The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés köszi!!!!

Igen elég sok van (kb minden 3-4. romban). Egyébként már kitárgyaltuk már párszor a dolgot, sztem a lap alján lévõ keresõvel még térképet is találsz.

Szasztok! IC mellett a Wawnet Inn-be beszéltem egy Nerussa nevü csajjal aki adott 1 küldetést. A feladatom hogy szerezzek neki 6 üveggel egy ritka Shadowbanish Wine nevü borból. Ha jól fordítottam valami régi várromban kéne keresgélnem. Párat már átnéztem de nem találtam semmit! Ha valaki tudja merre keressem az PLS írjon!!!!
Köszi!!!!

koschwarz
egyedül a francesco félét ismerem, de az az ooo-val nem kompatibilis, csak akkor ha használod ezt az FCOM-ot itt van

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nuxa
7600gt 256mb-osat

Because cheese...

koppim
Köszi.

És nincs a shiveringhez is valamilyen szintezõ mod?

Carmang
Hát akkor legyen AGP-s 😊

koschwarz
kompatibilisnek kompatibilis (nem fog fagyni vagy ilyesmi), csak éppen a változtatások nagy része nem érvényesül az SI-ben, pl. szörnyek szintezése.

pont ez a legnagyobb bajom nekem is. <#sniffles>

koppim
Oscuro moddal kompatibilis a Shivering?

Ombika
Jol gondolod!!! 😊

GamerAdams007
Mit vettél?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nuxa
Én úgytom még a x1650 is elég gyenge kártyának számít, nemtom mennyibe kerül, a pcland.hu-n szerintem olyan 20 ezer forint körül van. Viszont ha x1950-t vennél, azzal sokkal jobban járnál, most úgytom 35 ezer forintba kerül és az is AGP-s. Én már bánom hogy nem ilyet vettem, sztem te is megbánnád a x1650-et.

Because cheese...

ollie
X1650-el már elég jól fog futni, de a gépedben nagyon kevás a memória a normális futáshoz (na meg jobb proci sem ártana).

ollie
Van AGP-s X1650PRO.

De az AGP portos én se vok hülye azé! Nézd meg a qwertybe árulják és a haveromnak is olyan van ugyhogy biztos van olyan!www.qwerty.hu!!amugy azt a videókártyát ingyé kaptam mert azt mondták rossz és csak a ventilátort kellet megolajoznixD

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

Hát ez qva értelmes...

Carmang
1. a videókártyád enyhén szólva is idejétmúlt (nem bántásból mondom, hanem ténymegállapításból)
2. az alaplapodon AGP-s foglalat van a videókártya számára, az x1650 pedig PCI-Express csatlakozójú, tehát nem tudod majd használni, ne vegyél olyat.

Nekem egy P4 2.4Gh es 768MB DDR memoria 128Mb videókártya van ami egy geforce3 ti 200 és azon nem megy sajna mert amikor felrakom és elindul miután benyomom hogy indit akkor kiirja hogy a windos hibát talált és kilép és enyi már 2X felraktam de nem lett jobb nem tudjátok hogy miért szerintem csak anyi hogy sar a videó kártyám de most venniakarok egy ati readon x1650 512MB 128bit es videókarcsit azzal sztem mennie kell nem?

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

ja bocsánat az kész és kinyirt*

De hülyeség csak akkor találok?pf de sok értelme van mert ha még ugy lenne ha as vok csak akkor tudom használni de hogy csak akkor találok ez ksz a morrowindben legalább lehetett találni dolgokat az egy nagyon jó játék volt de elég szar volt mert es szintel még egy patkány is kicsirt hiába volt a legjobb fegyvered XD

koschwarz
vicces sztori... 😊

igen, külön kell felrakni.

A-A shivering isles az külön van az kiegészítõ me naon vicces a stroia már elolvastam azt külön kell felrakni?

koschwarz
glass armort akkor találsz, ha elértél egy bizonyos szintet (20-ast).

amit az oblivion kapuk bezárásánál szerzel, az a sigil stone, kiválasztod az inventorydból, utána kiválasztod azt a cuccot, amit enchantolni akarsz vele, majd adsz e egy nevet ennek a cuccnak. ennyi.

Hello! az üveg szettet hol lehet megszerezni vagy venni? (Glass) hm? és azt a izzó golyót amit oblivion kapu bezárásánál találsz szóval mi a neve azoknak a tárgyaknak amikbe be lehet rakni van irva valami az elejére vagy mi?elõre is kösz!

GamerAdams007
Szerintem az Archlord-nak van valami olyan autómatikus frissítõ-szoftvere, mint a WoW-nak. BackgroundDownloader.exe a neve (WoW esetében), és a háttérben, észrevétlenül fut, tölti a frissítéseket, viszont lassabb gépeket rendesen meg tudnak izzasztani. Lehet, hogy elég lett volna letörölni az Archlordot! 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

no a windows install helyreállította... érdekes is volt amióta kipróbáltam Archlordot utánna kezdõdött egy hatalmas lassulás a rendszeremen és a programok is nehezen indultak. soha többet free mmo... Továbbra is maradok a GWnél 😊 na most viszont nekiállok végre Oblivionozni.

It\'s good to be bad.

Carmang
DirectX 9.0c fent van?

Oks köszi! Gondoltam rá hogy a többi arcnak is ellehet adni el is adtam 1-2 dolgot másnak csak nem írta akkor a fence-et ezért azt hittem hogy nála nem számít.

Hrisskar
Hmm...azokat meg sem néztem😛 na jó ennyit rólam
Ott volt az orrom elõtt és én inkább elmentem egy világkörüli spell keresgélésre:p

köszi szépen

másolt ugyan de megnéztem laptopomon és egy harmadik gépen és mindkettõn ment. csak a sajátomon nem. Laptopról nem túl élvezetes fõleg hogy enyhén lassú. Lehetséges hogy tényleg windows install lesz ahh. Köszönöm

It\'s good to be bad.

GamerAdams007
Gondolom másoltan van meg. Az is lehet, hogy egy hibás verzió lett letöltve, ha valamelyik haverodnak netán megvan eredetibe, akkor próbáld meg azzal, hogy megy-e. Ha azzal sem megy, akkor attól tartok ebbõl XP-telepítés lesz, legalábbis minden más ötletemre már azt írtad, hogy megpróbáltad. Ha nincs senki ismerõsnek eredeti példánya, akkor próbáld meg máshonnan, másik változatot töltesz le. Remélem tudtam segíteni!

Üdvözlet mindenkinek!
Most kezdtem volna el Oblivion de egy olyan hibába akadtam amivel nem tudok mit kezdeni. mikor rányomok start new game megáll minden és nem történik semmi vártam fél órát driver cserék régi új...stb megpróbáltam a játék patchelésével a régi shader 1es moddal és mindennel ugyanott áll meg... olõvastam róla fórumokon de sehol nem találtam választ. ha valaki tudja a megoldást legyen olyan kedves és írja le. Gb GF 7600 GS 256Mb, 3000+ amd athol xp, 1gb memoria és xp sp 2. tisztában vagyok vele hogy a 7600 pont nem támogatott, de érdekes módon több teszt is szól 7600 GS/GTrõl Oblivion alatt. Elõre is köszönöm!

It\'s good to be bad.

BBird
Hajrá Aknakeresõ!!!44 ;-)
Írdatlan mód utálom a FIFÁT, annál jobban má csak az ilyen barmokat <#hehe>

koschwarz
meg még a F.A.S.Z. is a kedvenced, ha jól sejtem.<#miaz>

Ombika
Kozelebb lehet a 14-hez ,mint a 18-hoz!! 😊))

PiszkosFred
Koszonjuk, egy elmeny voltal. Majd remelem kitakarit utanad egy moderator.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szar játék! Csak a F.E.A.R. és FIFA

Fantusz
Nem értem pontosan a problémádat, az oszlopra tûz, jég, demage, és fortify varázslatokat kell elsütni.
Elég sok tekercset lehet találni az ajtó elõtti asztalon, szerintem mindegyikbõl van használható, nem kell arra várni, hogy a kari elérjen bizonyos szintet, ha valamelyik "tantárgyból" gyengélkedne.

Rémlik, hogy nálam is volt néhány visszatöltés az oszlopnál, a demage varázslatok közül nem volt hajlnadó csak egyet elfogadni, a többinél visszazáródott a kapu.

Hrisskar
Ok köszi, szépen.
Úgylátszik egy ideig el leszek míg tudom majd használni azt a spell-t, de még szerencsémre van még mit csinálnom😄

Fantusz
A tekercsek között kell lenni olyan fortify varázslatnak, amelyikkel tovább tudod nyitni a kaput...

Saját varázslatot csak akkor tudol csinálni, ha az alapot ismered, az elég is a kapunál, de varázsolhatsz tekercsbõl is .

Fantusz
Teljesen mindegy melyik orgazdához viszed a szajrét, Fathis Ulesnek van a legtöbb pénze (2000), de, ha a kardot nem adtad neki vissza nem fog üzletelni veled.

(ennek ellenére nem éri meg neki adni a kardot)

And5
Másnek is eladhatod.

Nekem is valaki HELP!!! A tolvaj céh feladatait csinálom és már Gray Fox-nak dolgozok. Most megint lopkodnom kell hogy elérjem a 800 arany értéket. Eddig oké csak a fószer akinek elkéne passzolnom a szajrét(Fathis Ules) nem áll velem szóba:S Folyamat ezt magyarázza: "You've made your choice...now leave me be." De fogalmam sincs mit tettem:S Aki tud az PLS segítsen!!!!!

koschwarz
nem semmi, nagyon szépek<#taps>

koschwarz
szerintem nincs is ilyen spell gyárilag (fortify magicka on touch). de valószínûleg tudnál ilyet csinálni az egyetemen.

Hrisskar
Szeretnék kérni egy kis segítséget. A Mages Guild küldetésben, amelyikben 4 spellt kell rálõni egy oszlopra, egyszerüen nem találok olyan varászlatott vagy scrollt ami megnövélné a magickát máson.
Megmondanátok, hogy kinél találom meg!
Elõre is köszi!

Hrisskar
szépek lettek, grat😄

Elkészült legújabb modom, melyben négy nõi armort textúráztam át.
Itt egy kép:

Innen letölthetõ:
http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=13212 <#falbav>

Tesnexusra is tettem fel képeket, de valamiért nem jelennek meg, pedig a Change Log is írja hogy feltettem õket.

koschwarz
nagyon jó kártyák azok, talán az his iceq3 jobb is mint az msi, jobb a hûtése, ami egy radeonnál nem lehanygaolható tényezõ, tekintve hogy eléggé tudnak melegedni.

ezekkel a kártyákkal már nagyon szépen lehet az obliviont futtatni.