The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan próblematikám lenne, hogy felraktam az obse(Oblivion Script Extender) nevû programot és mikor indítanám az obse_loader exe.-et akkor azt írja, hogy ismeretlen a verzióm... stb. Ez mért lehet? Ugyanis a legfrissebb patch van fent.
Az alap "õsember" karakterek helyett mindenképp szerettem volna valami kulturáltabban kinézõt karaktert alkotni 😊
Mellesleg, ha majd felöltözteted páncélba a karit, lehet bármilyen csini sérója a sisak eltakarja.
Unarmored mágus fejére is általában valamilyen csuklya, kámzsa kerül, ha nem másért az enchant miatt.
Erre a "kis" hibára van megoldás? 😊
(belelóg a haj a többi textúrába)
Természetesen ez 1 hozzáadott mod, nem alapból gázos a dolog.
Mellesleg én fallout 3-azok.Az nagyon bejövõs.Csak a vége ratyi mert feláldoztam magam😞
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Valami", mert ezek lehetnek fegyverek, varázslatok, de különbözõ potionok is (gyógyital, mana ital, stb.), sõt akár lélekköveket is lehet gyorsbillentyû alá tenni.
A nyolc lehetõség valójában nem sok, de mégis jobb, mint állandóan kattintgatva cserélni a spelleket, így a legfontosabbak egy gombnyomással elérhetõk.
Kinek, hogy esik kezére, én pl a castolást átraktam a jobb egér gombra, a blokkolást pedig az enterre, legtöbbször breton mágusom volt, fõleg varázsolt, keveset használta a blockot.
A fõküldetést valóban végigcsinálhatta a tesód, abban nem lódított, de amint említettem a játék gyakorlatilag végtelenítve van, a fõküldetés valójában nincsen fölé helyezve a többi küldetésnek (befejezve nem nyílik több Oblivion kapu, ennyiben hat a további történésekre), hónapokat, sõt éveket lehet játszani az Oblivionnal, ez egy szerepjáték, csupán a "végigjátszás" miatt nem érdemes elkezdeni, mert nincsen vége.
A tesód nem vágta át a fejed, végigcsinálta a fõküldetést, csak egy olyan játékba fogott bele, ami nem arról szól, hogy milyen rövid idõ alatt lehet végigjátszani (sokan hónapokig eljátszanak vele úgy, hogy a fõküldetést el sem kezdik).
Örülj a tesód sikerének, Cyrodiil Bajnoka lett.
Valóban ez a vége vagy csak át akar baszni a palánkon?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi elõre is^^
Ez a mod is Giskard munkáka, a Cyrodiil Upgrade Resource Pack modjai tovább gombolyítják a cyrodiili történelem szálait, van köztük, amelyik a máguscéhbe lehet új életet azután, hogy a karakter arch-magus lett nem áll meg az élet, új feladatok jönnek, egy másik mod a bravili alvilágot lendíti mozgásba.
A Kvatch aftermath az újjáépített városba viszi vissza az életet, a karakter lesz a Count (itt ismét bejön a szerepjátszás, tolvaj, bérgyilkos is megkaphatja a rangot).
Hangulatos mod, jó látni az újjáéledt várost, de vannak benne bug lehetõségek, amit egyszerûen úgy lehet kivédeni, ha csak azután kerül a gépre, miután a várost megszabadult a daedráktól, az Oblivionkapu bezárult.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mindezt azért, mert ha már az major skill és így eleve apprentice-szintû leszek, akkor az nálam feltételezi, hogy ismerek legalább egy ilyen szintû spellt, és nem a novice spellekkel "jutottam" arra a szintre.
Mágusok "feltételezik", hogy a karakternek van némi gyakorlata a varázslásban, apprentice szintû spelleket adnak (zárnyitást Brumában adják, nem Chorrorban, de ez mellékes)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Bár a MMM az csak egy lény gyûjtõ mod, és nem õk is alkották a lényeket? Mert csak láttam readmeben ( MMM-nél ) olyat, amit a CUO is betesz... Vagy a CUO is tesz be olyat, amilyet az MMM readmejében láttam... mindegy..😊
Vagy Francesco, vagy Martigen. A kettõ nem ugyanaz, bár házasíthatók.
A menet közbeni CTD-k meg általában a rossz mod betöltési sorrendbõl, vagy a "menet közben" felrakott/leszedett modokból adódnak.
A mentésekben benne vannak mindazon tárgyak, npc-k és egyebek, amiket a leszedett mod tartalmazott és lényegesek, illetve elég közel vannak (ugyanabban a cellában) a játékoshoz és tudnak gondot okozni.
Tessék a modokat kipróbálgatni, de ha le kell venni, akkor bizony New Game az egyetlen biztonságos megoldás. Lehet még próbálkozni a Wrye Bash megfelelõ funkcióival, amelyek kitakarítják a bennragadt, felesleges tárgyakat, npc-ket, frakciókat, stb, de az ultimate megoldás midig az új játék kezdés.
--
SaGa
Nem kötözködni,csak tájékoztatni szeretnék 😊 : ugyanez a két probléma nálam is jelentkezik - a Skingrad-os kapu elõtti, azaz nekem a két szõlõs között az úton volt, hogy kidobott -, és soha nem használtam a Francescot, vagy a MMM-t. Nagyot, csak a CUO-t, és sok kicsit... Bár a CUO is tesz új lényeket a játékba, lehet, fel is használták a MMM-t ehhez...😊
1.egyik akkor jött elõ, amikor skingrad közelébe megyek,pont a kapu elõtt
2.a másik ugyebár a kilépéskor jelentkezõ
ez a mod pedig a franncsesko féle martigens monsters mod!
a mágusok esetében meg, és amikor véletlenül odatévedek 😊, olyan gyakorlásra emlékszem, mint pl. tûzlabdák lövöldözése...ami a karakter esetében pl. csak akkor ad tapasztalatot, ah el is találsz valaki vele.
meg hát felfogás kérdése: csontit idézni mintegy gyakorlásképpen számomra azt jelenti, hogy egy olyan dolgot "gyakorolsz", amit már tudsz.
Hosszasan ilyesmivel tölteni az idõt, azért mégiscsak unalmas, akkor inkább a lentebb említett rákvadászat.
A Battlethorn Castle edzõtermében az orkot meg lehet kérni, hogy gyakoroljon veled, sokaknál az is cheat, padig annak az NPC-nek az a feladata: block, hand to hand, blade, blunt fejleszthetõ vele, s a karakter még veszélyben sincs.