The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszont ha van ps3ad, akkor lehet erdemesebb lenne ott kiprobalni a jatekot. Ott a legszebb az osszes platform kozul 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tudjátok van-e Oblivion cheat Xbox360-ra?
Mint ahogy a játék sem egy mai darab szal 6600GT-hez baromira nem kell oldblivion.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Sajnos ez a game kimaradt az életembõl de a jövõhéten megjön a vga-m amivel már elfut a játék😊
bár nekem 9250 alatt nem igen akart menni mertt fehér fény az elején és sajnos ennyi😞
most vettem egy 6600-as karit 5k-ba mert pc-re nem költök a ps3 miatt😊
de egyenlõre pc-re olyan gamek jönnek ki rpg címekkel, hogy nemlehet kihagyni😊
Szóval a kérdésem az volna mit érdems feltelepíteni és azokhoz patchet, magyarítást is beszerezthetek-e?😄
Persze ráfekszem a faq-ra is erõteljesen😊
Köszi szépen elõre is😊
Next PC upgrade: 2022
Még egy kérdés azthiszem multkor nem válaszoltak rá.
Van külön Qarl paralax és van ugye a Qarl's Texture Pack 3 .
Ebbe a Qarl's Texture Pack 3 -ban benne van a paralax is vagy az külön felkell hozzá tenni??
MIKAL33'S TEXTURES
Ez a kettõ sokat dob a látványon.
Már csak olyan kéne amibe a víz még überebb lesz!De külön még nem találtam!
most nézegetek alkatrészeket az új konfighoz me ez így nem van 😊
szerintem egy francesco vagy egy oscuro oblivion overhaul, illetve martigens monster mod az alap.
Érdemes feltelepíteni az alapjátékkal a kiegeket is (és még néhány modot), de a játék elején ajánlott inkább a guildos küldikkel, kalandorkodva izmosítani a karaktert...
(van aki elõször a fõszálon rohan végig, ekkor eleseik a legjobb Sigil kövek birtokbavételének lehetõségétõl, amik csak 17-es szint fölött találhatók, és az Oblivion kapuk bezárása után nem lesznek elérhetõek)
Így érdemes rögtön mind a 2 kieg -t feltenni.
Gondolkozóba estem,hogy melyik rpg-s játékot kéne beszerezni. A two worlds és ez között vacilálok. Oblivionnak láttam,hogy van 2 verziója abból melyiket szedjem le? Magyarosítás létezik hozzá? Esetleg ezen 2 játékon kívül van még jó rpg?
Az 1024x768 viszont nagyon sok lesz, szerintem 640x480 körül fog menni, de ha bírja a nagyobb felbontást, akkor hajrá<#crazya>#crazya>
már eljutottam 1x zsivánnyal és harcossal addig, hogy bezárom a kvatchi kaput...de most kezdtem egy bosmer thief-et😄
mostmár csak olyan gépet fogok venni (vagy konzolt..) ami fullon fogja vinni ezt a cuccot😄 és akkor majd be-be hugyozom a szép effekteknél..
Még egy tanács: töredezettség-mentesítsd a vinyót, hogy a természetben bóklászva gyorsabban töltse be az új területeket.
amugy nem értelek titeket...használt karit nemtudom hogy találtam volna-e...
ati radeon 9000-et lecseréltem 9600xt-re.. tehát ennyit költöttem rá 5év alatt
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
esetleg az az oldblivion mod segíthet, de ezzel a konfiggal én még azt is kétlem...
shit happens
(de nem érdekel, igyis szép nekem)
ne várj tõle csodát, 1024x768-on minimummal is beszaggat, fõleg ha többen vannak
shit happens
Ha gyakorolni akarsz akkor keress a városokban koldusokat, éjszaka a plédjükön alszanak olyankor annyit lopakodhatsz körülöttük amennyit csak akarsz vagy menj be akármelyik Guild-házba és szintén éjjel az ágyak körül lopakodj.
Dungeonokban, betörés közben lopakodva akkor is fejlõdik, ha nincsen közvetlen közelben ellenség, de városon belül minimálisan fejlõdik csak (zsebtolvajlás).
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr