The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casper007
értem, köszi😄

Hello World!

Kasztnak úgy lehet 7et választani, hogy 7 skillt választasz ha sajátot csinálsz, nem úgy hogy a felsorolt kasztok közül választhatsz 7et, mert onnan csak egyet lehet(pl. lovag, tolvaj, csatamágus stb.) Ha elsõ karaktered akkor az assassint választanám a te helyedbe, ha nem elsõ, akkor a mage-t.

Te is jóarc vagy. "Nem az armor a szar hanem TE <...>" - kajak azt hittem neki íród, fõleg úgy hogy kis is van emelve az hogy "TE". xD

Casper007
Én most kezdtem el a játékot, de lenne egy kérdésem. Én a bérgyilkos karakterrel szimpatizálok (tehát lopakodik, zárt tör, íjjal kivállóan bánik, stb.) Nos, ezért a Shadow csillagjegyet választottam magamnak, de a következõ résznél, ahol választani kell a képzettségek között, úgy tudtam, hogy hetet lehet. Erre csak egyet enged. A karakteremnek melyik a megfelelõ. És még annyi, hogy hallottam, hogy lopakodsnál nem mindegy a ruha anyaga sem. Meg már hogy néz ki egy bérgyilkos nehézpáncélban? 😄 Szóval nem tudom, majd hol szerezhetnék be ilyen utazóköpeny szerûséget, meg csuklyát.

Hello World!

Hello!

Szombaton lesz gépem amivel normálisan fog menni (elméletileg 😊 ) az Oblivion. A kérdésem az lenne, hogy az alapjáték mellé milyen modokat érdemes még felrakni mellé illetve melyiket milyen sorrendben.
GamerAdams007
én azt hiszem hogy ez még ráér <#wink>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

oks értem... ti amúgy nyomjátok ezt multiban vagy nem lehet benne multizni? ja és van valami mod ami még ad valami extrákat vagy valami mert valaki már mondta hogy késõbb kéne valami modot felrakni.. vagy az még ráér ?
Nem az armor a szar hanem a TE armor szkilled szar, alacsony armor szkillel a legjobb páncél sem ér igazán sokat.

Mindenhol jó cuccokat fogsz találni ha már magasabb szintû leszel, a játék a te aktuális szintedhez igazítja az ellenfeleket és a talált felszerelés minõségét szal 20-as szint fölött már jóformán mindenkinél szuper cuccokat fogsz találni, alacsony szinten viszont nagyon ritkák a jó cuccok.

jah oks azt hittem már olvastam 😞
amúgy jó kard kéne meg mindenbõl nagyon jó kivittem a gamet és az imperial dragon set nek sincs csak 40 defenze összesen vagyis szar a pajzsom meg fegyó á azt inkább haggyuk.. xD nagyon kéne valai tpii hogy merre lehet jó cucc..
amúgy így se jó 😞 semmi se történik bármit beszélek vele... de amúgy azzal kell beszélni akivel azért beszéltünk hogy arénázzunk igaz?
GamerAdams007
tök mind1, itt nem helyszíntõl függ miket találsz, hanem a szintedtõl

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

nah akkor hol kéne ölnöm hogy jó cuccot találjak? Pls mondjatok pár tippet...
Vissza mész a niggerhez és beszélsz vele. (megkapod a pénzt és már nevezhetsz a következõre, nem kell várni)

jó megvan a 4. is 😄 azt hittem 3 kell ezért az 1 ik barlanga nem mentem be 😊 vagyis az 1 ik részébe.. úgy birom mikor ennyire siet aki veled megy 😄 pl ez a szelem is -_-'
nem 3?😮 a végigjátszásban az van xD jah de lehet az elsõt nem számolja xDakkor még 1x átfutok rajta. Most arénáztam bevertem az elsõ csajt de nem kapok pénz meg semmi se a csaj ugyan úgy ott fekszik halottan pedig direkt aludtam 1 napot is de úgy is ott maradt. hogy lehet felvenni a jutalmunkat és hogy lehet még arénázni? mert ezt az oblivionhq n nem irták :/
Mert 4 szellemkatona van és csak akkor nyílik ki, ah mindenki megvan 😊

jó fáradt vok am jah nem tok írni xD tessék elnézni uram xD
am kiszabadítottam mind a 3 szellemet blades katonát de csak gugolnak és a kék mágia még mindíg ott van és nem tdok bemenni 😞 ez miért van?
LOL, anti - assassin xD Neked is kezd az agyadra menni az obli, mer az anti-aliasing 😄 Amúgy meg kísérletezni kell a beállításokkal, megtalálni a megfelelõ fps/"szép" arányt.

jee jó 😄 amúgy ebben a gépben cor 2 duo e6300 3gb 800mhz ram msi nx7600
van 😄 és ha anti assasint felveszem szaggat a game így hogy off on van néha lemegy az fps 10 re amúgy meg max 30 ra mozog :/ én azé többet vártam vagy nem meglepõ hogy nem megy maxon?
nah beszéltem jau val és elvileg most adta meg a questet megnézem hogy megadta e 😄
Most beszéltem martin al és ezt a questet írta ki. blood of the divines
csak azt tudom hog ymost nemrég 1 csapattal be kellett zárni a 2. obliviont és utána jöttek a városokban azok a piros háröszögek amik a questet jelentik és kerestem végigjátszást és ott azt írta hogí nem kell megcsinálni azokat hanem lehet menni Sance Tor ba. és most vissza mentem a Bladekhez és észrevettem hogy befogadtak mert elvehetem a fegyvereket .. vagyis nem kell ellopni...
Csináld meg a másik kér questet, aztán utána probálkozz ezzel 😊

nem tudom :/ de akkor szerintem nem 😞 Csak akkor azt nem tudom hog ymost mit kéne tennem? minden városba mennyek el és nézzek szét vagy mi?
Mondtad azt Jau hogy szerezd meg a septim család ereklyéjét? Mer ha nem akkor még nem kell oda menned.

dehát elvoleg ott tartok 😄 beszéltem jeff el és sook nyilat rakott minden városba pontosan mindehova 1 et megnéztem a végigjátszást ott azt írta hogy az oblivionokat kell megnézni asszem de azt írta hogy el lehet hanyagolni. vagy nem így van? miden obliviont meg kell csinálni vagy mi? ha kell elküldöm a mentést és tudod ellenõrízni hogy hol tartok me nem tom akk mit kell csinálni a városokban..
Ötlet az, hogy talán elkéne jutni addig a fõszálba 😄

jah az jó én a Bladek tól asszem az a nevük elloptam a setüket is mikor nem volt senki a szobában 😄 szóval próbálkozz városokból setet lopni ha mákod van összejön.. de érdemes menteni elõtte 😄😄
A weather-worn iron plaque is affixed to the door above am imposing lock. The inscription is barley legible: Shealed by authority of the Grandmaster of the Baldes 36th Year of the reign of tiber septim. ezt írja ha beakarok menni a fa ajtón vagy kapun sancre Tor ba :/ 5let?
4. szinten jó az 😊

Randelz
Holtalálok a játékba valami jó kardot most nekem csak a blades katana-m van.

áá nem kell google a barátom volt 😊😊
itt van hun van ha valakinek még kéne 😄
Skacok Sancre Tor-t hun találom azt írja a végigjátszás hogy Chorrol közelében de nem találom úgy látom ti vip sek vagytok pls valaki lekapná nekem a mapját a gameban vagyis úgy hog ylássam hol van? nagyon megköszönném kössz elõre is!
Aha (ez elméletileg az alapsebzés enchant, powerstrike és sneak attack nélkül.)

Kösz mester !
Randelz
@KLY:Amit még lentebb írtál hogy a sebzésed 33(#31343) Azt ott a kardodnál nézdted meg hogy a kardod annyit sebez?

Amúgy cheatnek: player.setlevel # (#=1-255)...255Max lvl<#merges2>

😄😄😄 Elöször is megkéne alkottni a spellt CS-be. Aztán azt berakni magadnak. Szal ha úgy vesszük nem csít, hanem modolás 😄

csíthez mit írjak be ?
Vagy csítelsz vagy ezt használod: Staff of Worms. DE ez utóbbi csak 30 mp-s, OOO-val assszem 90.

Ne hallgass rá, nem endurance-t kell. 😊 Hanem Strenght

Randelz aszem az endurance-t
Hell nemtudtok olyan varázslatott amival holtakat tudok feléleszteni ?
Akkor jó, jobb cuccokat honnan tudok szerezni vagy ahogy megyek elõre a játékban akkor kapok...? és potit akkor honnan tudnék szerezni ?
Nézegettem a weblapokat mert feltûnt a zöld szöveg de a mod os weblap ne mjössz be mert ahoz regisztrálni kell :/ de ha valaki ad egy linket jó mod hoz szivesen kipróbálom csak pls mondja meg hogy mit változtat a gaméban 😊 amúgy amit ott olvastam pl fps mérõt is ott olvastam és még jó pár dolgot.. 😄 és a kiegészéítés mit rak bele.. mi a neve mert akkor megpróbálom megszerezni. nagyon jó a gamma csak nincs potionom és nem tdok mihez kezden 😞😞😞
Randelz
Sry elfelejtettem az elõzõ hsz-be beleírni:
Mit kell fejlesztenem hogy növekedjen a súly amit elbír?

Randelz
Nekem sebzés asszem : 3 Védelem 9 :]. 4-es szint mégcsak pedig már majdnem arch-mage vagyok.

koschwarz
én meg azt mondom, hogy 10-es szintig érdemes elmenni az alap oblivionnal hogy kitapasztald a gyengeségeit (úgysem lesz sok idõ) 😊 majd feltenni egy OOO-t vagy francesco modot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fantusz
Szép, és jó játék az Oblivion, elsõ nekifutásból nagyon nehéz ütõs karaktert csinálni, az sem jó, ha túl gyorsan lép szintet, a lassú szintlépés pedig unalmassá teszi a játékot.

Az alapjátéknál javaslat, hogy major skillek közé nem kell berakni semmi fontosat
Kezdõként a komolyabb modokat inkább hanyagold, majd jó lesz késõbb

Érdemes kicsit böngészni a neten, itt van rögtön ez a szép zöld felirat, érdemes rákattanni, illetve az Oblivion HQ is nagyon jó, sok segítség van, mégha nem is kell mindent szó szerint megfogadni.

oks és az elején honnan tudnék könnyen sok pénzt öszeszedni mert az Oblivion kapun belül :/ áá sok elmegy..