The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
tök jól leírtad, hogy mi a szerepjátékok lényege<#idiota>

túl vagy terhelve, ha bemész az inventoryba, akkor bal alul látsz két értéket perjellel elválasztva, ott csekkolhatod, hogy mennyi súlyt vihetsz magaddal. valszeg a két érték ugyanannyi. dobd el a felesleges vackokat. shift lenyom, kattint a cuccra.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DaemoonHunter
Mégvalami😊 Találtam egy Deadly Reflex nevû modot, elég jónak néz ki a videok alapján. Már fenn is van, kellett hozzá a patch és az OBSE_LOADER. Amikor játékban vagyok, ki is írja mit kell beállítani, az oldalragomb megnyomásával üt egyet, de még igazából "darabolni" nem sikerült. A skillek közül is kell fejleszteni valamit ahhoz, hogy lehessen?

DaemoonHunter
Köszi, úgy hallottam volt valami beta változat, ezért voltam bizonytalan

Prince23
Hua! megint
Na szal mejek-mejek, pusztitok-ölök, aztán kikutattam az ellenfél ruháit meg mindenre Take all-t nyomtam -mint mindig-, azt utána meg a karakterem nem mozdul meg, le van fagyva, egy helyben álldogál, csak ütni meg gugolni tudok vele, de menni azt nem akar... ez valami bug lehet?

koschwarz
természetesen nem. a peccs meg kell, mert egy elég kritikus hibát is javít, legalábbis ha a shivering isles is megvan, ugyanis az okozta. ez a rövidebb változat, hogy miért kell, egyébként bonyolultabb. de a lényeg hogy kell.

DaemoonHunter
Úgygondolom letöltöm az 1.2-es patchet, de elõtte megkérdezem, hogy ezt mennyire ajánlatos a mentések szempontjából? Nem fognak elveszni?

DaemoonHunter
Néha elõfordul hogy eltûnik a textúra, ez fõleg a régebbi verzeknél fordult elõ. Mindenképp a 0.11-es verziót szedd le, mert ebben van egy config.exe is amivel be tudod állítani pontosan. Nekem tökéletesen mûködik, van egy haverom akinek igencsak gyenge gépe van és neki is mûködik, szerintem jó kis progi😉

koschwarz
hát igen, az oldblivionban nem sok köszönet van.<#szomoru2>

bocs a spam-ért, de sikerült addig megcsinálni ,hogy már látszodnak a texturák, csak kicsit szagatt és villog a kép
hogy kell használni ezt a mod managert?
ok kösz megprobálom😊
koschwarz
gondolom egy archive invalidation is kellene. töltsd le az oblivion mod manager progit, és abban van egy ilyen eszköz, amivel ezt megteheted.

*de nem tudom használni
Hi!

Letöltöttem az Oldblivion-t, mivel szar a gépem, de ne tudom hogy kell használni ezért elinditottam az oldblivion.exe-t, most ugyan nem akad, de eltüntek a texturák.....

Help pls
GamerAdams007
1.2-es patchet leszeded a hivatalos oldalról (link fent a bannerben) és felrakod... az elején kb. 10-15 perc után azt hiszi az ember hogy lefagyott a progi, pedig nem 😄 szal nyugodtan haggyad hadd fusson, nem lesz 2 perc (legalábbis az én gépemen így volt)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Prince23
Hua!

Valaki leírná nekem, h hogy kell felpeccselni e gammát a lehetõ legfrissebb javításig az alapoktól kezdve?
láttam sok béta pecset is, meg sok mindent, de nem tom mékek....

Fantusz
A Messiah topicot ha türelmesen böngészgeted, megtudod milyen körülményes volt hozzáférni a magyarításhoz, de megoldották a srácok, és találsz egy linket is, ahol elérhetõvé tették...

(ne kérdezd tõlem a linket, mert nem tudom, de nekem is onnan van a magyarítás)

GamerAdams007
ez nem az a topic :/ dark messiah-nak is van saját topicja!!!! <#pardon1>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sziasztok!Bocs a kérdésért,de tudna valaki magyarosítást a Dark Messiah of Might and Magic-hez.Elõre is kösz.
koschwarz
jaja, én is bajban vagyok ezzel, nincs kedvem s pénzem mindent cserélni, pedig lassan ideje lesz. bár ameddig el tudom futtatni azt az 1-2 kevés gammát, ami érdekel, addig jó lesz ez is. pl. ilyen crysis-ok miatt biztos nem fogok újítani.

Fantusz
A gépfelújítások örök slágertémát jelentenek a fórumokon is, (sajnos) a gyártók meg teszik neklünk azt a szivességet, hogy kb. 2 év után már nem kompatibilisak az új hardverek a régiekkel.
Régebbi lapokba AGP-s videokari kell, amivel ugye sokan meg is vannak fogva, de mostanság talán legdurvább a processorcsere. Az utóbbi 2 évben a 478 tûs procik után ugye bejött a 754-es, amit gyorsan leváltott a 939 tûs változat, jelenleg a legmodernebb AMD duplamagos proci pedig 940 socketes alaplapba megyen bele.
A lapokon a processorfoglalaton túl a két legszembetûnõbb változtatás a videokártya slot (AGP - PCE), illetve a memoria, no és mindezek összvér megoldásai <#wink>

Nuxa
www.tessource.com
Pontosan nem tudom, hogy hol van... épp valami exnem-es ruhát kerestem, és ott láttam meg a képet.

Because cheese...

Nuxa
www.tessource.com
Pontosan nem tudom, hogy hol van... épp valami exnem-es ruhát kerestem, és ott láttam meg a képet.

Because cheese...

koschwarz
meg memóriával is drágább.

egyébként nekem is 7600gt 256mb kártyám van, és ugyanolyan beállításokkal amit a 6600gt 128 mb-os kártyámkor állítottam be, egyértelmûen jobban fut természetesen. de még így is megmaradtak az akadások, csak az átlag fps-em magasabb.

Ezt a kepet hol talaltad..?

Nuxa
Nemértem minek kell neked vámpír, ha nem akarsz az lenni... Amúgy a dark brotherhood egyik tagja is vámpír. Ha még nem csináltad meg azt a küldetést, mikor le kell gyilkolászni az egész brotherhoodot, akkor találkozhatsz vele... A neve hírtelen nem ugrik be, de a szeme világít, úgyhogy könnyû felismerni. Na amúgy õt rá tudod venni, hogy fertõzzön meg a Porphyric Hemophyliával 😄

Because cheese...

hogy kell használni a MultiTES4_0.3-et? mert letöltöttem readme sehol csak egy server meg egy client mappa. pls help
vki pls
Fantusz
Meglehet, hogy hülyeséget írok, de nem a vasemberek szívével lehet túltölteni?

Nem tudom melyik küldi pontosan, volt egy, ahol a terem közepén volt egy kristály, illetve a terem négy sarkában is valami sárgaság, azt a sarokban lévõkkel lehetett lekapcsolni (gyorsaság).

A fém-fészkeket állítólag nem lehet véglegesen megszüntetni, csak a katonák szivével túltölteni.

Nuxa
Szivesen, de még mindig vannak ködfoltok, amik a Shiverin Isles küldetéseiben lappang <#idiota> Szóval, most ott akadtam el, amikor be kéne aktiválni a palota nagy fáklyájának a lángját. Már túl vagyok a Dark Seducers vs Golden Saints elleni ütközeteken, most ott járok, hogy bent vagyok egy nagy teremben és ott van a fõ kristály, amibõl idõnként azok a vas emberek jönnek ki 😄 a quest azt írja, hogy találjam meg a módját, hogy valahogy tegyem tönkre a kristály energiaellátását, vagy magát a kristályt, csak az a baj, hogy nemtudom hogy hogy... eléggé szaggat ezen a résznél, úgyhogy nem nagyon tudok kísérletezgetni... Valaki szpojlerben megírhatná a megoldást <#vigyor1>

Because cheese...

DaemoonHunter
Fantusz, Nuxa kösz a segítséget!😊

Jah, csak egy alaplappal drágább..

GamerAdams007
agp helyett pci-e vel jobban jartal volna, es annyival ha jol tudom nem is dragabb

Nuxa
Ott van annak a linkje is, csak most valami adatbázishibája van az oldalnak mint mindig <#idiota> Ha tõlem kérded, hogy mit sikerült újítanom, akkor az a helyzet, hogy hétfõn érkezik meg a videókártya amit rendeltem, pontos nevén: MSI Geforce 7600gt AGPx8 256mb... lehet nem a legjobb még mindig, de nem is fogom max felbontáson nyomni, akkor nem is kéne szaggatnia.

Because cheese...

Fantusz
Köszi!

Az alap mod nem szükséges hozzá?(Zeladins Sm20 Hairfix 15 w Rens Beauty Pack)
Vagy ez a Ren Beautypack-tól teljesen független mod?

P.s: Sikerült a gépeden újítani valamit?

Fantusz
Ebben a játékban a fõküldetés mellékes, csak az Oblivion kapukat zártad be véglegesen a fõküldi teljesítésével...

Rengeteg mellékküldetés, kalandozás vár még rád, illetve ott a két kiegészítõ a játékhoz (Knight of the Nine, Shivering Isles).
Talán meglepõ, de a legkönnyebben a lootolt cuccok eladásából lehet pénzt szerezni, el kell adni, ami felesleges, illetve jokernek ott az alcemia.

A mercantile skill egy mellékes tulajdonság, de expert, illetve master szinten 500-500 arannyal nõ a kereskedõk vagyona, és az sem mellékes, hogy a gagyibb cuccokért is többet fizetnek, ha magas a skilled (alkudni kell)

A kereskedés mellett a többi lehetõség eltörpül, de azokat is ki lehet használni (az Arénában bajnokként hetente csak egyszer lehet küzdeni 1000-2000 arany a díj+loot)

A házakat felesleges mindet összevásárolni, számold bele, hogy a berendezés többe fog kerülni, mint az épület...
Az Imerial Cityben lévõ kalyiba az elsõ cél rögtön a játék elején, ott lehet biztonságosan tárolni a cuccot (2000 arany), Anvilban a szellemkastélyhoz (5000 arany)jár a mellékküldi is a Skingradi ház a csúcs, a többivel igazából nem érdemes törõdni (bár nekem a Chorroli ház volt a kedvenc)
A Knight of Nine kieggel pedig ott a lehetõség Mágus-torony, illetve Vámpír-lakosztály megszerzésére, berendezésére.

( a nem hivatolos mod lehetõségekról most nem beszélek)

Nuxa
Menj el az arénába, ha még nem vagy tagja akkor jelentkezz be, mert elég sokat lehet keresni a végefele. Vagy fogadhatsz is a mérkõzésekre, ha elbuksz egy meccset, tölts vissza a mentést, ha csináltál (én minden fogadás elõtt szoktam). A másik mód az, hogyha itókákat kotyvasztasz minél drágább eszközökkel és magasabb alchemy skillel.

Ja és amúgy megtaláltam a modot amire vágytam 😄 Actor in Charge a neve

Because cheese...

DaemoonHunter
Valaki leírná hogy hogyan lehet sok pénzt keresni? A fõküldetést már végigvittem és most van 10e aranyam ami nemsok, a házak is drágák mármint ami normális lenne...
Vannak olyan cuccaim amelyek 2-3e aranyat érnek és nem tudom eladni õket mert a leggazdagabb kereskedõnél is 1200 arany van:S
Elõre is kösz!

Nuxa
Kezdjük az alapokkal, az elsõ legfontosabb mod talán: ez
utána jön a a natural faces
van még egy olyan, hogy a ren hajakhoz egy kis javítás. ez lesz az.
ebben a modban pedig ott lesznek az új szemek. SZÍVESEN! <#idiota>

Because cheese...

hol találok a játékban vámpirokat? mert a cure vampire potion-omat elkobozták 😄
Fantusz
Tudna valaki mondani egy jó modot, amivel szebbé lehet tenni a karaktert? Gondolok itt elsõsorban a szem, és a haj kinézetére.
Kipróbáltam a Ren Beautypack csomagot, de a Mistic elfek randa tarfejû kopaszok lettek, hiába volt a listában a hajstílus nem jelenítette meg valamiért.

Nuxa
ÛÛ bocs, mégse az <#idiota> Beírtam a tessource keresõjébe mindenhogy, de nem talál semmit... talán nem director mod a neve, nemtudom mi <#szomoru1>

Because cheese...

Nuxa
Kösz Merlin, haver vagy <#vigyor1>

Because cheese...

MerlinW
Van director mod (vagy hogy hívják, rég használtam) a mod-os oldalakon. Azzal lehet beállított képeket csinálni.

[merlinw.org]

GamerAdams007
ott ahol ez a kép volt (gondolom fórumon v ilyesmi helyen) nem tudod esetleg megkérdezni? sztem õk hamarabb tudnának segíteni 😄 de lehet h van itt vki aki tudja paasz

Nuxa

Na szóval... Ezeket a pózokat hogy lehet csinálni? Gondolom kell hozzá valami progi. Az eddigi képeket a karaktereimrõl a tfc konzolparancs segítségével csináltam, de abba nincs semmi extra póz.

Because cheese...

DaemoonHunter
Menj el a Choroll-i Mages Guild-be és ahogy belépsz az ajtón a Cure vampirism Potion-t ott találod a gyertyákkal kivilágított asztalon!

GamerAdams007
readme nincs hozza, illetve nincs benne leírva?

cure vampire potion bocs 😄
hi all
letöltöttem ezt a cure vampire poison modot és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet ezt a löttyöt megvenni?