The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi értelme van?
BattleTag: zydar#2910
(egy-két jó moddal a breton leányzók is majdnem olyan szépek lehetnek, mint a mystic elfek<#crazya>#crazya>)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Szintlépésekkor valóban nem éri meg egyesével növelni a Luckot, aki szereti magas értéken tudni a legjobb választás a Thief csillagjegy (+10 Speed +10 Agility +10 Luck)
Marad az obli...
Hp meg imho azért kell, idõt nyersz vele stb. És ha már raksz endurancera, (szintlépésenként az endurancod 1 tizedét kapod meg hp-ban) akkor az elején érdemes, gondolom az magától érthetõ hogy miért. (sûrûbb szintlépés az elején,stb)
Amúgy nem a tökéletes buildra megyek, kb ennyi volt ami mellett az észérvek szóltak 😄 nem fogok egy varázslatot se feleslegesen castolni a + szorzókért 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem most sima breton+mage battlemage-em van, a restorationt traineltetem és eddig ez a karakter amit a legjobban élvezek, endurance-ra mondjuk én nem rakok mert eleinte nincs szükség sok hp-re, a végén meg már a páncél miatt tökmindegy hogy mennyi a hp mert úgy se tudnak igazán megsebezni
Death Knight (nem a wow, hanem a wc3 ihlette 😛)
Race: Tetszõleges (én mystic elf lánykával tolom, csak a külseje miatt _😊
Birthsign: Mage (+50magica) vagy Warrior
Combat
Endurance, Luck
(csak azért, mert az elején +5 a luckra jobban megéri, mint egyesével növlelni késõbb, endurance meg alap, hogy kell, abból calculálja a hp-t szintenként, szal elején minél több annál jobb)
Blade, Heavy armor, Block, Restoration, Conjuration, Destruction, Alchemy
Egyenlõre nagyon bejövõs a játékmenet vele. (egy kis summon, kõkemény közelharcok, touchokkal hp/mana leech-el támogatva +pot)
Remélem késõbb is megállja a helyét 😊)
Nemtudom mibõl tartott volna beletenni olyan harcot hogy akkor csapkod ha nyomod az egérgombot.Mint pl Obliba!
Next PC upgrade: 2022
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nem ez lett volna a forradalmi újítás benne az Oblivionhoz képest?
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
amúgy találtam olyan hogy saddle bags 2.5. elég sok minden van benne már. na ez amolyan összefoglaló mod?
01
02
03
04
ennek a khajit modnak végülis a lényege az, hogy a khajitok "természetes" képességét teszi mindenféle varázslás és enchantolás és egyebek nélkül használhatóvá.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szerintem ne foglalkozz ezzel, hanem a modhoz mellékelt readme alapján tedd fel a modokat. vannak olyan lovas modok, amelyeket egyébként egybegyúrtak és a fontosabb modokat már így egyben tartalmazzák. keresd ezeket.
pl:
lovasmodnál egybe lenne rakva a
callsteed3a (benne saddle bags 1.1)
Horses Stay Put
Faster Turning Horses v1.0
és akkor csak egy fájlt kellene kijelölni, amit mondjuk elnevezénénk "lónak"
víz alatt akkor láthatsz, ha felteszel egy modot ami tisztábbá teszi a vizet.
a modolatlan játékban attól függ inkább, hogy melyik kereskedõ mit ad a cuccért, hogy milyen a mercantile skillje. ha magas, kevesebbet ad.
a zöld kövek a welkynd stone-ok, teljesen visszatöltheted velük a magickádat. ha mágus vagy, érdemes megtartani õket, ha gyorsan kell visszatölteni harc közben, egyébként akár el is adhatod, esetleg egy-kettõt megtartasz vész esetére.
a varla stone-okkal pedig a lemerült varázsfegyvereket lehet visszatölteni teljesen. szerintem ez utóbbit mindenképpen érdemes megtartani, mert hiába ér 1000-et, akkor sem adnak annyit érte, viszont a visszatöltés nagyon sokba kerül a mágus céh-nél. (ha ismered a soul trap varázslatot vagy van ilyen enchantolt fegyvered és van soulgem-ed is, akkor magad is visszatöltheted a fegyvereidet.)
mert azt látom hogy nem egyformák az árak, de pont hogy azok adnának érte keveset akik azzal foglalkoznak, ami azér érdekes, hiszen egy olyan kereskedõnek akinek fingja nincs az adott tárgyról, meg nem is azzal kereskedik, miért adna érte többet
az elsõ romban ami a csatornákhoz van közel találtam vmi zöld lámpásköveket meg egy varla stonet. van bennük pénz, de kinek adjam el a legjobb áron vajon?
és mire lehet még hasznláni õket?
fantasztikus milyen sokat javítottak az eredetihez képest már.
jól meg lett csinálva mind a varázslás, mind az hogy ha leváltasz fegyverrõl akkor automatikusan visszaveszia fáklyát a kezébe
amd 2800+ bartom
gf 7600 GS
1,5 giga ram
bennt tökéletes, kinnt is nagyszerû látvány, néha PICIT lassul, éppenhogy észrevehetõen, úgyhogy elégedett vagyok nagyon
lehet a fegyverre mérget kenni?
olyan mod érdekelne hgoy lássak a víz alatt
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
UI.: Rühellem a khajiitokat, illusiont meg nem használom szal enm kell gyõzködni 😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Elkezdtem elejétõl újra a játékot, Khajiit választottam, azt írja hogy a Khajiit-ok látnak a sötétben, de én ezt nem tapasztaltam, hogy van ez?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
játékokat szoktam cserégetni általában^^
bár rmeélem megjön majd a warez is ps3-ra jöv tavasszal😛
Na igen 6600-as nem mai vga 😊 de sebaj a cél nem a max grafika hanem a játékélmény megízlelése😄
ezek a modom megszerezhetõek non-payment akciósan is ?
2 - Knight of the Nine (az alapjáték nyelvével megegyezõt - egyenként- ebben van a lópáncél is)
3 - Shivering Isles (az alapjátékkel megegyezõ nyelv)
4 - Patch Shivering Isles
Elder Scrolls IV: Oblivion
-Elder Scrolls IV: Knights of the Nine
-Elder Scrolls IV: Shivering Isles
a peccset az alapjáték után kell telepíteni és utána a többit? (OBLIVION PATCH v1.2.0416)
ja és a lópáncél mod az már alapban benne van a knights of the nine-ban?
Nem tudom melyik küldi ez pontosan, Thadont, Mania hercegét kellett megmérgezni (errõl van szó?)
Ennél a küldinél Wide-Eye délben lemegy a titkos alagútba, õt kell követni, megszerezni a mérget és azt beletenni Thadon ételébe és borába.
A Shiveringes küldiket ajánlott már felfejlesztett karakterekkel csinálni, úgyhogy 100-as lopakodó skillel nem nagyon háborogtak az õrök.
Alacsonyabb skillnél esetleg invisibility, ill. chameleon varázslat, vagy ital jöhet szóba.