41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
dApRo #8170 akkor csinaljatok egy FAQ-t -
#8169 /seconded -
#8168 1.ha azt irja,h:"you are over encumbered"-akkor mit kell csinálni?
túl sok cucc van nálad, tegyél le párat (SHIFT + bal klikk a tárgyon)
(amúgy nézz körül a tárgyak ablakában ... ott kell lennie egy X/Y számpárnak, ami megmondja, hogy mennyi cuccot bírsz el)
2.és azt honnan tuggyam,h merre kell menni?mer qrva nagy a játéktér
angol tudás szükségeltetik hozzá nagyon. Ha nincs, akkor add fel szvsz :(. Amúgy F4 ott asszem a 3. ikon balról az aktív quest, a 4. pedig az ahol kiválaszthatod melyik legyen az aktív quest. (s onnantól kezdve az aktív quest célpontját/helyét fogod látni a térképen - piros/zöld 3szög)
3.és ha gyógyitom magam(c),akkor csak a manám megy le,a pénzem nem?
ha varázsolsz a manából megy le a varázslathoz szükséges manapont-mennyiség (és itt gyanítom erről van szó)
Gyógyítani még potionokkal is tudod magad, de azt hiszem ez egyértelmű számodra hogy megy - megiszod => elfogy :)
4.a fegyvereknél/pajzsoknál az a 3 dolog mit jelent?(pénzére féleség(ezt tudom :D),toll,kard)
ÉRME - az ára
TOLL - milyen nehéz
KARD/PAJZS - mennyit sebez, mennyit véd
5.mik azok a "misc" cuccok?
Ezt a kérdést most nem vágom :) Ha igen, akkor még én se tudom :)
6.spelleket hogyan lehet kitanulni?
Na ezt még nem csináltam ... szóval passz. -
#8167 Nekem meg nincs kedvem ezredszerre is kikopizni amit mar masok leirtak. -
dApRo #8166 az elejen vagyok :)
a piros ruhás enemy megölésénél lévő effekt belassítja a gamet, hogy lehet ezt a problémát megoldani ?:)
thx előre
bocs ha már volt de nincs kedvem 1000 üzenetet elolvasni :S
-
kHares #8165 Ugyan nem szeretnék itt okoskodni, de a sok értelmes embernek akik nem értik mi miért van: töltsétek le a kibaszott manualt. Akkora primitívségeket kérdezgettek hogy feláll a szőr a hátamon. Minden ugyan olyan mint a morrowindben, ha nem játszottál vele vagy újítás azt meg elmondják tisztán és érthetően ill. a manualban minden benne van. Spellkészítéstől kezdve karakterekkel való minijátékig minden!
Tehát javaslom isohunt vagy akármi keresőben rákeresni aztán torrentel két perc lehúzni. Vagy talán a dvd-n is rajtavan, nem néztem.
Aki meg nem tud angolul, nos nem panaszkodni kell hanem tanulni, remek alkalom és nyílván nem kényszerít senki hogy letöltsd és játszál.
Elnézést a kifakadásért és stílusért -
#8164 Igy 10 ora jatek utan nekem is olyan erzesem van neha, mintha a Morrowinddel jatszanek :)))
Es tenyleg van 1-2 illuzio rombolo dolog benne ... pl az, hogy kulso nezetbol full jatszhatatlan a jatek, es a karakter ugy csuszkal, mintha nem is erne a laba a talajt ... futsz elore, es ugyanazokkal a mozdulatokkal oldalaz is, es korcsojazik ... ilyenkor hiaba a szep grafika. -
ordel17 #8163 Na megnéztem én is a játékot.
Nektek nem szaggatnak az animok? Egyszerűen nem tudok velük mit csinálni, letöröltem a codeceket, semmi, felvettem a radtools semmi, másnek előjött ez a probléma?
Más, nem akarok telhetetlennek tűnni, de titeket nem zavar a messzi táj hihetetlen mosottsága? Graf fullon van, leszámítva az AA-t. -
CUCLI #8162 aha. thx -
#8161 Vki már nagyon jó leírta ... keress rá pl. az ADMIRE szóra alul. -
BlitzFiles #8160 Próbálj innen modified drivert használni, hátha!
//nem omegát, hanem ngo optimized...//
Én ezeket használom!
link -
#8159 Tedd vissza a procit + memoriakat az alap idozitesekre es frekvenciakra es nem fog kilepkedni. -
#8158 Cseréljünk gépet, az enyimen nem dobna ki :) -
r3ga #8157 na mentem teszetelni bye all -
Lazlo #8156 eszem faszom megáll.....nekem ugyan ez a problémám idönként kilép....és élvezhetettlen állandóan menteni....fullon fut a game hihetettlen gyors és nem hiszem el nagyon elegem van lehet letörlöm a gecibe nemtok mit csinálni vele :( nincs kodek a gépemen már leszedtem mindet leszedtem az omega drivert hátha az uj catalyst semmi......valaki help pls mert felrobbanok -
CUCLI #8155 ez amúgy mi a tö*mre jó?
-
Vonciii #8154 koszi kerek, lehet eza baj
-
#8153 Megis honnan... -
r3ga #8152 nemaz.. csak volt vagy 30zippelt mappa.. és azt honnan kellett volna tudnom hogy melyiket csomagoljam ki ? -
r3ga #8151 installálom :) -
BlitzFiles #8150 Akinek még nincs meg a game az tudja tesztelni a konfigját, hogy birja-e a sok fát meg füvet a speedtree-vel,mert vmi hasonló engin lett beépitve az Oblába is.
speedtree
igaz egyéb effektek miatt ossza el az fps-t 2-vel //chuck norris 0-val//
-
#8149 Az ilyeneknek bezzeg lejon, enmeg itt szenvedek 67%-on :D -
#8148 Aha... Akkor nincs új történet sem, ugyanazon a földrészen játszódik, stb... -
#8147 kell annal tobb egyaltalan?föleg ilyen inseges idokben jo,hogy ilyet kinyomnak... -
xandr00 #8146 hy
én eddig rpg-kel nem sűrűn jáccottam,de gondoltam,h ezt kipróbálom.
de lenne pár kérdésem:
1.ha azt irja,h:"you are over encumbered"-akkor mit kell csinálni?
2.és azt honnan tuggyam,h merre kell menni?mer qrva nagy a játéktér
3.és ha gyógyitom magam(c),akkor csak a manám megy le,a pénzem nem?
4.a fegyvereknél/pajzsoknál az a 3 dolog mit jelent?(pénzére féleség(ezt tudom :D),toll,kard)
5.mik azok a "misc" cuccok?
6.spelleket hogyan lehet kitanulni?
elég hülye kérdések,de nem szeretnék úgy jáccani,h nemtom,h mi micsoda :D
-
r3ga #8145 kösz. a fen ki kell csomagolni vagy 100mappát -
#8144 start menü-> run-> cmd-> d:\oblivion.exe -
#8143 A grafikai fejlettségen kívül semmivel sem mutat többet a morrowindnél. Sőt, néhány dolog és bug miatt néhol még illúziórombolóbb... -
#8142 Háááát... Install? -
#8141 Ilyen rajzolt térkép vajon létezik már Oblivionhoz? -
r3ga #8140 ha letöltöttem akkor hogy kell elindítani ? -
#8139 :OOO -
#8138 Miért is? -
#8137 játék közben nem tudok mást csinállni(pl:letölteni),mert be-be villog a tálca?
van erre valami megoldás? -
#8136 háát ketten már tuti vagyunk... -
#8135 FPS : www.fraps.com, letölt feltelepíted, játék előtt elindítod...
fegyverváltást görgöre sztem nem lehet beállítani, az ugrást a jobb gombra sztem be lehet, csak a controllersben válts át mouse-ra és ott állítsd be... -
fixpont #8134 Nalam ugyan ki nem lep soha, de van 1olyan hiba, hogy a szereplok beszede felgyorsul 20 perc jatek utan, nagyon vicces, ahogy azon a magas, hadaro hangon eloadjak magukat a szoveg epp olyan gyorsan valt, ahogy beszelnek. Vajon ez hang codec hiba? -
#8133 Hát nekem úgy tűnik h. ez a játék inkább techdemo, mintsem RPG lett... -
Newfronter #8132 Nagyon profi!! Egy kicsit hasonlít Sam Fisherre. :DDD -
#8131 BAZZEG! Én is dark elf battlemage vagyok LOL. :DDD