The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy 10 es skálán ez mennyire jó játék? mert megmondom õszintén már sokx felraktam de egy óra mulva levettem mer unalmas lett beindulnak a dolgok egy idõ után vagy végig lapos lesz?
Nekem csak az amerikai patch müködött a többinél hibát írt!
Ha jól tudom, más régió patcheit nem is lehet telepíteni.
A problémám megoldódott a videókártya driver frissitésével. Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
ja, meg hát most nézem: a win7. nem ismerem, de hát azzal régebbi játékoknál lehet problémákra számítani. nem tudom, hogy az a xp-módja hogy mûködik (amit eleve pofátlanság csak egy sokkal drágább verzióba beletenni, köcsög ms.)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az is lehet hogy a verziódhoz nem jó az usa patch. ezek szerint letöltötted. lehet hogy eu patch kell hozzá. nem mindegy.
és a kodek pack-okat mindenképpen távolítsd el. egyébként sem kellenek, ha van egy jó lejátszód, mint pl. vlc medai player.
és a kodek pack-okat mindenképpen távolítsd el. egyébként sem kellenek, ha van egy jó lejátszód, mint pl. vlc medai player.
Köszönöm!
Megpróbálom.
Amugy már minden fórumon próbáltam de ott meg még ugysem írtak vissza.
Megpróbálom.
Amugy már minden fórumon próbáltam de ott meg még ugysem írtak vissza.
Cseréld le a OS-t... <#eplus2>#eplus2>
Legujabb vkartya driver, legujabb directx es a leheto legkevesebb extra codec, mert nem szereti a jatek az ilyen "klite, allinone, stb" codeceket.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Próbáltál esetleg választ találni a problémáidra a hivatalos oldal fórumán? Mert szerintm ott elõbb találnál mint ha itt várod azt, hogy más megoldja a problémádat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Segítsetek! már nagyon unalmas így.
500-szor feljövök egy nap az oldalra de nem írtok vissza!
500-szor feljövök egy nap az oldalra de nem írtok vissza!
Üdv!
Nekem hasonló problémám van az egyik felhasználóval.
5-10 perc után lefagy a játék és nem lehet kilépni se semmi.
1.2 es amerikai patchem van. De akkor miért csinálja ezt?
Operációs rendszer: win 7
Nekem hasonló problémám van az egyik felhasználóval.
5-10 perc után lefagy a játék és nem lehet kilépni se semmi.
1.2 es amerikai patchem van. De akkor miért csinálja ezt?
Operációs rendszer: win 7
Én nem lemezrõl játszom, hanem letöltöttem egy torrentoldalról.
Amúgy azóta megvan, a Daemontools-on keresztül kellett megnyitnom.
Amúgy azóta megvan, a Daemontools-on keresztül kellett megnyitnom.
tegyél fel egy krekket. praktikusabb is, nem koptatod a lemezt. nincs rajta semmilyen védelem.
Újabb gondom van. Tegnap ment a játék. Ma nem megy, kiírja, hogy helyezzem be az eredeti Oblivion lemezt. Próbáltam azt, hogy rendzsergazdaként futtatom, de semmi.<#boxer>#boxer> Ötletek?
Mostanra már tényleg meglett, de az is úgy, hogy itt visszakerestem a hsz.-ek között.<#vigyor4>#vigyor4>De kösz!
Ez is megvan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mégse lenne meg, akkor shift+click a tárgyra az inventoryban.
Scientia potentia est.
Ez is megvan.
Amire viszont nem tudok rájönni? Hogy lehet tárgyakat eldobni?
Amire viszont nem tudok rájönni? Hogy lehet tárgyakat eldobni?
Semmi. Megvan.
Amit kérdeznék, hogy a játékban csak ez az egyfajta nézet van?
Amit kérdeznék, hogy a játékban csak ez az egyfajta nézet van?
Szevasztok!
Letöltöttem és felraktam a magyarítást, de láthatólag az intrón és a menün kívül szinte semmi nem magyar. Mit csináltam rosszul?
Letöltöttem és felraktam a magyarítást, de láthatólag az intrón és a menün kívül szinte semmi nem magyar. Mit csináltam rosszul?
persze, mindenki aki felteszi a magyarítást, a legkülönbözõbb bugokkal küszködik.
Feltettem a magyarítást a játékra, és a térképen azóta nem látom a kis nyilacskát, ami a helyzetemet jelöli. Járt még vki hasonlóan?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy a vámpírbetegség 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Köszönöm a segítséget.
akkor nem betegség. Próbáld meg restore potion-ökkel.
Elõször is köszönöm a válaszokat. De potiont már nyomtam be és nem tûnt el a hatás. De a templomos verziót még nem próbáltam. Illetve milyen szinten érdemes nekiindulni Kvatch ostromának?
illetve hasonló varázslat vagy templomi oltár
cure disease potion vagy alapanyag
Sziasztok!
Az a kérdésem volna, hogy vannak rajtam valamilyen negatív hatások amelyek csökkentik bizonyos értékeimet. Ezeket milyen módon tudom megszüntetni? Illetve az természetes, hogy a fegyverek és páncélok baromi gyorsan tönkre mennek?
Az a kérdésem volna, hogy vannak rajtam valamilyen negatív hatások amelyek csökkentik bizonyos értékeimet. Ezeket milyen módon tudom megszüntetni? Illetve az természetes, hogy a fegyverek és páncélok baromi gyorsan tönkre mennek?
köc
Amúgy nincs itt egy házigazda? Egyrészt ugye a banneres linkek közül egy mûködik, plusz a kép is eltûnt. Még össze is dobnék egyet(bár nem vagyok egy nagy PS-os), csak nem tudom az SG-s szabványméretet😊
nekem az a mod kellene, hogyha kinyiffantanak is lehessen még nézelõdni, ne jelenjen meg egybõl a load screen a talajt mutatva.
emléxik vki a nevére a modnak ?
emléxik vki a nevére a modnak ?
NAGYON szépen köszönöm a segítséget mindegyikõtöknek!Ki fogom próbálni,remek tanácsokat adtatok.Mégegyszer,ezer köszönet Nektek.
És milyen igazad van, ezeket el is felejtettem. Hihetetlen, milyen rég játszottam a játék eredeti részével(mikor legutóbb játszottam, gyakorlatilag csak a modokat próbálgattam).
Még egy tippem van, ami esetleg lehet. Ikszeld ki az összed kiegészítõt a Data Files-ban, indítsd el a játékot, töltsd be a legutóbbi savegamedet(a mentésekrõl ezelõtt nem árt egy mentést csinálni). Ekkor a játék ki fogja írni, hogy hiányzik néhány mod, biztosan betöltöd-e. Itt kiválasztod az igent, megvárod még betölt, majd elmented a játékot. Miután ez megvan, kilépsz, újra engedélyezed a modokat, majd betöltöd az imént készített savegamet. Remélhetõleg így sikerül. Ha ez se jön be, próbálhatsz még pachelni, esetleg felrakni az unofficial patcheket is. De ezeket csak azután, hogy az elõbb írt lehetõséget kipróbáltad😊
A knights of the ninet csak akkor tudod elindítani, ha hallottad a pletykát, hogy anvilban elpusztult a kápolna.Shivering Isles esetében várnod kell 1 napot, akkor frissül a naplód.
(én az argóniait sheogorath szentélyénél sebeztem meg, nem kell megölnöd, csak sebezned.)
(én az argóniait sheogorath szentélyénél sebeztem meg, nem kell megölnöd, csak sebezned.)
A kiegészítõkkel kapcsolatban nincs ötletem... bár, ha be vannak ikszelve menniük kellene. És most ikszelted be õket, vagy a játék kezdetekor is be voltak már? Térképeden Bravil-tól keletre a víz közepén nincs semmi? Ott lenne az átjáró...
Talán még az is lehet, hogy a játékodnak más a verziója mint a kiegészítõknek. Európai angol, és amerikai angol keveredés is lehetséges, de ez nem tudom, hogy okozhat ilyet. Illetve, ez akkor is fenn állhat, ha patch-et töltesz le - bár az csak az SI-hez van külön.
Nem tudom...
Talán még az is lehet, hogy a játékodnak más a verziója mint a kiegészítõknek. Európai angol, és amerikai angol keveredés is lehetséges, de ez nem tudom, hogy okozhat ilyet. Illetve, ez akkor is fenn állhat, ha patch-et töltesz le - bár az csak az SI-hez van külön.
Nem tudom...
Egyébként én a Bravil-tól északra található, ha jól emlékszem Weyond Cave- ban szennyeztem be Argóniai vérrel a tõrt ( tudtam, hogy ott csak Argóniaik vannak ), és ha ott voltam, már be is jártam - tudjál varázslatot fulladás ellen, vagy legyen Nálad pár itóka.
😊, köszönöm, de nem, általában harcos mágusként( amolyan reneszánsz emberként - mindent kihasználok egy karakterrel ) szoktam játszani, nem királlyal... 😊
Aztán nálam többet tudó emberbõl sokkal több van itt - vagy volt. Most Õk szerintem Nehrimeznek...
Aztán nálam többet tudó emberbõl sokkal több van itt - vagy volt. Most Õk szerintem Nehrimeznek...
Köszönöm gyonax.De sajna üzenetet nem kaptam,a Data files-ben pedig be vannak jelölve(x van elõttük a négyzetben).Szerinted?Mi lehet?
Esetleg nem felejtetted el kiválasztani õket az Oblivion launcherben(a Data files menüpont alatt, ha jól emlékszem)? Emlékszem nekem volt egyszer ilyen gondom. Ha nem ez a probléma, akkor elvileg kapnod kellett volna két új üzenetet, amik automatikusan elkezdik a küldiket.
Köszönöm ismét Morlan😊.Te Vagy a király😊.Te hol végezted be egyébként az Argóniait?Meg ha lenne kis idõd:nem tudom egyik mellékküldetést sem megnyitni.Feltelepítettem kettõt(Shivering Isles,Knights of the nine),de nem tudom hol,hogyan lehetne elindítani.Van esetleg ötleted?Ahogy látom,Te nagyon profi Vagy ebben a játékban..
Szia!
Nem "ártatlan" egyéntõl kell vért szerezned... Bármelyik Argóniai jó arra, hogy bevérezze a tõrt. Lehet erre már rájöttél... de arra nem, hogy többet nem lehetsz vámpír, ha egyszer kigyógyít a banya... 😊
Nem "ártatlan" egyéntõl kell vért szerezned... Bármelyik Argóniai jó arra, hogy bevérezze a tõrt. Lehet erre már rájöttél... de arra nem, hogy többet nem lehetsz vámpír, ha egyszer kigyógyít a banya... 😊
Sziasztok!Segítenétek?Meg akarom a vámpír tulajdonságaimat szüntetni.Ott vagyok Sárkányfatty-on.Azt mondja a bige,szerezzek Argóniai vért.Na ez nem megy.Láthatatlanul sem,kaméleon módban sem.Megbököm a kapott tõrrel õket,egybõl lebukom.Segítsen aki tud,legyen szíves!!
Nagyobb eséllyel fogsz nyerni, ha fogadsz, lootnál jobb cuccokat kapsz, nem törik el annyi lockpick... Kb ennyi, ha jól tudom. Jó ha van, de nem létszükséglet.
Rakj fel valami modot, amitõl fix szintjük lesz a moboknak. Én is pont e miatt raktam fel a Francesco féle leveled creatures modot, így nem fognak veled együtt fejlõdni, persze jó eséllyel lehet találni olyan ellenfeleket, akiket alig lehet megsebezni, de azért magas szinten reálisabb.
Rakj fel valami modot, amitõl fix szintjük lesz a moboknak. Én is pont e miatt raktam fel a Francesco féle leveled creatures modot, így nem fognak veled együtt fejlõdni, persze jó eséllyel lehet találni olyan ellenfeleket, akiket alig lehet megsebezni, de azért magas szinten reálisabb.
Hello. Volna egy kérdésem.
Van egy 11-es szintû mágusom. Már az Int. és a Will. 100 -on van. És ugye ezek után szintlépésnél már nem tudok rájuk pakolni pontot. De ugye elvilg ha szintet lépsz, és nem osztol el 4-5 pontot 3 attributra, akkor erõsebbek lesznek az ellenfelek egy idõ után. Kérdem én, hogy most akkor, ha nem akarom, hogy erõsebb legyen a mob, kezdjek el mágusommal kardozni, pajzsal menni, és nyilazni, hogy el tudjam majd osztani rendesen a pontot? Jó tudom, Personal és Speed még hasznos lehet, de akkor is. Valamikor már csak azokra foguk tudni rakni. Én pedig ha mágus vagyok, szeretnék mágus ként is menni.
Mellesleg ha Luck-ra rakok 1-et, az mennyire számít bele? Mert arra az a max amit lehet rakni.
Van egy 11-es szintû mágusom. Már az Int. és a Will. 100 -on van. És ugye ezek után szintlépésnél már nem tudok rájuk pakolni pontot. De ugye elvilg ha szintet lépsz, és nem osztol el 4-5 pontot 3 attributra, akkor erõsebbek lesznek az ellenfelek egy idõ után. Kérdem én, hogy most akkor, ha nem akarom, hogy erõsebb legyen a mob, kezdjek el mágusommal kardozni, pajzsal menni, és nyilazni, hogy el tudjam majd osztani rendesen a pontot? Jó tudom, Personal és Speed még hasznos lehet, de akkor is. Valamikor már csak azokra foguk tudni rakni. Én pedig ha mágus vagyok, szeretnék mágus ként is menni.
Mellesleg ha Luck-ra rakok 1-et, az mennyire számít bele? Mert arra az a max amit lehet rakni.
Hehe, biztos már sokan láttátok, de ha nem nézzétek meg:
Hitler rájön, hogy nincs ElderScrolls V 😄
Hitler rájön, hogy nincs ElderScrolls V 😄
Nekem is pont ugyanez a bajom... Sok jó játék, kevés idõ 😊
köszönöm a mód ajánlókat kipróbáltam párat tényleg érdemes kísérletezni. Remélem lesz valamikor idõ játszani is... :/