The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gyorsan kell csinálni, mert egy idõ után kialszanak, amikor mindegyik ég ki tudod venni az amuletet a középsõ tartóból.
A gyöngyre nem pontosan emlékszem, valamelyik koldusnak kellett talán, de a jutalamat a haverja adta
(úgy rémlik egy highelf kereskedõ adott néhány aranyat a gyöngyökért)
Van egy olyan alküldetés aminek valami storm a neve, valami világvégét kell megakadályozni benne, és elkell vinni pár dolgot egy nõnek a fõvárosban, azután vagyok, hogy elvittem neki a Fimion nadrágját, de most elkellett mennem egy várromba, ahol egy tárolóedény féle áll egy terem közepén, de nem tudom kinyitni, mert valami fagy varázslat védi. Találtam itt egy fákját is ami szintén valami fagylággal ég.
Mit kell itt csinálni.
Volt egy olyan küldetés is, ahol 5 gyöngyöt kellett valakinek elvinni, de eltûnt a leírásaim közül. Kinek kellett adni õket?
Gyógyíthatod a lovadat, ha van megfelelõ spelled, és erõs a Restoration skilled, +20-30 healtpont a lovakon meg sem látszik, ezért mondtam, hogy felesleges veszõdni vele.
az meg hgoy inkább elfutnak mint leölessék magukat,nem hiszem hgoy baj
Érdekes ötlet volt a harcos csataló ötlete a játék készítõitõl, szegény pacikák többnyire csak zavarónak jók a harcban, a Will-o-wispek elõl meg olykor világgá is futnak <#szomoru1>#szomoru1>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
a hídról nézzük sokkal jobban beillik a környezetbe.)
Amúgy erdetileg nem használtam kövezett utat, de úgy nagyon "üresnek" éreztem.
Bár tényleg jobb lett volna, ha a karámon belül csak füvet használsz, kövezett utat nem.
(a "cucc"-ot helyesen így ejtik ki: zabla)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ilyen gépen menne highon?:
Pentium 3GHz
2GB ram
Ati Radeon HD2600Pro 512mb DDR2
remélem😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
fast travelt én sem használom már jó ideje, és a wait-et is csak akkor, ha kifejezetten szükséges. nice!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Vannak alapveto szabalyaim a jatek kapcsan, egyik ilyen az, hogy sosem hasznalom a wait funkciot, max akkor, ha az adott kveszt idoponthoz kotott. (sem fasttravel) Csak "alvassal" szoktam leptetni az idot, igy aztan kalandjaim soran sotetedeskor legtobbszor egy kocsma korul lopom a napot. Kiveve, ha epp sietek, akkor nekivagok az ejszakanak, bar ritkan.
Dungeonban ugyanez, szinte alig latni, leszamitva par beszurudo fenyt, vagy helyi kis fenyforrast, faklya nelkul az orraig sem lat az ember. Nomeg faklya nelkul a ladakat es koporsokat is lehetetlen eszrevenni. (nighteyet, es enchantolt light-t nem hasznalok elvbol, a light spellt meg csak ha nagyon szukseges harc kozben - kiveve persze a viz alatti teruleteket) Sz'al a hangulat miatt, szivatom magam a sotetseggel, mondhatni 😊
Hogyan lehetne kinyitni, már mindent bejártam, de nem találok kulcsot hozzá.
<#mf1>#mf1>http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=Tippek_Trukkok&funkcio=megmutat&pid=64
Shadowmere a legjobb ló egész Tamrielben, megvenni nem lehet a Dark Brotherhood küldi során ajándékba kaphatod.
A fekete lovak a legjobbak az ára csekély 5000arany, a tarka négylábúakat egy erõs athletics skillel akár még gyalog is lefuthatod.
Saját házadban szétszórhatod a felszerelésed bárhol, nem viszik el, idegen ládákból pillanatok alatt eltünhet, kivétel az Aréna, de ott is csak a harc ideje alatt rakhatod le a cuccaidat (fel kell ugye venni a páncélt, és lehet amiatt túlterhelt lennél, a harc ideje alatt nem tünnek el a cuccaid az Arénában)
a lónak honnan lehet tudni a tulajdonságait? egy fekete paripa úgy lehagyott mint a picsa, az armored old nagon van még mindig. vannak pontjai amit meg lehet nézni és összehasonlítani?
akkor tárgyakat csak saját tulajdonú házban szabad lerakni? még idegen ház ládájában sem?
ha bekenem méreggel a fegyvert, miért nem mutatja a tualjdonságaiban?
Next PC upgrade: 2022
Lokpicket nagy mennyiségben csak orgazdák árulnak, (ha nem vagy tolvajcéh-tag nem üzletelnek veled)illetve a Sötét Testvériség relytekhelyén a macskánál lehet beszerezni.
Lootban a goblinoknál van a legtöbb locpick, banditáknál kevesebb.

Lehet, hogy rossz sorrendben adtad rá elõször a cuccokat.
Elõbb add a kezébe a kardot az inventory-n keresztül (ezt rakja jobb kézbe).
Utána a fáklyát (ezt berakja balba). Aztán ha rákattintasz a pajzsra, akkor azt is automatukisan a balba rakja (ha ott a fáklya akkor lecseréli).
Asszem így mûködik...
amúgy egy sima útszéli ládába ha pakolok ottmaradnak a holmik?
2 - hol tudnék venni nagyobb mennyiségû lockpicket ? kellene
amúgy a játékbalansz sztem az alapjátékban is kitûnõ
(obli->knight of->shivering isle->utolsó patch)most vagyok 6-os szintû, és már conjujerekkel futottam össze egy romban. tök jó ahogy megidézik a nagy impeket vagy miket, meg felkenik magukra a harci varázslataikat, aztán jönnek közelharcra. elég komolyan lesebeznek néha, futni is kell meg taktikázni, nem lehet csak úgy durrbelebumm módjára. szóval fasza
ThanX
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
de ez most tényleg csak hiretelen tipp, lehet nem mûködik majd
Vicces ez az OOO, gondoltam úrja elkezdem az Oblit, de most OOO-val.
Imperial City-be vok, a Thoroniros küldit csináltam volna, amikor a tahó egy hullarablótól veszi a portékáját. Ugye miután elmegy a hullarabló arc otthonról, be kell lockpickelni a lakásába, és a pincébõl elhordani a bizonyítékot. Na most a mod miatt már kint várnak az õrök, (volt hogy már odabent is elkaptak), és elkobozzák a lopott cuccokat, vele bizonyítékot is (persze sittre is tesznek), amit le kellene adnom Jenis-nek a végén. De így az ásó megvan, amit a kriptából elviszek, de a könyv nincs, így meg nincs vége a kületésnek.
Valami tipp, mit csináljak a gyökér falon is átlátó õrökkel?
ThanX