41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
aradi13 #31634 Nem azt mondom h sok pénz, de akinek kevés aranyuk van azoknak megfelel sztem. -
#31633 75 arany...ohh számomra az semmiség..ha eladok valamit akkor minimum 400-500 nak kell lennie az értékének. -
#31632 Blades
Marksman
Destruction
Mindhárom pusztító skill, de nem gondolom, hogy nem lehet őket felválltva használni a helyzetnek megfelelően.
Természetesen a három közül egy a favorit, de a másik kettő is fontos lehet alkalmanként - mind a hárommal lazán el lehet érni a 100-as skillt.
(nem kell hozzá nagy íjász-tudomány, de a dungeonokban még a kaszabolós karinál is jól jön egy íj, a welkynd-köveket szépen le lehet lövöldözni vele) -
#31631 http://www.oblivionfaq.extra.hu/
http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=Vegigjatszas&funkcio=megmutat&pid=197 -
aradi13 #31630 Level az azt jelenti h. hanyas szinten vagyok elvileg? -
aradi13 #31629 mondjuk én csak 45-ért tudtam eladni de az se rossz
-
aradi13 #31628 Mert akár 75 aranyat is ér :) -
#31627 Én nekem az a módszer jött be,hogy amikor a retesz nagyon gyorsan jön le,akkor utána kell mindig kattintani.Mármint amikor a gyors lejövetel után a retesz ismét a zár tetején lesz. -
#31626 hat per pill uberbena vok a minijatekban,egyszeruen nem birok rajonni,hogy hogy es mit kene csinalni,lehet majd keresek rola vmi videot a youtubon,mert hogy meg egy very easyt sem tok kinyitni az mar szanalmas:/ -
haxoror #31625 Nem lesznek ilyen speciális bossok amikhez egy adott szkill kellene.
A difficulty maxon asszem hatszoros életet és sebzést ad az ellenségnek, minimumon meg hatszor gyengébbek vagy valami ilyesmi :) -
haxoror #31624 A Wizard's Fury is használ ellene, bár ahogy látom olyan alacsony szinten szerezted meg hogy szinte semmit sem sebez.
Vegyél egy normálisabb szpellt. -
haxoror #31623 Dehogynem használ. -
haxoror #31622 Blades
Marksman
Destruction
Ezek mind gyilkolós szkillek, ezek közül bőven elég egy is mert az az egy akkor legalább fejlődni is fog, ha mindhármat felváltva használod akkor mindháromban béna maradsz.
(a Destruction közelre és távolra is jó de nem harcos szkill hanem mágus, teljesen más tulajdonságokat kell hozzá fejleszteni hogy jó lehess benne)
Security
Ha jó vagy a minijátékban akkor 5-ös szkillel is kinyithatsz Very Hard zárakat szal nem kell hogy major legyen, ha béna vagy a minijátékban akkor hiába major a szkill... szal ezt én custom classnál nem raknám major szkillnek. -
#31621 Block, Heavy-armor, Light-armor skilleket én nem szoktam majorba rakni, mire kijutok a börtönből ezek a skillek minorban is 25 fölött vannak (segítenek a patkányok).
50 fölötti armorer skillel már mágikus tárgyat is lehet javítani, 75 fölött pedig nem 100, hanem 125 pontig javíthatók a fegyverek, páncélok (nagyobb sebzés, védelem) - hasznos lehet.
Destruction, Restoration, Security, Marksman skilleket érdemes majorba rakni, különben akkora hátrányból indul, hogy néhány (marksman, destruction) szinte használhatatlan lesz.
Acrobatics skill egyszerű ugrándozással is jól fejleszthető, ellenben az athletic elég lassan fejlősik, azt hogy mennyire érdemes majorba rakni ezeket mindenki maga eldöntheti - egyik sem létfontosságú.
Szintlépések előtt érdemes felkeresni valamelyik mestert, aki némi fizetség fejében tanít valamit a tudományából. - a minorban lévő fontos skilleket érdemes fejleszteni általában, mert a majorban lévőknél az 5 tanult is beleszámít a szintlépéshez szükséges 10-be. -
Danton #31620 Csácsá, szerintetek milyen páncél illik a redguardhoz?
Van olyan mod amelyik kifejezetten arabos?
peace -
#31619 Én a helyedben a Marksmanship és a security helyett ACROBATICS és athletic-t karnák -
#31618 gondolkodtam egy ilyen custom combat alapu karin,hogy
Blades
Block
Heavy Armor
Marksmanship
Security
Destruction
Restoraton
van ertelme? vagy mit javasolnatok?
-
#31617 Nemhasznál. Szerencsére nem gyors ellenfél szóvel ellehet futni. -
#31616 ezüst vagy deadric fegyver? -
#31615 A Will-o-the-Wisp -ekkel mitkell kezdeni? Mert ugye a fegyverek nemhaszn álnak es a Wizard's Fury-sen használ (10pnt-villam , 5pnt-tüz, 5pnt-jég). -
#31614 Mert? drága vagy hasznos? én ilyeneket nemszoktam felszedni. a Shadowmare-el elfutom minden elől . Főleg amikor ellepnek a minotauruszok. -
#31613 kösz a jótanácsot, én mindig akkor próbálkoztam amikor még élt, tehát ezért nem örült neki -
aradi13 #31612 ajánlom mindenkinek hogyha lát 1 Trollt akkor a fogát vegye el tőle(miután kinyírta) am köszönöm a válaszokat:) -
#31611 szintlépés: ha már megvan hogy mik a major skillek. például: legyen az egyik a marksman - íjászat: minden egyes alkalommal, amikor valakit eltalász a nyílvesszővel, számol a játék. egy másik a conjuration - idézés: minden egyes szörnyet, amit megidézel hogy segítsen neked, szintén számolja a játék.
pl. ahhoz hogy a marksman skilled 25-ről 26-ra nőjön, 20x (hasraütöttem) kell találatot elérned a nyílvesszővel. hogy a conjuration 30-ról 31-re nőjön meg kell idézned 35 szörnyet. ha ez megvan, akkor nő a skilled 1 ponttal. ha összegyűjtesz a marksman-ből mittomén 2 pontot, meg a conjurationból is 3-at, meg még a többi 5 major skillből is összesen 5-öt, akkor megvan a 10 pont, ami a szintnövekedéshez kell, mehetsz aludni. -
#31610 végülis elg a küldetéseket is csinálni, de pont az a szép az oblivionban, hogy akár hónapokig küldetések nélkül is mászkálhatsz a világban, csak felfedezve a barlangokat, bányákat, romokat, stb. -
#31609 ja tényleg, nem 8 van hanem 7 -
#31608 Fogjuk rá élég... -
#31607 a difficulty csúszka állítása kis túlzással azt eredményezi, hogy 2 ütéssel lever még egy patkány is, legalábbis az elején nagyon-nagyon nehéz lesz a játék. jó az normálon. -
#31606 Az elején amikor meghal a király ott valahol kell beállítonod a major skilljeidet. van ugy kb.20skill fajta és ebből kell 7-et kiválasztanod ami úgymondva fő skill. az a 7 lesz a major skilled a többi meg a minor. -
aradi13 #31605 szóval akkor elég csak a küldetéseket csinálni,vagy sem?
:) -
#31604 Én csak az alapgameval játszok. Ha 100%-ig végigjátszottam akkor elkezdem a SI kiégészítőt. -
aradi13 #31603 De még most sem nagyon értem h. lépjek szintet:S :P -
aradi13 #31602 hát én 1 hétköznapi normál elvileg minor embert választottam
-
#31601 Amikor megnyomod a TAB-ot akkor előjön egyfajta inventory. Na ott ha a Eletedre kattintasz akor előjön a karaktered beállításai hogy hányas lvl-n vagy és hogy milyen szinten állnak a skilljeid. Ott megnézheted hogy mik a major és minor skillek bár ezt a játék elején neked kell beállítanod.
Ha a fegyveredre kattintasz a kkor ott kiválszthatod a pajzsod és a fegyvred és megnézheted a tárgyaidat.
Ha az éppen aktuális varázslatodra kattintasz akkor ott kiválszthatod hogy melyiket akarod használni.
Hapedig az iránytűre akkor előjön egy térkép és ott kiválszthatod hogy melyik quest-et akarod épp elvégezni.
Mivel nemválaszolt senki a kérdésemre leírom bővebben: Leyawiin-ben a fighters guild-al szemben van a Blackwood combany hall. Ez is egy harcos céh csak nemtudok hozzályuk csatlakozni. hopgyan kell? -
#31600 Thx, ja olvatam a kardrol...
Azt szeretnem megkerdezni, hogy ti milyen modokat hasznaltok,amitol tenyleg realisabb a game,de meg nem cheat...feltettem 4 modot amit a faqban ajanlottak,de nekem az a random item generator eleg cheat szagu, lv1en uveg pancelba rohanglok magic weaponokkel...jo igaz,hogy erosen fajt amikor egy ilyen tapos karddal szajba vagtak,de akkor is tulzasnak tartom,szal ajanlanatok ilyen modot,amitol a jatek elvezetes/realis,de nem cheat?
ja es,hogy a csuszkan a a difficulty allitasa hogy mukodik, tobb heatlhe van a moboknak,tobb xp jar ertuk,vagy nagyobbat utnek?
Vannak olyan bossok amiket csak bizonyos skillekel lehet megolni, szoval pl csak illision vagy alteration magicel? vagy mindenki megolheto minden classal?
-
#31599 az elején a börtönben (miuát megölték az uralkodót) meg kellett alkotnod a karakteredet. gondolom vagy rányomtál a felajánlott kasztra vagy esetleg választottál egy másikat a listáról, tehát az előre megkreált kasztokból választottál. ez a legegyszerűbb módja ennek, de van egyébként egy olyan lehetőség is, hogy magad kreálsz egy kasztot.
lényeg a lényeg, ha megnyomod a tab gombot, akkor a bal alsó sarokban lévő színes csíkos téglalapra kattintva, és ott a fülek között váltogatva megtudhatod a karatered tulajdonságait.
a major skillek azok, amik az adott kasztnál a fő képességek, 8 darab van, ezek befolyásolják a szintlépést és ezek azok, amik alapból 25-ről indulnak (100 a max a legtöbbnél). a minor az összes többi skill. ezek 5-ről indulnak. de mindegyikhez még hozzáadódik pár pont, attól függően, hogy milyen fajjal indultál. feltételezem hogy elfogadtad az imperial fajt, amit alapból felajánl a játék a kezdésnél. -
aradi13 #31598 Meg ha valamit leírtok szépen kérlek titeket h. magyarázzátok meg h. mit jelent:) mert én még hülye vagyok :P -
aradi13 #31597 köszi a válaszokat, és még 1 kérdés. Mik azok a Major Skillek meg a Minor skillek? :D Csak azért kérdezek meg mindent mér csak 3.napja játszok az Oblivionnal. Előtte meg a GTR2-vel játszottam,bár nem hiszem h. ez titeket érdekelne. :) -
#31596 ez a legfontosab különbség, de egyébként a majorok gyorsabban is fejlődnek. a specializáció amit választottál (combat, magic, stealth) is befolyásolja a fejlődési gyorsaságot. egy sima minor skill fejlődik a leglassabban. ha beleesik a specializációba amit választottál (pl. combat), akkor valamivel gyorsabban fejlődik. ha a skill-t majornek tetted meg, akkor még gyorsabban, ha egyszerre spec és major, akkor nagyon gyorsan...ilyen eccerű -
#31595 Na ezt nemtudtam, hogy a major skillből kell fejlődni 10-et. Jobban megkellett volna válogatnomőket. Csak ebben külömböznek a minor és a major skillek vagy van még valami?