The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
húúúúhhha - nem mondod komolyan 😊
Gondolom játszottál is vele?
A lineárist azért átgondolnám.. persze ha úgy érted, hogy törünk a végsõ megoldás felé - akkor igaz - de még abból, vagyis a végébõl is van néhány befejezési mód.
Abban egyet értek, hogy fejtörõs, nem gyilkolászásos rész - talán nincs is benne (ez õszinte csalódás nekem is). De azért szabadnak szabad, Nincs se folyosó, se cselekedetek sorrendjének megszabása.. - akár el lehetsz a térképen böngészve jó sok játék idõt és nem fogysz unatkozni.
Meg ölheted vagy mellé állhatsz pl a király vagy az Orkok mellé - mégis ez lineáris lenne?
😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Napról napra közelebbb kerülök a bedilizéshez😊

Egyébként nem cserélitek le a banner képet olyanra, amiben van egy kis SI is?😊

PiszkosFred
Meg nem sajnos. Majd a a jovo heten, ha minden jol alakul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Skierült megszerezned már az SI-t?

PiszkosFred
Orulok hogy segithettem. Jomagam is hasonloan jartam, es tavaly nem sokkal a premier utan jottem ra arra, hogy directx9c es directx9c kozott is van am kulonbseg ;] Nekem laikusnak fel sem tunt addig ez "aprosag", amig ossze nem kavarta a texturakat, hasonloan mint nalad.

ThugEdge
hali
akinek megvan még a hun manual nem tenné fel vhova?mert a régi linkek már sajna nem jók

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Te mázlista... Mikor járok majd én ott a shiveringi tájat bámulom?!

reménytelen
Hálásan köszönöm a tanácsot! Letöltöttem a microsoft honlapjáról a legújabb Directx9-et, és láss csodát, egybõl megjavult!

Vizuális típusok számára
Elõtte

Utána
PiszkosFred
vga driver vagy directx csere. Nalam hasonlot akkor csinalt, amikor egy korabbi verzioju dx9c volt fenn, es nem az, amit a jatekhoz mellekeltek. Lecsereltem, es azota sosem volt textura hiba.

Green Ghost
AMD64 3000+@3400+ , ATI X800GTO@X850XT , 2x1Gb memória...nem egy csúcsgép,
de az oblivion csak a nagyobb csatákban akad be 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Lunki88
Biztos lagzi volt a városban. xD
Amúgy jó kérdés, megnéztem de nálam nincs ilyen bug.
reménytelen
Másoknak is volt már ilyen ilyen textúra hiba? (Hivatalos modok vannak fent, és 1.2 patch, eddig csak Cheydinhal keleti kijáratánál vettem észre)

GoKu x
elöször engem sem akart, de aztán annyit szarakodtam ott h végül beengedett <#bee1>

sebtib
bementem de bent meg az ürgével mit kell csinálni

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

sebtib
engem nem akarnak beengedi a Shivering Islesben a portálon.Pedig Cyrodill bajnoka vagyok,harcosoknál céhmester.mikor fogja engedni nagyon bosszant...<#szomoru1><#falbav>

sebtib
<#eljen><#eljen>
szép

koschwarz
eszméletlen jól néz ki!<#eljen><#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tigeroo
2. kép gyönyörû!😊

apropó: milyen konfigod van?😛
Green Ghost
Pár tájkép a játékból

Palace

A kard 😊

Toughtful
Nekem nem codec pack volt fent, csak pár codec (quicktime alt, real alt, ilyenek). Nem tudom, melyik volt a ludas, de mindegy is 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

tobias88
nekem nem volt vele problémám, és nekem a vlc is fent van<#nyes>+ a cccp-is
koschwarz
az ffdshow konkrétan összeakad az oblivionnal, problémákat okozhat, bár nem vészeseket. mellesleg nekem a vlc lejáccó és a bsplayer van fent, semmilyen kodekpakk nincs, és még nem volt olyan film vagy videó amit ezek közül legalább az egyik le ne jáccott volna. jó még a realplayer is. a kodekpakkok csak gondot okoznak.

erre a problémára valahogy sose gondolok, amikor valaki segítséget kér, lehet hogy pont azért, mert én elvbõl nem használok...<#falbav><#fejvakaras>

tobias88
igaz, kiváló!
tep
na erre nem gondoltam......a lényeg , h sikerült megoldani<#eljen>

codek-bõl ajánlom az ffdshow-t........mindent lejátszik

\"SLICE of LIFE\"

Toughtful
Bocsánat, hogy floodolok, de hátha valakit érdekel: kínomban leuninstalláltam az összes video codeket, és láss csodát: indul! Szóval bármelyik codec is volt a hibás, most már megy a dolog. Videózni meg videózom majd a DVD-n.

Köszönöm a lelki erõt 😄

Toughtful
Leuninstalláltam, kitöröltem a registry-bõl az összes Bethesda-s illetve Oblivionos bejegyzést, töredezettségmentesítettem a vinyót, aztán fogtam, kitöröltem az összes fájlt a windows temp-bõl, illetve a local temp-bõl, újraindítottam a gépet, majd, lépésrõl lépésre ugyan úgy, ahogy leírtad, telepítettem mindent. Az eredmény:

"Nem válaszol" üzenet az exe-nél, és ledermed a kép. Lassan kezdem feladni... 😞

PiszkosFred
Megkezdett karakternel erdemes csinalni 2-3 zona valtast, es utana is megnezni, hogy van e meg hiba/bug/nem kivant jelenseg. Ha igen, akkor sajnos egy totalis restart kell, a karakter (es a vilag) rekrealasatol...

Green Ghost
nekem nem volt bajom eddig a moddal, bár hallottam hogy elöfordulhat olyan, hogy a karaktereknél a beszélgetõablak helyett azt irja ki, hogy "I HAVE NO GREETING" (nem tudom mennyire nyugtat ez meg 😊)

Sir Quno Jedi
Az Oblivionban vagy HDR van, vagy élsimítás. Ámde, ha a videókártya driverrel kényszerített AA-t kérsz, akkor lesz HDR-ed és AA-d is, igaz ne várj túl szép FPS-eket azután... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Green Ghost
Nekem is volt ilyen hibám. Egyszerüen letöröltem az obliviont, a C meghajtón lévõ fájlokat is, és jv16 powertools-al kitöröltem a registrybejegyzéseket is. Aztán ujra feltettem az Obliviont, a hivatalos (kis)kiegészitõket majd a knights of the nine-t (bár ez sztem opcionális), végül a shivering isles-t, amihez töltöttem a gamecopyworld-rõl nodvd cracket. No patch, a modok mennek (szinte mindegyik)
Meg persze még a kötelezõ directx és driverfrissitéseket tudom javasolni mellé...

koppim
OOO 1.3 -ban van új céh?

Lunki88
Pls. valaki nyugtasson meg ez ügyben. 😄
tep
passz , akkor marad ez : #29507

\"SLICE of LIFE\"

Toughtful
Gyakorlatilag akkor is csinálja, ha rakok rá semmilyen modot, csak pucéran feltelepítem. Driver a legújabb...

tep
modokat raktál rá? ...esetleg driver frissítés

\"SLICE of LIFE\"

Toughtful
Hát akkor?

Az ilyesmi általában nem a játék hibája hanem a windows-al van gond.

Why so serious?

tep
ne a játékot szapuld.......semmi gond nincs vele

\"SLICE of LIFE\"

Toughtful
Ja, ennyi? Lefagy, és kell neki a Windows reinstall? Hopp, micsoda minõség! És még a Gothic 3 a bugos, gyerekek...

MerlinW
Perpill még nincs az országban. warezold le én is azt tettem. Majd ha megjelenik megveszem...

[merlinw.org]

koschwarz
mindenképpen csak egy winreinstall fog segíteni. és nem viccelek<#szomoru1>. esetleg elõtte próbáld meg azt, hogy:

1. uninstalld a játékot és töröld le minden megmaradó mappáját
2. takarítsd ki a registryt valami jó programmalez jó
3. töredezettségmentesíts
4. újratelepítsd a programot

Az lenne a kérdésem h megvan már valakinek a SI eredetiben? Mer sehol nem láttam még és má megvenném...

Francba, akkor az én helpdesk képességeim itt véget is értek, sry <#idiota>

Majd valaki hozzáértõbb segít 😊

Toughtful
Igen, dúrván a háromszorosa... 😊

thx örömmel hallom, már annyira megszoktam a darkot hogy nem is emlékszem milyen volt a gyári 😊

A géped felette van a minimum követelménynek?

Toughtful
Srácok, nem tudja valaki, mi lehet a para az én Oblivionommal? Feltelepítettem az alapjátékot - már ekkor is jelentkezett - majd az 1.2-es patch-et, végül a küldetéslemezt, de a dolog bármelyik fázisában is próbálkoztam, új játék indítása után a kép lemerevedik, majd, ha nagy nehezen fel tudom hozni a feladatkezelõt, kiírja, hogy a program nem válaszol... Ez mi ez? <#nemtudom>

Lunki88
Az NPC Static lvl mod hogy mûködjön ugye nem kell új játékot kezdenem? Mert nagy nehezen összehoztam egy kinézetre egész jó karit, és elfelejtettem bepipálni az elején ezt a modot. :S
Remélem mûködik egyáltalán az 1.2-es patchel.
koschwarz
elméletileg 30-án megjelent<#nemtudom><#fejvakaras>

Lunki88
Nálam mûkszik. 😊