The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érekelne az elõtte és utánna kép is ha van!
Next PC upgrade: 2022
Sokak által utált küldetés, a barlangan, és késõbb is "iránytû" nélkül kell haladni, a jutalom padig nem lesz túl mesés <#wink>#wink>
varázsolni, harcolni, vagy tolvajkodni akarsz?
én speciel redguard-dal nyomom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az gáz ha mind bezáródik...akkor majd elõtte magam bezárom mindegyiket egyenként. Megpróbálom bezárni az Anvil környékén lévõ kapukat akkor talán tovább lép a küldetés.
Ettõl függetlenül viszont mehetsz tovább a fõszálon nem kötelezõ minden kaput külön bezárni (persze a Sigil kövekbõl jól jön néhány tartalék is), a fõsodor végén az összes nyitva maradt Oblivionkapu bezáródik.
Az Allies for Bruma küldetésben már minden városba voltam segítséget kérni de Anvilban a Count nem segít és a quest sem frissül!! Ha ott is bekéne zárnom 1 kaput azt gondolom jelezné...
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Morroblivion
Morrowind to Oblivion conversion program
This program tries to convert Morrowind ESP/ESM files to Oblivion.
Tested only on french GOTY Morrowind version.
This program is abale to convert the whole landmass, simple meshes (statics, most of activator, some weapons and misc items...), doors with interior cells connections, pathgrid, NPC with part of IA, part of weather, environmental sounds.
Some objects/textures can be automatically replaced by oblivion ones.
akárhova teszek pontokat és vesszõket, így is, úgy is értelmetlen fasságot kapok.<#ticking>#ticking>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
A szobát átkutatva megtalálod Raynil naplóját, amit magaddal kell vinni, azt kell átadni Runelliusnak.
Nem tudom van-e igazából jelentõsége ennek, lehet "csak" egy bug, elméletileg, miután beszélsz Martinnal csak nézned kell a bejátszást, semmi teendõd nincsen...
Amikor megérkeztem a hegyre, kaptan egy üzit, miután a vörös nyíl az anvili kastélyra mutatott, de ha odamegyek a városkapura mutat a nyíl a részletes térképen, ha kimegyek a városból a kastélyra - kit kell itt keresnem, vagy mit kell csinálnom?
(nem emlékszem erre a küldire régebbrõl)
(mondjuk arra én sem jöttem rá, hogy mi köze a képlopáshoz annak, hogy a csaj amatõr festõ<#mf1>#mf1>)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mindezekhez viszont csak a kastély személyzetének vallomása útján lehet eljutni (tehát felesleges odasétálni a bûnjelekhez a rávezetõ nyom nélkül)
A vallomásokhoz magas disposition kell, Orgnolf elég nehezen mondja el az információt (magas disp.+charm, vagy megvesztegetés).
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Visszaolvasgattam fúrumon de nem túl sok használhatót találtam:S Megkerestem minden bizonyítékot,beszéltem már mindenkivel,meggyanúsítottam már mindenkit de semmi! Nem update-eli a quest-et és a cseléd sem vallja be:S
Más ötlet??😊