The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
The PC version is being distributed in retail and should be on store shelves tomorrow
Posted Mar 26, 2007 5:33pm PT
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
kb. 750 mb ddr ramom
ati radeon 9000 kártya
és köbö 1500mhz-s procim van? (oldbliviont használnák..)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a küldetésadóra mutat, és nem vagyok túl jó angolból😄
Ja és hol tudom gyógyítani magam, mert a templom ezt nem engedi mióta assassin vok
Elõre kösz!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki átbasz, az basszon bét is!
Akkor tényleg biztonságos ott tárolni cuccokat? 😊
valahol úgy hallottam, hogy kirabolhatják a ládát, bár lehet az nem saját házra vonatkozik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
új felállás:
(assasin-leech kari)
Stealth
agi, int
light armor, security, blade, marksman, restoration, illusion, sneak
remélem most nem borulok a mérleg tulsó felére, mert ezek közül mindet használni is fogom 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
használnék egy time modot: "OblivionRealTimeV11.esp"
na most ezt írja a readme: An hourglass has been added to the sewer exit, next to the lamp. --- nem találom ezt sehol, meg a lámpa sem rémlik 😞(, valaki tudja hol van ez?
Szóval egyszer már végigtoltam az alap Obliviont, de úgy döntöttem ha kijön a shivering isles végigtolom újra.
Kérdés:
Mi kell hozzá és hogyan telepítsem ha egy nagy fullos obliviont akarok újrajátszani?
-Oblivion alapjáték telepítés
-Knights of the Nine kiegészítõ telepítés
-Shivering Isles kiegészítõ
Ha ilyen sorrendben telepítem majd fel akkor elvileg egy fullos cucc lesz az összes kiegészítõvel és questtel ugye?
[merlinw.org]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bocs mégegyszer.
Morrowind
Gothic 1,2,3
Neverwinter Nights 1,2
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(kardos,ijászos;lehetõleg RPG;nagy bejárható terület)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"