The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Natural Enviroments- Szebb lesz a víz, madarakat meg egyéb ilyen cuccokat tesz be
Companion Share Recruit- Egy varázslattal gyújthetsz magad mellé embereket és parancsokat adhatsz nekik
A modokat a www.tessource.net oldalról lehet leszedni. Regisztrálni kell, de amúgy ingyenes.
Because cheese...
és milyen modokat ajánlotok,ami rendesen megdobja a játékélményt?( új guildek, új küldik,fegyók,társak,stb)
Sokat szenvedtem én is ezzel a küldivel, a kastélyból a toronyba vezetõ labirintusrendszerben eltévedve egy másik helyre keveredtem.
A mágus a torony felsõ szintjén lesz (ha jól emlékszem egyedül), de az oda vezetõ úton mindenféle Oblivion-lények mászkálnak, és nem íjat keresel, hanem egy nyilat.
Figyelj a víz alatti átjáróra, elég nehéz észrevenni.
Bekapcsoltam a self shadows-ot, a shadow filteringet high-re vettem és még így se jó... Elég bénán néz ki az árnyékolódás az arcokon. Drivert is feltelepítettem, a legújabbat,de azután se változott semmit. Van ilyenkor valami megoldás?
Because cheese...
A tolvaj céh Arrow of Extrication küldetésben. Elolvastam a végigjátszást, de akkor sem értem.
Addig eljutottam hogy be hatoltam, a Bravil’s Wizard’s Grotto-ba.
NA itt elvileg lenni kéne valami toronynak, meg mágusnak, de én semmi ilyesmit nem látok. Elenben igaz van két mágus, meg ládák ,de a keresett íj sehol nincs. Van még egy kulcsra zárt feltörhetetlen ajtó, de kulcs az sincs sehol
Mit nem csináltam, jól?
Nincs igazsag. Illetve van. Ahany jatekos, annyi fele igazsag... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nah mindegy, de lenne itt még valami, úgy láttam nem foglaltál állást a témában. Szerinted is xar az attronach csillagjegy vagy nem? (Azt lehetõleg ne hozd fel hogy karaktersítulstól függ, meg hogy ki jobban tudja használni, ki kevésbé. Nyers igazságot 😉 )
Amúgy azt az idiótát magamra értettem 😄 Amúgy igazad van, róla megfeledkeztem, szal akkor 2 idióta találta meg 😊
Az ilyen reklamozo hulyeket meg az altalanos moderatorok ugyis kitakaritjak mindig. ;]
Jah és...
"Szerencsere a topikot elkerultek az idiotak"
Hát egy idióta biztos, h megtalálta <#hehe>#hehe>
Because cheese...
fogdd már fel hogy ez nem az apró rovat !
http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Más:
Ha egy format után ugyanonnan akarom folytatni a játékot ahol abbahagytam elég a save-ket kimentenem?
volna egy kis problémám: néhány hónapja letöröltem az obliviont, de nem a szokásos módon, hanem manuálisan kitöröltem a fájlokat (ne kérdezzétek,miért). most újra elõvettem az image fájlját, ami még úgy érzékeli, hogy fel van telepítve a játék, ezért nem tudok installálni, uninstallálni serm, mert nem találja gondolom az uninstall fájlt. mitévõ legyek? próbálkoztam a vezérlõpult/programok telepítése és törlésében is
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Because cheese...
Because cheese...
Enchantolt tárgyakkal lehet ellensúlyozni, a tûz-érzékenységet bizonyos mértékig.
Van egy mod amelyik egy új kasztot generál a játékban: Vérszipoly.
Próbálta már valaki?
Vámpír tulajdonságokkal felruházott lények, amelyek a vámpírokat õsi ellenségüknek tekintik, azok puhánysága miatt.
Nem tudom mennyire lenne játszható ez a faj, sõt igazából az sem tiszta, hogy vámpír-e vagy sem (kell-e vért inni)?
Sebez a napfény, vért kell innod, hogy emberi formád legyen, különben nem állnak szóba veled (personality minimális, semmi infot nem adnak).
Bizonyos küldetéseket (pl. Knight of the Nine) vámpír karakter nem tud megcsinálni.
Bérgyilkosoknál van elõnye is, megnövelhetõ gyorsaság, erõ.
Saját döntés, hogy szeretnél-e vámpír lenni, avagy sem, szerintem sokkal több a hátránya, mint az elõnye, de egy abszolut gonosz karinál érdekes lehet (modokkal, mert az alapjáték ebbõl a szempontból elég satnya).
A vámírságot könnyebb megelõzni, mint gyógyítani.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Na alényeg, regisztráltam magam, bejelentkeztem, mégsem bírom letölteni. Más modot enged letölteni de ezt ne, Rá katintok a Download menü pontban,erre megint kéri hogy jelentezzek be(login) bejelentkezek, éskezdõdik az egész elõrõl.
Mit csinálok rosszul? Be vagyok jelentkezve meg minden, mégsem engedni
itt a link:ez
hogy kéne ezt letölteni?