad.
Köszönöm a segítõ választ!
Olvastam egy elõzõ hozzászólásodat az "Archive Invalidation"-rõl és fel is raktam a modmanagert, de nem találok benne ilyet a nyomógombok között. Most szétnézek, lehet, hogy más modmanagert is találok a játékhoz.
Ha minden kötél szakad, marad a totális törlés, ahogy mondtad.
Köszönöm a segítõ választ!
A modmanagerbõl neked egyetlen funkció kell. Az Archive Invalidation. Ezt keresd meg a nyomógombok között, futtasd le és nézd meg, hogy változott-e valami.
Lila talaj akkor van, ha az a textura fájl (.dds), ami a talaj szinezését tartalmazza, valahol elkallódott. Nem hiszem, hogy a magyarítás tartalmazna textura vagy mesh (*.nif) fájlokat, így inkább arra gyanakszom, hogy a mellékelt patc-ek közül nem volt sikeres valamelyiknek a felrakása.
Javaslom, hogy daráld le a teljes Obliviont (uninstall, könyvtár, mentett fájlok, ini fájlok törlése. Totális törlés, a köynvtárak se maradjanak meg...
Telepítsd újra, és szép sorban tedd föl a magyarításhoz szükséges cuccokat. Mindenképp új játékot kell kezdeni a petchek miatt, így nem veszítesz semmit...
Lila talaj akkor van, ha az a textura fájl (.dds), ami a talaj szinezését tartalmazza, valahol elkallódott. Nem hiszem, hogy a magyarítás tartalmazna textura vagy mesh (*.nif) fájlokat, így inkább arra gyanakszom, hogy a mellékelt patc-ek közül nem volt sikeres valamelyiknek a felrakása.
Javaslom, hogy daráld le a teljes Obliviont (uninstall, könyvtár, mentett fájlok, ini fájlok törlése. Totális törlés, a köynvtárak se maradjanak meg...
Telepítsd újra, és szép sorban tedd föl a magyarításhoz szükséges cuccokat. Mindenképp új játékot kell kezdeni a petchek miatt, így nem veszítesz semmit...
látom most ez a magyarítás téma lesz a sláger. hát én nem fogok tudni segíteni, mert nem teszem fel úgysem.
a lila fû meg valamilyen mesh-nek a hiányát jelzi. nem tudom, hogy egy magyarítás feltétele ezt mennyibe befolyásolhatná...
a sárga rombusz meg a textúrahiány.
a lila fû meg valamilyen mesh-nek a hiányát jelzi. nem tudom, hogy egy magyarítás feltétele ezt mennyibe befolyásolhatná...
a sárga rombusz meg a textúrahiány.
létezik a játékhoz DirectX 10?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Valami plugint nem tettél fel?
van egy fasza graftuning mod melyik az?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sziasztok!
Tudom, hogy már kérdezték mások is, de még is szeretném fel tenni még1x a kérdést, meg tudnátok mondani, hogy a lila talajnak mi lehet a megoldása?
Amikor kijövök a csatornából az elején, mindenfelé lila a fû.
SaGa már foglalkozott ezzel a témával és nem vagyok lusta, visszaolvastam a hozzászólásokat 2006-ig, de nem tudtam megoldani.
A probléma a magyarítás telepítése után kezdõdött. Elõtte jó volt, megnéztem.
Olvastam, hogy a ModManager-nevû program orvosolja a hibát. Feltettem, próbálgattam, nem sikerült. Mondjuk nem is nagyon tudom, hogy kell használni ezt a progit. 😞
Már Próbáltam uninstalt, reinstalt,új drivert, magyarítás letörlését, mindent.
Nagyon vártam már a magyarítás és most nem tudok vele játszani, mert mondanom sem kell eléggé rontja a játékélményt, hogy minden lila.
Légyszi, ha van ötlet írjatok. Én tegnap este óta próbálom megoldani, minden fórumot elolvastam amit tudtam, mindhiába.
A segítõ választ elõre is köszönöm!
Tudom, hogy már kérdezték mások is, de még is szeretném fel tenni még1x a kérdést, meg tudnátok mondani, hogy a lila talajnak mi lehet a megoldása?
Amikor kijövök a csatornából az elején, mindenfelé lila a fû.
SaGa már foglalkozott ezzel a témával és nem vagyok lusta, visszaolvastam a hozzászólásokat 2006-ig, de nem tudtam megoldani.
A probléma a magyarítás telepítése után kezdõdött. Elõtte jó volt, megnéztem.
Olvastam, hogy a ModManager-nevû program orvosolja a hibát. Feltettem, próbálgattam, nem sikerült. Mondjuk nem is nagyon tudom, hogy kell használni ezt a progit. 😞
Már Próbáltam uninstalt, reinstalt,új drivert, magyarítás letörlését, mindent.
Nagyon vártam már a magyarítás és most nem tudok vele játszani, mert mondanom sem kell eléggé rontja a játékélményt, hogy minden lila.
Légyszi, ha van ötlet írjatok. Én tegnap este óta próbálom megoldani, minden fórumot elolvastam amit tudtam, mindhiába.
A segítõ választ elõre is köszönöm!
sikerült meg csinálni hogy betöltõdjön csak most meg félig magyar a fõmenü meg a videók felirata magyar a többi mind angol.ebbe tudnátok segiteni??
sziasztok.nekem kilép a game mikor a magyarosítás fel van téve.nekem a game úgy van meg hogy már felvan telepítve és csak felkel másolni a gépre.és mikor angol akkor úgy nekem mûködik de mikor magyar akkor új játékot akarnák kezdeni és akkor lefagy a betöltésnél pedig a magyarosítást úgy csináltam hogy a telepitéskor mindent be pipáltam majd azt hogy készitsen biztonsági fájlokat a felirandó fájlokról utánna már semmi nem pipáltam be.valaki segitene??nagyon hálás lennék.elõre is köszönöm.
Nem kell vámpirrá válni.
Ha már bekaptad, akkor tudomásul veszed, hogy ez ilyen, és éled a világod eszerint, vagy megkeresed a gyógylöttyöt gyártó nénikét, teljesíted az elvárásait és megkapod a létyót.
Ha már bekaptad, akkor tudomásul veszed, hogy ez ilyen, és éled a világod eszerint, vagy megkeresed a gyógylöttyöt gyártó nénikét, teljesíted az elvárásait és megkapod a létyót.
Az a fura sárgás csillag inkább egy rombusz, ami a sarkán áll és benne van egy felkiáltójel. Azt jelenti, hogy az ott lévõ tárgynak nincs meg a modellje (nif kiterjesztésû fájl). Akkor szokott elõfordulni, ha a modder kifelejti a csomagból, vagy ha nem volt archive invalidation, illetve ha bsp-benn vannak a mod objektumai és a bsp-hez nincs megfelelõ nevû esp, vagy nem lett a bsp regisztrálva az oblivion.ini-ben. Párszáz oldallal lejjebb (kb másfél éve) komoly leírások születtek ebben a témakörben, keress vissza. Megtalálod, mit kell tenni és miért...
köszi ,közben megtaláltam..viszont lenne még egy kérdésem!
vámpir lettem,a napégés ellen mit lehet csinálni??mert így nappal semmit nem tudok csinálni...és ez nem tetszik!!
mindig este kell kószálnom!a boltok meg ugye nappal vannak nyitva...
vámpir lettem,a napégés ellen mit lehet csinálni??mert így nappal semmit nem tudok csinálni...és ez nem tetszik!!
mindig este kell kószálnom!a boltok meg ugye nappal vannak nyitva...
soul gemmel vagy letöltesz agy modot, amiben van ilyen spell.
üdv
Feltettem a magyarítást ,és vannak helyek a játékban ahol egy fura sárgás csillag jelenik meg rajta valami felirattal(gondolom kiegészítés)ez mitõl lehet ??
Csak a magyarítás ,más nincs fenn kiegészítõ.
Feltettem a magyarítást ,és vannak helyek a játékban ahol egy fura sárgás csillag jelenik meg rajta valami felirattal(gondolom kiegészítés)ez mitõl lehet ??
Csak a magyarítás ,más nincs fenn kiegészítõ.
hali!hogy kell egy fegyvert újratölteni,ha kifogtak a töltetek?
Tudtommal NINCS lefordítva a Knights of the Nine és a Shivering Isle kiegészítõ! "Csak" az alapjáték!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi az infót, akkor még én is lefuttatom 1-2x a magyarítás telepítõjét. Nem goond, ha nem tökéletes, csak a végén mûködjön a dolog....
http://www.freetvmaci.info/
Igen, kiírja, hogy "terület töltése". Ebben az esetben természetesen nem meglepõ az akadás, mert ez minden játék esetében így van, ahol a területet be kell tölteni, tehát ez normális.
Azonban úgymond nyugalmi állapotban ezt nem értem.
Például nézegetem a tulajdonságaimat és a fegyverzetemet és látom, hogy a kurzor egy pillanatra kifagy.
Lehet, hogy igazad van és idõzítési probléma, de engem egy bizonyos idõ elteltével zavar.
Szerinte nem te "szabtad el", ahányszor futtatod a telepítõt, annyiszor más a végeredmény a magyarításban.
Én is 3X telepítettem u. abban a formában, minden egyformán volt kipipálva és a 4. telepítés lett jó, tehát véleményem szerint valami miatt nem tökéletes a telepítõ.
Eredet játékom van és nem kamuzok, többször kellett próbálkoznom, mire végre jó lett, de ahogy olvasom nem vagyok egyedül ezzel...
Azonban úgymond nyugalmi állapotban ezt nem értem.
Például nézegetem a tulajdonságaimat és a fegyverzetemet és látom, hogy a kurzor egy pillanatra kifagy.
Lehet, hogy igazad van és idõzítési probléma, de engem egy bizonyos idõ elteltével zavar.
Szerinte nem te "szabtad el", ahányszor futtatod a telepítõt, annyiszor más a végeredmény a magyarításban.
Én is 3X telepítettem u. abban a formában, minden egyformán volt kipipálva és a 4. telepítés lett jó, tehát véleményem szerint valami miatt nem tökéletes a telepítõ.
Eredet játékom van és nem kamuzok, többször kellett próbálkoznom, mire végre jó lett, de ahogy olvasom nem vagyok egyedül ezzel...
Sajnos, nálam is csinálja 1-1 másodpercre, vagy a mi memóriánk, vagy a játék idõzítése "csúszik" szerintem. Újabban ki is írja ilyenkor, hogy terület töltése, nálam.
Apropó, magyarítás; Én szabtam el valamit telepítésnél, vagy kiegek nincsenek magyarítva? Mert a kiegek küldetéseinél a felirat angol.... Természetesen úgy telepítettem, ahogy le van írva a dolog, bár az igaz, hogy friss telepítésre raktam a honosítást, és amikor kérte, csak a betöltésig izzítottam be a játékot.
Amúgy, én is a magyarításra vártam, modokat nem raktam fel, és így is elég szép a játék, és veszettül hangulatos!
Apropó, magyarítás; Én szabtam el valamit telepítésnél, vagy kiegek nincsenek magyarítva? Mert a kiegek küldetéseinél a felirat angol.... Természetesen úgy telepítettem, ahogy le van írva a dolog, bár az igaz, hogy friss telepítésre raktam a honosítást, és amikor kérte, csak a betöltésig izzítottam be a játékot.
Amúgy, én is a magyarításra vártam, modokat nem raktam fel, és így is elég szép a játék, és veszettül hangulatos!
http://www.freetvmaci.info/
Én is a 190.62-es drivert használom.
Az mitõl lehet, hogy tökéletesen fut magas beállításokkal a játék (70-80 FPS), de idõnként egy pillanatra(3-4mp) kimerevedik a kép és csak késéssel fut tovább.
Nem kell, hogy nagyon bonyolult mozgások legyenek, teljesen normális helyzetekben is sajnos elõfordul.
Hallottam, hogy ez a játék egy erõmûvel sem fut tökéletesen, de azért ezt igazából nem értem, mert normális okot nem látok arra, hogy akadjon.
Látható, hogy az FPS nem csökken, tehát nem világos ez a téma számomra.
Esetleg tapasztalt valaki ilyen problémát?
Amennyiben igen, örülnék, ha lenne erre megoldás...
Még annyit azért hozzátennék, hogy amennyiben leveszem alacsonyabb beállításokra, akkor is u. ez a probléma.
Töredezettség is tökéletes. A Sacred_2 is tökéletesen fut a gépemen, így végképp nem értem.
Az mitõl lehet, hogy tökéletesen fut magas beállításokkal a játék (70-80 FPS), de idõnként egy pillanatra(3-4mp) kimerevedik a kép és csak késéssel fut tovább.
Nem kell, hogy nagyon bonyolult mozgások legyenek, teljesen normális helyzetekben is sajnos elõfordul.
Hallottam, hogy ez a játék egy erõmûvel sem fut tökéletesen, de azért ezt igazából nem értem, mert normális okot nem látok arra, hogy akadjon.
Látható, hogy az FPS nem csökken, tehát nem világos ez a téma számomra.
Esetleg tapasztalt valaki ilyen problémát?
Amennyiben igen, örülnék, ha lenne erre megoldás...
Még annyit azért hozzátennék, hogy amennyiben leveszem alacsonyabb beállításokra, akkor is u. ez a probléma.
Töredezettség is tökéletes. A Sacred_2 is tökéletesen fut a gépemen, így végképp nem értem.
Én még csak most kezdtem a játékot (a magyarításra vártam) és találtam egy megoldást az élsimítás és hdr együttes alkalmazására. A legújabb 190.62-es NV drájverben van egy opció "vonalsimítás mód - bármely alkalmazás beállítás felülírása" kifejezetten erre szolgál. Az opció magyarázatában is benne van pont ez a probléma. Most együtt van nálam a két ficsör.
NAGYON köszönjük/öm/ a magyarosítást!
ÖRÖK HÁLÁM!
ÖRÖK HÁLÁM!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sziasztok!
Érdeklõdnék, használja valamelyikõtök az Armamentarium modcsomagot? Tudjátok, hogy található benne olyan kétkezes kard, illetve egykezes rövid kard is, amelyekhez tartozik még egy kard, ami a háton is, és a menüben a kis képen is keresztben helyezkedik el,a "fõ" kard alatt. A kérdés, hogyan, milyen mod segítségével lehet elõvenni aokat is.Aztán lehet, hogy ha kiütik a kezembõl az egyiket, akkor veszi elõ a másikat... csak találgatok...
Elõre is köszi!
<#wave>#wave>
Érdeklõdnék, használja valamelyikõtök az Armamentarium modcsomagot? Tudjátok, hogy található benne olyan kétkezes kard, illetve egykezes rövid kard is, amelyekhez tartozik még egy kard, ami a háton is, és a menüben a kis képen is keresztben helyezkedik el,a "fõ" kard alatt. A kérdés, hogyan, milyen mod segítségével lehet elõvenni aokat is.Aztán lehet, hogy ha kiütik a kezembõl az egyiket, akkor veszi elõ a másikat... csak találgatok...
Elõre is köszi!
<#wave>#wave>
valószínûleg inkább a hangok miatt. az oblivion nem szereti a régebbi integrált hangvezérlõket. ez különösen akkor jön ki, amikor lovagolsz, és meg kell jelenítenie a 4 pata dobogását. az audigy zs 2 hangkártyám sem bírja, akkor eléggé szaggat nekem is.
lehet azonban azért is, ha harc közben a sok varázslat effekt történik. az is megakasztja.
illetve a kettõ együtt biztos. azért hasznos lenne egy töredezettségmentesítés, azt szereti az oblivion.
szerintem még ma sincs olyan gép, ami az obliviont maxon viszi reccenés-mentesen.
lehet azonban azért is, ha harc közben a sok varázslat effekt történik. az is megakasztja.
illetve a kettõ együtt biztos. azért hasznos lenne egy töredezettségmentesítés, azt szereti az oblivion.
szerintem még ma sincs olyan gép, ami az obliviont maxon viszi reccenés-mentesen.
Nekem az a gondom a játékkal, hogy harc közben mindig beszaggat még minimum grafikán is, a gépem pedig bõven jó hozzá: Intel core 2 dou 6400 2.13 ghz, 2X 1gb ram, geforce 9600 gt.
asd
Kösz, már megtaláltam, rendben elindult.😄
Én is egy balfék vagyok, mert volt már régebben ilyen problémám. Köszi a segítséget...<#wave>#wave>
Én is egy balfék vagyok, mert volt már régebben ilyen problémám. Köszi a segítséget...<#wave>#wave>
akkor ezért van. ne a mentéseket töröld, hanem a Dokuments/MyGames/Oblivion/ mappában az ini file-t. amikor legközelebb elindítod a játékot, kreál egy újat a program.
Kösz a választ, valószínûleg a korábbi telepítés mentése okozhatja, mert cseréltem kártyát.
XP van a gépemen, a 190.62 új driver, azt használom, telepítésnél az elõzõ drivert leszedem minden esetben, az nem okozhatja.
Most töröltem a korábbi mentéseimet és megnézem.
Én is gondolhattam volna rá, mert már volt ilyen problémám.
Köszi...
XP van a gépemen, a 190.62 új driver, azt használom, telepítésnél az elõzõ drivert leszedem minden esetben, az nem okozhatja.
Most töröltem a korábbi mentéseimet és megnézem.
Én is gondolhattam volna rá, mert már volt ilyen problémám.
Köszi...