The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrét példa a Shiverin Isles fõküldetésben megszerezhezõ kard, a Duskfang - Dawnfang, ami az egyik legerõsebb fegyver akkor, ha 30-as szint fölött kapod meg, alacsony szinten gyorsan hasznavehetetlenné válik, nem fejlõdik együtt a karakterrel, ellentétben a Boethia jutalom-kardjával a Goldbrand-el (min.20-as szint kell Boethia küldetéséhez).
A Knight of The Nine kiegnél a mellékküldetésekben lehet jó páncélokat, fegyvereket taláni, ott a fõsodor páncélzata a küldetés teljesítése után valószinû visszakerül a monostorba.
Rengeteg jó fegyvert, páncélt lehet találni a játék során, amiket nem is lehet egyszerre rárakni a karira, csinálhatod bármelyik küldetést, s ha tetszik a játék egy esetleges újrajátszásnál már szelektatíven is tudod majd a küldetéseket teljesíteni...
Az is elõfordulhat, hogy nem is díjazod igazán a Duskfang - Dawnfang hullaszámolós-átválltozós mókáját<#wink>#wink>
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Petek nincsenek, summon vannak azokat viszont nem lehet irányítani, támadnak mindent ami ellenség.
Ha jó vagy a conjuration szkillel akkor a summonjaid önmagukban is levernek akárkit, a leghasznosabb szkill az egész játékban.
Pet csak moddal van, de nem tom a nevét sajna. Az ad egy faxa hunter classt is.
Lenne vagy 2 kerdesem amire nem talaltam valaszt a faqban
Most egyszerre telepitettem fel az alapgamet a knights of the ninet es a Shiver island-et... most akkor az alapgamet is vegig vihetem es utana a kiegeket,vagy minden megy parhuzamosan egyutt?
Ajanlanatok nekem egy olyan classt, ami pet-ekkel dolgozik? Alapjaban imadok petet iranyitgatni a fo kari melett, van erre itt lehetoseg? vagy gyengek nagyon a petek, es feleslges? Es ha jok akkor mire kell gyurni? Thx
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
akkor azér keresem hiába a plazmafegyvert...<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha rossz gyûrût vitt el van súlya, ha súlytalan, akkor más a hiba (segítheti még a zöld (vörös)nyíl is)
Olyan gondom lenne,hogy egy új karival újra kezdtem játszani a játékot,ám a Tolvaj Céhnél lévõ Ahdarji's heirloom nevû küldetésnél,amikor visszaakarom vinni a megszerzett gyûrût Ahdarji-nak,akkor nem tudom neki visszaadni,továbbra is azt mondja, hogy elkell hoznom neki,pedig a gyûrû nálam van...Ilyenkor mit lehetne tenni?
A választ elõre is THX!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A kérdésedre válaszolva: fogsz egy egy transcedent sigilk övet, aminek a constant effect-je fortify magcika és rárakod egy üres tárgyra, "magyarul" enchantolod. Ezzel 50 manával gazdagabb lettél, és ezt akárhányszor meglehet csinálni, de csak 9 consant effectes "slot" van, szal max 450 jöhet ki enchanttal.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Régóta olvasgatom ezt a témát, de még nem írtam.
Prince23: én is így kezdtem (meg a Brothers in Arms-szal is ez volt a helyzet), aztán fogtam a szótárat, és szótáraztam.
Semmit nem árt kihasználni egy ilyen játék pozitív hatását is: legalább megtanulsz angolul.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Én pl. a JE esetére gondoltam. ottan vagy két mappába kellett másolgatni, kb. 3 filet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én nem mondtam egy szóval sem, h a fejlesztõk hibája lenne (esetleg a mogyorosítókra értsd). Csak egy kaland fantasyt még is csak jó lenne anyanyelvünkön végig vinni!
de, te tudod:/
ott a térképen a jel,hogy hova kõ menni,oszt ott úgyis kiderül,hogy mit kell csinálni... ez nem a morrowind,hogy a naplóban kelljen tûrkálni
Miért nem tudnak csinálni olyan honosítást, mint a JE-nek??? csak egy pár filet kell kicserélni azt kész.
jó kis questes modokat nem tudtok-e?😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”