The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor lehet bevárom a véglegest, mert itt sokat kell vele xarakodni ahogy látom😞
és ha csak a 1.3-t teszem fel úgy nem müxik ?
itt olvasd el a telepítési útmutatót
egyébként kell az 1.3
majd az 1.32 rc3
majd a 1.32 rc3 hotfix-ek (0.5-ös verzió)
elvileg hamarosan megjelenik az 1.32-es patch végleges változata (az rc=release candidate, azaz majdnem a végleges változat), ami minden hotfixet, illetve azóta történt javításokat is fog tartalmazni.
magáról a modról meg majd a readme-ben olvass.
egyébként kell az 1.3
majd az 1.32 rc3
majd a 1.32 rc3 hotfix-ek (0.5-ös verzió)
elvileg hamarosan megjelenik az 1.32-es patch végleges változata (az rc=release candidate, azaz majdnem a végleges változat), ami minden hotfixet, illetve azóta történt javításokat is fog tartalmazni.
magáról a modról meg majd a readme-ben olvass.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
OOO módról mit lehet tudni ? most töltöm az 1.3-s verziót ami 413 mega... ehhez kell még vmi vagy ez mindent tartalmaz ?
emléxik még vki erre a küldire ? deepscorn hollow
megvettem 5 ezer aranyért azt a zöldüveges folyadékot, amit belekell önteni az oltárba.. namármost mit kell még annál a faszinál csinálni ? mert a zöld nyil még mindig rajtamaradt nem egned tovább. mit kell vele még csinálni ?
megvettem 5 ezer aranyért azt a zöldüveges folyadékot, amit belekell önteni az oltárba.. namármost mit kell még annál a faszinál csinálni ? mert a zöld nyil még mindig rajtamaradt nem egned tovább. mit kell vele még csinálni ?
vagy ha valami vaj van a fejeden, akkor sem gyógyíthatod magad oltárnál.
Nem minden fertõzést gyógyítanak a templom oltárak, egy "sima" intelligincia-sérüléssel én is köbbefutottam fél Cyrodiilt, mire találtam oltárt, amelyik helyreállította.
50-es restoration skill fölött használható a cure disease varázslat is, bár oda kell figyelni, meggyógyított-e mindent. (vampire disease)
Templom oltáraknál megeshet, hogy csak egy üzi jön: gyere máskor, vagy menj máshová, itt már jártál - na ez idegesítõ tud lenni.
50-es restoration skill fölött használható a cure disease varázslat is, bár oda kell figyelni, meggyógyított-e mindent. (vampire disease)
Templom oltáraknál megeshet, hogy csak egy üzi jön: gyere máskor, vagy menj máshová, itt már jártál - na ez idegesítõ tud lenni.
érdekes ezt a szar fertõzést csak az imperial tepmlomba lehetett csak leszedni 😊
voltam templomba természetesen, minden alvás elõtt megyek templomba, de a manám még mindig nemtöltõdik vissza.. elég szar igy harcolni
Valami zombi megfretõzhetett, menj templomba, vagy igyál cure disease lütyit.
A harcok hevében jónéhány nyavalyát el lehet kapni, érdemes a karakterlapon követni nem vagy-e megfertõzõdve valamivel.
(most legalább gyakorolhatod az Altronach-csillagjegyû taktikát<#mf1>#mf1>)
A harcok hevében jónéhány nyavalyát el lehet kapni, érdemes a karakterlapon követni nem vagy-e megfertõzõdve valamivel.
(most legalább gyakorolhatod az Altronach-csillagjegyû taktikát<#mf1>#mf1>)
hát bakker most idegeskedek Miért nem töltõdik vissza a manám ?
végig csináltam a Knights of The Nine küldit és a közepétõl nemtölti vissza nekem vmiért a manámat😞 hogy lehet visszacsinálni ?
<#zavart1>#zavart1>
vízmagus: ha megjelenik egy jel jobboldalt alul, amiben egy hold van meg talán csillagok, akkor keresned kell egy "legális" ágyat és aludni egy órát...ekkor "meditálsz" a megszerzett képességekrõl, kapsz egy lapot ahol eloszthatod a pontokat és ennyi.
vízmagus: ha megjelenik egy jel jobboldalt alul, amiben egy hold van meg talán csillagok, akkor keresned kell egy "legális" ágyat és aludni egy órát...ekkor "meditálsz" a megszerzett képességekrõl, kapsz egy lapot ahol eloszthatod a pontokat és ennyi.
xD
Melyik részét nem értetted annak, hogy "feküdj le aludni"? xD Igen, menj aludni! Marmint nem te, hanem a karaktered.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Akkor aludjak ?
banner: "mielõtt kérdeznél ide kattints!"<#nezze>#nezze>
igaz, tulajdonképpen alapvetõen harcos karakter lévén hiányzott is nekem valami hasonló.
feküdj le aludni. Amúgy mielõt kérdeznél kattins ide.
Ott mindet el olvashatsz, és minden kérdésre választ kapsz.
Ott mindet el olvashatsz, és minden kérdésre választ kapsz.
hogyan kell szintet lépni mert nem tom mit csináljak fighter guildban vagyok de nem megy maradok level egy pedig ott fityeg a szint lépés jele.
Légyszi segítsetek
Légyszi segítsetek
Hozzáteszem hogy ha nem ingyért adnák már nem kapkodna utána a nép úgy mint régen, dícséret a marketingeseiknek.
Lehet hogy harcosoknak szánták de én is át fogok majd cuccolni a tornyomból a kastélyba <#hehe>#hehe>
Volt szo rola korabban, hogy minden "kasztnak" lesz egy-egy letoltheto haziko/rezidencia. Adtak is ki oket szepen sorban, aztan valahogy a harcosok kimaradtak. Az ido meg telt, es a tobbseg el is felejtette - szerintem a Bethnel is csak most jutott eszebe valakinek a nagy FallOut hype kozben, hogy "Hopp, mi ez itt az archivumban, ezt nem adtuk mar ki? Ha nem, akkor miert nem?".... 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
meg egyáltalán, tök pofás kis várnak néz ki az egész, nagyon becsülöm ezért a húzásért a bethesdát, és semmi elõjele nem volt ennek a kiegnek.
Blankenmarch település nekem olyan furcsa... A házak üresek, feldúltak, kinn meg fegyveresek állnak, de nem igazán beszédesek.
Rosszat sejtek, hogy õk dúlták fel a "falut"? Vagy mi lelte õket? :-)
Rosszat sejtek, hogy õk dúlták fel a "falut"? Vagy mi lelte õket? :-)
Meg azért mert tök ingyen van <#idiota>#idiota>
Lepusztult kalyiba, de még milliomosként is az Imerial City-beli házikó az igazi kedvencem, s mindössze 2000 arany az ára(+berendezés)
Chorrorban, Skingradban szépen be lehet majd rendezni a házikót, Anvilban küldi is jár a teljesen berendezett villához (5000 az ára), a többi ingatlan igazából csak töltelék.
(hülye dolog, de bizonyos acrobatics skill fölött mókásan lehet ugrándozni az IC-beli házak tetején, tovább fejlesztve az acrobatics skillt<#mf1>#mf1>)
Chorrorban, Skingradban szépen be lehet majd rendezni a házikót, Anvilban küldi is jár a teljesen berendezett villához (5000 az ára), a többi ingatlan igazából csak töltelék.
(hülye dolog, de bizonyos acrobatics skill fölött mókásan lehet ugrándozni az IC-beli házak tetején, tovább fejlesztve az acrobatics skillt<#mf1>#mf1>)
Meg volt ez a mod, bár eddig még nem használtam, most gondoltam kipróbálom.
Tartozik ehez küldi is, vagy csak össze kell szedni a fegyvereket?
Gondolok itt arra, hogy a Fekete Légió erõdjében találtam egy harci fejszét, aminek 0 a súlya, semmiféle mágikus tulajdonsága nincsen.
mászkál ott egy szellem (koronás), de nem szól semmit, és én sem tudok szólni hozzá.
Most felvettem valami bugos fegyvert, vagy kellene csinálnom valamit?
Tartozik ehez küldi is, vagy csak össze kell szedni a fegyvereket?
Gondolok itt arra, hogy a Fekete Légió erõdjében találtam egy harci fejszét, aminek 0 a súlya, semmiféle mágikus tulajdonsága nincsen.
mászkál ott egy szellem (koronás), de nem szól semmit, és én sem tudok szólni hozzá.
Most felvettem valami bugos fegyvert, vagy kellene csinálnom valamit?
"Hire a combat trainer to spar with "
Már csak ezért megéri <#eljen>#eljen>
Már csak ezért megéri <#eljen>#eljen>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
azért ez szép, kevés fejlesztõ csinál ilyet...
azért ez szép, kevés fejlesztõ csinál ilyet...
már meglestem, nem lesz rossz móka
Arra az egyetlen egy hivatalos honlapra gondolok, aminek www.elderscrolls.com a címe. :-D A többi mióta lenne hivatalos? ;-)
Amúgy itt a bannerben is oda irányít. (Hivatalos oldal -ra bal klikk egyszer)
Amúgy itt a bannerben is oda irányít. (Hivatalos oldal -ra bal klikk egyszer)
sok hivatalon honlap van 😄 melyikre gondolsz ? 😄
ezt a sárkánymodot ismeri valaki ? Akatosh_Mount_By_Saiden_Storm_R17-10436.7z
ez milyen kiterjesztés ? ezt átkéne nevezni vmi másra vajon ? nekem igy jött le a weblapról
ez milyen kiterjesztés ? ezt átkéne nevezni vmi másra vajon ? nekem igy jött le a weblapról
találtam 1 yó kis brutális modot az oblivionhq forumon ez a neve
Deadly_Reflex_3 feldarabolhatok benne az ellenségek, sok vér stb
ezt vki felrakta már magának ?
Deadly_Reflex_3 feldarabolhatok benne az ellenségek, sok vér stb
ezt vki felrakta már magának ?
ahogy látom ezeket a modokat nagyon sokmindent módositanak... itt van az a mod amirõl video linket irtam.. vagy 8 féle dolgot módositanak.. vajon meglehet azt csinálni ebbõl a módbólhgoy csak ezt a felemelés-elhajitás részt hazsnálja a mód ? Mert a többi rész nekem se tetszett csak az
Nekem sem tetszett, sõt most is idegenül cseng a magyaritás kifejezés, de mit tegyünk, ha mások hivatalosan is ezt a szót használják?
http://www.magyaritasok.hu/
A játék teljes magyarosításához pedig csak annyit, néhány hete Raptor ezen a fórumon mondta, hogy egyenlõre csak az alapjáték lefordításáról van szó, az is kérdéses, hogy mikor készülnek el, a kiegészítõk pedig csak ezt követõen lesznek lefordítva (esetleg évek múlva?)
Természetesen várjuk a honosítás megjelenését, átlátva azt, hogy ez hatalmas munka, köszönet érte a fordítócsapatnak, ugyanakkor fenttartom a véleményemet, hogy ez a játék (szerencsére) angolul is jól játszható, nyelvtudás nélkül.
http://www.magyaritasok.hu/
A játék teljes magyarosításához pedig csak annyit, néhány hete Raptor ezen a fórumon mondta, hogy egyenlõre csak az alapjáték lefordításáról van szó, az is kérdéses, hogy mikor készülnek el, a kiegészítõk pedig csak ezt követõen lesznek lefordítva (esetleg évek múlva?)
Természetesen várjuk a honosítás megjelenését, átlátva azt, hogy ez hatalmas munka, köszönet érte a fordítócsapatnak, ugyanakkor fenttartom a véleményemet, hogy ez a játék (szerencsére) angolul is jól játszható, nyelvtudás nélkül.
Senkinek nem tudod eladni annyi pénzért van egy jó Sámánbotod, használd egészséggel, vagy rakd a fal mellé dísznek <#mf1>#mf1>
A leggazdagabb kereskedõ is mindössze 2000 aranyat tud fizetni, ami a Mercantile slill fejlesztésével felemelhetõ ugyan 3000-re (100-as skill), de mire oda jutol (ha eléred egyeltalán) nem fog érdekelni ilyen apróság, nem lesznek már anyagi gondjaid.
Lesznek majd cuccok, amik esetleg 10000-15000 aranyat is megérnének, de ezek eladhatatlanok, elherdálni lehet csak - ennyit a kereskedõk gazdagságáról <#vigyor3>#vigyor3>
A leggazdagabb kereskedõ is mindössze 2000 aranyat tud fizetni, ami a Mercantile slill fejlesztésével felemelhetõ ugyan 3000-re (100-as skill), de mire oda jutol (ha eléred egyeltalán) nem fog érdekelni ilyen apróság, nem lesznek már anyagi gondjaid.
Lesznek majd cuccok, amik esetleg 10000-15000 aranyat is megérnének, de ezek eladhatatlanok, elherdálni lehet csak - ennyit a kereskedõk gazdagságáról <#vigyor3>#vigyor3>
Újabb "kezdõjátékos-hülyekérdése" következik:
Volt szerencsém segíteni egy csapat telepesnek, akik Cropsford -ban akartak új életet kezdeni, de 2 goblin tábor közé csöppentek.
A feladatot teljesítettem ott, de ami a lényeg:
Az egyik goblin bányában, ahol a Sámán botját kellett megszerezni (kettõ is volt, a Tiberscar Hollow -ban), visszavittem a telepeseknek, de nem kellett odaadni nekik a botot. Viszont baromi sokat érnek így a játék elejéhez mérten: 7000felett.
És ami a kérdés: Ennyi pénze egyik ismert kereskedõnek sincs, az Oblivion HQ szerint, akkor kinek tudnám eladni ennyi summáért? Vagy ezekkel a botokkal lesz valami más feladatom is!?
Vagy akkor általános kérdés: A nagyon drága cuccokat hogy lehet hasonlóan jó árért elpasszolni majd? :-)
Volt szerencsém segíteni egy csapat telepesnek, akik Cropsford -ban akartak új életet kezdeni, de 2 goblin tábor közé csöppentek.
A feladatot teljesítettem ott, de ami a lényeg:
Az egyik goblin bányában, ahol a Sámán botját kellett megszerezni (kettõ is volt, a Tiberscar Hollow -ban), visszavittem a telepeseknek, de nem kellett odaadni nekik a botot. Viszont baromi sokat érnek így a játék elejéhez mérten: 7000felett.
És ami a kérdés: Ennyi pénze egyik ismert kereskedõnek sincs, az Oblivion HQ szerint, akkor kinek tudnám eladni ennyi summáért? Vagy ezekkel a botokkal lesz valami más feladatom is!?
Vagy akkor általános kérdés: A nagyon drága cuccokat hogy lehet hasonlóan jó árért elpasszolni majd? :-)
szép fegyverek, de fegyver modokból dunát lehetne rekeszteni.
LESZ FULL MAGYARÍTÁSa a játéknak!!!
Magyarítás LESZ
Sztem meg a legjobb MOD
MythsLegendsandSecrets
És a Natural Environments.
Nem ismerem ezt a modot, de a videot nézve a látványos akciók ellenére sem tetszik (ízlések és pofonok).
Egy angyal, aki sátánként viselkedik (tud vajon repülni is?).
A hatásbemutató a látványos, de vajon mennyire illeszkedik a játékba?
A várfalról ledobott ellenfélnek "illik" szörnyethalni, de vajon egy ilyen spell mennyi manát emészt el?
Magasabb szinten már sokszor az a gond, hogy nem találni "méltó" ellenfeleket, alacsony szinten meg ha reális a mod ilyen spelleket nem bír el a karakter.
Egy angyal, aki sátánként viselkedik (tud vajon repülni is?).
A hatásbemutató a látványos, de vajon mennyire illeszkedik a játékba?
A várfalról ledobott ellenfélnek "illik" szörnyethalni, de vajon egy ilyen spell mennyi manát emészt el?
Magasabb szinten már sokszor az a gond, hogy nem találni "méltó" ellenfeleket, alacsony szinten meg ha reális a mod ilyen spelleket nem bír el a karakter.
*ez kimaradt:
ALL Spells and the reason why people fly so far when hit:
"Hilarity"
ui: wtb edit button 😊
ALL Spells and the reason why people fly so far when hit:
"Hilarity"
ui: wtb edit button 😊
Just another Imperial Guard slaying / Citizen owning / mod abusing rampage.
Music is The Prodigy - Serial Thrilla
Mods to be seen and gotten from the tessource/tesnexus website:
- PJs Spell Compendium (ALL spells)
- Dreadweave Complete (Armour and Weapons)
- Black Luster Weapons and Armor
- Nighteye Shader Replacement
- Shields of Antiquity
- Natural Environments
- Vagabonds Real Katanas
- Alexanders Wing
Mods gotten from here!
http://www.tesnexus.com/
I won't bother answering questions over what spell is what since everything is listed in this description. Check my other movies comments and description for other mods I use. (more) (less)
Ott van minden az altalad linkelt video readme-jeben 😊
Music is The Prodigy - Serial Thrilla
Mods to be seen and gotten from the tessource/tesnexus website:
- PJs Spell Compendium (ALL spells)
- Dreadweave Complete (Armour and Weapons)
- Black Luster Weapons and Armor
- Nighteye Shader Replacement
- Shields of Antiquity
- Natural Environments
- Vagabonds Real Katanas
- Alexanders Wing
Mods gotten from here!
http://www.tesnexus.com/
I won't bother answering questions over what spell is what since everything is listed in this description. Check my other movies comments and description for other mods I use. (more) (less)
Ott van minden az altalad linkelt video readme-jeben 😊
Ja okés igen errõl van szó😄 és a videóról mi a véleményed ? hogy lehet ilyen magasbaemelõ-elhajitó varázslatot mókázni ?