The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra jó volt ez a hsz, h feltûnjön nem volt kötõszó a két tagmondat között. Mer én azt hittem h a 2 kiegen kívül még plussz modokat tartalmaz (pl. ezt a most megmegjelent fighter's strongholdot). De hát akkó nem.

Jah és <#mf2>

koschwarz
új és egyedi questeket ad. mi mást jelentene ha nem ezt?<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"adding new and unique quests and content to the already massive world of Oblivion." - Ez mire akar utalni?

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval odasétáltam a várhoz, ahol éppen néhány maruderek és a várörég csatázott...
Miután a maruderek elfogytak az egyik örtõl kaptam egy jegyzéket, IC-ben megvehettem a butorokat, valamelyest benépesült a hatalmas kastély.

Egy ládában megtaláltam Lord Kelvyn pajzsát:
Lord Kelvyn's Bulwark - Fortify Healt 45, Fortify Endurance 10, Fortify Block 17.

Furcsállom, hogy bizonyos székekre nem ülhetek le (talán alantas várúrnõnek szolgálók székére leülni)
Az edzõteremben tartózkodó orkot meg lehet kérni, hogy edzen velem (block, armor, fegyver skillek, fejleszthetõk talán ezzel)
A kastély hatalmas bár az igazán barátságossá tétele még rám vár, az alap-berendezéssel elég sivárnak tünik még.

Azt nem tudom miért hagyományozta rám a Lord ezt a várat, a hivatalos oldalon fent lévõ szövegbõl kb. semmit sem értek.

le is töltheted, ugye

BBird
Igen, ismerem.
És épp ezért kérdeztem az offline lehetõségekrõl. Ha nem játszom, akkor általában dolgozom a gépen.
Gondoltam játék közben lapozgatnám néha, vagy amikor már béke és csend honol a szobában, s lefekvésre készülök... ágyban még pár oldalt olvasgatnék. A játékhoz kapott manual könyvet lassan kívülrõl fújom. ;-)
koschwarz
jaja<#eljen>

BBird
Viszont kezdem megszeretni a játékot annyira, hogy szívesen vennék hozzá ilyen mindenes kézikönyvet, hatalmas és részletes térképekkel, leírásokkal, stb.
Fogadjunk kis hazánkban nem lehet kapni!? :-)
BBird
Én nem, túl kicsi vagyok még hozzá, meg aztán nagyon-nagyon délre vagyok tõle, most indultam vissza Leyawiin -bõl. Több napba beletelne, mire odavágtatnék. ;-)
Már letöltötem de még nem raktam fel, a mostani karakterem csk 9-es szintû szal úgy se lenne pénzem berendezni, majd késõbb 20+ szinten beizzítom. <#buck>

koschwarz
valaki birtokba vette már battlehorn-t?

BBird
A boltok polcairól? 7e alatti az ára, ennyiért simán megéri, mert eddig a 3 az 1 -ben került 21e -be. ;-)
Oblivion Game of the Year edition presents...

Also included in the Game of the Year edition are Knights of the Nine and the Shivering Isles expansion, adding new and unique quests and content to the already massive world of Oblivion.

http://www.elderscrolls.com/games/obgoty_overview.html

na azt hiszem én majd már ezt töltöm le

gondolom alapból fel is lesz peccselve

Fantusz
Egy profi angolos röviden összefoglalhatná nekünk magyarítva Lord Kelvyn történetét <#wink>

BBird
Akkor én sem vagyok kalandor, rettegek a lazacsontiktól, meg a húshiányos-hörgõs-zöldbácsiktól. ;-))
Fantusz
Nah, szépen lemaradtam...
Amelionnak nem is a fegyver kell igazán, hanem a pénz.
Ha adol neki 1000 aranyat, elvileg be sem kell menned a barlangba (de hát milyen kalandor az, aki megijjed egy kiskincskeresõ-túrától)

Fantusz
Milyen kardot és pajzsot találtál?
Nem rémlik, hogy lenne ilyen küldi, ahol együtt lehet megtalálni a pajzsot és a kardot.
(a Knight of the Nine küldetéssorozatban kell összegyûjteni a páncélt és a fegyvereket, de ott is más-más helyeken vannnak)

BBird
Ez nem fõküldetéses tárgy, csak egy mezei mellékszál.
Amelion Tomb -ban levõ cuccról van szó egyébként:
Amelion Tomb - elder scrolls wiki

Sárkányt köszi, meglesem. (Gondolom nem lehet nagy durr, ha keveset beszéltek róla!?) :-)
BBird
Minden régi játékos tudja, hogy az Arena a maga korában zabálta a csúcsgépeket. (Az akkori csúcsgépeket)
Nekem pedig csak egy 286-os volt, vagy talán akkor még a korábbi XT volt meg, Hercules monitorral. :-)
Kevés volt hozzá a géped????

Mivel toltad akkoriban? Zsebszámológéppel????? <#beka3><#beka3><#beka3>
1. elvileg a küldetésekhez kapcsolódó tárgyakat nem tudod eldobni és nulla a súlyuk

2. Akatosh Mount vagy ilyesmi a sárkány-lovaglós mod neve

koschwarz
nem, elõször ha a bannerban lévõ hivatalos linkre kattintgatva néztem hogy tölthetõ-e, de nem mutatta a linket, aztán a hivatalos fórumon linkelte be valaki azt a helyet amit én is. aztán pár perccel késõbb innen a bannerbõl nekem is sikerült megtalálni...<#mf1>

BBird
Én nem is mondtam, hogy rossz volt, bár amikor Arena kijött, akkor még nem volt hozzá megfelelõ gépem, így csak a PC-s játékok könyvben gyönyörködtem benne, meg olvastam mikre képes. :-)
BBird
Megint két buta kérdés:
- Bementem ismét egy sírba, ahol meglehetõsen erõs pajzsot, kardot találtam. Sejtésem az volt, hogy ez valami mellékküldetés része lesz. Ahogy olvastam a "wiki" -n, tényleg az lesz. Mi lett volna, ha eladom? Akkor az a küldetés bukta lett volna? Vagy hova tehetném addig, hogy ne vesszen el, ha késõbb felszedem a küldetéshez?

- Valaki korábban kérdezte, hogy sárkány van-e. Én inkább azt kérdem, nem képes az Oblivion kezelni az "égben járást", valamilyen "hack" módon? Tehát egy modder neki esne mondjuk egy modellnek, amibõl kihoz egy megülhetõ sárkányt, s lehetne repkedni szabadon, gyorsabban, stb.
(Tudom, álmodozzak tovább...) ;-)
Jó volt az akkor. Mondjuk nekem az Arena és a Daggerfall játékmenete jobban tetszett.
BBird
Ja, Elder Scrolls: Arena -ban sokkal szebbek voltak ezek. :-D

Amúgy megfigyelted, hogy senki nem válaszolt konkrétan? Pedig ha létezik valamilyen szépítõ csomag, lehet én is megnézném, mert hiába van minden fullon, bírja még a kicsike a tunningot... :-)
Még jó hogy csak a "Download Here"-re kell kattintani, amirõl automatikusan átterel <#circling>

koschwarz
azóta már megtaláltam...<#vigyor3><#vigyor5><#lama><#hamm>

<#eljen>

koschwarz
battlehorn cucc....

a hivatalos oldalra kattintva én nem találtam a letöltési utat.

grebber
Azért paralax mapp nélkül a romok elég gázok.Víz is sokkal szebb más game-ekben.Növényzet viszont baba ultra highon!
Meg a talajra is bõven ráfér turbozás!

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
egyébként meg ha még nem is láttad full maxon futni a játékot, ami alapjából is gyönyörû, nem is értem, hogy milyen javító modokat akarsz...

grebber
Ezek a grafikát szépítõ modok engem is érdekelnének mert 2 év múlva csak lesz olyan gépem amivel fullmaxba tudom tolni!

Ombika
DEtto ez a velemenyem! 😊)

GamerAdams007
Hát az aláírásodban említett gépre én nem nagyon raknék fel grafikát javító modokat. Elöbb nézd meg mennyire bírja full maxon, és ha jól megy, max akkor.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

spidey91
Lenne egy kérdésem

1 olyan mod kéne ami szebbé teszi a gémet ( ha van ilen) valami ultra graphic mo vagy ilyesmi van-e?
hangot javito mod van ? vagy
milyen modot érdemes felrakni elsö kezdés elött? most veszem meg....

Gépem ati X1900 4200

grebber
Tud valaki olyan modot mondani ami szebbé teszi a vízet?

Raptor 2
😄 😄

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Nagy paraszt volt aki ezt mondta <#hehe>

Raptor 2
Nem hülye duma, mert mint ahogy nemtomki mondta egysszer "Magyarosítani hagymával, és paprikával lehet, magyarítani pedig más nyelveket" 😄 Na erre mondj valamit 😛

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Martint vissza kell kísérned véjnön prájöriba és onnantól már elkezdenek megnyílni a kapuk mindenhol.

koschwarz
véletlenszerû a nagy része, a többi meg keresd meg!<#crazya>

Tud valaki olyan helyeket ahol Oblivion kapu van? Én csak a Kvatch-it találtam meg 😞

ja feltettem azt a tömöritõ progit😄 minek csináltak még 1 félét ebbõl is😄
#32090 vki tunda segiteni ehhez a hozzászóláshoz is ? #32090
koschwarz
speciel az ooo összetettsége ellenére az egyik legkönnybben telepíthetõ mod.

koschwarz
mûködik 1.3-assal is, csak a többi meg hibákat javít.

a modhasználat pedig mindig jár egy kis pepecseléssel is, de hamar bele lehet jönni.

PiszkosFred
Tomoritett formatum, mint a .zip vagy .rar, stb. Keress a neten egy 7zip nevu programot (egyre nepszerubb btw), telepitsd fel, es kesz is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

1.32 rc3 0.5-snél vmi .7z kiterjesztésû azzal mit kell csinálni ? hopgy kell beokositani ?