The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát baromira nem.
Páncélnál is az a cél hogy NE találjanak el de ha mégis eltalálnak akkor lehetõleg ne halj bele azonnal, addig oké hogy ha egy karddal eltalálnak akkor azt megúszod (vagy rést talál te meg átszúrt vesével meghalsz) viszont egy csákány, buzogány, nyárs, csatabárd szal páncél ellen kifejlesztett fegyverek ellen nem véd, nem attól lesz vki jobban védett hogy szarráverik hanem attól hogy rutinosan "második bõrként" tud mozogni a páncélzatában, tud benne futni, létrán mászni, gyorsan támadni és elhajolni az ütések elõl stb.
Ez pont olyan mintha azt mondtad volna hogy a kommandós akkor lesz jobb a kevlár-mellény viselésében ha sokszor eltalálják 😊
Tûzlabda.
Ha sikeresen elkasztolok egy tûzgolyót akkor ennyi, ettõl már nõnie kéne a szkillnek hiszen sikerült, mit számít az hogy 50 méterre a folyosó végén ahova beküldtem a tûzet van-e vki vagy nincs.
Aki átbasz, az basszon bét is!
A csítre pedig azt üzenem hogy a múlkor amikor használtam, nem tudtam utánna este aludni😄
Aki átbasz, az basszon bét is!
A destructionnál is béna hogy el tudom kasztolni a tûzgolyót, szépen repül meg minden de csak akkor nõ a szkill ha el is találok vele valakit <#pardon1>#pardon1>
A tápolás hátulütõje hogy nincs rá szükség és idõvel amikor a secondary szkillek fejlõdése belassul iszonyatosan unalmassá válik számontartani hogy mi hány ponttal nõ(het) meg állni az utca közepén és fél órán át 249-szer elkasztolni egy gyógyítást hogy meglegyen a willpowerre az 5x szorzó, egyszerûbb konzolba beírni a csítet...
persze az elején kicsit gyengék a skillek amiket használsz (a 7 major skill ugye 25-ön kezd, a többi 15), de már a 3.- 4. szint körül a fõ statokra járó óriási bónusz megtérül. nem egészen értem miért így csinálták meg...
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
karakter gennél többféle haj közül választhatok?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Szerintem ezek közül csak az egyiket rakd a major skillek közé, pl blade-et, fejlõdsz belõle 5öt, és bluntból meg minorban fejlõdsz 5öt (az eloszlás mindegy, a lényeg, hogy 10 jöjjön ki összesen). Vigyázz, hogy a többi major skilled ne fejlõdjön ezalatt túl gyorsan, mert mire eléred a 10 major fejlõdést, meg kell lennie a 10 str alapú skillfejlõdésnek (meg emellett kihozhatsz pl 10 endurance alapút is).
Én úgy próbáltam,hogy gyurtam kb 10 blade, 10 blunt meg 10 hand to hand skillt 1 szint alatt,de szintlépéskor így is 2 strg-et adott csak.
Valaki segítsen!
Az egyik mage guildes recommendation küldiben, amikor a kútból fel kell vinni a gyûrût(a 150Kg-osat xD)eldobtam a víz alatt a gyûrût és nincs ott amikor visszamegyek érte! Nem kéne e miatt abbahagyni a mágus karrieremet! xD
vhogy nem lehetne megszerezni? cheat is jöhet már nem érdekel.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A legjobb lenne, ha a frissítésben már télelg MINDen, csak a Témák nem lennének....
(Ugyebár az elõbb montam, "majnem minden")
Mondom, már majdnem minden kész a Témákon kívül...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Kérdés...
Valakinek van infója arról, hogy ez a kiegészítõ és a knights of the nine is ha fenn van(remélem jól írom), akkor lehet egy összefüggõ játékként játszani majd az egészet?
Vagy a kiegészítõ egy teljesen különálló..
Remélem nem fogalmaztam túl hülyén igyekeztem azé 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a faqban található SM 2.0-ról 1.1-re váltó "patchet" honnan lehet még letölteni mert ami ott van link az nem akar bejönni :-/
igy 2.0-on meg eléggé szaggat 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha meg magadnak akarod kikutyulni, akkor legyél teljesértékû tag az akadémián és menj a varázslatkészítõ részlegbe aztán alkossad meg. Persze ugyanezt ingyé' is megteheted ha tiéd a varázslótorony (hivatalos plugin).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
itt a kép hogy mire gondolok
http://img245.imageshack.us/img245/4236/screenshot21oo0.png