The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham köszi szépen 😊 rakás madness magic armort meg weapont tudok csináltatni Cutterrel mert van sok madness matrixom.
Érdekes abból egy csomó esik de Amber matrixom még 1 sincs:S pedig amber meg sok van csak hozzá matrix egyszerûen nem esik.
Honnan szerezhetek én amber matrixokat?
Érdekes abból egy csomó esik de Amber matrixom még 1 sincs:S pedig amber meg sok van csak hozzá matrix egyszerûen nem esik.
Honnan szerezhetek én amber matrixokat?
kellene oylan lista amiben a különféle szintû trainerek vannak felsorolva találhatóság szerint. mert magasabb szinten már nehéz arra figyelni, hogy a fejleszteni kívánt attribból meglegyen szintlépés elõtt a 10 skill point fejlezstés összességében a +5 szorzóhoz
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Pl: fwDropGold
van vmi olyan mod amivel a nálunk lévõ pénzt le lehet dobni_? tiszta buli lenne, amikor saját kincseskamrában turkálna pénzhalmok között az ember. ami nem tetszik, hogy a drágakõ az nem drágakõ ebben a játékban. és nincs is ilyen mod ami növelné kellõképpen az értéküket.
Beszélj a kováccsal, párbeszéden keresztül mondhatod meg neki, hogy milyen cuccot csináljon.
Csak azokat ajánlja fel, amikhez van elég alapanyag, és a mátrix is megvan.
Most nem jut eszembe a párbeszédi menüpont neve, de mintha valami "magic" lenne 😄
A lényeg, hogy nem alap cuccokat kell csináltatnod, hanem a mágikusat.
Csak azokat ajánlja fel, amikhez van elég alapanyag, és a mátrix is megvan.
Most nem jut eszembe a párbeszédi menüpont neve, de mintha valami "magic" lenne 😄
A lényeg, hogy nem alap cuccokat kell csináltatnod, hanem a mágikusat.
Oks thx! Akkor nem én voltam a béna, mert nem találtam.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azt hiszem, sehol... Van valami mod, amiben be lehet menni az ajtó mögé, de az alapjátékban nem találkoztam még vele...
igen néztem a két cetlit hogy mi kell hozzá de csak azt írja hány darab madness kell vagy hány darab amber.
nekem van egy jópát matrixom is meg vagy 20-20 darab madness ore meg amber. ezért nem értem hogy mi kell még neki hozzá😊
nem hiszem el hogy azok nem elegek😄
nekem van egy jópát matrixom is meg vagy 20-20 darab madness ore meg amber. ezért nem értem hogy mi kell még neki hozzá😊
nem hiszem el hogy azok nem elegek😄
A Shivering Isles modjai között van a küldetés, amit automatikusan megkaptál.
Kvatch és Anvil között banditatáborokból kell visszaszerezned néhány dwarwen-pajzsot, küldetés jelölve van, elrontani nem lehet, de fel kell készülni rá.
A küldetésben igazi jutalom a loot, a banditákról elég sok értékes, enchantolt könnyûpáncél lehúzható, az ajtó mögött egy érdekes, szép látványvilág fogad, de én még ott használható jutalmat nem kaptam.
Kvatch és Anvil között banditatáborokból kell visszaszerezned néhány dwarwen-pajzsot, küldetés jelölve van, elrontani nem lehet, de fel kell készülni rá.
A küldetésben igazi jutalom a loot, a banditákról elég sok értékes, enchantolt könnyûpáncél lehúzható, az ajtó mögött egy érdekes, szép látványvilág fogad, de én még ott használható jutalmat nem kaptam.
Rettenetesen bonyolult: mindkét kovács adott egy-egy listát, amin rajta van, hogy milyen összetevõkbõl tudja megcsinálni a kért páncélt, vagy fegyvert.
Neked ezzel kapcsolatban annyi a dolgod, hogy küldetések, kalandozások közben gyûjtöd a "madness", és "amber" ásványt, valamint a "matrix" nevû, mágiával átitatott darabokat, s ha elegendõ összegyûlt odaadod a kovácsnak, megmondod neki mit szeretnél csináltatni vele...
Neked ezzel kapcsolatban annyi a dolgod, hogy küldetések, kalandozások közben gyûjtöd a "madness", és "amber" ásványt, valamint a "matrix" nevû, mágiával átitatott darabokat, s ha elegendõ összegyûlt odaadod a kovácsnak, megmondod neki mit szeretnél csináltatni vele...
Az arcane universitynél van egy ajtó, aminek a neve: "imperial orrery"
Azt írja, hogy kell egy kulcs hozzá. Azt a kulcsot hol találom ?
nah most jó helyre írtam. 😄
Azt írja, hogy kell egy kulcs hozzá. Azt a kulcsot hol találom ?
nah most jó helyre írtam. 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ugye 25ös szintig erõsödnek a szörnyek. mi a van akkor ha a shiveringet úgy kezdem hogy vagyok vagy 40-es. akkor végigsétálok a kiegészítõn ?
Sziasztok!!!
vki tudna nekem segíteni Shivering isles-ban abban hogy hogy lehet pl blissben magic amber armort csináltatni azzal a kováccsal?
mik azok a matricák amit kér?😊
van a másik városban Cutter nevezetû mesterkovács az meg madness magic armor szetet csinálna nekem na ahhoz meg tényleg vannak pl bow of matrix, war axe of matrix stb és még rakás madness ore-m. nah szal mi kell még ahhoz hogy valamelyik a kettõ mesterkovács közül csináljon nekem valamilyen magic weapont vagy armort?
hogy kell csináltatni velük? mert csak sima amber fegyót meg páncélt tok.
elõre is köszönöm a segítséget😄
vki tudna nekem segíteni Shivering isles-ban abban hogy hogy lehet pl blissben magic amber armort csináltatni azzal a kováccsal?
mik azok a matricák amit kér?😊
van a másik városban Cutter nevezetû mesterkovács az meg madness magic armor szetet csinálna nekem na ahhoz meg tényleg vannak pl bow of matrix, war axe of matrix stb és még rakás madness ore-m. nah szal mi kell még ahhoz hogy valamelyik a kettõ mesterkovács közül csináljon nekem valamilyen magic weapont vagy armort?
hogy kell csináltatni velük? mert csak sima amber fegyót meg páncélt tok.
elõre is köszönöm a segítséget😄
fel szeretném rakni a játék rc magyarosítását és ott azt írják hogyha megvan a shevering isles akkor azt rakjam fel.de az nincs meg nekem akkor nem magyarítja le a játékot?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Sikerült megoldani, a "beautiful people" nevû mod volt a hibás, ill. valószínû az, hogy másik "cosmetic" mod is futott vele.
na figy, télleg iszonyat szépek a növények, de én ezzel a játékkal nem azért jáccok mert botanikát tanulok 😊
ha lenne elég erõs vasam EHHEZ, akkor persze felraknám. DE egyenklõre csak úgy tudom futtatni, hogy minden mag az extrém graf hq 1.09-el, ezen kívül iniben fû renderelése duplázva. azt még nem tudom hogy ha martigenssel csorda lény jön majd rám 1xe akkor hogy fog menni, de így is kiváló már sztem a grafikai szinvonala
kérdés, melyik az a mod amivel lóról lehet harcolni? és miért tûnik el lóháton a nyilvesszõs tegez ?
ha lenne elég erõs vasam EHHEZ, akkor persze felraknám. DE egyenklõre csak úgy tudom futtatni, hogy minden mag az extrém graf hq 1.09-el, ezen kívül iniben fû renderelése duplázva. azt még nem tudom hogy ha martigenssel csorda lény jön majd rám 1xe akkor hogy fog menni, de így is kiváló már sztem a grafikai szinvonala
kérdés, melyik az a mod amivel lóról lehet harcolni? és miért tûnik el lóháton a nyilvesszõs tegez ?
szépek, de nekem, mintha nem lenne ennyire lapszerû a szõlõlevelem.
Sziasztok, kéne egy kis segítség. Nemrég kezdtem el a játékot, és felraktam egy igen masszív mod csomagot. Most kapcsoltam be õket, és az egyik egy igen vicces dolgot csinált, kancsallá tett jó néhány karaktert, köztük az enyémet. Esetleg nem tudja valaki melyik mod lehet a ludas? Köszi elõre is.
bizonyára igen, de annyival nem lehet szebb hogy arra érdemes ekkora erõforrást áldozni. nekem az martigesn mod tetszik nagyon, de az fcomban demovideóbanis hogy gyengébb léynek egész hada támad magas szinten. ha végigjátszot egszer alapon utána úgy fogom nyomni
jó nyilván volt amit ismertem belõle, a többségét.a parallax textures, a landscape lod, és a better cities ami jónak tûnik innen. illumination withint tartalmazza az 1.09 hg Xtreme graf patch. többi sztem csak gépgyilkos dolog
[merlinw.org]
Hát igen 😊
Ezt én is megtaláltam.
És elárulnád, mi a fenét kezdjek egy olyan torrenttel, ahol nincs egy seeder sem??
És elárulnád, mi a fenét kezdjek egy olyan torrenttel, ahol nincs egy seeder sem??
VÁNDÖRFÚL!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
<#zavart1>#zavart1><#eljen>#eljen>
Nálam mind fent van és éppen határon fut a játék, azaz 20-40fps között😊
Oblivion állatvilágának hangjai keverednek a VGA és CPU ventilátor sûvítésével = hardveres szélhang kiegészítõ activated😊
Nálam mind fent van és éppen határon fut a játék, azaz 20-40fps között😊
Oblivion állatvilágának hangjai keverednek a VGA és CPU ventilátor sûvítésével = hardveres szélhang kiegészítõ activated😊
[merlinw.org]
Qarl' Texture Pack 3 : a játék gyári texturáinak méretét és részletességét négyszerezi. Minimum 512 MB Video RAM kell hozzá.
Better cities : a városok részletességét növeli. Nem csak texturákat javít, hanem lehelyez sik kis apróságot az utcákon, házakon, amelyek redetileg nicnsenek ott.
Parallax Cities : A "normalmap"-okkal operál. "Térbelibbé" teszi a texturákat.
4096 Landscape LOD : a távoli nézetek részletességét javítja
Illumination Within: Az ablakok fénylenek éjszakánként. Nem mind és nem egyszerre, hanem nagyjából úgy, ahogy egy élõ városban szokásuk...
Diverse Grasses: Részletesebb, változatosabb fû...
Get Wet: Ha esik az esõ, nedves lesz a ruhád. Meg mindenkié. Nekem annyira nem jött be, mert inkább mûanyaghatást csinál, mint vizesen csillanót...
Improved Trees and Flora: Fák, virágok, fény... Izé, ez egy Zalatnai szám... A fák és virágok részletességét és változatosságát növeli.
Ha mindezt felrakod, kell egy minima 4 GHz-s, dualmagos proci, és egy (két) vaddisznó videokártya, legalább 1 GB VRAM-mal...
Better cities : a városok részletességét növeli. Nem csak texturákat javít, hanem lehelyez sik kis apróságot az utcákon, házakon, amelyek redetileg nicnsenek ott.
Parallax Cities : A "normalmap"-okkal operál. "Térbelibbé" teszi a texturákat.
4096 Landscape LOD : a távoli nézetek részletességét javítja
Illumination Within: Az ablakok fénylenek éjszakánként. Nem mind és nem egyszerre, hanem nagyjából úgy, ahogy egy élõ városban szokásuk...
Diverse Grasses: Részletesebb, változatosabb fû...
Get Wet: Ha esik az esõ, nedves lesz a ruhád. Meg mindenkié. Nekem annyira nem jött be, mert inkább mûanyaghatást csinál, mint vizesen csillanót...
Improved Trees and Flora: Fák, virágok, fény... Izé, ez egy Zalatnai szám... A fák és virágok részletességét és változatosságát növeli.
Ha mindezt felrakod, kell egy minima 4 GHz-s, dualmagos proci, és egy (két) vaddisznó videokártya, legalább 1 GB VRAM-mal...
Shivering Isles királyság, Sheogorath rulez.
Nagyon eltalálták a karaktert, a beszólásait a mai napig idézgetem 😊
Nagyon eltalálták a karaktert, a beszólásait a mai napig idézgetem 😊
lécci írd már le melyik mod mit csinál?
itt vannak olyanok fegyvereknél is hogy resistant vagy vulnerable-? gondolok olyanra hogy pl egy undead zombienak többet sebez egy tûzkard vagy éppen egy zúzófegyver egy csontinak...
olyan mod kellene még, amivel dupla kattintással lehet a több ugyanolyat cikket is felvenni/eladni...
már kérdeztem korábban de nem jött rá válasz
am úgy be lehet állítani a grafikát hogy dungeonokban legyen HDR, a kinti világban pedig nem?
sztem zárt térben nagyon jó az effekt, kinnt inkább zavaró, elég lenne a lens flares, mint a gothicban. úgy tökéletes lenne a grafika sztem
olyan mod kellene még, amivel dupla kattintással lehet a több ugyanolyat cikket is felvenni/eladni...
már kérdeztem korábban de nem jött rá válasz
am úgy be lehet állítani a grafikát hogy dungeonokban legyen HDR, a kinti világban pedig nem?
sztem zárt térben nagyon jó az effekt, kinnt inkább zavaró, elég lenne a lens flares, mint a gothicban. úgy tökéletes lenne a grafika sztem
http://fenopy.com/torrent/ES_IV_Oblivion_Extreme_HQ_Graphics___Game_Fixes_1_09/NDQwNTUx/
rohadt nehéz guglival mceresni a linket 4.találat
rohadt nehéz guglival mceresni a linket 4.találat
Sziasztok!
Van egy szinte új Oblivion kieg lemezem. (XBOX 360-ra)
Shivering Isles a címe. Eladó vagy cserélhetõ.
érd.: [email protected]
Van egy szinte új Oblivion kieg lemezem. (XBOX 360-ra)
Shivering Isles a címe. Eladó vagy cserélhetõ.
érd.: [email protected]
Fighters Guild Contracts modot
ehhez tud vki letöltõhelyet? nem találok torrenten sem 😞
ehhez tud vki letöltõhelyet? nem találok torrenten sem 😞
töredezettségmentesítés....
akkor érzékeny rá, ha be van kapcsolva az optionsban az autosave on travel, autosave on wait. én csak quicksavét használok meg save on restet, vagyis ha te akarod és alvásnál
nem si függõ a problémád sztem. milyen géped van ? milyen oprendszered? ne kéne ilyeneket csinálnia
akkor érzékeny rá, ha be van kapcsolva az optionsban az autosave on travel, autosave on wait. én csak quicksavét használok meg save on restet, vagyis ha te akarod és alvásnál
nem si függõ a problémád sztem. milyen géped van ? milyen oprendszered? ne kéne ilyeneket csinálnia
Az oblivion launcher.exe-re gondolsz? Azon belül rámentem a technical supportra, majd ott a directx dyagnostic-ra, teszteltem a hangot, a képernyõt, mindent, és minden rendben volt, kiírta mindenhol, hogy nincs probléma. Nem értem, már 2x is újratelepítettem. Ráadásul legelõször csak az alapjátékot tettem fel, sztem kiegészítõ és peccs nélkül, és már ennél eljutottam a fedélig, és kilépegetett. Csak ezután kérdeztem meg haveromat, aki javasolta a shivering islest, és ezt követõen telepítettem fel olyan sorrendben, ahogy Steweee tanácsolta.
Szia! Ha még mindig ki-ki lépeget, kövesd Fantusz tanácsát, törölj le mindent a gépedrõl, amit az Oblivion telepített, ill. létrehozott - azt a oblivion.ini-s fájlt is a dokumentumokból - ált. oda teszi... Utána csinálj egy töredezettség mentesítést, sokan mondják, hogy a játék erre érzékeny, és utána próbáld csak az alapjátékot feltenni, minden kieg. NÉLKÜL ! Ha a progival van vmi, így se indul el, és akkor legalább szûkül a kör...
Egyébként, mielõtt a játékba belépsz, kiad egy indító képernyõt - bocsi, más nem jut eszembe - és azon lehet beállítani options menü alatt mindent - u.a. mint a játékban - és van egy directx-es ellenõrzõ menüpont is... de szerintem, mindenképp csak az alapjátékot tedd fel elõször...
Egyébként, mielõtt a játékba belépsz, kiad egy indító képernyõt - bocsi, más nem jut eszembe - és azon lehet beállítani options menü alatt mindent - u.a. mint a játékban - és van egy directx-es ellenõrzõ menüpont is... de szerintem, mindenképp csak az alapjátékot tedd fel elõször...
Erre a 1.09 extreme graphics-ra én nem találtam semmit, el tudnád küldeni?
És pontosan melyik terület modokat ill kieg modokat kell keresnem?
És pontosan melyik terület modokat ill kieg modokat kell keresnem?
basszus, így sem enged. nem értem miért, regisztrált tag vagyok, nézegetem az adatlapomat, de nem ír olyat hogy életkor hitelesítése vagy ilyenek. pedig azért nem enged be....nem értem
passz, sok hibája van volt az oblinak, de iylennel talán te találkoztál elõször
telepítési sorrend:
olbi
shivering
shivering patch
1.09 extreme graphics hq mod (tartalmaz egy korábbi verziójú unofficial patcht)
unofficial paccsek legújabb
knotn és egyéb terület modok
unofficial kieg modok
telepítési sorrend:
olbi
shivering
shivering patch
1.09 extreme graphics hq mod (tartalmaz egy korábbi verziójú unofficial patcht)
unofficial paccsek legújabb
knotn és egyéb terület modok
unofficial kieg modok
Mindent uninstalláltam, utána kezdtem el újratelepíteni.
De ha hibás a directx, akkor egyáltalán nem indulna el, nem?
Meg miért van az, hogy csak a videóbeállításokból lép ki, az audiobeállításokból pl nem? És akkor is kilép, ha semmit sem változtatok... Én ezt nem értem. Mert a másikra még talán van magyarázat. Miután felemelem a fedelet, lehet, h kijutok egy olyan környezetbe, ami jobban ki van dolgozva grafikailag, és a gép nagyobb teljesítménye szükséges hozzá, és emiatt lép ki, nem?
De ha hibás a directx, akkor egyáltalán nem indulna el, nem?
Meg miért van az, hogy csak a videóbeállításokból lép ki, az audiobeállításokból pl nem? És akkor is kilép, ha semmit sem változtatok... Én ezt nem értem. Mert a másikra még talán van magyarázat. Miután felemelem a fedelet, lehet, h kijutok egy olyan környezetbe, ami jobban ki van dolgozva grafikailag, és a gép nagyobb teljesítménye szükséges hozzá, és emiatt lép ki, nem?
Próbálj meg letakarítani minden Oblivionhoz tartozó fájlt a géprõl (regedit) és úgy újra telepíteni.
Írtad, hogy a játékot crackelted is, nem tudom onnan jöhet-e a hiba elvileg rossz crackel el sem indulna, amit még érdemes lehet megnézni szerintem, hogy nem hibás-e a gépeden a directX.
Írtad, hogy a játékot crackelted is, nem tudom onnan jöhet-e a hiba elvileg rossz crackel el sem indulna, amit még érdemes lehet megnézni szerintem, hogy nem hibás-e a gépeden a directX.
Köszi!
Mindent úgy csináltam, ahogy mondtad, de ugyanúgy kilép a videóbeállításoknál, meg mikor a játékban felemelem a fedelet. Nem értem, mi lehet a baj.... 😞((
Mindent úgy csináltam, ahogy mondtad, de ugyanúgy kilép a videóbeállításoknál, meg mikor a játékban felemelem a fedelet. Nem értem, mi lehet a baj.... 😞((
Az Oblivionhoz 1.2es a hivatalos patch (ami meglehetõsen régi).
Telepítés:
- Oblivion
- Shivering isles
- Shivering Isles patch v. 1.2.0416
A játék érzékeny a patchekre (ezt hibának is fel lehet fogni), patchelt alapjátékra nem szeret felmenni a Shivering Isles, illetve exe hibákat okozhat, ezért érdemes a fenti sorrendben telepíteni.
Unofficional Oblivion patch-et nem használtam, de szerintem azt a végére kell hagyni.
Telepítés:
- Oblivion
- Shivering isles
- Shivering Isles patch v. 1.2.0416
A játék érzékeny a patchekre (ezt hibának is fel lehet fogni), patchelt alapjátékra nem szeret felmenni a Shivering Isles, illetve exe hibákat okozhat, ezért érdemes a fenti sorrendben telepíteni.
Unofficional Oblivion patch-et nem használtam, de szerintem azt a végére kell hagyni.
3.2.0-ás patchet, bocs...
Sziasztok!
A következõ a problémám: mikor a játékon belül az opciókat megnyitom, azon belül a video-beállításokat, akkor ha állítok valami ott, ha nem, mikor a visszá-ra megyek, kilép a játék azzal az üzenettel, hogy az oblivion.exe hibát észlelt, ezért leáll...
A játékban is elakadtam ugyanez miatt. Mikor még a játék elején megölik a császárt, és a katonával beszélek, megyek tovább, bemegyek egy terembe, ahol vmi fedelet kell felemelni, akkor ott ugyanez a hibaüzenet mellett kilép a windowsba, miután felemelem. Mi lehet a hiba????
Feltelepítettem az alapjátékot, rá a 3.2.0.-s verziót, majd a shivering isles-t, az indítófájlt crackeltem, és ennek ellenére kilép. Valamit rosszul csináltam? A gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek...
A következõ a problémám: mikor a játékon belül az opciókat megnyitom, azon belül a video-beállításokat, akkor ha állítok valami ott, ha nem, mikor a visszá-ra megyek, kilép a játék azzal az üzenettel, hogy az oblivion.exe hibát észlelt, ezért leáll...
A játékban is elakadtam ugyanez miatt. Mikor még a játék elején megölik a császárt, és a katonával beszélek, megyek tovább, bemegyek egy terembe, ahol vmi fedelet kell felemelni, akkor ott ugyanez a hibaüzenet mellett kilép a windowsba, miután felemelem. Mi lehet a hiba????
Feltelepítettem az alapjátékot, rá a 3.2.0.-s verziót, majd a shivering isles-t, az indítófájlt crackeltem, és ennek ellenére kilép. Valamit rosszul csináltam? A gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek...
mi a neve? nem tudok belépni, mert adult content a linkbõl lépve. természetesen regelve vagyok és be tudok lépni, de úgy már nem lehet visz a linkre, kéne a mod neve