The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
itt ez a video van benne 1 olyan rész hogy úgy varázsoln benne hogy az elleséget felemeli a levegõbe vagy 10 méter magasba és elhajitja... ez melyik varázslat ?
Érdemes kicsit tanulmányozni a modokat, és egy összeválogatott mod-csomaggal új játékot kezdeni.
Ezen a monsterfejlõdéses dolgon is gondolkozom, nem szívesen néznék rablókat csilivili páncélban késõbb. Csak nem tudom, hogy mentésem elb*ffná-e!? ;-)
Ha gyorsan el akarod tüntetni az összes Oblivion kaput csak akkor érdemes rögtön nekiesni a fõküldinek, különben lehet nyugodtan kapukat zárogatni, stb. (a legjobb Sigil-köveket 17-es szint fölött kapod)
Mostantól amúgy én is rohamozni fogom a fórumot butábbnál butább kérdéssel. ;-D
Pl. rögtön az elsõ: Azt hiszem bezártam a brumai kaput, de a fõszál szerint még nem kellett volna, hiszen ott lett volna nagy móka-kacagás. Ha oda jutok a fõszálban, rögtön gratulálnak majd? :-)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Persze én is várom a magyarosítást, de az egyenlõre csak az alapjátékról szól a Shivering Isles egyenlõre még nincsen tervben, a modokkal berakott küldik, párbeszédek, tárgyak nevei pedig valószinû soha nem lesznek lefordítva.
Ebben a játékban nincsenek olyan párbeszédek, amelyek igazán befolyásolnák a karakter fejlõdésének irányát. (talán a Seridurtól kapott küldetésben kerülünk csak válaszút elé)
7e az év kiadása változat, 3in1. :'(
bár még béta, de egész jó állapotban van, nagyon odafigyelnek erre a projektre a készítõk és álítólag rövid idõn belül már a végleges is kijön.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mi a pontos neve, ha már van ilyen?
A Francesco, Oscuro és a Martigen Monster küztudottan nem kompatibilis mod csomagok, nekem még a FranOOOMMM használtaával sem sikerült elindítani (valamit rosszul csináltam volna?), kíváncsi vagyok mit hoznának ki a 3 legnépszerûbb mod csomag összegyúrásával.
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
nem kötekedés, de egyébként construction set.
egyébként szerintem pont hogy nem könnyíteni, hanem nehezíteni kell ebben a játékban, ezért szeretem az oscuro féle modot. soha nem értettem, hogy ki használ mod-os überfgyevereket meg varázslatokat, mikor a vanilla játék így is könnyû és teli van überfegyverekkel.
mindenesetre ki fogom próbálni az új gépemmel az fcom-ot, ami az oscurot, a francescotés a martigen's monster modot egyesíti. na e a kombo az tényleg nehéz, állítólag.
ha már ott kezdõdik a kérdés, hogy hogyan kell telepíteni a modokat, akkor ajánlatos MINDEN esteben alaposan elolvasni a modhoz melléklet readme-t. olyan moddal nem is érdemes próbálkozni, amihez nincs ilyen.
és modolás esetén az Oblivion Mod Managert is érdemes telepíteni, vagy a wrye bash-t.
Amelyeknek nincsen telepítõje azokat a Data könyvtárba kell kicsomagolni (bemásolni), és a játék indító-képernyõjén a Data menüben pipát kell rakni a használni kívánt modok elé.
Nagyon sok mod van az Oblivionhoz, kompatibilási hibák ellen ajánlott az Oblivion mod manager, de ezzel együtt sem érdemes feleslegesen telepakolni modokkal a játékot, egy magyobb mod gyûjtemény és néhány kiegészítõ mod is képes csodákra.
Bár nem hinném hogy mostani gépemmel felfogom azt a paralaxosat tenni 😄
Next PC upgrade: 2022
Elõbb egy barlangban bolyonghatsz, aztán egy vízzel borított részeken Ayleid romok között van egy tábla (Ayleid Tablet), úgy rémlik nem egyféle szöveget olvastam már rákattintva, de ebben nem vagyok azért biztos.
Megnéztem most:
(A hasty translation is scrawled here...)
Meridia-child, Earth root power, seawave like (eart like a flood?).
People-out (escape? present tense? imperactive?).
Nekem talányos, hogy mi is lenne ez a tábla (ha jól emlékszem van másik is belõle, de azt most nem kerestem meg).
(A barlangban magasszintû lények kóborolnak,taláni néhány halott kincsvadászt, néhány tárolót - a börtönbõl szabadulva nem harcos kariknak meleg lehet odabent, inkább késõbb érdemes bemenni)
Ha valaki tudja honnan lehetne elérni azt nagyon megköszönném.
Lehet valami hasonlót láttál, csak be volt csukva.
nincs mit letölteni, csak a torrentfájl van meg, de a letöltendõ fájl már nincs ott, ahová a parancs mutat
http://fenopy.com/torrent/ES_IV_Oblivion_Extreme_HQ_Graphics___Game_Fixes_1_09/NDQwNTUx/index.html&update=1
De nekem nem sikerült , pedig regisztráltam.Ha valakinek sikerül letöltenie , akkor légyszi írja le , hogyan lehetséges. Köszi.
Azt a bizonyos kulcsot a count adta Leyawiinban, miután Black Brugo halálával megörvedeztettük - no azzal én sem tudtam mit kezdeni, egy idõ után bevágtam a fiókba...
Vannak talányos kérdések számomra is a játékban, az egyik ez a bizonyos kulcs a másik egy Imperial Cityhez közeli dungeon, ahol hologramokat lehet találni, de még nem jöttem rá mit lehetne vele kezdeni, és biztosan akad még...
Azt tudje esetleg valaki, hogy elméletileg hány Oblivionkapu lehet max a játékban?
A Knight of the Nine fõhadiszállására csak a küldetés folyamán lehet bejutni (vámpírnak kizárt)
Mert a planetelderscrolls-on ez a kettõ van:
QTP3_patch1_3.exeQTP3_patch1_3 10.4Mb
QarlTP3.zip 2Gb