41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#8130 Nem. Nem húzom. És most bent voltam Oblivionban is és a kaput is leromboltam, ott érdekes módon nem lépett ki. Csak akkor csinálja, ha kint vagyok valahol a szabad ég alatt. Most pl vissza kellett mennem a paphoz és ott egyből kétszer is kilépett... -
fixpont #8129 Ize, akinek megvan es tud felelni a kerdeseimre plz. Koszi arcok. :-) -
#8128 ez vagyok én, tolvajkodós, settenkedős figurát alakítgatok :)))
-
#8127 Jah, szerintem még a PC-eladási statisztikákat is befolyásolni fogja majd :))
Ax Xbox360-at pedig nagyon durván!
DB -
#8126 Reméljük. Itthon nem fog túl sok fogyni belőle, mert aki már letöltötte, az előbb gépet vesz hozzá. -
#8125 Mennyi dungeon, barlang stb. van a játékban a kóborlások során? Több/kevesebb, mint a Morro-ban? -
ShaiHulud #8124 enchant miatt olyan. -
#8123 Mondjuk ha mindenki február elsején rendelte elő, akkor még lehet izgulni... -
#8122 :(( tényleg sajnálom!
Az én CE-m már postán van tegnap reggel óta, azt terveztem hogy belökök majd én is hüvelykujjfelmutatós-atomheppi screenshotokat róla mikor megjön, de ezek után taplóság lenne.
Az igazság az, hogy még én is majdnem lemaradtam róla, a Take2Store is lebénult, akkora volt az igény!
Ez a játék minden eladási rekordot megdönt. Pont.
DB -
#8121 Jó neked. -
#8120 Én is megkaptam és mivel február 1-én rendeltem elő... :P -
fixpont #8119 Jah es amit a legnagyobb hibanak tartom, azok a parbeszedek (lehet megint en vagyok bena, es nem talaltam), de en nem tudom a beszelgeteseket visszaporgetni, pontosan atnezni miket dumaltunk, csak megismeteltetni tudom a szoveget a csavoval. Valahogy az egesz kezelofelulet szernitem visszalepes a Morrowindhez kepest. -
#8118 Collectors -
#8117 Faszmák lesz ha kiküldik! :DSDD -
fixpont #8116 Hogyan lehet kiiratni az adott FPS erteket? -
#8115 Február elsején rendeltem elő :P -
fixpont #8114 p4-3GHz (meg regi Northwood) + 9800pro (128 megas csak) + 1GB ram, 1024x768-ban, alacsony texturakkal, de legtabolabbi objektumok kirajzolasaval (akar a fold, hazak, fak) arnyekok kikapcsolva, viz minosege leggyengebbre allitva boven jatszahto. Viszont igy a jatek messze nem olyan szep, mint a kepeken anno. Lehet picit feljebb is lehetne allitani par dolgot, szamomra a sebesseg a legfontosabb, nem vagyok grafika fan. Inkabb ami eddig nem tetszik, mert nem talaltam meg, hogyan tudom az eger gorgore tenni a vegyvervaltast? Azt szereten hogy felgorgetes kovetekzo fegyver, legorgetes elozo fegyver, jobb gomb ugras. Ezeke nem sikerult beallitani legyszi segitsen aki tud. -
#8113 Akinek kevés a kraft az telepítse fel a új nVidia drivert 84.25 beta speciálisan Oblivion-ra írt meghajtó.
Egy PH!-s srácnak ASUS NV6600GT-vel +4 framet dobott az Oblivion-on.
-
#8112 Mér, mi van a collectors edition-ben? Mitől több? -
#8111 Kommentár nélkül...
Tisztelt Előrendelőnk!
Tárgy:
Elder's Scrolls 4: Oblivion Collector's Edition
Az Elder's Scrolls 4: Oblivion c. PC-s játék magyar
terjesztőjétől a mai nap a következő hivatalos
tájékoztatást kaptuk:
"Sajnos a játék COLLECTOR'S kiadásából Magyarországra
az előreláthatónál drasztikusan KEVESEBB PÉLDÁNY
fog érkezni, így a rendelt/előrendelt példányszámok
messze nem lesznek kielégíthetőek. Ezen kiadásból
az esetleges utólagos pót-érkezés is erősen kétséges.
A termék NORMÁL kiadásából MEGFELELŐ PÉLDÁNYSZÁM
fog érkezni, ott ilyen probléma nem adódott."
A fentiek - sajnos - azt jelentik, hogy sok előrendelőnk
igényét nem fogjuk tudni kielégíteni, ezért előre is
elnézést kérünk minden érintett Előrendelőnktől ezért a
- rajtunk kívülálló okból - létrejött szituációért.
A terméket - a szűkös darabszám miatt - kizárólag az
előrendelés leadásának sorrendjében tudjuk kiszolgálni.
Előzetes kalkulációnk szerint - de ez természetesen
többszörösen módosulhat a ténylegesen kapott mennyiség és
az esetleges lemondások függvényében - a február legelső
pár napján leadott előrendelések lesznek teljesíthetőek,
a többi - előreláthatólag - sajnos nem.
A termék tényleges beérkezésekor, a biztos darabszámok
ismeretében újabb levélben fogjuk tájékoztatni tisztelt
Előrendelőinket a helyzetről, illetve az esetleges átvehető
példányról. Ez utóbbi esetben a visszajelzésre/átvételre -
a többiekre való tekintettel - 24 órát tudunk biztosítani,
utána a termékpéldányt fel fogjuk szabadítani, és a listán
hátrébb levők számára kínáljuk fel.
KÉRJÜK FIGYELJE EMAILJÉT, nehogy ilyen okból lemaradjon
a termékről!
Még egyszer elnézést kérünk mindenkitől ezért a lehetetlen
helyzetért, mely véleményünk szerint feleslegesen árnyékolja
be ennek a valóban csodálatos játéknak az oly rég óta várt
megjelenését.
Tisztelettel:
CD Galaxis -
zol45 #8110 Nem egy nagy cucc a grafikája, bár az a 3 kép nemtudom milyen kártyán és milyen beállításokon van. -
cuccok #8109 okk ?
-
Lysandus #8108 HIS Excalibur 9600XT Turbo? Nekem is olyan van, a tesztet megcsináltam azon átment. Alsó közép. Szerintem nem lesz vele gond. Azért majd ír meg mik a tapasztalatok, neked hamarabb lesz meg szerintem, mert nekem nagyon lassan csorog lefelé. A grafika minősége egyébként sem izgat annyira, a játékmenet az, amire kíváncsi vagyok. -
cuccok #8107 ma megfogom szerezni és beírom, hogy fut egy 256 mb-os 6600 gt-n!!!!!!! -
#8106 Nem tudjátok, hogy működik a meggyőzés-beszélgetés (amikor az a négy tárcsa van). Rohadtul nem értem, mit kell ott csinálni? Kattingatok, de csak rosszabb lesz a dolog... Help! -
#8105 fejed felé néztél? -
#8104 Azt tudom, hogy ki lehet jelölni és akkor mutatja a térképen, de hiába megyek oda, ahova nyíl mondja, vagyis a tó közepére, semmi nincs ott. -
#8103 Nagyon jó játék, csak kár hogy a windows hibát észlel folyton az exejében és ezért az elnézésmet késri... -
#8102 THX! (szerintem így szar)
Viszont az első kép mindent visz! :) -
#8101 OFF:
már csak 52 file van hátra és leér!!!!!!!
Ó istenem mi sz@rt csinálok addig?
Ezt neked monornet hogy ilyen lassú és drága a netetetek
ON: -
#8100 ez a kard direkt ilyen piros csíkos vagy szarakodik a VGA-d? -
#8099 tegnap csináltam :D
jelöld ki a questeknél ezt a feladatot, és akkor lesz egy kis zöld nyíl a térképen, ez minden küldinél működik -
#8098 csak ágyban lehet -
#8097 A fővárostól nem messze egy halászfaluban ad egy muksó egy questet, miszerint hozzak neki egy tucat Slaughterfish-hide-ot a közeli tóból.
Viszont se a tóban, se a partján nem találok egy darab slaughterfish-t se, valahogy horgászni kellene? -
#8096 Jut eszembe: Azoknak aki nem tudnak szintet lépni: 3 képem bármelyikén látható, hogy az iránytűtől jobbra van egy ilyen "jel", nah ha az megjelenik akkor lehet aludni, hoyg szintet léphess! -
#8095 Aludni bárhol lehet, csak az őrök ne lássanak :)
De szintetlépni csak ágyban lehet! -
#8094 Áh dehogy
A beígért képek, most többet nem tudok, meg ezek sem túl érdekesek, mivel éppen egy dungeonban vagyok, szal...
első
második
harmadik -
#8093 Steven Drizzt
(Do urden regények nélkül nincs poén) -
#8092 Erre a kézre gondoltam !!!
-
donpedro #8091 Arra gondoltam, hogy írok egy kis összegzést, így kb. 15 óra játék után, és azt akartam írni először, hogy lényegesen nehezebb lett a játék financiális része, állandó pénzhiánnyal küzdök meg ilyesmi, aztán rájöttem, hogy ez nem a játék miatt van, hanem miattam. Ugyanis a Morrowindben vittem mindent ami mozdítható volt, itt meg egyáltalán nem lopok. Szóval az Oblivion nálam még erkölcsileg nemesítő hatású is. :) (Ezzel együtt azért továbbra is úgy érzem, hogy talán egy picit túl sokba kerülnek a jobb cuccok, és ezúttal nem lehet olyan könnyen drága dolgokat találni.)
Amúgy az alkudozás szvsz nagyon jó ötlet, és szerintem jól is oldották meg.
A villámgyors utazgatás egyik városból a másikba elég fura, nehéz neki ellenállni, pedig szvsz egy kicsit megöli a hangulatot.
A harc lehetne sokkal jobb, úgy tűnik, hogy a játékfejlesztők kreativitása még nem jutott el arra a szintre, hogy érdekes, izgalmas vívást tudjanak produkálni.
Őszintén szólva a főküldetést eddig eléggé hanyagoltam, ergo a sztoriról nincs sok infom, viszont a mellékküldetések naggggyon ötletesek, több eredeti elképzelést is találtam, ami azért egy RPG esetében ma már nem kis dolog.
A fejlődés szerintem sokkal lassabb lett. Eddig még nem találkoztam pénzért dolgozó spell-készítővel, ezt a jelek szerint kivették a játékból, ezzel is nehezítve azt. (Nem lehet csináltatni piszok olcsó (kevés magickába kerülő) gyakorló varázslatokat, amivel aztán egy félreeső sarokban pár óra alatt expert-re gyakorolhatod magad.) Azt nem tudom, hogy saját kezűleg lehet-e spelleket gyártani, de nem hiszem.
A summon xy-soul trap kombó a Morrowindben nagyon jó volt vagyonszerzésre, csak néhány nagyobb soulgem és egy-két summon Golden Saint kellett, itt ez (legalábbis eleinte) nem működik, a kisebb soulgemek nem érnek többet feltöltve, mint töltés nélkül.
Jelenleg szvsz a legjobb pénzszerzési módszer becsületes karaktereknek az alchemy. Elég hozzá egy mozsár, az alapanyagok ugyebár ingyen vannak, és viszonylag könnyen lehet 15-20 aranyat érő piákat gyártani sorozatban.
Így dióhéjban ennyi, megyek is vissza játszani.