The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha már:
- knights kiegészítõ dolgait mikor tudom használni? Még nem találkoztam össze senkivel aki irányt mutatott volna a bejutáshoz. Szintfüggõ lenne?
Nagyon gyilkos játék ez... még KOTOR 2, NWN2, Titan Quest-be bele sem kezdtem, Gothic3-ban is csak elején vagyok. Jómunkásemberként nyugdíjba viszem ezeket, érzem😊
Ajánlom mindenkinek ezeket:
Extreme HQ Graphics v 1.09 ~200MB (Natual Environments, Natural Water, Natural Weather + HDR, Natural Vegetation, Colored Map, LandscapeLODNormalMapFix, LandscapeLODReplacement, BTmod v2.20)
Qarl Texture Pack 3.1.3 ~2GB (a játék 99%-ra kiterjedõ parallax csomag)
nem kicsik, de valami hitetetlen látványt nyújtanak.
[merlinw.org]
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
http://grimdeath9740.googlepages.com/tutorial:createyourownrace
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
köszi
Valamit felreertettel. Bethesda egyike azon keves fejleszto cegnek, akik mindent megtesznek azert, hogy a modderek tudjanak dolgozni. Ok adtak ki eddig szinte egyedulallo modon sajat wiki rendszeru ismertetot es szerkesztot a jatekukhoz, ugy, hogy a modder szinte BARMIT megvaltoztathat (kiveve a motor "core" reszet). Szal hogy sz*rnak a modderekre, ez igy ebben a formaban nem igazan igaz. Az, hogy egy kieg miatt valtozik a jatek, es a korabbi modokat updatelni kell, ez torvenyszeru. De ez csak egy feltetelezes volt a reszemrol, kozel sem biztos, hogy igy is fog tortenni. Lasd WoW, ott is 1-2 heten belul updateltek a nepszerubb modokat a BC megjelenese utan, es nem volt gond. Itt sem lesz, ha a feltetelezesem esetleg igaznak bizonyul. 50-50%, vagy bejon vagy nem 😄
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
tehát ha pl. 100 találat kell karddal egy ponthoz, akkor ha pl. a combat a specializált, akkor csak 75 is elég, ha a blade skill majornak van beállítva, akkor csak 60, etcetera.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
amúgy class skill alatt mit értesz? combat/magic?
Ha pedig jon a kieggel egy beepitett peccs is, akkor lehet celszeru lesz majd frissiteni a modokat (ha keszulnek majd updatek), hiszen nem tudni elore, hogy a motorba es a globalis scriptekbe mennyire fog belenyulni a peccs. De nem emlexem hogy emlitettek volna peccset.
Meglatjuk mi lesz ;]
kíváncsi lennék, hogy a modokkal hogy lesz kompatibilis<#miaz>#miaz>
lehet hogy így kapok egy mcgyver karaktert a végére, de én mégsem érzem ezt "csalásnak" vagy a rendszer kihasználásának, mivel teljesen természetesen játszom. másrészt örülök ha néha egy-egy órát tudok játszani, így nincs lehetõségem se arra, hogy több fajta karaktert istápoljak.
major skillek: 60% kell a növeléséhez a minorokhoz képest,
class skillek: 75% kell,
és ha valami major, és class skill is, akkor 45% fejõdés kell csak a növeléséhez, azaz több mint 2-szer jobban fejlõdik, mint alapból (azaz pl 100db kardcsapás vagy 100 db varázslás helyett csak 45 kell ugyannyi fejlõdéshez).
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
30-as erõ is elég ha a blade szkill 100-on van.
Az 5x szorzózásnak csak akkor van értelme ha MINDEN akarsz lenni egyszerre, ami simán megöli a játékélményt és ennyi erõvel egyszerûbb ha csítelsz vagy leveszed a nehézséget szuper-easy-re mert kb ez fog történni amikor az agyontápolt harcos-tolvaj-varázslód lemegy egy dungeonba, semmi kihívás.
Ha csak egy kasztot akarsz játszani arra bõven elég a 2x szorzó is.
én az elsõ karakteremnél is így választottam meg a major skilleket, és semmi játékidõ múlva már 10-es voltam miközben egy egyszerû farkas is szivatott. az ooo feltétele után indítottam egy újat, abban "okosabban" választottam meg a major skilleket, és a játékot és a fejlõdésemet is így érzem most kiegyensúlyozottnak.
sneak, security, marksmanship, lightarmor, stb,
akkor kb végedvan. Sneak és marksmanship gondoskodik majd arról, hogy jó gyorsan lépkedd a szinteket kevés szorzóval. 10-es szinten begyújtesz kb +30 attribute pontot, ha nem 20-at. Okosan megválogatva a sneaket kapásból kihagynám a majdor skillek közül. Igaz, hogy alacsonyabban kezd, de mivel tolvajként sokat használom, majd megnõ, és nem fejlõdök majd túl gyorsan.
:< Klasszikus xp rendszernek jobban örülnék, fix mennyiségû pont elosztásával. A játék ettol eltekintve király 😄
A 300-ból én már a fullra vadászok, még csak szar kamerás van de már csak idõ kérdése hogy megjelenjen valami élvezhetõ verzió! <#hehe>#hehe>
Azt hiszem az ajtó elõtt várakozást próbálom,mivel néhányszor már átkutattam utána az egész épületet:-)
85 AC
Ha ez megvan akkor könnyû a játék, ha nincs meg akkor szopás.
Ennyi.
Ja és nem a kard számít hanem az enchant ami rajta van, Obliban a mágia az igazi gyilkos és nem pedig a fizikai sebzés.
viszont én az ooo-val is hiába gyúrok arra, hogy mindig meglegyen a +5 pont szintlépésenként az erõre, mégis van egy csomó ellenfél, aminél nem sokat érek a majdnem 100-as erõmmel és az ezzel járó sebzéssel, különösen ha csapatban támadnak. taktikázni kell ugyanúgy, és nem érek semmit azzal ha berontok az ellenség közé egy csatakiáltással, hogy majd egy-két ütéssel leverek mindenkit. annyit értem el ezzel, hogy többet tudok cipelni, és kicsit növeltem az esélyeimet. de még mindig elfogadhatóbb ez így, mint az alapjátékban.
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Dehogynem, pont ez befolyásolja a legjobban.
Majd nézd meg hogy akár 100-as willpower mellett is milyen "gyorsan" fejlõdik a restoration ha nem major szkill... <#hehe>#hehe>
.
Persze így hogy 5x-el emeled a willpowert tizenakárhányas szintre 100-on lesz és utána... mondjuk gyúrhatsz erõre.
A mágusok arról híresek hogy erõsek, te is legyél az.
Conan-SolidSnake-Gandalf powaaaaaa!!! <#idiota>#idiota>
Valóban kinn szokott mászkálgatni a mage guild épületén kívül délelõttönként, sõt olykor el is utazik. Járd be az egész épületet, menj le az alagsorba, ott van a saját szobája ahová ugyan bemenni még nem fogsz, de ha nagyon nem találod, érdemes itt várakozni.
Vagy nézz körül az épület egészében.
Egy õszülõ fickót kell keresned lila ruházatban (vagy sötét kék?).
Szeretnék feletenni egy kérdést.
A mágus céh tagja vagyok és Cheydinalban szeretném elvállani azt küldetést amivel bejuthatok az egyetemre,de Farell aki a küldetést adj sehol sem található.
Nem tudja valaki,hogy merre lehet?Már szinte az egész várost felforgattam utána.A mágus céhnél még egyszer sem láttam:-(((
Esetleg ötletek?
Zs.