The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát végig kell csinálnod a pilgrim útját ha jól tudom. Mivel nekem mindig gonosz karim volt az Oblivionba így nem álltam még neki annak a kiegnek. 😊
Hm ha jól tudom a csak tiszta erkölcsû személy veheti fel. bûn nyomja lelked úgy nem 😊
Hali
Lenne egy olyan gondom, hogy a 9 paplovag kiegnél nem vehetem fel az ereklyéket ha megszerzem õket ha vmit fel akarok venni azt írja nem tehetem és vezekeljek a szentélyeknél vagy mi vki help plíz
Lenne egy olyan gondom, hogy a 9 paplovag kiegnél nem vehetem fel az ereklyéket ha megszerzem õket ha vmit fel akarok venni azt írja nem tehetem és vezekeljek a szentélyeknél vagy mi vki help plíz
Hali!
Tervezek kezdeni egy obliviont, de eddig még csak alapjátékkal játszottam, és érdekelne pár dolog.
Egyrészt szeretnék felrakni pár modot, amik nem alakítják át alapvetõen a játékot (OOO és társai), pusztán realisztikusabbá teszik, mint pl. sötétebb dungeonök, illetve sötétebb éjszaka. Ezekhez hasonló modokat tudnátok nekem mondani plz?
A másik, hogy felraknám a KotN official modpackot, valamint a Shivering Isle-t. Elõször az alap sztorit tolnám le, hogy érdemes ezesetben feltelepíteni? Rakjam rá nyugodtan kezdésnek, vagy majd csak ha befejeztem az alapot?
Tervezek kezdeni egy obliviont, de eddig még csak alapjátékkal játszottam, és érdekelne pár dolog.
Egyrészt szeretnék felrakni pár modot, amik nem alakítják át alapvetõen a játékot (OOO és társai), pusztán realisztikusabbá teszik, mint pl. sötétebb dungeonök, illetve sötétebb éjszaka. Ezekhez hasonló modokat tudnátok nekem mondani plz?
A másik, hogy felraknám a KotN official modpackot, valamint a Shivering Isle-t. Elõször az alap sztorit tolnám le, hogy érdemes ezesetben feltelepíteni? Rakjam rá nyugodtan kezdésnek, vagy majd csak ha befejeztem az alapot?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Köszi! Így sikerült. Ezt a gombot most használtam így elõször.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne próbáld felvenni a fáklyát, csak mozgasd (grab key, vagy telekinetika). Gyújtsd meg a három emelvényt (gyorsan, mert elalszanak) és kiolvad az urna.
Hahoj! A Shivering Isles-ben össze kellene gyûjtenem három különleges dolgot egy palinak, aki a világvégét várja. Ezek közül az egyik a szétzúzó amulett. Meg is találtam a "csak serényen" feliratú urnában, de be van fagyva. Van a közelben egy fáklya "rituálé fáklya", de arra azt írja ki, hogy bárki felveheti, de senki nem birtokolhatja. Próbálkoztam tûzvarázslattal, hogy ki tudjam venni az amulettet, de nem volt hatásos. Tudja valaki, hogy itt hogy szerezhetem meg a kütyüt? THX
A 6 éves régi asztali gépemen azonnal indul persze :S XP-n nem hiszem h egy vadiúj gépen mért nem megy win 7 alatt, még kompatibilitássi módban sem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Feltettem a teljes GOTY Oblivion, de nem indul el... bejön a launcher utána, csak van az exe és a rundll32 100% procival megy, de a játék ne midul el.
Scientia potentia est.
TAB---->lent oda kattintasssz, ahol az életerõd, mannád és állóképességed van. Ott van a karakterlapod. Az én kérdésem: küldetések, feljegyzések a könyvben nekem szinte olvashatatlanok. A fehér oldalon sárga (arany vagymilyen) betûk...nálam van gebasz, vagy alapból ilyen és állítható?
Elvileg alapból nem tudom de ha nyomni egy ESC utána a controls menuben meg tudod nézni az összes beállítást, nincs túl sok és át is tudod szabni.
na, kipróbáltam, és ugyanúgy befagy. De mintha kicsit gyorsabb lenne a játék. Mindegy, ez van, még próbálkozok kicsit.
óóóóó, köszönöm, áldás legyen a nevedre, ezt eddig sehol sem olvastam, csak az tûnt fel, hogy mindenki oblivion.in-t emleget, de nekem meg nem az. De nagyon nem zavart. Ha ettõl meggyógyul, akkor very nagyon happy leszek!
Na, ezt már ma nem tesztelem le, hónap szólok, hogy mi van.
Na, ezt már ma nem tesztelem le, hónap szólok, hogy mi van.
csak egy gyors kérdés: a default szó jelentésével tisztában vagy?
az oblivion_default.ini-t módosítgathatod ahogy akarod, azt nem használja a játék, hanem a dokumentumok\Oblivion könyvtárban lévõ oblivion.ini-t...
az oblivion_default.ini-t módosítgathatod ahogy akarod, azt nem használja a játék, hanem a dokumentumok\Oblivion könyvtárban lévõ oblivion.ini-t...
"The trees move. Do you not see it?"
na, én meg tovább próbálkoztam az oblivion_default.ini-vel, és már arra is rájöttem, hogy ha kitörlöm a tartalmát (vagy az egész fájlt), akkor sem ragál semmit, szóval írkálhatok bele, amit akarok, nem veszi figyelembe. Különben az lehet probléma, hogy telepítésnél azt írja, hogy: az oblivion.esm nem egyezik meg a cab fájlban lévõvel. Telepítés leállítása, ismétlés, kihagyás. Kihagyom, majd telepítés után mégis ott van a könyvtárában. Érdekes.
A cuccra nincs szükség a küldetés végrehajtásához elvileg meg is lehet venni a cuccot a csajtól ( illetve fizetsz neki hogy ha majd megtalálod akkor a tiéd legyen ) . Egyébként könnzen lehet hogy valamelyik ládában ott van , ha tényleg nem adtad el, mivel ha sok cucc van egy ládában nem mutatja mindet. Ki kell venni tárgyakat, vagy akár az összeset és lehet köztük van. Nekem még semmi nem tûnt ele ládából de az sokszor van hogy valamit nem mutat.
A dvd-s gotyban nincs benne (nekem az van meg, még az itthon forgalmazott). Csak a két kieg.
A fighters stronghold meg ingyenes volt
A fighters stronghold meg ingyenes volt
shit happens
Bocs, kijavítanám magam: én steamen vettem a drágább GOTY-t, abban bennevan.
Ha jól tudom a KotN a Fighter's Strongholdon kívül minden DLC-t tartalmaz...
A GOTY kiadásban benne van a 2 kieg és az összes dlc is?
Közben aktív fájlnak a morrohun esp-t választottam 😄. Kicsit elbasztam, de a mod akkoris megvan.
http://noob.hu/2011/05/20/ScreenShot425.bmp
http://noob.hu/2011/05/20/ScreenShot423.bmp
A házam a székben én, és a malacom. ( az arénából beraktam Sörtést)
http://noob.hu/2011/05/20/ScreenShot423.bmp
A házam a székben én, és a malacom. ( az arénából beraktam Sörtést)
http://www.youtube.com/watch?v=XyYbIDH75vI
Itt egy videó, ez alapján csináltam, de már nélküle is menne...
Tes Construction Set-el ( az Oblivionossal)
Hogy érted, hogy fél éved van rá?😄
Amúgy majd questet tervezek a házhoz, az a mai kihívás. 😄
Már indítom is.
Itt egy videó, ez alapján csináltam, de már nélküle is menne...
Tes Construction Set-el ( az Oblivionossal)
Hogy érted, hogy fél éved van rá?😄
Amúgy majd questet tervezek a házhoz, az a mai kihívás. 😄
Már indítom is.
Áhá...
És mien programmal lehet?
Én is nagyon szeretnék modolni😄
Még ha fél évem is van rá
És mien programmal lehet?
Én is nagyon szeretnék modolni😄
Még ha fél évem is van rá
A saját házam már kész (nagyszerû ahhoz képest, hogy 3 óra alatt megtanultam a házkészítést). 😄 De valaki tudja, hogy könyvet, hogy tudok csinálni?
már legendás játék ez, az is lesz mindig. de természetes, hogy ha jön egy új rész, akkor mindenki azzal fog játszani. ugyanaz mint ami a morrowind-del történt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az Oblivion nem lesz elfelejtve 😊 Most is azzal játszok. Szerintem a TIE és az one of the gang-al ez igazán tökéletes lett, mint rpg is 😊És a TNR mod is érdekes, ez grafikailag módosít, bár ennél sok jobb is van, de ez talán illik a világhoz.😄 A másik kettõ meg alapvetõen nem változtat az eredetin csak úgy módosítja, mint rpg jobb lesz és érdekesebb. Nincs több repair hammer minden sarkon, az ellenek ügyesebbek, a zombikon nem fog a méreg, a spriggans az az ami egy semleges lény, etc,etc. Az one of the gang pedig szenzációs. Az õrök ha észreveszik hogy rejtõzöl követnek, vagy ha fegyvert veszel elõ szintén a városban. Persze van egy két jó dolog még, de nagyon kevés, van ami tényleg illik a világhoz és nem túllövés a célon, mint az Oscuro 😊 Nem hiszem hogy el lehet felejteni. Nekem HDR-ben minden javító mod nélkül szemkápráztató színekben pompázik, gyönyörû,csak le kell venni a fényerõt 0-10 közé. És hát igen néha ma is összerezzenek egy egy dungeonban vagy régi elf romok között. Mintha én menekülnék a helyrõl 😄 Szóval ebbe nagyon bele lehet merülni 😊
Olvass bele a témába ott. 😊 Szerintem a legjobb lesz mind közül. Új motor és végletekig fokozva a világ, mint lélegzõ élõ világ 😊 Legalábbis jelen szinten. Ebben az évben eddig csak a Witcher 2 rúg majd labdába mellette 😊
Szerintetek milyen lesz a Skyrim? Szerintem elrontják, meg amúgy is, nekem az Oblivion marad a kedvenc. 😄
valamelyik mod kavarhatott be, mert egy jól telepített oblivionnál hogy pont az oblivion.esm-et ne találja...az elég érdekes.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha a pluginokat törlöm,csak a shivering island és a knights of the nine kieg marad bent..plusz egyéb grafikát javító módok akkor remekül megy.
Tudna adni valaki egy listát a fontosabb, fõbb modokról, amiket érdemes felrakni?
Üdv! Van itt olyan aki steames verziót használ és rá tudta hegeszteni a magyarítást fullosan? Próbáltam már mindenféle leírás meg minden alapján de sose akar tökéletesen összejönni. :/ Jól jönne egy kis útmutatás elsõ kézbõl.
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
meglehet, soha nem volt szokásom magyarítást használni, szóval nem tudhatom <#rolleyes>#rolleyes>
Gonosz karakternek nincs valami j ház mod ja????
a Morrohun-féle magyarosítást felraktam, így az unofficial patch-et is, máshonnan is keresgéltem, de eddig semmi sem változtatott semmit. Se nem rontott, se nem javított. Pedig nagyon tetszik ez a játék, jobban, mint a Fallout 3