The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
túl vagy terhelve, ha bemész az inventoryba, akkor bal alul látsz két értéket perjellel elválasztva, ott csekkolhatod, hogy mennyi súlyt vihetsz magaddal. valszeg a két érték ugyanannyi. dobd el a felesleges vackokat. shift lenyom, kattint a cuccra.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na szal mejek-mejek, pusztitok-ölök, aztán kikutattam az ellenfél ruháit meg mindenre Take all-t nyomtam -mint mindig-, azt utána meg a karakterem nem mozdul meg, le van fagyva, egy helyben álldogál, csak ütni meg gugolni tudok vele, de menni azt nem akar... ez valami bug lehet?
Letöltöttem az Oldblivion-t, mivel szar a gépem, de ne tudom hogy kell használni ezért elinditottam az oldblivion.exe-t, most ugyan nem akad, de eltüntek a texturák.....
Help pls
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Valaki leírná nekem, h hogy kell felpeccselni e gammát a lehetõ legfrissebb javításig az alapoktól kezdve?
láttam sok béta pecset is, meg sok mindent, de nem tom mékek....
(ne kérdezd tõlem a linket, mert nem tudom, de nekem is onnan van a magyarítás)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Régebbi lapokba AGP-s videokari kell, amivel ugye sokan meg is vannak fogva, de mostanság talán legdurvább a processorcsere. Az utóbbi 2 évben a 478 tûs procik után ugye bejött a 754-es, amit gyorsan leváltott a 939 tûs változat, jelenleg a legmodernebb AMD duplamagos proci pedig 940 socketes alaplapba megyen bele.
A lapokon a processorfoglalaton túl a két legszembetûnõbb változtatás a videokártya slot (AGP - PCE), illetve a memoria, no és mindezek összvér megoldásai <#wink>#wink>
Pontosan nem tudom, hogy hol van... épp valami exnem-es ruhát kerestem, és ott láttam meg a képet.
Because cheese...
Pontosan nem tudom, hogy hol van... épp valami exnem-es ruhát kerestem, és ott láttam meg a képet.
Because cheese...
egyébként nekem is 7600gt 256mb kártyám van, és ugyanolyan beállításokkal amit a 6600gt 128 mb-os kártyámkor állítottam be, egyértelmûen jobban fut természetesen. de még így is megmaradtak az akadások, csak az átlag fps-em magasabb.
Because cheese...
Nem tudom melyik küldi pontosan, volt egy, ahol a terem közepén volt egy kristály, illetve a terem négy sarkában is valami sárgaság, azt a sarokban lévõkkel lehetett lekapcsolni (gyorsaság).
A fém-fészkeket állítólag nem lehet véglegesen megszüntetni, csak a katonák szivével túltölteni.
Because cheese...
Because cheese...
Az alap mod nem szükséges hozzá?(Zeladins Sm20 Hairfix 15 w Rens Beauty Pack)
Vagy ez a Ren Beautypack-tól teljesen független mod?
P.s: Sikerült a gépeden újítani valamit?
Rengeteg mellékküldetés, kalandozás vár még rád, illetve ott a két kiegészítõ a játékhoz (Knight of the Nine, Shivering Isles).
Talán meglepõ, de a legkönnyebben a lootolt cuccok eladásából lehet pénzt szerezni, el kell adni, ami felesleges, illetve jokernek ott az alcemia.
A mercantile skill egy mellékes tulajdonság, de expert, illetve master szinten 500-500 arannyal nõ a kereskedõk vagyona, és az sem mellékes, hogy a gagyibb cuccokért is többet fizetnek, ha magas a skilled (alkudni kell)
A kereskedés mellett a többi lehetõség eltörpül, de azokat is ki lehet használni (az Arénában bajnokként hetente csak egyszer lehet küzdeni 1000-2000 arany a díj+loot)
A házakat felesleges mindet összevásárolni, számold bele, hogy a berendezés többe fog kerülni, mint az épület...
Az Imerial Cityben lévõ kalyiba az elsõ cél rögtön a játék elején, ott lehet biztonságosan tárolni a cuccot (2000 arany), Anvilban a szellemkastélyhoz (5000 arany)jár a mellékküldi is a Skingradi ház a csúcs, a többivel igazából nem érdemes törõdni (bár nekem a Chorroli ház volt a kedvenc)
A Knight of Nine kieggel pedig ott a lehetõség Mágus-torony, illetve Vámpír-lakosztály megszerzésére, berendezésére.
( a nem hivatolos mod lehetõségekról most nem beszélek)
Ja és amúgy megtaláltam a modot amire vágytam 😄 Actor in Charge a neve
Because cheese...
Vannak olyan cuccaim amelyek 2-3e aranyat érnek és nem tudom eladni õket mert a leggazdagabb kereskedõnél is 1200 arany van:S
Elõre is kösz!
utána jön a a natural faces
van még egy olyan, hogy a ren hajakhoz egy kis javítás. ez lesz az.
ebben a modban pedig ott lesznek az új szemek. SZÍVESEN! <#idiota>#idiota>
Because cheese...
Kipróbáltam a Ren Beautypack csomagot, de a Mistic elfek randa tarfejû kopaszok lettek, hiába volt a listában a hajstílus nem jelenítette meg valamiért.
Because cheese...
[merlinw.org]
Na szóval... Ezeket a pózokat hogy lehet csinálni? Gondolom kell hozzá valami progi. Az eddigi képeket a karaktereimrõl a tfc konzolparancs segítségével csináltam, de abba nincs semmi extra póz.
Because cheese...
letöltöttem ezt a cure vampire poison modot és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet ezt a löttyöt megvenni?