The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
De akkor ma már a boltokban kellene lennie nem? 😄 Mert azt írja március 26-án lett ez kiírva és ma már 27-e van. 😛
Sir Quno Jedi
Én is ezt hittem, meg ezt is mondták, de néhány mentés, kivétel, betétel alatt szépen eltûnik ez, meg az otthonról és végleg. Ez fõleg igaz ha az ember modol.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LegionarR
Resszkess Shegorath... Holnap több ezren indulnak ellened 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Tudom könnyû mondani hogy várj még a játék beszerzésével, de ezzel a géppel biztosan nem élbeznéd a játékot...

grayfox
Wááá. nííd.
The PC version is being distributed in retail and should be on store shelves tomorrow
Posted Mar 26, 2007 5:33pm PT

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

tobias88
esélytelen!
grayfox
ne 😞 várj amig lesz egy olyan gép amin közepes beállításokkal, és újabb shaderekkel megy.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

tigeroo
haver messze lakik, bevállaljam-e az utat az oblivionért ha

kb. 750 mb ddr ramom

ati radeon 9000 kártya
és köbö 1500mhz-s procim van? (oldbliviont használnák..)
JuanG
hiába...b@szottul egoista vagyok 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ott vannak azok a cuccok csak nem látszanak a listában, ha az egészet átrakod magadhoz akkor elõkerül minden.

Valaki megtudja mondani mit kéne tennem abban a q-ban ,ami azután jön a Gyilkosok céhénél, hogy lenyilaztam a tóban az embert?A nyilacska mindig
a küldetésadóra mutat, és nem vagyok túl jó angolból😄
Ja és hol tudom gyógyítani magam, mert a templom ezt nem engedi mióta assassin vok
Elõre kösz!
Sir Quno Jedi
Ha túl sok cucc van a ládádban, akkor egy idõ után elkezdi elfelejtgetni a régebben betetteket (vagy random, et megnemmodom), szívtam is eleget.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A saját házad megmaradnak a cuccok és a házból nem is rabolnak. Bár egyszer voltam olyan hülye, hogy megloptam magamat. 😉 Azt hittem idegen házban vagyok, a láda meg tele volt jó cuccokkal, szal nem bírtam ellenállni a csábításnak. 😊

Aki átbasz, az basszon bét is!

grayfox
A házban lévõ ládának (meg a ládáknak egyáltalán) van limitje?
Akkor tényleg biztonságos ott tárolni cuccokat? 😊
valahol úgy hallottam, hogy kirabolhatják a ládát, bár lehet az nem saját házra vonatkozik.

Sheltem
JA bocsi ezt a morrowind fórumba akartam <#szomoru2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Valaki tudja a magyarítás rar filehoz a jelszót? Már nem tudok tovább várni 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Majd megnézem, de elsõ hallásra jónak tûnik<#eljen>

LegionarR
Az én kedvencem egy Fan made home, a Bravil Sea Dome... Egy kis vízalatti kúria... A tessource-ról szedtem, baromi hangulatos...

LegionarR
Én is szeretem azt a "kis kunyhót"... De nekem még "kitakarítás" után is túl szellemes, darkos a hangulata...

Nekem is, de a skingradit is szeretem.

MerlinW
Anvil-i erkélyes manor a kedvencem😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem riasztózod be... (nem)

[merlinw.org]

nem

Fantusz
Ha veszek egy házat, elõfordulhat, hogy a távollétemben kirabolják?

LOL, magadnak köszönted meg, Fred bácsi helyett 😉

MerlinW
Készíts hozzá😊

[merlinw.org]

JuanG
mûxik, köszi...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

grayfox
nem tudom, de jól hangzik 😊 megjön a fizu el is kanyarodok megvenni mind2-t.. nem lesz valami extra kiadás? oan csunyák a dvd tokok 😊

Jól sejtem h holnap jelenik meg a Shivering Isles?

grayfox
hehe azt hiszem kezdhetem elõlrõl a játékot. sikerült szarul összeválogatnom a skilljeimet, aminek eredményeképp nagyon ritkán léptem szintet, és aláztam a mobokat, nem volt túl élvezetes :<
új felállás:
(assasin-leech kari)
Stealth
agi, int
light armor, security, blade, marksman, restoration, illusion, sneak

remélem most nem borulok a mérleg tulsó felére, mert ezek közül mindet használni is fogom 😊

JuanG
köszi!! lecsekkolom 😊

PiszkosFred
Amikor kierkezel a szabad levegore, van elotted egy steg, rajta egy lampassal. Ott nezz korul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JuanG
sziasztok!

használnék egy time modot: "OblivionRealTimeV11.esp"

na most ezt írja a readme: An hourglass has been added to the sewer exit, next to the lamp. --- nem találom ezt sehol, meg a lámpa sem rémlik 😞(, valaki tudja hol van ez?

Sheltem
Egy elõremutató, kicsit butának tûnõ kérdésem lenne:

Szóval egyszer már végigtoltam az alap Obliviont, de úgy döntöttem ha kijön a shivering isles végigtolom újra.
Kérdés:

Mi kell hozzá és hogyan telepítsem ha egy nagy fullos obliviont akarok újrajátszani?
-Oblivion alapjáték telepítés
-Knights of the Nine kiegészítõ telepítés
-Shivering Isles kiegészítõ

Ha ilyen sorrendben telepítem majd fel akkor elvileg egy fullos cucc lesz az összes kiegészítõvel és questtel ugye?

Mount & Blade

MerlinW
Hát DM az inkább akció. Olyan mint anno a Heretic, Hexen volt. Vagy Half Life középkorban😊

[merlinw.org]

koschwarz
izé, dark messiah of might and magic...bár a nagy bejárható terület hiányzik, de minden más kárpótol

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PiszkosFred
Wizardry 7-8

A sokktól ideggyógyászatra küldtek, de végül is hazaküldtek, mer megoldódott a probláma 😊

MerlinW
Ne haragudj, nem figyeltem, azt hittem te kérdezted elõbb is, RMarvin meg nem Fantasy-t keresett😊

Bocs mégegyszer.

Morrowind
Gothic 1,2,3
Neverwinter Nights 1,2

[merlinw.org]

MerlinW
Még idõben eljutottam az ügyeletre kimosatni a gyomromat...😊

[merlinw.org]

LegionarR
Vazzeg olvass te is <#vigyor4> : "kardos,ijászos"

PiszkosFred
Server restart volt par perccel ezelottig, es mivel a banner kep ott van tarolva, ezert nem volt lathato. Gondolom tulelte mindenki e megrazkodtatast ;]

Csak nálam tûnt el a topik-kép? <#idiota>

MerlinW
vazzeg olvass😄 #29287

[merlinw.org]

tobias88
gothic 3
Helo tudnátok mondani nekem olyan játékot ami hasonló az oblivionhoz?
(kardos,ijászos;lehetõleg RPG;nagy bejárható terület)
koschwarz
összesen két questen fixel valamit<#whatever>

koschwarz
nem változtatta át a geforce 6600gt-met 8800gt-re<#idiota>

LegionarR
Hát én speciel semekkorát... Se töltésben, se játék közben... De nem is lassult, szóval jóó <#buck>