The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebzésnek 33, védelemnek 85. A class meg a kaszt ugyanaz, de ezt most hagyjuk inkább 😊
És körübelül mekkora domange nál kezd a kari jó lenni vagy mekkora def nél? nem tudnátok tippet adni, hogy hol van jó cucc merre keressem..?
Amúgy Warior a class om is meg a másik is és a wariorhoz stimmelõ kaszt választottam! köszi elõre is a tippet!
Amúgy Warior a class om is meg a másik is és a wariorhoz stimmelõ kaszt választottam! köszi elõre is a tippet!
oks am jah ez fun kari volt) minden varázslat.. hogy rájöjjek a játék lényeglre.. d emind 1 elõlrõl kezdem semmi full varázslat.. és így jövök rá mindenre 😉 köszi szépen csao
No akkor azért nem tudtad feláldozni a fényport...
Legalább 2 szintû karakter kell annál a szentélynél (Azura), a többinél még magasabb.
Szintet akkor léphet a kari, ha a major skillek szintje összesen 10-el növekszik, szintlépéshez ágyban kell aludnod, nem autoamitikusan lépi meg a szintet.
Legalább 2 szintû karakter kell annál a szentélynél (Azura), a többinél még magasabb.
Szintet akkor léphet a kari, ha a major skillek szintje összesen 10-el növekszik, szintlépéshez ágyban kell aludnod, nem autoamitikusan lépi meg a szintet.
😄😄😄
Akkor ez a baj, mer lvl 2 kell hozzá 😄
Nincs valami szint korlát vagy valalami? mert én csak lvl 1 es vagyok :/ nem akar fejlõdni :/
Pedig az Activate gombod kell nyomni nem?:/
Hát így se megy :/
oks thx
Pontban 6kor (vagy késõbb a megadott idõtartományban) odaállsz a shrinehoz és nyomsz egy space a shire-ra ( a porral a táskádban)
Sziasztok most jáccom az Obliviont, nagyon bejön de elakadtam :S :/
Ott tartok, hogy áldozni kell valami port shrine of azura- nál de nem jövök rá hogy kell áldozni :/ ha valaki leírná hogyan kell vagy valami videót :/ Én úgy próbálkotam hogy pontban reggel 6:00 kor bal click el aktiváltam a port de nem történt semmi :/
Elõre is THX!
Ott tartok, hogy áldozni kell valami port shrine of azura- nál de nem jövök rá hogy kell áldozni :/ ha valaki leírná hogyan kell vagy valami videót :/ Én úgy próbálkotam hogy pontban reggel 6:00 kor bal click el aktiváltam a port de nem történt semmi :/
Elõre is THX!
A serverunk, amelyen az oldal is van, elkoltozott, egy uj IPt kapott. Amig nem frissitodnek a DNS serverek, egyes szolgaltatok alol nem elerheto az oldal. Remelem hamarosan megoldodik ez a kis kellemetlenseg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem igen. Hm,ez érdekes. Én firefox-t használok, te mit? Mert lehez az a baja.
Már bejön.
Örülök 😊
Gratulálok nagyszerû munka <#taps>#taps>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Köszi.<#wink>#wink> Egyenlõre még készülõben van, már csak pár apró simítás van hátra ezek maximum 4-5 napot igényelnek. Felvettem a kapcsolatot AlienSlofs-al hogy felhasználhatom-e a textúráit, hogy szebbek legyenek a lovak. Az õ válaszára várok.
szépek. én szívesen feltöltöm neked tessource-ra meg a planetelderscrollsra is. ezekre érdemes. írj magyarul leírást, megjegyzéseket a modhoz, stb. majd lefordítom. ja meg persze a fájlt is el kell jutattnod hozzám.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Férközz a bizalmába (pl. fizesd le 😊 ) és utánna beszélj errõl vele. De nekem ilyet sztem nem kellett csinálni.
Helo. Bruma-ban a mágus céh ajánlásit csinálom és a meg kell keresnem J'skar-t. Beszélek egy volanaro-val és semmi nem mondja hogy lopjam el a könyvet. Én már magamtól elloptam de 10-kor sem kell neki csak errõ tudok vele beszélni :
Bruma,J'skar(ez viszont akárhányszor megkérdem mindig világos marad), Jeanne , Guild, Rumors
Bruma,J'skar(ez viszont akárhányszor megkérdem mindig világos marad), Jeanne , Guild, Rumors
Akkor küld el vkinek, aki majd megcsinálja
Kösz az ötletet! A tessource-n már én is gondolkodtam. Sajnos nem tudok angolul, és azt sem tudom hogyan lehet feltölteni oda, illetve hogy ingyenes-e.
szépek! <#eljen>#eljen>
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Készítettem néhány új horse armort az Oblivionhoz. A véleményetekre lennék kíváncsi. Ezekbõl egy modot készítek, csak nem tudom hová töltsem fel, hogy többen is megismerjék. Itt van néhány kép:

Olvastam a gamestar hasábjain, hogy a VOX magazinnnal közösen egy pályázatot hirdet a "kedvenc játékod" reklámfilm elkészítésére. Sokat gondolkodtam hogy mi a kedvenc játékom, de azért mégis csak ezzel játszottam a legtöbbet. Szal az lenne a kérdésem hogy lenne-e olyan fanatikus, akivel ketten összedobnánk a cuccot?
Ok kösz mindenkinek! Csak venni kéne akkor tápot... Már a hangkártyába el se jut áram, úgyhogy nincs hang <#szomoru1>#szomoru1>
Because cheese...
Nekem 410-es Chieftec van, mellé húzott 3200-as a64 + 7600GT már jó ideje, és nem tapasztaltam, hogy bármi gondja lett volna a tápellátással. Táppal szerintem inkább akkor van gond, amikor valami noname tápja van az embernek, és nem ad le annyi kraftot, amennyit illene neki (egy fél kilós tápnál ezen ne is csodálkozzunk😊
Elméletileg kellene tápkábelt adni, hozzá, ha az kell a kártyához, de van olyan 7600 GT, amihez nem kell külön táp (nekem is olyan van), érdekes volt, amikor elõször láttam, szinte teljesen burkolt, gázhûtéses.
Nálam ment 1024/768-ban is az Oblivion, 1GB RAM, 3700+ Athlon procival, nálad a processor határolja most be a lehetõségeket.
550-es Chieftec táp van a gépemben, egy 7600 GT-nek szerintem is kellene minimum egy 400-as táp, de még jobb lenne 450 - és megint ott tartunk, hogy indul a mókoskerék.
A táp különben egy érzékeny pontja a gépeknek: egy kis túlfeszültség, és szépen csendben meg tud ölni mindent<#lookaround>#lookaround>
Nálam ment 1024/768-ban is az Oblivion, 1GB RAM, 3700+ Athlon procival, nálad a processor határolja most be a lehetõségeket.
550-es Chieftec táp van a gépemben, egy 7600 GT-nek szerintem is kellene minimum egy 400-as táp, de még jobb lenne 450 - és megint ott tartunk, hogy indul a mókoskerék.
A táp különben egy érzékeny pontja a gépeknek: egy kis túlfeszültség, és szépen csendben meg tud ölni mindent<#lookaround>#lookaround>
Na ma végre meghozták a 7600 gt-met <#vigyor1>#vigyor1> Sokkal rosszabbra számítottam, de mikor elindult az obli... úgy megy mint a sz*r. Igaz csak 800*600-as felbontáson megy de többi minden maxon. Erdõben 25, városban 35, házakban 50, erõdökben 40 fps körül mennek az értékek 😄 Ám annyi a baj, hogy venni kéne hozzá egy 400 wattos tápot, de nem tudom utána hol kéne fentebb venni az energiaellátását... azt tom hogy automatikusan úgyse fogja, sztem a bios-ba kéne valamit állítani. Tápkábelt amúgy nem adtak hozzá. Valaki?<#nemtudom>#nemtudom>
Because cheese...
Ebben a játékban a lovaknak nem sok jelentõsége van valóban, sõt inkább csak akadályoz a harcban.
Lovon ülve rátámadhatnak a karira, addig nem tud védekezni, amig le nem mászik a paciról, az is elég röhelyes, amikor a ló a gazdi mellett harcol, ha megsebesül padig világgá fut...
Biztosan vannak modok, amik, ha harcra nem is teszik használhatóvá a pacit, de legalább valami kevés cuccot lehet a nyeregtáskában is tárolni, de az is csak apró dolog, érdemesebb futva járni, legalább fejlõdik az athletic és az acrobatic skill, amik ugyan mellékesnek tünnek, de néha azért jelentõs segítség, sõt egy magas athletic skillel gyorsabban lehet futni, mint egy gyenge lovacska <#crazya>#crazya>
(aki ragaszkodik a lovakhoz, annak ajánlom a Dark Brotherhood küldetések közben megszerezhetõ lovat, Lachance-mester lova ajándék, és a fogával sincsenek gondjai <#mf1>#mf1>)
Lovon ülve rátámadhatnak a karira, addig nem tud védekezni, amig le nem mászik a paciról, az is elég röhelyes, amikor a ló a gazdi mellett harcol, ha megsebesül padig világgá fut...
Biztosan vannak modok, amik, ha harcra nem is teszik használhatóvá a pacit, de legalább valami kevés cuccot lehet a nyeregtáskában is tárolni, de az is csak apró dolog, érdemesebb futva járni, legalább fejlõdik az athletic és az acrobatic skill, amik ugyan mellékesnek tünnek, de néha azért jelentõs segítség, sõt egy magas athletic skillel gyorsabban lehet futni, mint egy gyenge lovacska <#crazya>#crazya>
(aki ragaszkodik a lovakhoz, annak ajánlom a Dark Brotherhood küldetések közben megszerezhetõ lovat, Lachance-mester lova ajándék, és a fogával sincsenek gondjai <#mf1>#mf1>)
Francesco moddal játszom szal az a 700hp semmit sem jelent.
Nekem egyszer pusztult el, de akkor is csak azért, mert le akartam vakarni magamról😊 Akkor is csomót szenvedtem, mire valahogy megölték a banditák, mert amikor lesérült, a fél világon át menekült😊
Van egy rakás hpja, ráadásul a horsearmoros moddal ez kb duplázódik (több mint 700hp!), ha azzal is elpusztul, akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz😊
Van egy rakás hpja, ráadásul a horsearmoros moddal ez kb duplázódik (több mint 700hp!), ha azzal is elpusztul, akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz😊
én meg nem is lovagolok egyáltalán, több gond van vele, mint elõny, úgyis olyan lassan fejlõdik az athletics skill<#vigyor2>#vigyor2>
Akkor lenne értelme ha 1-2 ütésbõl le lehetne verni valakit mert akkor elvágtatsz mellette és közben fejbevered de így...
Megállsz mellette, elkezdtek kardozni közben kivágja a lovat alólad. <#idiota>#idiota>
Olyan szarul lett a ló belerakva a játékba hogy akár ki is hagyhatták volna, újabban én már nem is fárasztom magam azzal hogy mindig újat vegyek amikor menetrendszerûen megdöglik az aktuális 😛
Megállsz mellette, elkezdtek kardozni közben kivágja a lovat alólad. <#idiota>#idiota>
Olyan szarul lett a ló belerakva a játékba hogy akár ki is hagyhatták volna, újabban én már nem is fárasztom magam azzal hogy mindig újat vegyek amikor menetrendszerûen megdöglik az aktuális 😛
úgy emléxem valaki már kérdezte ezt, és mondtak is neki vmi modot de mar nemtom :/ google talán
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Én is pontosan így gondolom, sajna nagyon bugos, és vannak olyan dolgok amelyek egyáltalán nem ebbe a játékba valók, én olyat is láttam, hogy az npc csinált egy szaltót majd így támadt <#idiota>#idiota> ez lehet, hogy újabb bug...nemtudom
A lovas kardozás tényleg jól jönne, nekem is tetszik. Mostanában eléggé modfüggõ lettem szóval majd utánanézek😊
A lovas kardozás tényleg jól jönne, nekem is tetszik. Mostanában eléggé modfüggõ lettem szóval majd utánanézek😊
Nincs külön olyan mod, amelyikben lehet lovon kardozni? A Deadly reflexben csak ez tetszett a videók alapján, a többi lehetõség már tényleg túlzás.
Because cheese...
jó lenne ez a mod egyébként, csak néha a modderek annyira elszállnak egy-egy moddal, hogy az már felesleges. úgy értem, kitallnak valami hasznos dolgot, aztán megindul az agyuk, és még hozzátesznek valamit, aztán megint valamit, és így tovább, miközben sokszor még az alap mod sem mûködik tökéletesen. ettõl a deadly reflextõl is akkor ment el a kedvem amikor kitalált a készítõ egy enemies explode spellt, amitõl az ellenfelek szétrepülnek darabokban.
1. minek egy egyébként túl erõs új spell, amikor ez egy inkább harci mod
2. ráadásul nem is robban szét minden ellenfél, csak az npc-k, szörnyek meg nem.
érted mire gondolok?
mindig az egyszerûbb de bugmentesre megcsinált modok a jók szerintem.
1. minek egy egyébként túl erõs új spell, amikor ez egy inkább harci mod
2. ráadásul nem is robban szét minden ellenfél, csak az npc-k, szörnyek meg nem.
érted mire gondolok?
mindig az egyszerûbb de bugmentesre megcsinált modok a jók szerintem.
Teljesen elment a kedvem ettõl a modtól:S Van valami time block ami 3-4 másodpercig tart, lelassítja az idõt, ekkor kell nyomni a flip/dodge gombot és levágja valamely testrészt. Amúgy teljesen összezavarja a játékot szóval nem is foglalkozok vele tovább. Azért kösz!😊