The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
ha szt vesszük hogy majdnem ugyanaz mintha 6600gt-vel játszanál, és én is olyannal játszottam jó ideig...végülis nem volt vészes

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

NX7600GS 256MB , p4 3.0/800 1gb/400 al már ugye elég jó képminõséget lehet elõcsalogatni a játékból?

nálam fx5900,1giga 400hz es kingston ram,p41.8 proc,200as vinyó és ha jól visszaveszem játszható a game,tömegjeleneteket megsinyli sajna.
PiszkosFred
Ha a 6600os alatt 6600gt-t ertesz, akkor sima ugy 1024ben a lowmedium, vagy 800ban a highmedium. Fuggoen a gep tobbi "reszetol".

Viszont ha van ps3ad, akkor lehet erdemesebb lenne ott kiprobalni a jatekot. Ott a legszebb az osszes platform kozul 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello!
Nem tudjátok van-e Oblivion cheat Xbox360-ra?
"Oldblivion mod-ot is rakd fel szerintem, elvégre 6600 nem egy hû de új és pro és szuper kari."

Mint ahogy a játék sem egy mai darab szal 6600GT-hez baromira nem kell oldblivion.

GamerAdams007
A patchet rakd fel, azt hiszem 1.2 a legújabb, magyarítás még készül. Oldblivion mod-ot is rakd fel szerintem, elvégre 6600 nem egy hû de új és pro és szuper kari. Ez a mod annyit tesz, hogy csökkenti a poligonok számát, meg hasonlók, ezáltal persze csúnyább lesz a játék, de nem fog szaggatni. Jah és persze jobb, mintha a sima Oblivionba választanál Low/Med beállítást. Másik megoldás, hogy PS3-ra szerzed meg az Obliviont, azon max grafon elfut röccenésmentesen. 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

tarti19
Sziasztok
Sajnos ez a game kimaradt az életembõl de a jövõhéten megjön a vga-m amivel már elfut a játék😊
bár nekem 9250 alatt nem igen akart menni mertt fehér fény az elején és sajnos ennyi😞
most vettem egy 6600-as karit 5k-ba mert pc-re nem költök a ps3 miatt😊
de egyenlõre pc-re olyan gamek jönnek ki rpg címekkel, hogy nemlehet kihagyni😊
Szóval a kérdésem az volna mit érdems feltelepíteni és azokhoz patchet, magyarítást is beszerezthetek-e?😄
Persze ráfekszem a faq-ra is erõteljesen😊
Köszi szépen elõre is😊

grebber
Akkor oké.Már csak egy 130 ezres VGa kell és használhatom is mindet egyszerre! 😄

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
qtp3 eleve parallaxos

grebber
Köszönöm!

Még egy kérdés azthiszem multkor nem válaszoltak rá.

Van külön Qarl paralax és van ugye a Qarl's Texture Pack 3 .
Ebbe a Qarl's Texture Pack 3 -ban benne van a paralax is vagy az külön felkell hozzá tenni??

grebber
Az lehet de én nem találtam sajnos 1-et se 😞

koschwarz
de van egy rahedli vízet javító mod...<#nemtudom>

grebber
Qarl's Texture Pack 3
MIKAL33'S TEXTURES

Ez a kettõ sokat dob a látványon.
Már csak olyan kéne amibe a víz még überebb lesz!De külön még nem találtam!

koschwarz

Vinsanity15
Szazstok. Nemtudjátok h melyik modokkal tudnék mégszebb grafot elõcsalni?

Vinsanity is back!!

Fantusz
A videokártya a leggyengébb láncszem abban a konfigban...http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

p4 2.4 ,1gb 400as ram, ati R9250.
most nézegetek alkatrészeket az új konfighoz me ez így nem van 😊

Fantusz
Milyen konfig pontosan?

hát ez nagy szopás. minden le van véve minimumra felbontás 800*600 és még így is 10körüli az fps ,játszhatatlan az egész. pedig a minimum konfignál jobb a gépem :S

koschwarz
szerintem kutakodj a planetelderscrolls-on vagy a tesnexus-on, iszonyat sok mod van, vagy ITTegész jól osztályozzák a modokat.

szerintem egy francesco vagy egy oscuro oblivion overhaul, illetve martigens monster mod az alap.

Mi az a néhány mod aiket érdemes felradni?

Fantusz
Az Oblivion elsõ kiegészítõje a Knight of the Nine lényegében modok gyûjteménye, beépül a már meglévõ világba, a második kiegészítõ a Shivering Isles, oda egy átjárón keresztül lehet belépni, ott egy teljesen más világ fogad.
Érdemes feltelepíteni az alapjátékkal a kiegeket is (és még néhány modot), de a játék elején ajánlott inkább a guildos küldikkel, kalandorkodva izmosítani a karaktert...

(van aki elõször a fõszálon rohan végig, ekkor eleseik a legjobb Sigil kövek birtokbavételének lehetõségétõl, amik csak 17-es szint fölött találhatók, és az Oblivion kapuk bezárása után nem lesznek elérhetõek)

BBird
Ezek a kieg. -ek beépülnek az eredetibe. Valamelyik egy teljesen új világot ad hozzá, másik mondjuk csak egy házat tesz le, stb.
Így érdemes rögtön mind a 2 kieg -t feltenni.
Egyébként a kieg miket tartalmaz? új modok csak vagy egy teljesen más játékmenet, más történet? rakjam fel a simát játszam végig és aztán a kieg?<#idiota>

koschwarz
az alapjáték mindig kell.

Van hozzá a kiegészítõ. Kell hozzá az sima változat is vagy elég ha csak a kngihts of mittomén mit töltök le?

koschwarz
SZERINTEM egyértelmûen az oblivion a jobb. a two worlds is szép, jobban néz ki a harc, illetve több lehetõség van benne mint az oblivion odacsapok-védek harci stílusánál, de minden másban jobb. ja és az oblivionhoz rengeteg mod létezik, ami felülmúlhatatlanná teszi a játékot. ráadásul a two worlds iszonyat bugos.

Hi!
Gondolkozóba estem,hogy melyik rpg-s játékot kéne beszerezni. A two worlds és ez között vacilálok. Oblivionnak láttam,hogy van 2 verziója abból melyiket szedjem le? Magyarosítás létezik hozzá? Esetleg ezen 2 játékon kívül van még jó rpg?

Nyugi nekem is 9600 XT-ém van három éve. Mondjuk 9600 XT-ék között is van különbség. A HIS Excalibur Turbo nem rossz, sõt. Semmi gondom nincs vele, normálisan viszi a játékot.
Fantusz
Ennyit tudtál rászánni a videokártyára, ha meg vagy vele elégedve semmi gond <#wink>
Az 1024x768 viszont nagyon sok lesz, szerintem 640x480 körül fog menni, de ha bírja a nagyobb felbontást, akkor hajrá<#crazya>

tigeroo
szüz xp-m van😄

már eljutottam 1x zsivánnyal és harcossal addig, hogy bezárom a kvatchi kaput...de most kezdtem egy bosmer thief-et😄
mostmár csak olyan gépet fogok venni (vagy konzolt..) ami fullon fogja vinni ezt a cuccot😄 és akkor majd be-be hugyozom a szép effekteknél..
Carmang
Szép képeket csináltál, de mihelyst kiérsz a szabadba iszonyúan szaggatni fog. Tudom, mert nekem is 9600XT van.
Még egy tanács: töredezettség-mentesítsd a vinyót, hogy a természetben bóklászva gyorsabban töltse be az új területeket.

koschwarz
jó, oké, de majd ha erdõben egy necromancer megidéz egy lényt, a másik meg tûzlabdákkal lövöldözik, akkor...<#nezze>

tigeroo
énis igy voltam vele. de most rohatt szép, és 30fps megvan (1024x768med)

amugy nem értelek titeket...használt karit nemtudom hogy találtam volna-e...
ati radeon 9000-et lecseréltem 9600xt-re.. tehát ennyit költöttem rá 5év alatt

Fido4life
próbáltam vele, de reménytelen.. na mind1 akkor talán majd pár év múlva

Köszi szépen !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

koschwarz
sehogy.<#szomoru2>

esetleg az az oldblivion mod segíthet, de ezzel a konfiggal én még azt is kétlem...

Fido4life
2-es celka procival 512 RAM-al, és Radeon 5550-el nem lehet valahogyan olyan stabil 30 fps-t kicsakarni a játékból ? 😄 (tehát úgy hogy élvezhetõ legyen, de azért ne is elöttem épüljön a pálya)

koschwarz
mondjuk ha párezer forintja van az embernek egy videokártyára, akkor végülis mindegy, de manapság 9600xt-t venni játékra egyébként nem bölcs dolog.

cSuwwi
jólvan te tudod. csak ennyi pénzért használtan vehettél volna pl. egy 6600gt-t ami a recommended kari a gémhez...

shit happens

tigeroo
oldblivion után nekem mind1😊 lowon játszom, a morrowind miatt..
(de nem érdekel, igyis szép nekem)
cSuwwi
7-8ért van használtan, én is annyiért vettem a nyáron. (9600xt)
ne várj tõle csodát, 1024x768-on minimummal is beszaggat, fõleg ha többen vannak

shit happens

kb 30 méteren belül kell lennie valakinek ember/állat/szellem tökmindegy, nem baj ha alszik (sõt úgy sokkal könyebb lopakodni) de életben kell lennie.

Ha gyakorolni akarsz akkor keress a városokban koldusokat, éjszaka a plédjükön alszanak olyankor annyit lopakodhatsz körülöttük amennyit csak akarsz vagy menj be akármelyik Guild-házba és szintén éjjel az ágyak körül lopakodj.

Fantusz
Csak akció közben fejlõdik.
Dungeonokban, betörés közben lopakodva akkor is fejlõdik, ha nincsen közvetlen közelben ellenség, de városon belül minimálisan fejlõdik csak (zsebtolvajlás).

tigeroo
12.700Ft brutto
Bocsi, egy láma kérdés: a lopakodás képességem fejlõdik akkor is ha nincs senki a közelemben de én lopakodok, vagy csak akkor ha van a közelben egy delikvens aki elõl bújkálhatok ?

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Mennyiér vetted?

tigeroo
huá ma vettem egy ati radeon 9600xt-t!😄 most telepítem az obliviont! huá...annyi év után...végre..játszhatok vele...

hurrá