The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Rakd ujra, es lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tHoMaSmAn
Bocsánat mester 😊 ott a pont... oblivion.exe mit tudok csinálni... nincs eredeti exe-m

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Raptor 2
Kösz, majd megnézem

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Ezek a "You have contracted Helljoint" meg hasonló fertõzések amiket közelharcban lehet összeszedni szinte mindentõl és mindenkitõl, az F3 panelen látszik az aktív magic effektek között, cure desease szpell/ital illetve az oltárok gyógyítják õket.

GamerAdams007
sztem vmi vámpír cucc, és nem 7 különbözõ, csupán 7 alkalommal ugyan az, de nemtom

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Raptor 2
Amugy nagyon idegesít a karakterlapomon az "elkapott betegségek: 7" valahogy ki lehet gyógyulni ezekbõl a betegségekbõl? mert azt se tudom milyen betegségek..

Raptor 2
Ha elhúznád a hibaüzenetet a telepítõ "állapotjelzõérõl" akkor meg lehetne nézni éppen mit telepített amikor kiírta a hibaüzit... (pl Oblivion.exe)

DaemoonHunter
Ha ki akarsz gyógyulni a vámpírosságból én a helyedben feltenném azt a bizonyos modot😉 Sokkal egyszerûbb és bugok sincsenek!

tHoMaSmAn

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
Nah... "beszólt" az updater a következõ üzenettel:

Eredeti exe kéne neki? vagy mi a bánata?

tHoMaSmAn
köszi a tanácsot 😊 menni fog a szükséges dolgok elõteremtése Shivering Isles meg nincs, és szerintem egyenlõre nem is lesz... mire én bebarangolom Cyrodilt...

Fantusz
Rámegyen, ha valami gond lenne, akkor úgyis "szól", de kell még egy patch-el megyegyezõ verziószámú crack is (mire való a net?), a lényeg, hogy, ha a Shivering Isles fent van akkor ne a sima Oblivion patch-et eröltesd, azt nem fogadja el.

Shivering Isles Patch v. 1.2.0416 (nem Béta!)

tHoMaSmAn
rámegy gond nélkül a "nemeredetire"? mert az is egy elég nagy bug lenne, ha elszállna a karakter meg minden....

Fantusz
A patch nem ártana, különben elég jó eséllyel találkozhatsz kellemetlen bugokkal...

tHoMaSmAn
thx <#wave>

alkimisták árulják általában

tHoMaSmAn
Sziasztok!

Cure for vampirism küldetéshez kérek szépen egy kis segítséget. Olvastam, hogy mit kell csinálni értem is, a problémám azzal van, hogy csupán 1db nagyobb lálekkövem van, és van 1 rakat kicsi meg kisebb (mert ugye magyarul használom a progit 😛), namost honnan akaszthatnék le gyorsan és problémamentesen 4 nagy lélekkövet. A másik pedig az a növény, ami elvileg csak arcane university kertjében van... azon kívül máshol nincs? És végezetül olvastam egy bugról is, ami itt bejátszhat... nekem nincs patchelve a játék, meg 200ft-os 😉 erre rátoljam a patchet, mûködni fog?
Lehet kicsit sok elsõre a kérdés, de várom a válaszokat... köszike!

Ha a németveriójú KotN istallert indítod el, akkor valszeg jó lesz.

Nem tudjátok véletlenül hogy a Knights of the Nine (amit ithon lehet kapni verzió) müködik-e német(nyelvü) Oblivionnal, vagy csak az angolhoz jó????
Ombika
Ezt teszem mar 1 ideje,mindent bele!! 😊)

Fantusz
Volt egy kezdetleges magyarositásom a játékhoz (nem tudom már honnan, és ki csinálta), abban a lélekkövek elnevezése volt zavaró, létezett kicsi és kis elnevezésû is (petty , lasser).
Végülis azért nem használtam sokáig, mert zavaró volt, hogy a párbeszédeben angolul volt minden az investoriban már magyar nevek voltak, így sokszor azt sem tudtam mit keresek<#wink>

Arra már ez a kezdetleges magyarítás is nagyon jó volt, hogy a karaktergenerálást megtanuljam, szépen magyarul ott voltak a faji jellegzetességek, csillagjegyek... <#wink>

<#eljen>

húú azok a shivering isles es idõk úúú de lekötött az ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Raptor 2
Köszi, kicsit még várj türelemmel.<#kacsint>

Raptor 2
Az a küldi, a gyûrûs szövegeket is lefordítottam, bár most valamiért nem mondta a várázsló<#nemtudom> Ezért nem is vettem fel<#nevetes1>

A gumininja fórumon már kibeszéltünk pár hibát, amirõl tudok, és javítva is lett... (két egybeírás, és a fogadós csávó elsõ mondatában magázza a játékost a másodikban meg tegezi...)

Ombika
Ahhh nagyon baba,akarom egeszet full magyarul NOW!!!! 😊))))))

Fantusz
Köszi, jól sikerült a video, teljes képernyõn is elég jól olvasható a szöveg, talán a betûméret picit lehetett volna nagyobb <#wink>
További kitartást a magyarítás munkálataihoz.

Ugye ez az a küldetés, ahol a varázsló ad egy gyûrût is, amit a varázslat elsütésekor viselni kell, különben a varázslat lehúzza a szerencsét?

Raptor 2
Nah felraktam, remélem mindenki látja majd normálisan a szöveget 😄

Itt is van: Oblihun quest video

Raptor 2
Nah, fiúk lányok, csaináltam egy rövid kis videót (majdnem 9 perc) az egyik Questrõl, amit -ki hitte volna- magyarul nézhettek végig...
Számomra nagyon kedves quest amit választottam, annyit elárulok elõre, hogy nem fog minden másodpercen vér folyni... Most egyenlõre szarakodok a Fraps által kemény 2,5 GB-os méret lekicsinyítésével, de próbálom úgy hogy ne menjen a minõség kárára nagyon... valakinek van erre ötlete???

Ombika
HAt,ha profi lennek mar segitenek,nemhiaba varom annyira a forditast! 😊

Raptor 2
Ezekbõl tagadhatatlanul az Arena a legjobb 😊

Raptor 2
Elder Scrolls: Arena

Elder Scrolls II: Daggerfall

Elder Scrolls III: Morrowind
-Elder Scrolls III: Bloodmoon
-Elder Scrolls III: Tribunal

Elder Scrolls IV: Oblivion
-Elder Scrolls IV: Knights of the Nine
-Elder Scrolls IV: Shivering Isles

az Elder Scrollsnak hány része van mert tom van az oblivion morrowind de azlött mi van?:S
Raptor 2
Vagyunk, de ettõl függetlenül mindig szívesen fogadunk fordítókat...

Ombika
Ez mondjuk jogos es vagytok boven akik segitenek forditain?

Raptor 2
azt még nem tudom, mert jelenleg már párbeszédeket fordítunk, és nagyon hülyén jön ki, hogy sétálsz az utcán, és ahogy beszélget mondjuk 2 NPC a dumának a fele magyar, a fele angol...

Ombika
Ideiglenes ujabb betat addig nem adtok ki,amig el nem keszul a vegleges az alapjatekhoz?

Raptor 2
Hát egyenlõre az alapot, de ha már az kész lesz egyszer akkor szerintem a kiegeket se hagyjuk úgy... fõleg hogy azok légypiszkok az alaphoz kápest 😊

Fantusz
Le lesz fordítva a Knight of The Nine, és a Shivering Isles is, vagy csak az alapjátékot magyarosítjátok egyenlõre?

Ombika
Koszonom,ezt szerettem volna hallani,mert amott nem reagaltal,hogy sikerult e kuldeni embereknek forditani valot?! 😊))

sebtib
Hát elég jól,fullon néha beszaggat egy kicsit,de ha kiveszem a füvet akkor semmenyit.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Nuxa
Haverom is most vett ilyet, max grafon eléggé szaggat neki, de ha az anizotróp szûrést kikapcsolja akkor megy 25fps-sel erdõben, vagyis menne ha lenne egy jó processzora meg még egy kis ram.

Because cheese...

Raptor 2
Van valakinek tapasztalata egy 7600 GS 256 mb-os karival? (mellette amúgy 2 GB ram van..) A lényeg h. egy ismerõsöm nagyon nem akarja elhinni hogy ezzela géppel fog jól játszani Obliviont 😊

Raptor 2
Jaja, haladunk 😊

koschwarz
túl olcsó, hogy jó legyen a 2600-as (nem vicc). a 2900-as meg túl drága <#nevetes1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
én is így gondoltam. egyébként elvileg a crysis-t dx9-ben is lehet majd játszani. legalábbis a fejlesztõk ezt mondták. ut3-at én kihagyom.

a másik dolog meg igaz, a 8800-asok sem voltak még igazán tesztelve egy ilyen játékban mint a crysis. azért nagy valószínûséggel jól fogja futtatni a játékot. nem lehet a fejlesztõknek sem jobb kártyájuk<#circling>

Én még körülnéznék az új ati 2xxx fronton is. Itt van két oldal árösszehasonlítással együtt(1 ASUS 2600 és egy sapphire 2600):Sapphire, Asus
Valóban az ATI kártyák szeretik az obliviont, mivel egy nagy shaderorgia (jóértelemben) a játék. Az 1950pro egy jó választás EGYENLÕRE. De ha késõbb váltasz Vistára, majd DX10-es kártyát is veszel akkor 8800GTS alá ne menj szerintem, mert egyszóval gyengék a 8500/8600-osok a DX10-hez. Még az sem biztos, hogy a mostani felsõkategória jól fog-e muzsikálni 10-ben.

Amúgy én is xp-t használok, majd úgy november környékén átállok Vistára (UT3, Crysis miatt).

BattleTag: zydar#2910

koschwarz
6420-at tervezek, de a kártyát még nem tudom. igazából eleve agp-rõl pci-e-re akarok váltani.

árban dx10-esnek jó lenne egy 8600 gts, míg teljesítmény miatt természetsen egy 8800 gts 340 Mb-os lenne jó, de az meg most drága, ahhoz képest hogy mindent kell még vennem most (alaplap, proci, memória)

de igazából nem is érdekel a dx10 egyelõre, fõleg, hogy vistát sem tervezek használni még egy jó darabig (amíg nincs olyan "vista only" játék, amivel mindenképp játsznai akarok, közel távol nincs ilyan játék számomra). tehát xp-t használok, ahhoz viszont lehet hogy felesleges geforce 8-as széria. lehet hogy radeon x1950 pro 512 Mb-osnál maradok, ami még mindig nagyon jó kártya és feleannyi mint a 8800 gts.

teljesítményben meg a 8600 gts sem veri, kb. ugyanaz a szint. késõbb, ha vistára váltok, és a 8800-as sorozat is elfogadhatób áron lesz, majd cserélek.

<#fejvakaras>

speciel oblivionnal futattot tesztekben kifejezetten jól teljesít még az x1950 pro. az a baj hogy a 7600 gt-mel jelenleg épp a határon vagyok erdõben, de ha nagyon sok minden történik, akkor eléggé be tud szaggatni.

Annyit azért hozzátennék, hogy ez a 30-40 fps a KÜLSÕ területeken számító nagyon minimum, bármilyen belsõ területen 80-90 fps, vagy volt már 120 is.

UI.: a kártya nincs húzva, egyedül a proci 2240MHz-re (320 FS😎, ugyanis hosszas tesztelés után úgy véltem, hogy így bõven kihajt egy GTS-t. Tehát egy közel ilyen gép az obli-hoz bõven elég, de ha egy 6400-es, vagy 6600-os C2D-t veszel még húzni sem kell semmit (ez csak javaslat)!

BattleTag: zydar#2910