The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
ezeket a képességeket lehet legkönnyebben fejleszteni.
IC kereskedõ negyedében minden varázslatból lehet venni novice szintû spelleket (idézéshez: Bound dagger), alacsony skill mellett hihetetlenül gyorsan fejlõdnek a képességek.
Szemlélet kérdése, hogy ez mennyire cheat, hozzá lehet állni a játékhoz úgy, hogy ne legyen az: el kell menni rákokra vadászni a magidézett fegyverrel, s mivel a páncél bünteti a mágiahasználót páncél nélkül rákászni.
A védelmet az alteration Shield varázslatával lehet növelni, lényeket a Detect life jelzi, ha besötétedik Starlight világít, fegyver a megidézett tõr - mindezeket a karakter manakészlete korlátozhatja.
Szerintem az sem cheat, ha néha-néha elcastol a karakter egy varázslatot, meg lehet nézni a máguscéhben a kollégákat mivel töltik az idõt...
Lehetõség van trénerektõl is tanulni, de éppen azért mert a varázslatok könnyen-gyorsan fejleszthetõk journeyman szintig, érdemesebb mást tanulni.
[merlinw.org]
2.Ezt majd még meg kell találnom...
3. Igazság szerint nekem a modok melett csak a shivering islesh kieg van fent... Ha használnám ahhoz is a mod managert, esetleg megoldodna?
mondjuk igen a kilépésnél jeletnkezett már ez a hiba, de volt már olyan, amikor akkor jeletnkezett, mikor beléptem az egyik város kapuján... :S
4.Nem tudnál véletlenül segíteni a natural environmemt mod felinstallálás mikéntjérõl?
5.a megidézõ mágja, meg hasonló skilleket hogyan lehet növelni, ha még azon a szinten nem tudom használni a megvásárolt varázslatot?
[merlinw.org]
1. kikapcsolod/kitörlöd az esp-t
2. betöltesz egy mentést és mentesz újra
3. konzol: ~ gombbal (magyar billentyûn az 0-ás gomb)
4. beírod: enablefasttravel 1
5. majd enter
6. konzol bezár ~ gombbal
2.shady sam-tõl (IC körül). egyébként végignyomsz egy goblin vagy bandita dungeont, és lesz vagy 10 lockpick-ed.
3.amikor kilépsz, akkor ad egy ilyen üzenetet, igaz? ez a modolással jár, nem tudom, hogy azóta találtak-e erre valamilyen konkrét megoldást, én nem tudok ilyenrõl. egy lehetséges megoldás, hogy ha használod a knights of the nine-t, akkor ennek az esp-jét a lehetõ legalulra teszed a betöltési sorrendben, már ha használsz pl. oblivion mod managert, amivel ezt lehet állítani. a KotN ugyanis valamiért okoz ilyet, ha utána sok más mod is be van töltve. egyébként teljesen veszélytelen ez a fajta crash kilépéskor, csak kényelmetlen.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
3 kérdésemlenne egyenlõre, ha valaki tudna rájuk válaszolni annak megköszönném:
1. Az egyik modolt mentésemben ki volt kapcsolva a gyorsutazás, ezt folytattam úgy hogy már nem volt telepítve a gyorsutazás kikapcsolása mod és ugyanúgy nem lehetett gyorsutazni, mi lehet a baj?
Lehet valahol tolvajkulcsot vásárolni?
Létezik olyan patch az oblivionhoz, ami a moddolást támogatjs, mert valamikor olyat csinálj a játék valamelyik mod miatt, hogy "A program hibát észlelt, ezért leállt" hibaüzenettel kilép.
Kereskedõk pénze nem fogy azzla nincs gond, de most már ugy látszik ezzel se.
Minden esetre köszönöm szépen az infokat, ha bármi fejlemény lenne írok.
Baj akkor van, ha olyan hibák jönnek elõ, pl., hogy nem frissül a kereskedõk árukészlete, kifogytak a pénzbõl, leölt ellenségek helyébe nem jönnek újabbak, alkímiával foglalkozó karaktereknek a fauna megújulásának hiánya is gondot okozhat.
Van a játékban néhány nagyobb ültetvény: Chorror közelében Odiil farmja, Skingrad mellett van szõlõskert és paradicsomföld, Anviltól nem messze lord Drad ültetvénye.
Csóró mágustanoncként az itt talált alapanyagokból kotyvasztott potionok biztosíthatják a karakternek a pénzt, az alchemyvel könnyen fejleszthetõ az intelligencia.
A Skingrad és Kvatch között tömegesen található flax magasabb szinten is egy fontos alapanyag mágiahasználóknak, a restore magicka lötyivel erõs, drága spellek használata esetén is képes folyamatos varázslásra a karakter.
Azt szeretném kérdezni hogy van-e a játékhoz magyarosítás! Ha van valaki feltenné nekem vagy valami?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
igazából akkor van probléma, ha bemész egy egyszerû - nem küldetéses - barlangba, megölsz mindenkit, kipakolsz minden ládát, és ha ez nem "termelõdik" újra 3 nap múlva, nem tûnnek el a pl. banditák vagy goblinok hullái, és nincsenek helyettük élõk...
Ez akkor normális<#nemtudom>#nemtudom>?
Esetleg ha valaki megnézné h neki is megvannak-e ezek a hullák az talán segítene.
Elõre is köszi
Annyit még h bár eltûntek a kalózok hullái, de új kalózok nem spawn-oltak be a helyükre...
Más mod pedig nincs fent a Natural Enviroment-en kívül annak pedig semmi köze. Ezeket a modokat több százezren használják nem hiszem h közük van hozzá.
De mégis megmaradnak a hullák, most fogom kicsit tolni h megnézzem a ládákba vannak-e új cuccok de aligha.
Mindenesetre játszogatok ma hátha okosabb leszek valamivel <#szomoru1>#szomoru1>
namost dommánál ez olyan, mintha egyáltalán nem lenne respawn time valami miatt. gondolom, az olyan dungeon-ök, amiket kipucoltál, azóta is érintetlenek és nem termelõdtek újra benne szörnyek és loot (?). vagy a loot igen? mert csak a hullákat írod. nem mindegy...
ami modokat használsz, csak a natural ... -t ismerem, a többit nem, de sajnos nagyon is elképzelhetõ, hogy egyes modok, még ha totál nem is arról szólnak, mégis bekavarhatnak teljesen más dolgokba is. ez a moddertõl is függ, mennyire ügyes vagy tapasztalt, lehet olyan olyan dolgokat is változtatott, amirõl nem gondolta volna, hogy másba is beleszól. esetleg érdemes mindegyik modnak beleolvasni a readme-jébe, hátha mégis említ ezzel kapcsolatban valamit.
esetleg ezt a modot meg kellene próbálni
lehet állítani a respawn idõt, ráadásul találsz itt egy leírást is, mi pontosan a respawn és mit történik ekkor.
Oblivion.esm
alatta pedig a következõk:
DLCShivering Isles
KT_CustomRaceFix
_Ren_BeautyPack
Natural_Water
Natural_Weather
Natural_Vegetation
Natural_Habbit
Akatosh Mount By Saiden Storm
...ezek, és ezeknek elvileg nem szabadna belepiszkálni. De ez az egész respawn bug nálam csak itt jelentkezik h a hullák a játék kezdete óta megvannak a világban, mint írtam a legutolsó mentésemig 13 óra telt el a játékban és 16 játékbeli nap, léptem közbe szinteket most egyébként 4-es a karakterem... És ezért nem is tudom h mennyi a respawn idõ kb például az ilyen hullás eseteknél. Máshol nem vettem észre hisz arra nem emlékszem h milyen virágokat gyüjtöttem be, de vissza kerestem és ahol emlékeztem h egy npc behalt oda elmentem és mind megvolt.
Azt kéne körübelül tudni h mennyi ideig tart míg egy hulla eltünik, mert lehet h szó sincs errõl az én esetemben... hmm már nem tudom mit higgyek
Az alapjátékban ez a bug nem jön elõ, igaza lehet SaGanak, amikor azt írta, hogy sok mod belekutyulhat a respawn beállításokba, s azok verik agyon a rendszert. (olyan szinten, hogy az a modok eltávolítása után sem mûködik)
Koschwarz köztudottan kevés moddal szeret játszani, teljesen hihetõ, hogy még nem találkozott ezzel az idegesítõ hibával, nem fordul elõ szerencsére gyakran.
Megoldást én sem tudok, mert amikor nekem elõjött a játék teljes újratelepítése (regisztribõl kitakarítás) is csak akkor járt sikerrel, ha nem pakoltam vissza ugyanazokat a modokat, amik fent voltak - ki kell szûrni a haragosokat, csak egy mod legyen, ami a respawn idõt módosítja (Francescoban beállítható, vannak, amelyek meg sem említik)
Nem tom h mit kéne csinálni vagy hogy ez normális-e<#confused>#confused>
Ha valaki tudna erre mondani valamit azt megköszönném.
olyan mod kellene még, amivel dupla kattintással lehet a több ugyanolyat cikket is felvenni/eladni...
[merlinw.org]
Ebben a respawn bug témában írnék én is. Azt hiszem nálam is jelentkezett a probléma, pedig nincs agyon modolva a gamma.
--------------
Oblivion.esm
DLCShivering Isles
KT_CustomRaceFix
_Ren_BeautyPack (itt a full van bekapcsolva)
Natural_Water
Natural_Weather
Natural_Vegetation
Natural_Habbit
Akatosh Mount By Saiden Storm
--------------
Összesen ennyi, ilyen sorrendben.
Ezeknek szerintem nem kéne bezavarniuk.
A Shivering Isles felvan telepítve és a 1.2.0416-os official patch is fent van.
Ám mégis azt vettem észre h a hullák a játék kezdete óta megmaradnak a világban. PL: Imperial City Waterfront-ban van 3 kalóz a hajónál, rámtámadtak, sima menet volt, de azóta is ott vannak a hulláik a földön.
Nem tudom h a respawn ideje mitõl függ, a játékban eltelt idõ vagy az igazi szerint, de mindig ott vannak. Volt egy küldetés mikor egy korrupt katona rámtámad mert magának akarta a kincset Brumában , de az õ hullája is azóta ott hever a földön mióta elintéztem az pedig volt már pár játékbeli napja.
16 nap telt el a játékban és 13 óra játékidõ van a mentésemben.
Ha megtudnátok mondani h ez normális-e , vagy bármiféle segítséget nagyon jó lenne:S
Elõre is köszi😊
köce a linket 😊 ma nagy játék lesz végre...
fogok írni egy telepítési tweakelési útmutatót és egy végigjáccást hozzá
http://gamepod.hu/teszt/maximum_oblivion_minimum_pc/teljes.html
2. Telepítsd az Oblivion unofficial patcheket és hotfixeket, aztán a Ko9 unoff. patcheket, aztán az SI unoff patcheket, majd az Oblivion Mod Managert.
mi az a Ko9 ?
de azért köci
Sehogy. (talán HDR + videókártyás AA erõszakolás)
"feltettem az extreme hq graphics v 1.9-et. kell vagy lehet még azon is javítani?"
Kismillió dologgal.
Qarl' Texture Pack 3
Better cities
Parallax Cities
4096 Landscape LOD
Illumination Within
Diverse Grasses
Get Wet
Improved Trees and Flora
Amíg a géped bírja😄
[merlinw.org]