The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Annyiban van jelentõsége, hogy mikor csinálosz meg bizonyps küldetéseket, hogy a talált, lootolt tárgyak a szintedhez igazodnak, és nem feltétlenül fejlõdik veled, így esetleg gyorsan ki is nõheted azt.

Konkrét példa a Shiverin Isles fõküldetésben megszerezhezõ kard, a Duskfang - Dawnfang, ami az egyik legerõsebb fegyver akkor, ha 30-as szint fölött kapod meg, alacsony szinten gyorsan hasznavehetetlenné válik, nem fejlõdik együtt a karakterrel, ellentétben a Boethia jutalom-kardjával a Goldbrand-el (min.20-as szint kell Boethia küldetéséhez).

A Knight of The Nine kiegnél a mellékküldetésekben lehet jó páncélokat, fegyvereket taláni, ott a fõsodor páncélzata a küldetés teljesítése után valószinû visszakerül a monostorba.

Rengeteg jó fegyvert, páncélt lehet találni a játék során, amiket nem is lehet egyszerre rárakni a karira, csinálhatod bármelyik küldetést, s ha tetszik a játék egy esetleges újrajátszásnál már szelektatíven is tudod majd a küldetéseket teljesíteni...

Az is elõfordulhat, hogy nem is díjazod igazán a Duskfang - Dawnfang hullaszámolós-átválltozós mókáját<#wink>

nem úgy értettem, de azért köszi. Gondolom küldetéseket kell csinálni h. megjelenjen a jobb felsõ sarokban az a hold.

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

ja és még 1 kérdésem volna. Hogyan tudom megnézni h. hanyas szinten vagyok?

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Keress egy ágyat és aludj egy órát.

Ez lehet h. hülye kérdés lesz, de mit csináljak annak érdekében h. a következõ szintre lépjek?

Randelz
A játékban lehet csaklakozni a "Blackwood Couriel"-hel mert valami papiron láttam a gameban hogy ez egy új harcos céh, és megis találtam õket Anvil-ban (nembiztos hogy anvil.. a legdélebbi városban keresd).

A kiegek csak új küldetéseket/területeket raknak be, az alapjáték ugyan úgy játszható marad.

Petek nincsenek, summon vannak azokat viszont nem lehet irányítani, támadnak mindent ami ellenség.
Ha jó vagy a conjuration szkillel akkor a summonjaid önmagukban is levernek akárkit, a leghasznosabb szkill az egész játékban.

Külön-külön is végigviheted akármilyen sorrendben, nagyon nincs közük egymáshoz.
Pet csak moddal van, de nem tom a nevét sajna. Az ad egy faxa hunter classt is.

Pari
Udv Mindenkinek,

Lenne vagy 2 kerdesem amire nem talaltam valaszt a faqban
Most egyszerre telepitettem fel az alapgamet a knights of the ninet es a Shiver island-et... most akkor az alapgamet is vegig vihetem es utana a kiegeket,vagy minden megy parhuzamosan egyutt?
Ajanlanatok nekem egy olyan classt, ami pet-ekkel dolgozik? Alapjaban imadok petet iranyitgatni a fo kari melett, van erre itt lehetoseg? vagy gyengek nagyon a petek, es feleslges? Es ha jok akkor mire kell gyurni? Thx

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

koschwarz
az oblivion nem fps? <#fejvakaras>

akkor azér keresem hiába a plazmafegyvert...<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

adios
Nah végülis sikerült megoldanom kód nélkül a dolgot.megöltem egy tolvaj céh tagot és amikor mentem S'krivvához hogy kifizessem a vérdíjat valamiért sikerült a küldetés...Nem tudom mi miatt...De az a lényeg hogy sikerült

adios
Igen azt.

A "completequest" -et nem?

adios
Áh,nem akarja bevenni a küldetés befejezése kódot...Pedig azt hittem ez segíthet...

adios
Hát igen,lehet hogy nincs más választásom...Azért köszi mind2nek!

Ha végképp nem tudsz már semmit se csinálni, akkor ilyen esetekben megengedett a konzol használata. 😊

Jah értem, akkor bocs 😊

adios
Visszamentem éjszaka is,de már nem volt ott.Nálam van a gyûrû az biztos,mivel "Ahdarji's gyûrûje" annak a gyûrûnek a a neve ami nálam van.Csak az a furcsa hogy ilyen gyûrûbõl aminek ez a neve 2 is van nálam.Az egyik piros kézjeggyel(tehát lopott) a másik viszont nem.Ilyenkor mit csináljak?

Fantusz
Bocs, nem neked szántam, csak a te hozzászólásodhoz csatlakoztam...

Ha rossz gyûrût vitt el van súlya, ha súlytalan, akkor más a hiba (segítheti még a zöld (vörös)nyíl is)

Mondtam én hogy nem?!

Fantusz
Küldetés tárgyaknak mindíg 0 a súlya, ameddig aktív küldetéshez kapcsolódik (ha késõbb is a karinál lesz akkor már van súlya).

Sztem rossz gyûrût hozztál el. Azt amit el kellett volna lopnod, az csak éjszaka van abban a tartóban, amikor a grófnõ leveszi, a másik az viszont mindig.

adios
Hello!
Olyan gondom lenne,hogy egy új karival újra kezdtem játszani a játékot,ám a Tolvaj Céhnél lévõ Ahdarji's heirloom nevû küldetésnél,amikor visszaakarom vinni a megszerzett gyûrût Ahdarji-nak,akkor nem tudom neki visszaadni,továbbra is azt mondja, hogy elkell hoznom neki,pedig a gyûrû nálam van...Ilyenkor mit lehetne tenni?
A választ elõre is THX!

Õ se mondta hogy nem régen érte el...

PhantomAss
én már régen elértem a 100-as intelligencicát 😮)

GOOBY, pls

GamerAdams007
😄DD

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Jó van, nem is zavarlak, fordítgass csak 😄

Raptor 2
Hát ermélem befejezzük egy éven belül..<#nyes>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Még kb mennyi idõt vesz igénybe? 3/4 évet?

Minél magasabb a szkilled annál kevesebbe kerül ugyan az a varázslat, egy summon zombie a legelején még több mint 50 manába kerül de Master szinten már kevesebb mint 15 manából elkasztolható.

Raptor 2
Hát készítjük a magyarítást, de azért az nem olyan egyszerû dolog, hogy pikk-pakk összevágjuk... még kell egy "kis" idõ nekünk, hogy elkészüljünk..

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

200 a max mana egy alapfajnál, enchant meg buff nélkül 😊 A manát amúgy 900-ig (altmer, attronach)is fel lehet vinni, + még amennyit a buffok adnak.
A kérdésedre válaszolva: fogsz egy egy transcedent sigilk övet, aminek a constant effect-je fortify magcika és rárakod egy üres tárgyra, "magyarul" enchantolod. Ezzel 50 manával gazdagabb lettél, és ezt akárhányszor meglehet csinálni, de csak 9 consant effectes "slot" van, szal max 450 jöhet ki enchanttal.

sziasztok a következõ lenne a kérdésem már 33 as szintû vagyok az intelegeciám pedig elérte a 100 ezáltal nem növekszik a mannám mivel max 100 ig emelhetem az intelegenciá, nomármost így 266 a mannám de viszont vannak oan varázslatok amelyek ennnél többet igényelnek hogy leeht növelni a mannát? vagy az intelegenciát mert akkor mi értelme van azoknak a varázslatoknak? ha csak 266 a max manna

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Prince23
Is-is😄 De pl. beszélni rendes mondatokat nem hinném, mert speciel én nem tudnék mondatokat alkotni, annak ellenére, h csak kulcsszavakat ismerek. Csak ilyenek pl. follow me, meg ilyenek.

Duby
Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a témát, de még nem írtam.

Prince23: én is így kezdtem (meg a Brothers in Arms-szal is ez volt a helyzet), aztán fogtam a szótárat, és szótáraztam.
Semmit nem árt kihasználni egy ilyen játék pozitív hatását is: legalább megtanulsz angolul.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Prince23
Jade Empire

Kezdjük ott, hogy mi az a JE?

Prince23
Nagyon jól tudom, h mivel jár😄D
Én pl. a JE esetére gondoltam. ottan vagy két mappába kellett másolgatni, kb. 3 filet.

Carmang
A "csak egy pár filet kell kicserélni azt kész", mondatod helyesen így hangzik: "több ezer mondatot kell lefordítani, begépelni, majd játékban kitesztelni, hogy hogyan illik az adott szituációba és szükség esetén javítani" Persze... semmiség az egész...

PiszkosFred
Teljsen egyetertek. Tovabbgorgetve a gondolatot, azt sem ertem, hogy kicsiny hazankban miert nincs urrepules. Vegulis csak fel kell epiteni egy urhajot, beleulni, kiloni az urbe, aztan jonapot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prince23
Én azért tisztán nem értem, persze én is értek valamit.
Én nem mondtam egy szóval sem, h a fejlesztõk hibája lenne (esetleg a mogyorosítókra értsd). Csak egy kaland fantasyt még is csak jó lenne anyanyelvünkön végig vinni!

És ezt szted a fejlesztõk hibája? Nekem sincs (még) meg a körépfokúm, mégis tisztán értem, hogy mirõl van szó.

hát nemtom,én 7.-es leszek,és még így is értem azt,hogy mit mondanak...
de, te tudod:/

Prince23
Jó... persze, de én sokkal inkább a beszélgetõs részre gondoltam... azokat szeretném érteni... így nem tudok részesé válni a játéknak.

lol. ez a játék,hát hogy is mondjam picsakönnyû ilyen "angoltudás szinten"
ott a térképen a jel,hogy hova kõ menni,oszt ott úgyis kiderül,hogy mit kell csinálni... ez nem a morrowind,hogy a naplóban kelljen tûrkálni

Prince23
Az a helyzet, h nekem nem megy ez a játék, nem tudok angolul legalább középfokig😞(((((
Miért nem tudnak csinálni olyan honosítást, mint a JE-nek??? csak egy pár filet kell kicserélni azt kész.

köszi😊
jó kis questes modokat nem tudtok-e?😊

PTW
ezen nem tudsz segítenii tudtommal. Hibásan lett megírva ez a "feature" és ilyen bugos volt mindíg is.

PiszkosFred
Hat egy oldblivion hasznalonak a Natural Env. nem biztos hogy a legjobb ajanlat ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nuxa
Ja és az elõbb valami malõr csúszott be <#lookaround> itt a kép:

Because cheese...