The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Aki mér feltete az 1.2-es patchet, az kérem elmondhatná, hogy mekkora sebességnövekedést tapasztalt. 😊

"Fixed an issue where player is still in combat even though the creature is no longer present."

"Quest Fixes"

Ezek azért jól hangzanak <#eljen>

koschwarz
<#confused>
ja

mindenesetre érdekes, hogy ezen bugokkal nem is emléxem, hogy valaha is találkoztam volna.<#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

LegionarR
A kompatibilitásról: egy modot már (sajnos) találtam is, ami nem kompatibilis vele... A Natural Interiors okozott nálam galibát... Amint bementem egy boltba az ImpCityiben, elég bugosan jelenítette meg a boltot... Mondjuk a kb. 50 modból amit használok, csak 1 nem kompatibilis, azért nem rossz arány <#idiota>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

remélem a pluginjaim kompatibilisek lesznek vele <#dumcsi>

MerlinW
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Patch Version 1.2

Wow mik vannak😊

6. Update 1.2 Notes

New Features

10 new Xbox 360 Achievements for Shivering Isles

Bug Fixes

Improved LOD visual quality for landscape.

Optimizations to file loading system.

Taking items from dead owned creatures is no longer a crime.

Fixed issue where lock/unlocked states on doors would occasionally be stored incorrectly in a save game.

NPCs no longer pop into view after player cancels out from the Wait menu.

Fixed memory leak with sitting in a chair multiple times.

The reflection from the environment map in windows now displays properly.

Fixed an issue where player is still in combat even though the creature is no longer present.

Player can no longer fast travel when paralyzed.

Fixed infinite dialogue loop when arrested by guards who have high disposition to you.

Fixed issue where guards would not properly report crime if they were pickpocketed.

Summoned creatures properly fade away when they are created from a leveled list.

Fixed issue where stolen items would lose their stolen status if the player character was female.

Fixed crash that would occur with NPCs loading in with arrows.

Pickup sound effects no longer play during the loading screen.

If you attack a creature owned by you, crime is no longer reported.

Fixed issue with LOD not loading in properly when entering/exiting worldspaces.

Fixed infinite soul gems exploit by dropping and picking up stacked soul gems.

Fixed a crash with summoning a creature and immediately exiting the cell.

Fixed a crash with stealing an object, exiting and immediately
re-entering an interior.

Fixed issue where an NPC would occasionally not perform the proper idle animation.

Fixed an occasional crash when a creature loses detection on the player.

Fixed an occasional crash with NPCs who were not loaded going into combat.

Quest Fixes

In Light the Dragonfires, fixed issue where improper journal would appear if you closed an Oblivion gate.

In Till Death do They Part, fixed an issue where Melisande would not properly give you Cure Vampirism potion.

[merlinw.org]

MerlinW
Stalker, Vampire Bloodlines(modern vámpíros), Deus Ex 1,2(cyber), System Shock 2(cyber), lassan jön a Bioshock(cyber)

[merlinw.org]

tobias88
Stalker<#vigyor>
Sziasztok!

Olyan gémet keresek, mint az Oblivion csak ne fantasy legyen, tehát:
- fps nézet
- nem lineáris játékmenet
- kellõen nagy, szabadon bejárható terület.

Jó lenne, ha a mai korban játszódna, mint pl. a Boiling Point. (Ha van benne cooperative multiplayer mod, az külön öröm lenne) Az a baj, hogy ma minden játék nyakig van fantasy-elemekkel, amik nekem nem jönnek be egyáltalán, bár az Oblivion olyan jól sikerült, hogy ez még itt sem zavart különösebben.

Elõre is köszi a segítséget!

a rpoci asszem kétmagos
AG-Gigabyte 945 GZM-S2
CPID-INTEL 2,8/800 2x2MB 775.DC
M51-512/800mb DDR2 (kingmax) 3 ebbõl 2 darab
VIA-ASUS 7600GS 256MB TOP DDR3

Nem értek hozzá srácok, de ezen a gépen milyen minõségben, hogy fog futni az obli?
Elõre is thx
MerlinW
Keresgélj, meg lesz az, emlékszem én is napokat pöcsöltem vele😊 De sikerülni fog😊

[merlinw.org]

Mit gondolsz hogy szereztem azt a hármat? 😊 A nyugati városokban meg még egyet se találtam.

MerlinW
nyugati városokban is lehet kapni asszem, ill elcsenni mage guildekbõl.

[merlinw.org]

Tudnátok segíteni? Már csak egy üres grand soul gem kellene a vámpír kigyógyulós küldetéshez. Minden lehezséges helyen megnéztem, megkerestem, de nincs több . 3-at szereztem a mages guildbõl, egyet pedig vettem a mystic emporiumban (de nincs több nála és az árukészlete se fríssült már 1 hónapja.) Lootból megint nem tudom összeszedni, mert lvl 9 vok és ilyenkor még nem esik. A mages guild küldetéseket meg azért nem akarom csinálni, mert a spelldrinker amulett nekem csak lvl 30-on felel meg. 😊

koschwarz
a másik meg, hogy rengeteg mod van még, amiben állítólag quest-szerûségek is vannak

Sajna el fognak fogyni a feladatok, mert limitált mennyiség van csupán a játékban. Nincs benne random generator feladatokhoz, de aggódni nem kell. Bõven akad mit megnézni is bejárni a feladatokon kívül is, így jó sokáig kitart a játék.
Fõleg hogy jön a kiegészítõje is nemsokára.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MerlinW
1-2 héten belül itt a kiegészítõ.

[merlinw.org]

grayfox
Istenség ez a játék 😊
1-2 hete nyomom a sunyiíjásztolvajhátbaszúrós-leecher karimmal, és eszméletlen élvezetes!
Már rengeteg quest kész, remélem nem fogynak el soha. Offline rpg sosem ragadott magával még ennyire. Csodaszép tájak, über hangulat, jó questek. jáj, mi lesz velem ha vége lesz 😊)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

koppim
Fent van az is.

Töltsd le és telepítsd az 1.31-es patch-et is az OOO-hoz, mert különben lehetnek galibák pár helyen.

koppim
Ok! Köszi a gyors választ.

MerlinW
Nem felesleges, de onnan csak azokat másold be amik kellenek.

[merlinw.org]

Nem csináltam semmi "illegálisat"
koppim
Feltettem az OOO 1.3 -at, ha fullban használom, akkor még bemásolhatom az addon könyvtárban lévõ fájlokat, vagy az már felesleges?

Aktiválni kell mikor indítod a játékot. Ekkor van lehetõségként egy Data files részleg. Na bökj rá és pipáld ki a modot amit aktiválni akarsz.
A modokat meg a játék könyvtárába kell tenni, de úgy emlékszem van telepítési útmutató mindegyikhez.

Üdv!Leszedtem a lópáncélzat módot de nem tudom hogy hova másóljam be.
Egy módról se tudom hova másóljam be😄. Általába kicsomagolom mindenhova de úgysem müködik😄.

Valaki megtudja mondani melyik mappába kell az ilyesmiket kicsomagólni?
Elõre kösz!
Egy guild tag megtámadása mellett lopás a guild tagok valamelyikétõl is szintén ugyanezt vonja maga után. :-)
Lehet pedálozni a visszajutásért és gyûjtögetni. Aztán még egy alkalommal lehet bûnt elkövetni és vezekelni érte, a harmadik eset után végleges kizárás jár visszajutás lehetõsége nélkül.

Szerintem is kidobtak a guildbõl (néha akaratlanul is csinálunk olyan dolgokat, amikért ez jár.)

koschwarz
nem öltél meg vagy támadtál meg egy guild-tagot?

csá én végre bejutottam a Varázslói egyetemre és nem tudok feladatokat szerezni mert a fickó azt mondja hogy szereznem kell 20 virágot és 20 valami hülyeséget.Ez miért van?A végigjátszásban az van írva hogy csak kérni kell a feladatot.<#pardon1><#shakehead>
koschwarz
kisbalta a monitorba<#eplus2>

MerlinW
Akkor csak úgy olvasd el ami a banneren áll.

[merlinw.org]

aaasdd
csak ugy<#vigyor>
tobias88
a letöltöttem a gépet mér irod le ember??
aaasdd
letöltöttem a gamet és miután elinditom pár perc mulva kékhalál kiséretében lefagy a gép. plz help
koschwarz
a knights of the 9 egy új nagyobb küldetéssorozatot ad, a többi addon inkább csak új helyszíneket, esetleg egy-két küldetés kötõdik ezekhez a helyszínekhez, illetve az egyik addon armort a lovadnak, egy másik meg új spelleket ad, amiket véletlenszerûen könyvekben találhatsz meg a világban.

MerlinW
Oblivion HQ
http://planetelderscrolls.gamespy.com
http://tessource.net

Ill kb egy hét múlva jelenik meg a hivatalos kiegészítõ

[merlinw.org]

Valaki megmondja ,hogy a Knight of Nine a + questekenn kívûl ad még valami újjat a játékba?pl armor weapon meg ellenségek.
bu

Aki átbasz, az basszon bét is!

koschwarz
<#shakehead><#sir><#sniffles><#szomoru2><#ticking>

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

23fgh1.lmm

Amúgy kb. olyasmi választ várok, hogy melyik fájl felelõs ezért a hangért.
De akkor minden halk lesz. És én csak azt az üvöltést nem szeretem 😊
Ilyen kérdést is má régen láttam... 😊

koschwarz
van egy gomb az options-ben: artikulátlan ordítás power strike-nál, na ezt kapcsold off-ra<#zavart2>

komolyan, milyen választ vársz? vedd le a hangerõt<#ticking>

Hello!
Hogy lehet kikapcsolni, vagy halkabbra venni azt az artikulátlan ordítást, amit akkor ad ki a karakterem, ha hosszan nyomom a támadás gombot?
koschwarz
ja az vagyok, de már annyi mod van fent, hogy nincs kedvem a meshes meg a textures mappákban keresgélni, meg törölni<#miaz><#nevetes1>

MerlinW
Az optimalizált nem igazán lassít, viszont baromi szép. De 12MB-ot letölteni és kipróbálni kb 10 perc. Még képek is vannak róla. Hihetetlen lusták vagyotok.

[merlinw.org]