The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként akkor tudnák igazán szép armorokat csinálni, ha valaki létrehozna nekem egy olyan nif fájlt az elven armorhoz amin minden oldalon a földig ér a páncél. Én sajnos nem értek ehhez.
A fekete pacc hogy szerepelt? <#integet2>#integet2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://www.tessource.net/files/file.php?id=12476
most már a fallout3-at hegeszti a bethesda.
Szal még1x: az érdekelne, hogy hogy megy a játék a 8600 GT-den, milyen beállítások mellett mennyi FPS-t produkál?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondom most én is bekeményítek. Kipróbáltam a TITAN-nal (az a full enchantos, full atributumos), az umbrával (max sebzéssel, 33) 7-8 kellett a legerõsebb powerstrikeból egy farkasnak hogy elfeküdjön. A küldetés során legalább 30at le kellett vágni, arról nem is beszélve hogy a Gold változat még erõsebb. És mi a jutalmam? Mivel volt infamym, ezért ott maradt az elõdõm páncélja, jó. A Best Defense-be viszont nem lehet venni 😞 . Amikor megöltem az utolsó õrzõt, egy olyan szöveget írt ki hogy az istenek a bal-bla-bla jeleként ebbe meg ebbe a rendbe raktak, a jutalmad egy ló! Pffffff. Olyan lassú mint a legolcsóbb painted horse, nem is halhatatlan, és még a sebzése is átlagos, szal nem egy Shadowmere. Annyi a különlegesség benne, hogy hátul van egy csomagtartó, szal ezért kürcöltem. Gondoljatok bele, hogy ezt nem ilyen karakterrel csinálom, hanem egy enyhén elbaszott attribútomos lvl 5ös karival, enchant nélküli, alap cuccokkal.....
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Még a rómaiak kezdték "Scholae Palatinae, Palatini" a császár személyes testõrsége, a nevüket a Palatium-ról kapták ami Róma 7 híres dombja közül az egyik.
A "paladin" a középkorban már nem foglalkozás volt hanem rang (gyakran egyházi rang is) mindenesetre konkrétan a harchoz már semmi közük nem volt.
Egyébként a palatinusból ered a mi palota szavunk is 😊
Fantasy-ben persze eléggé kifacsarták az eredeti jelentését kb mint a druidákat akik a valóságban amúgy soha nem harcol(hat)tak, mindegy... 😊
2. Ezt nem lehet átalakítani és nem is veszi be az emberi lelket, de megéri megtartani.
1. A fõküldi során meg kell szerezni az Azura's Star nevû artifactot. Namármost, én 20-as szintû vagyok és most akarom megszerezni,mert egy újratölthetõ lélekkõ.Ha most szerzem meg és megfelelõen kihasználom, akkor csak egyszerûen oda kell adni Martinnak és nem lesz probléma?
2.Ha minden lélekkövet Black Soul Gem-mé lehet alakítani,akkor ezt az artifactot is,vagy ez beveszi az NPC-k lelkeit?
A válaszok fontosak lennének,köszi!!!
A palával mi a paplovagra jutottunk, csak az egy kicsit furcsán hangzik 😄
------------------------------------------------------------------------
a nyugat-franciaországi Bretagne félszigetre az i. u. ötödik században a brit szigetekrõl áttelepedett kelta nép, e népnek erõsen kiveszõben levõ, de még ma is beszélt nyelve
Paladin meg gyakorlatilag..: Lovag (bazi lovon talpig pancelba oltozott mukso)...
1. Hol beszélik a breton nyelvet?
2.Mi a paladin-nak a "hivatalos" magyar fordítása? Mert vitatkoztunk a haverral, de nem tudtuk eldönteni.
Lehet hogy kellene szerezni valami csakanyt es feltorni ?😄
http://www.imageupload.se/files/070802/9923Oblivion 2007-08-02 12-31-30-40.jpg
#31427: persze, lehet azt mondani, hogy én használom harcban a láthatatlanságot, mert okos vagyok, a buta ellenség pedig nem, de ez valahogy eléggé egyoldalú, ha meggondolod. Én ezt inkább az ai gyengeségének tudom be, amit persze ki lehet használni, de nem biztos, hogy mindenkinek kellõ sikerélményt ad.
Ennél még durvább volt a chameleon használata (nem tudom, hogy javították e valamelyik peccsben), amikor 100% chameleonban senki nem támadott rád, miközben te csinálhattál bármit. Itt is lehet mondani, hogy de okos meg ügyes vagyok, de lehet hivni exploitnak is.