The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a DarkUI kompatibilis a kieggel? <#help>

dante3
A video beállításoknál a hdr mellé miért nem engedi az élsimítást bekapcsolni? Vga: X1900GT
Más játékoknál nem volt gond vele!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

PiszkosFred
Szepek. En meg kozben kezdek idegbajt kapni, mer meg semmi info arrol hogy honnan tudnam beszerezni. Latta mar valaki bolti polcon valahol Pesten vagy videken?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

vizek partján találsz
sebtib
honnan tudnék a legyorsabban szerezni Nirnroot nevü növényt

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Green Ghost
hmm...valahonnan ismerõs ez a villa <#idiota>

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

kill3r21
nah hála az égek megvan a hely 😄
nájsz! <#eljen>

dante3
Készítettem pár képet a kiegrõl,még az elején vagyok,most értem át a szigetre!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

koschwarz
natural environments-et már update-elték az 1.2-eshez.

asszem most hogy kijött a stalker azzal fogok játszani, és szépen megvárom, míg a fent lévõ modjaimat aktualizálják. már amelyiket kell.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz

Köcce, bedobtam gugliba és megtaláltam... most mazsolázok, utána meg olvasom a fórumot. Van mit, végül is csak a 29000-es beírásnál tartunk 😄
A játék nagyon kira, pedig még csak a csatornát láttam, és persze az elsõ percek amikor kijöttem onnan a friss zöld gyepre... feledhetetlen. Eddig nem mertem felrakni, mert elég sok volt a meló és féltem, hogy elmaradok - azt hiszem ez a félelmem nem volt megalapozatlan. Na essünk neki. Bocs az offért 😉
grayfox
szerintem egy két grafikai modot érdemes felrakni, nem emlékszem pontosan, hogy mi volt a neve a listának de ha jól emléxem "oblivion must have mods". Quest modokból csak a hivatalosakat ajánlanám. Kon+Si
Most melóhelyi contentfilternek "hála" nem tudom neked megkeresni 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
hát, ha szerencsém van, megúszom egy videokari cserével. rosszabb esetben párban kell vennem a videokarit 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Üdv! Én most kezdtem ezt a játékot és csak az alap van fent. (Annyira most, hogy csak a csatornából jutottam ki. 😄) A kérdésem az, hogy ezeket a modokat, amirõl itt szó van, megtalálható valahol összegyûjtve (mármint amit éredemes feltenni), vagy ki kell gubizni a több ezerbõl a weben? Esetleg valakinek fent van torrenten egyben az egész? Tudom, lusta vagyok, pedig igen 😄 Köcce.
koschwarz
<#eljen>szerintem sincs. valszeg a crysis LESZ a legszebb, ha megjelenik, addig is ez ül a trónon. persz mitsemérek a crysis-szel sem, ha nem lesz hozzá meg a megfelelõ vasam...

MerlinW
Szép játék a gothic de a max távolról sem közelíti meg a mod nélküli Obli maxot. Mondjuk a grafika másodlagos. Játékélményt tekintve a gothic Oblihoz képest egy lineáris hack'n slash.

[merlinw.org]

grayfox
szerencsére nekem hosszas takarékoskodás után megadatott, hogy fullba játszhassam 20"ws-en natívban 40-60-fps 😊 bárki bármit mond, jelenleg nincs szebb játék a piacon, se konzolra se pc-re 😛 (persze a modok nélkülönzhetetlenek)

koschwarz
<#nyes>

Ja, a füvet én is inkább kikapcsoltam 😞

Viszont pozitívum hogy mióta nincs fû már nem kell percekig keresgélnem csata után a hullákat a susnyásban! <#hehe>

MerlinW
Légyszíves áruld el melyik az a mod. Csak hogy tudjuk...

[merlinw.org]

MerlinW
Prescott 3Ghz, 4x512DDR Dual, InnoGF6600/256DDR

Nem mai vas, Medium beálítások, -distant trees +minden water effekt 800x600.
Erdõben kicsit lassú, de abszolut játszható.

[merlinw.org]

koschwarz
mikor az obliviont elõször elindítottam, azt hittem gépigényes (az is), de végülis sikerült úgy belõnöm, hogy fusson is, és szép is legyen. egyedül a füvet sajnálom, hogy nem kapcsolhatom be (vagy full, vagy semmi, mert a 10 méterre elõttem kinövõ fû nem tetszik)

aztán feltettem a gothic3 demót, és rájöttem, hogy na az gépigényes, és akármit csinálok, még ronda is maradt (nálam)

koschwarz
<#eljen>

Nem tudom, nekem az is nagyon tetszett, de ezzel a texture pack-kal szerintem az Oblivion szebb.
De ez ízlés kérdése is 😊
Ahogy elnézem új arcok jelentek meg most h a kieg is megérkezett.

Aki átbasz, az basszon bét is!

LegionarR
Nos már megoldódott... Egy mod zavart be, és emiatt nem indult el a küldetéshez szükséges script... Miután kihámoztam az 50 mod közül azt az egyet, ami zavarta a játékot, rögtön folytatódott a küldi (ráadásul a Knights of The Nine küldi is abbamaradt, régebben azt hittem ogy amiatt mert valamit nem jól csináltam, de most az a küldi is folytatódott, amint a zavaró tényezõ megszûnt... Visszagondolva sok fura dolgot okozhatott még, pl. hiányzó questablakok sstb.) Fura hogy egy olyan mod miatt volt a galiba, ami elvileg abszolút nem turkál bele a küldetésekbe, sem a játékmenetbe, csak szimplán hozzáad a játékhoz egy épületet...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

AntiHero
Szerintem a Gothic 3 szeb!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rage
Kipróbáltam ezt a textúra mod-ot amit írtatok, hát nem semmi.
Nem sok játék tudja vele felvenni a versenyt kinézetben 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ch_Slater
helo.

ezt már ott is kérdezni akartam: milyen géped van ehhez (fõleg a gigászi textura pack miatt kérdem) és milyen beállításoknál hogy fut ezekkel a modokkal?

ui.: mostanában nem olvastam azt a forumot, de megnézem, hátha ott is leírtad a kérdésemre a választ. ha igen, akkor storno...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

tep
jah , nagyon jól néz ki

\"SLICE of LIFE\"

LegionarR
Franc, nagyon rendesen elakadtam... Ha valaki rájön hogy kell megoldani a "Symbols Of Office" küldit a Shivering Islesben akkor írja meg a megoldást plz.

Na, most mi van???
Utazóna.hu Szabó Péter 2007. 02. 06.

Mert hogy tél nincs, az biztos, hó sem nagyon, hideg sem igazán, és közben még riasztgatnak minket ezzel a hat év alatt összehozott értékeléssel, melynek értelmében legalább 100 évig nyögjük majd, amit az elmúlt két-három században elkövettünk a természet ellen.

(a "most mi van?"-ra ezt hozta ki elõször a google... mert õ a barátod 😄)
koschwarz
<#wilting><#fejvakaras>
most mi van?

igen, egy ideig nem is lehet belépni...pont amikor azt mondja, hogy "I need a champion", akkor a fõhõssel szépen úgy döntesz, hogy te vagy a champion, és akkor be lehet lépni 😄
LegionarR
Nem tom nekem kiírta hogy "This door not open for you" és hallottam Shegorath hangját is hogy valamit motyogott, többek közt valami olyasmit is hogy "I need a champion"... Kétlem hogy szó szerint idéztem, de valami ilyesmi volt... Aztán amint végeztem a fõküldivel simán átmehettem...

Hmmm... Asszem vissza kellene vegyek a hozzászólásaim számából 😄

LegionarR
Aki nagyon nem találja a szigetekre vezetõ portált, annak itt egy kis help: Segítség

Csak azt tudnám ezt a videót miért pont este kellett felvenni?

hát engem az új karimmal is átengedtek, ami nem champion-os 😄
LegionarR
Jah és engem csak akkor engedtek át a kapun ha teljesítettem az eredeti oblivioni fõküldit (vagyis champion lettem)...

LegionarR
Nagyon egyedi... Sztem tökéletesen megérte a kiegre várni...

LegionarR
Nekem egy ablakot sem dobott be... Ha nem olvasok el egy elõzetest a kiegészítõrõl (amiben benne van a kapu helye), akkor az életben nem találok oda... De már ott vagyok, és marha hangulatos....

nem kellett semmit törölnöm, ugyanazt csináltam, amit GoKu x 😊 Ja, és nagyon morbid a világ 😄. Bementem egy fogadóba, ahol a tányérokon hatalmas békacombok hevertek, a nõ fogadós pedig görnyedt háttal, állva félig aludt.... xD Meg hát ott vannak a furcsa növények, marha torz lények, érdekes ruhák, és épületek. Olyan, mint egy Tim Burton film 😛
PTW
a patch a Kiegészítõ verziószáma úgyhoyg nem kell, nekem is volt ilyen, Uninstall-reinstall minden (data foldert is töröld)

GoKu x
nah én egybõl gyorsan Leyawinbe utaztam és be is dobott 1 questet ahogy adoértem. hogy nyilt egy különös kapu. be is mentem és most épp ott vagyok. fogalmam sincs mi sül ki belõle de remélem az lessz.

nekem nem dobja be az új questet... akkor mi a fene van? kell hozzá az új peccs, vagy mi?
Amúgy Leyawin megyétõl jobbra van az öböl közepén.
Kis sziget nyílt ott, könnyû megtalálni ha elsétálsz az öböl partjára
Szinte egybõl bedobja az ablakot, hogy új quest van, de ha beszélgetsz a városiakkal bárhol, õk is gyakran errõl beszélnek egymás között, s máris megkapod.
GoKu x
elég nagy a terület h megtaláljon bárki is egy kaput<#vigyor2> de azé köszi az infot!

nem mondom meg hirtelen,mert jócskán nem tartok sehol...de van egy kapu "ledobva" valahol,amin átlépve kerülsz az új helyre...
GoKu x
tényleg jó lenne ha vki elmondaá aki tudja, mert ugyan így vok én is.<#szomoru1>