The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más játékoknál nem volt gond vele!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
asszem most hogy kijött a stalker azzal fogok játszani, és szépen megvárom, míg a fent lévõ modjaimat aktualizálják. már amelyiket kell.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A játék nagyon kira, pedig még csak a csatornát láttam, és persze az elsõ percek amikor kijöttem onnan a friss zöld gyepre... feledhetetlen. Eddig nem mertem felrakni, mert elég sok volt a meló és féltem, hogy elmaradok - azt hiszem ez a félelmem nem volt megalapozatlan. Na essünk neki. Bocs az offért 😉
Most melóhelyi contentfilternek "hála" nem tudom neked megkeresni 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
[merlinw.org]
Viszont pozitívum hogy mióta nincs fû már nem kell percekig keresgélnem csata után a hullákat a susnyásban! <#hehe>#hehe>
Nem mai vas, Medium beálítások, -distant trees +minden water effekt 800x600.
Erdõben kicsit lassú, de abszolut játszható.
[merlinw.org]
aztán feltettem a gothic3 demót, és rájöttem, hogy na az gépigényes, és akármit csinálok, még ronda is maradt (nálam)
De ez ízlés kérdése is 😊
Aki átbasz, az basszon bét is!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Nem sok játék tudja vele felvenni a versenyt kinézetben 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ezt már ott is kérdezni akartam: milyen géped van ehhez (fõleg a gigászi textura pack miatt kérdem) és milyen beállításoknál hogy fut ezekkel a modokkal?
ui.: mostanában nem olvastam azt a forumot, de megnézem, hátha ott is leírtad a kérdésemre a választ. ha igen, akkor storno...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Utazóna.hu Szabó Péter 2007. 02. 06.
Mert hogy tél nincs, az biztos, hó sem nagyon, hideg sem igazán, és közben még riasztgatnak minket ezzel a hat év alatt összehozott értékeléssel, melynek értelmében legalább 100 évig nyögjük majd, amit az elmúlt két-három században elkövettünk a természet ellen.
(a "most mi van?"-ra ezt hozta ki elõször a google... mert õ a barátod 😄)
most mi van?
Hmmm... Asszem vissza kellene vegyek a hozzászólásaim számából 😄
Csak azt tudnám ezt a videót miért pont este kellett felvenni?
Kis sziget nyílt ott, könnyû megtalálni ha elsétálsz az öböl partjára