The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
shit happens
Hasonlókat a bedugott joystick produkált eddig... vagy más "irányító szerkezet". Én is csak itt olvastam róla...
az lenne a problémám, hogy a játék (GOTY is és sima is) érdekesen fagy be: játék közbe, váltakozó idõközönként, kb 3 vagy akár 20 percenként úgy csinál hirtelen, mintha beragadna a billentyûzet, és utána semmi gombra nem reagál (alt+tab-bal tok kilépni), egyszerûen elkezdi ismételni a folyamatot, amit csinálok, pl a varázslatot addig csinálja, amíg nem fogy ki a mana, ha mentem, akkor addig megy, amíg nem megy falnak, meg ilyenek. Már sokfelé olvasgattam, a legújabb patch-em van, mindenfélét kipróbáltam, de semmi sem hatott, ugyanezt a problémát pedig sehol sem találtam, csak hasonlókat. Valaki tudna segíteni? Win7-em van, core2 dual proc, nvidia geforce 8600GT, 2 gb ddr3 ram
Únom a wowot, meg anno úntam az Obliviont is.
De most újra nekikezdek (az utóbbinak).
Leírnátok azokat a módokat amik érdekesebbé teszik a játékot?
És van olyan mód ami imperial férfinak ad új hosszú hajakat?
Valaki hátha tud segíteni. Használom az Assassin's Abode modot, de emellett szeretném használni az Extended Imperial City modot is. Sajnos ez a két mod összeakad. A kérdésem a következõ: Hogyan lehet az Assassin's Abode- t egy az egyben átrakni a térkép egy másik pontjára?
A segítséget elõre is köszönöm.
Koschwarz!
Van benne villámvarázslat is? Csak mert én arra gerjedek
Esetleg Dzsedis erõlöket jól jönne
A Dedly Reflex et ha én felrakom nem indul a játék
Van valami progi a módoláshoz vagy kõ kemény programozás a dolog?
mondjuk ez speciális, mert olyan modokhoz csináltam, mint pl. a TIE.
sokszor írtam már de nekem az oscuro pl. azért nem tetszett, mert a kalandor belefulladt a sok loot-ba. minde sarkon egy láda, teli cuccokkal, ami elvette annak az örömét, amikor a sok közönséges cucc között találsz valami igazán értékeset.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként szerintem az egyik legjobb mód a T.I.R valamint jók a Blood and Mud, TNR one of the gang, Order of the virtuous Blood,COBL és persze Deadly Reflex 😊 A lost spirecet még nem próbáltam. És vannak jó textura modok is talán az IFT, és az F-INew oblivionn és található pár még. Ezek szerintem talán illenek a világba és javítanak rajta és persze az unofficial modok is jók.
A midas magicnak semmi köze ehhez a világhoz, de nagyon sok van aminek semmi köze. Az Oscuro nem lenne rossz de a fegyverek, egyebek nagyoon szarul néznek ki. Ami nagyon nagy ötlet volt benne az a geomancy, de ez megvan külön is. 😊 Érdekes általában mindegyik jó mod ami illik a világhoz, nem mostanában készült. Ahogy nézem csupa idióta mod jön ki igazodva a trendi szinthez ami a mai játékszemléletet jellemzi 😊
alternatíva: Oblivion Face Exchange nevû program.
Hát nem szelídítettek rajta egy cseppet sem... pedig csak a chélyn lályting miatt szedtem le. Az eredeti villámvarázslat(össze vissza cikázó kék szalagok) valahogy nem jött be.
Kár érte, mert ötletesen van felépítve, rengeteg kacat kap értelmet a varázslat készítésénél, s az természetes, hogy némelyik varázslatért sokat kell gürizni, mire meglesznek a hozzá valók, de sajnos a spellek optimalizálatlanok, némelyikkel szándék ellenére következmények nélkül ki lehetett irtani az NPC-ket.
A fehér tigris jópofa, de nem igazán illik a játékba, bár ez lehet csak az én véleményem, alapvetõen a lovakat sem használtam, sokkal elõnyösebbnek véltem a talpalós bolyongást.
Valami darázsfelhõ idézés rémlik, ami nem is volt egy bonyolult varázslat, de a darazsak mindenkit megtámadtak, IC egyik negyedében szinte mindenkit kiirtottak - gyorsan le is szedtem a modot, nem volt kedvem kisérlezetni vel, melyek a használhatóak.
Egy nagyon jó kis mod lenne, ha a varázslat építés technikáját meghagyva, a spelleket optimalizálnák, s nem atombomba-szerû hatással járna a használatuk.
Ehhez hozzá teszem, hogy kb 3 éve próbáltam a modot, ki tudja, azóta talán szelídítettek a vadságán.
Próbáltam. Némelyik varázslata használható, de a legtöbb "tájidegen", túl erõs.
Cserébe sokat kell értük dolgozni. Egyrészt az aranyrög nem túl gyakori, másrészt a Sigil Stone-ok is csak az Oblivion kapuk túloldalán lelhetõek meg és azok esszenciái kellenek a spellek elõállításához.
Amúgy nem rossz, ha valaki nagyon táp mágust akar sok munkával összerakni magának.
Meliket kell letölteni a sok közül?? vagy mindet le kell?
modoláshoz egyébként tudok segíteni valamennyit, de textúrákat, mesh-eket, hangokat én nem tudok csinálni. inkább a CS-ben bizonyos értékek variálásához értek.
5 ször kellett újraraknom és már a Morro HUN sem megy fel rendessen.
Épületek hiányzanak meg vannak plusz wtf feliratok a grafikában.
Ugyhogy mostmár örülök ha rendessen fel tudom rakni
nekem már nincs cérnám az oblivont modolgatni
én is azt hittem. kb. 120 órám van a nehrimben, mindent befejeztem. ehhez képest azonnal elkezdtem egy új karaktert oblivionnal.
És te honnan tudod?
Vagy inkább tudni véled.
valaki tud nekem oldalt linkelni ahol módoláshoz adnak tanácsokat???
Nem is rossz játék. kevés rpg van amit elsõre nem játszok ki 15 20 óra alatt
Ötlet esetleg?????
Akkor nem tudod véletlen, hogy miért nem tudok belépni a pengék céhbe? (már a tolvaj és bérgyilkos céhben benne vagyok büntetlen elõélettel).
Na mindegy mostmár újraraktam és elszált az egész mentés...
Valakinek van ötlete, hogy miért nincs hangja ha fel rakom a magyarosítást???
Illetve valaki tud ajánlani valami megbizható kiegészitõt hajakkal szemekkel? esetleg új csillagjegyek
Én ezzen az oldalon keresgélek de elég gyorssan szétesik a játékom tõlük...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
humoros helyzeteket teremthet, de így van.
Ez a játék arról szól, hogy úgy rendezed be a magad életét benne, ahogy akarod. Lehetsz a máguscéh fõnökeként kezdõ tolvaj is, aminek folyományaképp egyszer el kell lopd magadtól a botodat...
Hozzátenném: a mágusok pl nem kedvelik, ha céhtagként másik céhbelitõl lopkodsz...
Ha jót akarsz játszani, akkor kitalálod a karaktered céljait és aszerint éled át az egészet. Bármit megtehetsz, de ez nem jelenti azt, hogy meg is kell tenned...
Most fedeztem fel a gamet- sajnos elég késõn.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik klánok zárják ki egymást?????
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Különbözõ listákat lehet találni itt-ott a "helyes betöltési sorrendrõl", nagyobb modpakkokhoz. Pl a FCOM Convergence oldalról kiindulva is találsz ilyet.
Tanulámnyozhatod a Telesphoro's list o' mods oldalt.
Vannak kifejezetten realizmusra fejlesztett odok: enni, inni, aludni kell különben elgyengülsz, rendszeresen fürdeni, különben nem állnak veled szóba a jónépkek, stb... Vannak olyanok, amiben magadnak készíthetsz tárgyakat a szétszórt cuccokból, bányászhatsz, fát vághatsz, vadászhatsz...
Mindenkinek más a "realizmus". Van aki ûbertáp mágikus harcos tolvajként érzi realistának a világot, más kétkezi melósként, megint más tolvajkodni szeret, van aki kereskedne, vagy birodalmat építene...
Ami minden mod használathoz javasolt: Oblivion Mod Manager (OBMM), Wrye Bash, Oblivion Script Extender (OBSE), Pluggy...
Ez utóbbi kettõ akkor kell, ha olyan modokat szedtél össze, amelyek használják. Ezt általában beleírják az adott mod Readme-jébe.
Mivel tényleg többezer mod létezik, csak azt tudom ajánlani, amit mindig: vedd be magad a tesnexus.com-ra, ott tematikusan csoportosítva megtalálod a modok legnagyobb részét és válogass közülük.
A grafikai tunningra a Qarl's texture pack 2-t vagy 3-at ajánlom. A 3-at csak akkor, ha van legalább 512 MB RAM a videokártyádon.
Biztos gyakran feltett kérdés, de már megõrültem a visszaolvasgatásban.
El szeretném kezdeni a játékot, de egybõl modokkal.
A lényeg, hogy realisztikusabb legyen az egész (Overhaul modok közül gondoltam valamelyiket), illetve minden fontosabb grafikai mod érdekel.
A Goty verzió van meg, tehát a 2 kiegészítõ benne van.
Milyen egyéb segédprogramok kellenek a moddoláshoz, illetve milyen modok azok amiket érdemes vagy kell már meglévõk mellé feltenni.
Persze a sorrend is érdekel, mert úgy olvastam nem mindegy mit, milyen sorrendben tesz fel az ember.
Tehát a lényeg a realisztikusabb (és érdekesebb) játékmenet, és a szebb grafika, ezen kívül még az olyan modok érdekelnek amiktõl több élõlény, több rom, több érdekesség lesz a világban.
Ha linket is dobtok ezekhez a cuccokhoz az megköszönném 😊
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
most keresgethetem az alapanyagokat..<#bdead>#bdead>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Ha letörlöm a játékot és újra rakom a mentések miért nem müködnek azt irja hibás mentés nem lehet betölteni.?????
Kipróbálom modok nélkül modokkal stb aztán majd remélem kiderül mi volt a baj.
Amúgy elég sok inkompatibilitási probléma merült fel másoknál a magyarítás felrakása után.
Tudnal mondani grafika modot ,ami sokat javit latvanyon?
A 3.2.0 verziószámot kapott patch az Unofficial, azaz nem hivatalos, az oblivion modderek által összerakott patch, ami sok alaphibát javít, ám nem minden moddal, így a magyarítással sem kompatibilis 100%-ban.
Ha magyarul akarsz játszani, akkor semmiképp ne tegyél fel a hivatalos kiegészítõkön (DLC) kívül semmi mást (KotN, SI és társaik) (kivéve a kizárólag grafikai tunning célú modokat), ha jó az angol is, akkor többezer modot találsz, amelyekbõl összerakhatod a neked megfelelõ stílusú játékot. Ha van elég idõd, akkor próbáld ki modok nélkül, majd válogasd össze magadnak amit szeretnél, tedd fel midet (az összeférhetetlenségi figyelmeztetéseket vedd komolyan) és úgy kezdj új játékot.