The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Pl. nekem van egy fejlõdés lassító modom is, mivel nem szeretnék az elsõ óra után 10-es szinten játszani, ezért a cuo.ban is kikapcsoltam a random lényeket - ez teszi azt, hogy elsõ szinten ne jöjjön minotaurusz ellenem. De, fel csavartam a nehézségi fokot, így, mivel bretonnal játszom, ha eltalál 2 tûzlabda egy sz@ros imptõl, már megfekszem... szóval, így már nem is sz@ros...😊 De ez én vagyok... Mondom, mindenki mást élvez benne... Egyébként én munka közben - helyett netezek, így van idõm keresni a TESNEXUS-on, vagy ajánlom még az OBLIVION MOD WIKI-t, azon is sok érdekest találhatsz. Vagy az AELIUS28 - A'S LIST OF RECOMMENDED MODS . Bocsi, ezekre rá kell keresned, vagy vársz holnapig, mert már félórája lejárt a munkaidõm, az élettársam meg féltékeny...😊
Jó éjt, ha kell valami, írj nyugodtan, ha tudok, holnap segítek...
Ha netán mégis így tennék, okulva az elõzõkbõl, nyilvána legkevesebb modot kellene használnom. mit ajánlasz?
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Próbálj egy új játékot indítani, csítelj - ezért ne vessetek meg, csak a jó ügy érdekében tedd meg..😊 - Magadnak egy drága fegyvert, és próbáld eladni. Ha változik az pénzük ( az alap játékban NEM változhat ), akkor passz. De ha újra raktad, nem fog változni. Sajnos, akkor a mentésednek annyi. Vagy mehetsz koldulni...😊 Vagy tedd fel újra azokat a modokat amelyeket eredetileg felraktál. Ha számít annyit az a mentésed, akkor úgyis megteszed. Bár én már vagy 30-szor kezdtem újra, és nekem mindig az a legnagyobb élmény, amikor vas karddal megyek, egy rozsdás páncélban a banditák ellen, vagy találok egy ezüst kardot, és örülök, mintha az örök élet titkára leltem volna...😊
FANTASZTIKUS EZ JÁTÉK.
Egyébként én is dobtam el már egy 160 órás mentést egy bug miatt, bár szerintem már mindenki járt hasonló cipõben. Ez benne a csodálatos, bárhányszor kezded újra, találsz benne mindig valamit...
Here's EXACTLY how I would like you to install it.
1. download mod
2. unpack it using 7-zip to a KNOWN LOCATION like your desktop or my documents.
>>>>>IMPORTANT<<<<<<<<<
DO NOT (I repeat) DO NOT UNPACK IT TO YOUR OBLIVION FOLDER!!!!!
3.Open the unpacked folder, and find the folder labeled "Data"
4. Right click on this folder, and choose "copy to".
5. Navigate to your oblivion folder (normally located at C:\ Program files\Bethesda softworks\Oblivion)
6.When this Oblivion folder is highlighted choose "O.K."
7. When Windows prompts you to overwrite files with the same name located in the data folder it already found at that location answer, "Yes to All".
>>>>IMPORTANT NOTE<<<<<
This will not actually overwrite anything in your existing oblivion installation as every file in this mod is uniquely named. It will however add the mod files to your existing Oblivion installation with the correct file paths for the .esp to find the items.
8.Start Oblivion
9. In the start up screen choose the 'Data' directory, and be sure to place a check (by double clicking the mod version you'd like to load with Oblivion) by the mod name.
10. Play
>>>>>>ANOTHER IMPORTANT NOTE (Don't worry it's the last one)<<<<<<<
Please use only one version of the mod at a time (either heavy or light).
Ennyi. Remélem segít valamit. Sok sikert! <#eljen>#eljen>
Koschwarz <#worship>#worship>
Szóval nem nagyon értem, mirõl beszélsz😊 akadni meg nem tartom valószínûnek, mert próbáltam úgy is, hogy tiszta oblivionra raktam...
Megcsináltad az OBMM-ben az archive invalidationos eljárást?
Illetve nem akadt semmivel?
Tudom, sok mindent megpróbáltál már, de ne add fel ilyen könnyen...<#ejnye1>#ejnye1> Újra telepítés elõtt mindenképp távolíts el mindent, ami az Oblivion telepítésekor került a gépre, törölj le mindent, a játék által létre hozott ini-s fájlt is -ott van a dokumentumok közt, azt hiszem-, utána csinálj egy töredezettségmentesítést <#email>#email>. Na. Ha ez megvan, majd újra rakod a szûz Obliviont, akkor nem fogyhat el a kereskedõk pénze! Az eredeti játékban nem fogy a pénzük. Be van állítva egy limit, ami alatt vesznek mindent, de csak a limit határig. Tehát el tudsz adni akár két daedric páncélt is, de csak darabját mondjuk 2000 septimért. De ebbõl akárhányat megvesz a kereskedõ ennyiért - de a 20.000-es mindent tudó kardot is 2000-ért fogja megvenni. Pont ennek javítására készült nagyon sok mod, valószínüleg Nálad is egy ilyen kavarhatott be.
Ja, és az Obliviont telepítsd újra, ne a sz@rt...<#wink>#wink>
[merlinw.org]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
Jó az Oblivionnal játszani, de akkor is ezt gonbolom a tereprõl.
A Morrowind szürrealistikusabb volt. :-)
szebbé varázsolni leginkább qarl's texture pack-jével lehet a játékot.
talán ez a legjobb hely nézelõdni, itt megtalálod a fenti modot is.
itt meg egy csomó modot lehet találni
Az Oblivionban gyakorlatilag végtelen számú küldetés, sztori, kaland van. Persze ha leragadsz a fõ küldetéssornál, akkor igazad lehet, de azt én csak egyszer játszottam ki, azóta bele sem kezdek, és már nem is tudom hányféle karaktert indítottam benne...
Na de most megjött a kedvem és elkezdtem folytatni. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami mod amitöl úgy egészében a texturák meg ilyesmik sokkal szebbek lesznek? Plusz esetleg ha valami olyan modot is tudtok amitöl több állattól lehet elkapni fertözést, meg ilyesmiket adnak a játékhoz, tehát hogy kicsit élethübb legyen, azt is szivesen fogadom 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Köszönöm! Erre vártam, így már nyugodtan teszem fel...<#puszi>#puszi><#fogmosas>#fogmosas> már csak azért, mert nem vagyok más... <#ejnye1>#ejnye1> köszi! <#worship>#worship>
Nekem is volt ez a formID bugom, még tavaly írtam is ide amiatt, akkor elõször. De nekem csak a kotyvasztott potionoknál, és az egyetemen bûbájolt fegyvereknél, ruháknál játszotta el, hogy eltûntek. Pedig volt, mikor több órát játszottam, - hátha jobban hozzám nõ a fegyver 😊- de csak ezeknél vettem észre aztán, hogy eltûntek. És tényleg a legutolsó patch javította.
Nem tudom pontosan mi okozta, azt meg pláne nem tudhatom, hogy qwertrt gondja a kereskedõkkel igazán mibõl ered, javasoltam neki, hogy nézzen utána, hogy csak a kereskedõknél van valami zavar, vagy máshol is hibádzik valami.
Elképzelhetõ az is, hogy semmi hiba nincs csak 10-14 napra van beállítva a frissítés, s az még nem telt el.
Volt (van) a játékban egy olyan bug lehetõség, ami sok-sok órányi játék után bukkant fel - errõl beszélt koschwarz is.
Ezt a legutolsó patch elvileg javította, de néhány hónapja is volt, a fórumon egy ezzel problémával küzdõ felhasználó, érthetlen módon megnõtt a mentéseinek mérete, lelassult a játék, s kiderült a mentéseiben mindenféle szemetet tárolt el a játék. Most nem errõl a hibalehetõségrõl volt szó.
A történet onnan indult, hogy valaki a napokban szóvá tette, hogy a kereskedõnek elfogyott a pénze, és több nap eltelte után sincs pénze, nem tud eladni.
Erre mondtam, hogy meg kellene nézni azt is, hogy a respawn csak a kereskedõknél nem mûködik, vagy az egész játékmenetben elszállt, mert lehet ilyen probléma.
Nem tûnnek el a legyõzött ellenfelek hullái, leszedett növények nem hajtanak ki ismét, a kifosztott tárolók végérvényesen üresek maradnak, stb.
Beállítástól függõen 3-10 nap után frissül a kereskedõk árukészlete, újabb lények jelennek meg a legyõzöttek helyett, leszüretelt növények újra kihajtanak virágoznak, teremnek, megújul a környezet.
Amennyiben ez nem történik meg elõbb-utóbb érdektelenné válik a játék, egyre nagyobb területeken nem történik semmi, kihalnak az utak mellöl a banditák, ritkulnak a vadállatok, elfogynak az ellenfelek.