41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#31594 ha jól értem, az a kérdésed, hogy mitől függ hogy szintet lépsz. attól függ, hogy a major skilljeidből összegyűjts összesen 10 pontnyi növekedést a korábbi szinthez képest. ilyen szempontból a szintlépésnek nincs köze a küldetésekhez. -
#31593 Annyiban van jelentősége, hogy mikor csinálosz meg bizonyps küldetéseket, hogy a talált, lootolt tárgyak a szintedhez igazodnak, és nem feltétlenül fejlődik veled, így esetleg gyorsan ki is nőheted azt.
Konkrét példa a Shiverin Isles főküldetésben megszerezhező kard, a Duskfang - Dawnfang, ami az egyik legerősebb fegyver akkor, ha 30-as szint fölött kapod meg, alacsony szinten gyorsan hasznavehetetlenné válik, nem fejlődik együtt a karakterrel, ellentétben a Boethia jutalom-kardjával a Goldbrand-el (min.20-as szint kell Boethia küldetéséhez).
A Knight of The Nine kiegnél a mellékküldetésekben lehet jó páncélokat, fegyvereket taláni, ott a fősodor páncélzata a küldetés teljesítése után valószinű visszakerül a monostorba.
Rengeteg jó fegyvert, páncélt lehet találni a játék során, amiket nem is lehet egyszerre rárakni a karira, csinálhatod bármelyik küldetést, s ha tetszik a játék egy esetleges újrajátszásnál már szelektatíven is tudod majd a küldetéseket teljesíteni...
Az is előfordulhat, hogy nem is díjazod igazán a Duskfang - Dawnfang hullaszámolós-átválltozós mókáját -
aradi13 #31592 nem úgy értettem, de azért köszi. Gondolom küldetéseket kell csinálni h. megjelenjen a jobb felső sarokban az a hold. -
aradi13 #31591 ja és még 1 kérdésem volna. Hogyan tudom megnézni h. hanyas szinten vagyok? -
haxoror #31590 Keress egy ágyat és aludj egy órát. -
aradi13 #31589 Ez lehet h. hülye kérdés lesz, de mit csináljak annak érdekében h. a következő szintre lépjek? -
#31588 A játékban lehet csaklakozni a "Blackwood Couriel"-hel mert valami papiron láttam a gameban hogy ez egy új harcos céh, és megis találtam őket Anvil-ban (nembiztos hogy anvil.. a legdélebbi városban keresd). -
haxoror #31587 A kiegek csak új küldetéseket/területeket raknak be, az alapjáték ugyan úgy játszható marad.
Petek nincsenek, summon vannak azokat viszont nem lehet irányítani, támadnak mindent ami ellenség.
Ha jó vagy a conjuration szkillel akkor a summonjaid önmagukban is levernek akárkit, a leghasznosabb szkill az egész játékban. -
AC2 #31586 Külön-külön is végigviheted akármilyen sorrendben, nagyon nincs közük egymáshoz.
Pet csak moddal van, de nem tom a nevét sajna. Az ad egy faxa hunter classt is. -
#31585 Udv Mindenkinek,
Lenne vagy 2 kerdesem amire nem talaltam valaszt a faqban
Most egyszerre telepitettem fel az alapgamet a knights of the ninet es a Shiver island-et... most akkor az alapgamet is vegig vihetem es utana a kiegeket,vagy minden megy parhuzamosan egyutt?
Ajanlanatok nekem egy olyan classt, ami pet-ekkel dolgozik? Alapjaban imadok petet iranyitgatni a fo kari melett, van erre itt lehetoseg? vagy gyengek nagyon a petek, es feleslges? Es ha jok akkor mire kell gyurni? Thx -
#31584 az oblivion nem fps?
akkor azér keresem hiába a plazmafegyvert... -
#31583 Nah végülis sikerült megoldanom kód nélkül a dolgot.megöltem egy tolvaj céh tagot és amikor mentem S'krivvához hogy kifizessem a vérdíjat valamiért sikerült a küldetés...Nem tudom mi miatt...De az a lényeg hogy sikerült -
#31582 Igen azt. -
AC2 #31581 A "completequest" -et nem? -
#31580 Áh,nem akarja bevenni a küldetés befejezése kódot...Pedig azt hittem ez segíthet... -
#31579 Hát igen,lehet hogy nincs más választásom...Azért köszi mind2nek! -
AC2 #31578 Ha végképp nem tudsz már semmit se csinálni, akkor ilyen esetekben megengedett a konzol használata. :) -
AC2 #31577 Jah értem, akkor bocs :) -
#31576 Visszamentem éjszaka is,de már nem volt ott.Nálam van a gyűrű az biztos,mivel "Ahdarji's gyűrűje" annak a gyűrűnek a a neve ami nálam van.Csak az a furcsa hogy ilyen gyűrűből aminek ez a neve 2 is van nálam.Az egyik piros kézjeggyel(tehát lopott) a másik viszont nem.Ilyenkor mit csináljak? -
#31575 Bocs, nem neked szántam, csak a te hozzászólásodhoz csatlakoztam...
Ha rossz gyűrűt vitt el van súlya, ha súlytalan, akkor más a hiba (segítheti még a zöld (vörös)nyíl is) -
AC2 #31574 Mondtam én hogy nem?! -
#31573 Küldetés tárgyaknak mindíg 0 a súlya, ameddig aktív küldetéshez kapcsolódik (ha később is a karinál lesz akkor már van súlya).
-
AC2 #31572 Sztem rossz gyűrűt hozztál el. Azt amit el kellett volna lopnod, az csak éjszaka van abban a tartóban, amikor a grófnő leveszi, a másik az viszont mindig. -
#31571 Hello!
Olyan gondom lenne,hogy egy új karival újra kezdtem játszani a játékot,ám a Tolvaj Céhnél lévő Ahdarji's heirloom nevű küldetésnél,amikor visszaakarom vinni a megszerzett gyűrűt Ahdarji-nak,akkor nem tudom neki visszaadni,továbbra is azt mondja, hogy elkell hoznom neki,pedig a gyűrű nálam van...Ilyenkor mit lehetne tenni?
A választ előre is THX! -
AC2 #31570 Ő se mondta hogy nem régen érte el... -
#31569 én már régen elértem a 100-as intelligencicát :O) -
#31568 :DDD -
AC2 #31567 Jó van, nem is zavarlak, fordítgass csak :D -
#31566 Hát ermélem befejezzük egy éven belül.. -
AC2 #31565 Még kb mennyi időt vesz igénybe? 3/4 évet? -
haxoror #31564 Minél magasabb a szkilled annál kevesebbe kerül ugyan az a varázslat, egy summon zombie a legelején még több mint 50 manába kerül de Master szinten már kevesebb mint 15 manából elkasztolható. -
#31563 Hát készítjük a magyarítást, de azért az nem olyan egyszerű dolog, hogy pikk-pakk összevágjuk... még kell egy "kis" idő nekünk, hogy elkészüljünk.. -
AC2 #31562 200 a max mana egy alapfajnál, enchant meg buff nélkül :) A manát amúgy 900-ig (altmer, attronach)is fel lehet vinni, + még amennyit a buffok adnak.
A kérdésedre válaszolva: fogsz egy egy transcedent sigilk övet, aminek a constant effect-je fortify magcika és rárakod egy üres tárgyra, "magyarul" enchantolod. Ezzel 50 manával gazdagabb lettél, és ezt akárhányszor meglehet csinálni, de csak 9 consant effectes "slot" van, szal max 450 jöhet ki enchanttal. -
retek683 #31561 sziasztok a következő lenne a kérdésem már 33 as szintű vagyok az intelegeciám pedig elérte a 100 ezáltal nem növekszik a mannám mivel max 100 ig emelhetem az intelegenciá, nomármost így 266 a mannám de viszont vannak oan varázslatok amelyek ennnél többet igényelnek hogy leeht növelni a mannát? vagy az intelegenciát mert akkor mi értelme van azoknak a varázslatoknak? ha csak 266 a max manna -
#31560 Is-is:D De pl. beszélni rendes mondatokat nem hinném, mert speciel én nem tudnék mondatokat alkotni, annak ellenére, h csak kulcsszavakat ismerek. Csak ilyenek pl. follow me, meg ilyenek. -
#31559 Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a témát, de még nem írtam.
Prince23: én is így kezdtem (meg a Brothers in Arms-szal is ez volt a helyzet), aztán fogtam a szótárat, és szótáraztam.
Semmit nem árt kihasználni egy ilyen játék pozitív hatását is: legalább megtanulsz angolul. -
#31558 Jade Empire -
AC2 #31557 Kezdjük ott, hogy mi az a JE? -
#31556 Nagyon jól tudom, h mivel jár:DD
Én pl. a JE esetére gondoltam. ottan vagy két mappába kellett másolgatni, kb. 3 filet. -
#31555 A "csak egy pár filet kell kicserélni azt kész", mondatod helyesen így hangzik: "több ezer mondatot kell lefordítani, begépelni, majd játékban kitesztelni, hogy hogyan illik az adott szituációba és szükség esetén javítani" Persze... semmiség az egész...