The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most tervezek egy új gépet, és az oblivionhoz lövöm be. ha az fut maxon, akkor mindent visz.<#vigyor2>#vigyor2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BattleTag: zydar#2910
Még egy kérdés:úgy meglehet oldani ha kiveszem a modot?
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Mit kell ilyenkor tenni?
Because cheese...
Az alapgamét csinálom és a Weynon Priory questben hamarabb mentem be a Jauffre-hez mint ahogy kigyilkoltam volna a Mythic Dawn-okat. Emiatt Jauffre csak kérdezget, hogy van-e új infóm a csávókról és nem enged tovább a Cloud Ruler Temple-be. Mit csináljak? Ha lenne elõzõ mentésem, használnám, de F5-tel mentegettem.... 😞
Segítség!!!!
Limo
Elöször is bocs Fantusz és PiszkosFred hogy nem válaszoltam elég régóta, ugyanis egész nyáron nem jutottam netközelbe!
Esetleg még emlékeztek erre a belassulásos problémára...
Kipróbáltam egy új karaktert az 1.2.0416-os patch-el és tökéletesen mûködik a dolog VALAMINT tesóm karaktere is már 200 óránál jár és semmi baja.
Na most az utóbb említett karaktert is még a "patchtelen" obli-val indítottuk és valószínüleg a patch-elés következtében 150 óra után sem romlott el.
Tehát a patch a még nem "belassult" karaktereket megvédi, de a rosszakat már nem. Az új karakterekkel meg biztosan nem lesz gond a PATCH-elés után.
Ha már rájöttetek erre akkor bocs az idõrablásért, de ha nem, akkor remélem segítettem!
UI.: Fantusz! A rossz karakteremmel én meg a Shiveringen nem tudok belépni a palotába, mert megáll a töltésben, de a többi karakterrel tökéletesen mûködik!<#szomoru1>#szomoru1>
BattleTag: zydar#2910
Néhány hete kitárgyaltuk a témát, a videokártya-csere miatt én is dilemmáztam, aztán egy összvér-megoldás mellett döntöttem: PCE videokártya, 939 tûs AMD Athlon64 3700-as proci, új alaplap + egy új táp - a memória maradt a régi.
Gondolkoztam az AM2-es procin, de a memória-csere már nem fért be sajnos a keretbe, az összvér-megoldást azért választottam, mert úgy éreztem az AGP-s videokártyával viszont meg leszek fogva legalább 2 évig (nem fejleszthetõ a gép az AGP-s kártya miatt)
Because cheese...
AM2-es processorok 940 tûsek, új alaplap kell, azokon a lapokon már PCE a videokártyaslot (most vettél egy AGP-s karit), a memóriát is cserélni kell (667-800MHz), sõt a tápon is 24 PIN-es cstlakozók kellenek a 18 PIN-es helyett.
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
http://www.tessource.net/files/file.php?id=10562
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Nehéz elhinni de tényleg csak szkillnövelõs hatása van (plusz mehrunes és aréna) és semmi más, se a talált cuccok minõségébe, se a zseblopás/lopakodás sikerébe se a harcba sem számít hogy mennyi a Luck értéke.
Valószínûleg a Bethesda nagyobb szerepet szánt a Lucknak (mint ahogy a Morrowindben nagyobb szerepe is volt) de végül ez nem történt meg, lehet hogy az idõ volt kevés vagy mittudomén a lényeg hogy ebben a formájában nem éri meg a Luck-al foglalkozni.
Mondjuk mindettõl függetlenül lehet rá pakolni hiszen egy sikeres karakternek bõven elég két magas tulajdonság szal a harmadik mehet akár a Luck-ra is, tökmindegy 😊
Szintlépésekkor szerintem sincsen értelme 1pontokat hozzáadni, azokat sokkal jobb helyre is lehet rakni.
A játékban van szerepe a szerencsének, de hiába magas a Luck, ha más fontos skillek alacsonyak - éppen azért, mert helyettük a Luck lett fejlesztve.
Agility, Speed a legfontosabb tulajdonság betöréskor, lopáskor, amit valószinû befolyásol a szerencse, de hiába a magas Luck érték, ha a két fontos skill alacsony...
Kincsvadászoknak, tolvajoknak, orgyilkosoknak ajánlják a magas Luckot, talán mégis van valami befolyásoló értéke?
A szkillnövelés 100-as Luck mellett is csak 25 pont és a perk-eket nem adja meg, nem igazán jó üzlet.
Aki meg full 100-as karakterre hajt az meg is érdemli hogy szopjon! <#mf2>#mf2>
tolvajnál el tudom képzelni, hogy jobban sikerül egy zsebtolvajlás ha magas a luck de nem tudom hogy a játékmechanizmus tényleg így mûködik-e (tehát minél magasabb a luck, annál kisebb az esélye hogy lebuksz).
állítólag ha az arénában fogadsz, akkor arra hatással van, meg persze a mehrunes razor is a luck alapján számolja ki, hogy mennyi esélye van az egy ütéses ölésnek.
Arról nem is beszélve, ha valaki tolvaj jellegû karaktert csinál, és kicsit is foglalkozik az rpvel, nála akkor is alapkövetelmény lenne, hogy a luckot fejlessze, ha nem adna semmit😊 (Persze lehet pont ellenkezõleg, szerencsétlen karit is csinálni, direkt lehúzva a luckot😊
Ja és a Luck nem befolyásolja hogy milyen cuccokat fogsz találni.
Kene egy kis help, olvastan az 5/5/1 levelingrol...ugye annyit tesz,hogy
szint lepesnel kapok 5-5 pontot ahoz az attribhoz amit fejleszteni akarok(pl. str-endu) es egyet adok a luckra...
ugy olvastam,ahoz hogy 5-5 pontot tudjak kapni egy attribhoz, ugy vmilyen leosztasban 10 pontnyit kell fejleszteni a hozza tartozo skilleken...hiaba jon ossze a 10 pont alvas utan csak +4et ajanl fel...
Mit csinalok rosszul?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Az Invisibility nagyon hasznos,ha valahol harc nélkül kell tovább osonni, ráadásul a láthatatlanság varázslatot már 50-es Illusion skillel tudod használni, elviselhetõ mana-költséggel, míg a 100% chameleon csak 75-ös Illusion skillel válik elérhetõvé, és még 100-as skillel is elég költséges varázslat.
Az italoknál hasonló a helyzet, láthatatlanág ital lesz rengeteg (saját magad is elõállítahatod ), de a totál chameleon kevés, és drága itóka.