The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Eredeti exe kéne neki? vagy mi a bánata?
Shivering Isles Patch v. 1.2.0416 (nem Béta!)
Cure for vampirism küldetéshez kérek szépen egy kis segítséget. Olvastam, hogy mit kell csinálni értem is, a problémám azzal van, hogy csupán 1db nagyobb lálekkövem van, és van 1 rakat kicsi meg kisebb (mert ugye magyarul használom a progit 😛), namost honnan akaszthatnék le gyorsan és problémamentesen 4 nagy lélekkövet. A másik pedig az a növény, ami elvileg csak arcane university kertjében van... azon kívül máshol nincs? És végezetül olvastam egy bugról is, ami itt bejátszhat... nekem nincs patchelve a játék, meg 200ft-os 😉 erre rátoljam a patchet, mûködni fog?
Lehet kicsit sok elsõre a kérdés, de várom a válaszokat... köszike!
Végülis azért nem használtam sokáig, mert zavaró volt, hogy a párbeszédeben angolul volt minden az investoriban már magyar nevek voltak, így sokszor azt sem tudtam mit keresek<#wink>#wink>
Arra már ez a kezdetleges magyarítás is nagyon jó volt, hogy a karaktergenerálást megtanuljam, szépen magyarul ott voltak a faji jellegzetességek, csillagjegyek... <#wink>#wink>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A gumininja fórumon már kibeszéltünk pár hibát, amirõl tudok, és javítva is lett... (két egybeírás, és a fogadós csávó elsõ mondatában magázza a játékost a másodikban meg tegezi...)
További kitartást a magyarítás munkálataihoz.
Ugye ez az a küldetés, ahol a varázsló ad egy gyûrût is, amit a varázslat elsütésekor viselni kell, különben a varázslat lehúzza a szerencsét?
Számomra nagyon kedves quest amit választottam, annyit elárulok elõre, hogy nem fog minden másodpercen vér folyni... Most egyenlõre szarakodok a Fraps által kemény 2,5 GB-os méret lekicsinyítésével, de próbálom úgy hogy ne menjen a minõség kárára nagyon... valakinek van erre ötlete???
Elder Scrolls II: Daggerfall
Elder Scrolls III: Morrowind
-Elder Scrolls III: Bloodmoon
-Elder Scrolls III: Tribunal
Elder Scrolls IV: Oblivion
-Elder Scrolls IV: Knights of the Nine
-Elder Scrolls IV: Shivering Isles
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Because cheese...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a másik dolog meg igaz, a 8800-asok sem voltak még igazán tesztelve egy ilyen játékban mint a crysis. azért nagy valószínûséggel jól fogja futtatni a játékot. nem lehet a fejlesztõknek sem jobb kártyájuk<#circling>#circling>
Amúgy én is xp-t használok, majd úgy november környékén átállok Vistára (UT3, Crysis miatt).
BattleTag: zydar#2910
árban dx10-esnek jó lenne egy 8600 gts, míg teljesítmény miatt természetsen egy 8800 gts 340 Mb-os lenne jó, de az meg most drága, ahhoz képest hogy mindent kell még vennem most (alaplap, proci, memória)
de igazából nem is érdekel a dx10 egyelõre, fõleg, hogy vistát sem tervezek használni még egy jó darabig (amíg nincs olyan "vista only" játék, amivel mindenképp játsznai akarok, közel távol nincs ilyan játék számomra). tehát xp-t használok, ahhoz viszont lehet hogy felesleges geforce 8-as széria. lehet hogy radeon x1950 pro 512 Mb-osnál maradok, ami még mindig nagyon jó kártya és feleannyi mint a 8800 gts.
teljesítményben meg a 8600 gts sem veri, kb. ugyanaz a szint. késõbb, ha vistára váltok, és a 8800-as sorozat is elfogadhatób áron lesz, majd cserélek.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
speciel oblivionnal futattot tesztekben kifejezetten jól teljesít még az x1950 pro. az a baj hogy a 7600 gt-mel jelenleg épp a határon vagyok erdõben, de ha nagyon sok minden történik, akkor eléggé be tud szaggatni.
UI.: a kártya nincs húzva, egyedül a proci 2240MHz-re (320 FS😎, ugyanis hosszas tesztelés után úgy véltem, hogy így bõven kihajt egy GTS-t. Tehát egy közel ilyen gép az obli-hoz bõven elég, de ha egy 6400-es, vagy 6600-os C2D-t veszel még húzni sem kell semmit (ez csak javaslat)!
BattleTag: zydar#2910