The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Alapjatekhoz mind a 4 patchet egyenkent kell feltenni es utana a magyarositas?<#worship>

Laza
Gondolom a szem texturát felülírta az elõzõ.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Robez84
Feltettem egy olyat hogy beauty people asszem és attol volt :S

De most meg az összes ember szeme csont fekete ..
ez valami texturahiba lehet?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Laza
Gondolom vmelyk plugin párbeszédei voltak, nem?
Nekem is csinálja néha ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Robez84
már megvan...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy feltettem az oblivion magyarítását ami ugyebár 100% os... Ezután elöjött olyan hiba hogy a npc-k nek nincs hangjuk, idegesitõ de ezzel még nem ilenne gond.. de amikor a párbeszédnél valakivel beszélek fél másodperc alatt elkapja a szöveget el se lehet olvasni..na ez már végképp fölbaszta az idegem. Valaki tud erre valamit hogy mi lehet a gond?? Kösz

Laza
Elvileg küldetéstárgyat ki sem tudsz rakni az invedbõl ... bár lehet nem mindenre igaz.

Köszi, remélem összejön.
Kiegészítõ információ: az ID-k csak addig ezek, míg valami modot fel nem raksz, ami hozzápiszkál valamelyikhez. Azoké, amiket egy mod változtat, már eltér ez eredetitõl...

Ha minden kötél szakad, be tudod cheat-elni magadnak.
Kell hozzá a tárgy ID-ja.
Ezeket megtalálod pl itt.
A konzolon beadás módját meg itt.

Sziasztok! Megszereztem hamarabb egy küldetéstárgyat (fegyver örökségek egy kriptából), mint ahogy a küldit megkaptam. Most meg nem találom a leltáromban, pedig tudom, hogy nem adtam el, vagy dobtam el. Csak a saját házam szekrényébe tettem dolgokat, onnan viszont nem tûnhet el. Már kétszer visszamentem a kriptába, de biztosan nincsenek ott, ráadásul emlékszem is a tárgyakra. Ráadásul harcosok céhén keresztül kaptam a küldit, az meg kellene az elõléptetéshez. Van megoldás erre valami? Sajnos nincs korábbról mentésem sem.
tibor16
köszönöm - egyelõre kihagyom, nem szeretnék bekavarni abba, ami jól mûködik

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Köszönöm mindkettõtöknek a választ és a segítõkészséget!
<#eljen>

Az élet a legjobb méreg...

Neked arra, hogy telepítsd, ha olyan modot használsz, ami kéri. Igazából egyfajta kiegészítõ rutingyüjtemény (pluginok), amivel olyat is lehet csinálni a játékon belül, amit a gyári rutinokkal nem. Az eredeti motorban "hardcoded" módon beépített dolgok egy részét kiegészíti, más részeket átír.
Ha modot akarsz készíteni, ami használja a pluggy-ban rejlõ plusz szolgáltatásokat, akkor kell róla többet tudni, addig elég annyit, ha kell, használd, ha nem, akkor is elfér...

tibor16
sziasztok - valaki elmagyarázná, mire is valósi a pluggy? Azt tudom, hogy a modokhoz kell, - de mire is?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

koschwarz a lényeget már leírta, ha esetleg több segítségre lenne szükséged, akkor ezen a linken megtalálod, hogy pontosan melyik fortokban is találsz ilyen bort - a sorok végén térkép linkek is vannak .

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

koschwarz
ne aggódj, jó néhány fort-ban találsz ilyet, ládákban, mindig 2 palackkal, ráadásul újratermelõnek. ha emlékszel konkrétan melyik erõdben találtál ilyen bort, és elmúlt 3 nap, akár vissza is mehetsz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Üdv!
Egy kis segítségre volna szükségem: az "Árnyûzõ bor" küldetést csinálom/csinálnám, de 4db-nál többet nem bírok találni! 😞
Elvileg 6db van a játékban...
Mivel nem emlékszem így nem tudom hogy pályafutásom elején rábukkantam-e már a hiányzó 2db-ra és nagy tapasztalatlanságomban elkótyavetyéltem-e...
Az esély sajnos erre is megvan! 😊
Kérdés: összesen hány db van valójában belõle, hol találom õket illetve ha esetleg a küldetés felvétele elõtt már elpocsékoltam mondjuk a hiányzó 2-õt akkor valóban buktam ezt a küldetést...?
Elõre is köszi!

Az élet a legjobb méreg...

Kössz majd megnézem.
Calver
Y billentyû?

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
dokumentumokon belül My Games\Oblivion.
ha nem helyezted át a dokumentumokat másik partícióra, akkor alapból c:\Documents and Settings XP alatt - szóval ha formáztad c: meghajtót, akkor gondban vagy...

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Ujraraktam az operációs rendszert windows 7-et tettem föl és szerétném a mentéseket áttenni az új oprendszer alá. Elötte xp-én játszottam a játékkal de sehol nem találom a mentéseket a régi rendszerben. Tud valaki segiteni, hogy hova ment a játék?
Ez szerintem inkább az, amit keresel...
Jagi
Jagi
Olyan mod létezik, hogy test mozgatós? Mert kitenném õket a kastély mögött valamelyik bokorba oszt jóvan...

Jagi
komoly... köszi^^

A sárga..hiányzó objektumot jelöl valszeg modokat is használsz amik ütik az eredetit. Ezért nagyon fontos elolvasni a readmet a modokhoz, mert legtöbbhez felírják ha inkompatibilis.

Laza
Nekem is folyamatosan ott vannak ... de nálam van itt még egy hiba, a kastély igazából nem látszik 😊 van egy két szobor, ami a levegõben van, meg a kapu és a bejárat látszik, de semmi egyéb. Bent már nagyjából minden rendben. Némelyk katona óriási sárga textura/objektum hiányt jelzõ felitattal az oldalán rohangál fegyver helyett 😊

Talán lehet van bennük valami tárgy..azt hiszem az egyik a régi várúr a kapunál talán?

Nekem is ott maradtak 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jagi
Villámkérdés:
A Battlhorn kastélyudvaráról eltûnnek egyszer a hullák? mert amit a kapuban ölte meg az törvényszerûen 24 óra múlva kámfor, de most 2 pucér test fexik már 3. napja az udvaromon, a személyzet meg hót lazán átlépkedi... lol vagy nem?

be volt ide linkelve korábban
Nem hallottam errõl még

de megvan valahol a tárolt változat
Carmang
Rég nem játszottam vele, de mintha az rémlene, hogy 3 nap (3 alvás) után jönnek meg az új képességek.

lightjack
jó már megvan! habár 20 napot kellett várnom, de vhogy sikerült.

lightjack
semmit nem modoltam. a játék teljesen szûz. egyszerûen hiába várok 24 órát, nem kapok új vámpírképességet. nem tudom miért. habár ha valaki itt talál vmit, azt megköszönném ha lefordítaná. mert olvasom, de nem igazán értem, és szerintem valahol a Bugs vagy Advancing Through Stages Of Vampirism alcím alatt található. nemtom, ha vki megkukkantaná azt megköszönném, mert én meg nem tok annyira angolul >.<

Nem használsz valami módot? Némelyik, fõleg régebbi modok 75%-ig engedik így játszák ki a ronda öreg állapotot😄, egyébként más lehetõség is van a láthatatlanság eléréséhez, ha mágus vagy akkor meg tudod tanulni és egy spell készítõ állvánnyal tudsz készíteni olyat ami 50% és 75% szinten is mûködik..ha harcos akkor meg keres löttyöt ami ad láthatatlanságot igaz ezek rövid ideig hatnak.
Gondolom ezért kell a vámpír állapot😊 Személy szerint én a ParasiteX vámpir mod-ot ajánlanám😊 Ha mindenképp akarsz használni egyet, bár lehet van jobb is azóta. Szóval legegyszerûbben úgy gyõzõdsz meg a problémáról ha leszeded a mod-ot ha van, vagy olvasd el a readme-t. Ha alapból nem megy akkor nem tudom.

lightjack
vki HELP!
vámpírrá alakultam, de hiába, egyszerûen képtelen vagyok elérni a 100%os vámpírállapotot. pedig nagyon kellene a láthatatlanság spell miatt. kell egy küldihez. de nem tudom hogy miért nem képes 100%ká vámpírrá alakulni. 75%ig megvan, de utána...semmi. hiába vártam napokat, aludtam napokig, aktív questté tettem a vámpírizmusról szóló részt(ott azt írja hogy Vicente Valtieri szerint 3 napot kell aludnom hogy beteljesüljön a vámpírizmus, és örökre vámpír legyek - de ez már rééég megvolt) egyszer sikerült 100%ig, de utána ittam vért, azt most csak 75ig megy el. pls vki help, mert kell egy küldihez a láthatatlanság!!!

Bár ha jól emlékszem a sneakot felnyomod 100-ra akkor ugyanúgy láthatatlan leszel. Régen játszottam már vele szóval.

Nekem talán a Deadly reflex tetszett még, Ez nem külsõ nézeteseknek készült és tartalmaz fatalityket is!

YA! az obse eszméletlenül feldobja a dolgot! Van egy mód ami egy irányítható csónakot tesz be amivel utazhatsz a folyón! Ezenfelül rengeteg nagyon jó mod van. Én próbáltam olyat betenni ami minöségi javulást hozott anélkül hogy megváltoztatta volna az alap világ szellemét. Ahogy elnéztem manapság már inkább tizenévesek pakolnak föl nagyobbnál nagyobb zöldségeket. pl lézerkard, ilyen aion szerû grafikai módosítókat(rosszul lettem!), etc,etc. De lehet találni nagyon jó dolgokat ahogy elnéztem ha valaki végigolvassa ezt a topikot az elég sokat talál. Talán az Elsweyr az egyik legnagyobb de azt megint leszedték a tesnexusról úgy látom.

a mod manager a modok töltési sorrendjének beállítására szolgál. a launcherbõl indítva is be lehet pipálgatni a data fileg menüben a modokat.

az obsé-t se felejts ki, akkor arról indul, és "maga alatt tölti" a mod managert is. pár jó modhoz kell a obli script extender...

Csibusz
Igen azt használom, mármint az Oblivion Mod managgert de igazából ott is úgy csinálom, hogy bemásolom a DATAba a dolgokat, és akkor pipálgatok, meg helyezgetem át a modokat.. Így is mûködik
én még az elder scrolls idejében összeütöttem kicsi modot vagy kettõt a construction set-el. vki mellékelt magyarul leírást hozzá. na azóta se vagyok erre képes, pedig tárgyat raktam be, illetve csináltam egy pici helyszínt is.

szal az ember felejt, pedig tök jó lenne érteni hozzá.

Javaslom az Oblivion mod managert az nagyon jó. Régebben a Wyre-t is használtam de az lehet bonyolult. a www.tesnexus.com

Csibusz
Nah lehet rájöttem, ahogy gondolta, csak be kell másolni, és a játék launcherével pedig be kell pipálni hogy melyiket kívánom használni, mondjuk így jött le nekem..
Csibusz
Az jó😄 Hát már mindegy a texturák szépek lettek.. de vannak még modok, ugye az emberi arc, hogy TÉNYLEG EMBERI legyen😞 MEg landscape modok ezeket szeretném felrakni, de gõzöm sincs, hogy hogyan... Nézegetem a googlet, de leírás nincs csak az hogy managerrel, de az meg nem ismeri fel õket:S
*.ini-ben is be lehet ezeket állítgatni, de ha már sikerült akkor mindegy. régebben ez ki lett fejtegetve, de visszaolvasni valóban napokat venne igénybe, én meg már nem emléxem fejbõl. korábban nekem is nvidiám volt, én is küzdöttem ezzel. a lényeg hogy mielõtt modolsz, a már jóra beálíltott init mentsd el vmi olyan néven hogy *.ini-old vagy ahogy tetszik, és sajátgépbõl kiválasztva a játék könyvtárában lévõt meg tedd írásvédetté. így a késõbbi modolás nem barmolhat bele, marad minden szépen ahogy akartad hogy legyen

Csibusz
Na megcsináltam Nvidiában, ha jól értelmeztem csak az élsimítást kellett neki engedélyezni.. Sikerült ahogy látom a képek alapján amit leshottoltam😊
A modokat valaki még elmagyarázná? Sokan írtak nem szeretnék visszakeresni, amúgy is pocsék az SG keresõje😉