The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Google-t is használhatod néha<#mf1>#mf1>
tudnál segíteni, hogy merre is találom meg az egyiket 😄DD
elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
köszi a válaszodat 😄
Valóban macerás, elõfordulhat, hogy napokat kell várni az oltár közelében, amig az aktív lesz.
Fekete lélekkõbe elvileg bármelyik NCP lelke befogható, legyen az bandita, martalóc, koldus, vagy az Aréna bajnoka.
találkozott már valaki a következõvel? Elindítom a játékot, a zene hangos, az összes többi hang pedig ordenáré halk. A játék beállításaiban a zene 1/4-edre van állítva, a többi hang maxra, és így is. A fura, hogy ha kilépek vindozba, a hangbeállítások is megváltoznak, nevezetesen a main-volume csúszka lent van a béka segge alatt. Visszahangosítom, elindítom újra a játékot, és újra mókuskerék... érdekesség az egészben, hogy amikor utóljára volt idõm játszani (1,5 hónapja), minden tökéletesen mûxött...
....................................................................................................
A nõ észreveszi, hogy mekkora sztár lettél miközben feltornáztad magad a ranglétrán és eszébe jut, hogy ebbõl mekkora show-t lehetne csinálni. Szóval a lényeg a SHOW A NÉPNEK, meg persze egy kis pénz neked. Nem kötelezõ ezt csinálni, nekem is elég volt annyi, hogy én vagyok a bajnok.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
meg tudom azt csinálni, hogy egy black soul gembe beleteszem Agronak gro-Malog (az aréna grand championja) lelkét?
valaki próbálta már? mekkora soul gem kell hozzá?
üdv
Ha pedig egyszer kigyogyulsz a javasasszony kvesztje utan belole (vagy a hivatalos addonok egyikevel), akkor utana mar elvileg nem lehetsz tobbet vampir. De a vampirok ugyanugy megfertoznek majd a vampir korral (porphyric hemophilia), csak eppen nem fogsz atvaltozni megegyszer harom nap es egy alvas utan. Viszont a disease az disease most is, es a debuffok ugyanugy megjelennek a harapas utan. Es ezt mar nem mindig lehet gyogyitani alap cure disease potionokkal. (de templomokban minden tovabbi nelkul, talan meg sima oltarok is leszedik - bar ennek reszleteire nem emlexem, nem volt eddig meg kigyogyult vampir karakterem) 😊
Ez utobbi miatt kerdeztem, hogy nalad a szokatlanul eros Drain Fatigue nem emiatt a korabbi vampirlet miatt lett olyan amilyen 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ismétlem, az is elképzelhetõ, hogy valamelyik mod miatt csinálja ezt van elég sok mod fent, van pl. amelyikbõl származó fegyverrel a sneak attak 1x a 6x helyett, próbálgatom melyiket érdemes használni, melyeket kell elfelejteni. <#wink>#wink>
A lényeg, hogy vámpírokkal csatározás után a varázslatoknál meg kell nézni a karakten lévõ aktív hatásokat, és ha ott Drain Fatigue bejegyzés látható addig nem aludni, amíg lötyivel, varázslattal, vagy oltárnál imádkozva el nem tünik a bejegyzés - persze ha valakinek célja a vámírizmus, nyomás az ágyba<#mf1>#mf1>.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Lehet valamelyik mod az, oka, de a lötyi-ivás után is Drain Fatigue-s maradt a karim, skingradban az oltár viszont leszedte.
Nem sima drain spell volt (ha igen akkor rajtam ragadt), otthon kezelgettem magamat órákkal a csata után, minden mást leszedett a Cure Disease, kivéve a legfontosabbat.
Nekem eddig mindig mûködött a lötyi és a szpell is. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A két legális céhbe totális bûnözõket nem fogadnak be (hírneved nagyobb legyen, mint a hírhedség), tolvajok, bérgyilkosok szivesen látnak, ha kiállod a próbát.
Totálisan gonosz karakter (nagyobb infamy, mint a fame) templom oltáraknál nem imádkozhat, innen már csak egyetlen lépés a vámpirizmus, a Cure Disease italok nem minden esetben gyógyítják a vámpírharapást, arra a skingradi templom oltára a gyógyír.
Az Oblivion kapuk zárkolása is hõsi cselekedet, de azzal talán érdemes várni, néhány szintet meglépve izmosítani a breton leányzót...
Kumiho #2179
kutasd fel és lépj be a tolvaj céh-be, úgy le tudod szedetni magadról a vérdíjakat
hogy te milyen antiszociális vagy...<#hehe>#hehe>
Kumiho #2179
Nos, kiraboltam az összes Castle õrét, totál lecsupaszítottam õket, vérdíj volt ugye fejemen, börtönbe vonultam, aztán eladtam a "kacatjaikat", egy ezüst kardot pedig megtartottam magamnak : DDDD
Kumiho #2179
Ha egy idézett daedrothra 100% shieldet raksz akkor fizikailag sebezhetetlenné válik, csak varázslattal illetve enchantolt fegyverrel lehet onnantól megölni.
Olvasgatva a fórumot ismét kedvem támadt elõvenni a "jó régi" oblit és játszani vele csupán az élvezetesség kedvéért.
Kérdésem annyi lenne, hogy hol találhatok leírást (FAQ és HQ kivesézve) arról, hogy ha átlényegül a karakterem a szellemvilágba (mert keményen megüti egy Dremora Lord pl), mit kell tenni és hogyan lehet visszajutni a valós világba? A szellemvilágban emlékeim szerint lehet találni egy ghost sword-öt egy labirintusban, egy híd lábánál egy fényözönben egy kulcsot, ami a várban egy kaput nyit és a várat magát, ahol a rácsos kaput ki lehet nyitni a kulccsal, de a teleportot nem jöttem ár hogyan lehet használni...... Mi a megoldás, ha megint lecsapnának? 😊
Help pls!
www.republiknet.hu
egyébként úgy tudtam, hogy az maximális védelem amit kaphatsz az 85%. lehet hogy névleg többet mutat az adatlap mert valami varázslatot vagy bármi mást használsz, de 85%-nál soha nem lesz több.
A Conjurationt és az Alteration is megéri szerintem master szintre fejleszteni mert onnantól már lehet az oltárnál pl egy perc hosszúságú daedroth idézést gyártani amire rögtön rá lehet rakni egy 100-as shield varázslatot ami szintén egy percig tart, master szinten ez nem is kerül sok manába és egy ilyen summon garantáltan életbenmarad amíg le nem jár a szpell.
A varázslatok manaigény csökkenése 75 és 100-as szkill között hatalmas, ha már másért nem hát csak ezért is megéri mindegyik iskolát master szintre fejleszteni.
A mysticism szerintem elég béna iskola, én a soul trap kivételével nem használok onnan semmit.
Ja és ebben a formában és szabályokkal szerintem a multi teljesen értelmetlen lenne, túl könnyû legyõzhetetlen karaktert csinálni 😊
Itt meg tudod nézni, hogy milyen spellek vannak,kinél kell keresni.
A conjuration pont arra van hogy lényeket lehessen idézni amik lekötik az ellent, Summon Daedroth és nézed a showt vagy esetleg besegítesz a summonodnak.
Illusion -> command humanoid és az ellen egymást kezdi írtani helyetted.
Master destructionnál a feléd futó ellen meghal mielõtt hozzádérhetne, a spell making oltár azért van az universityn hogy használd is.
A mágus nem egy "mágia-íjjász" aki hátrálva futás közben nyílvesszõk helyett tûzgolyókat lövöldöz hanem ennél sokkal több és pont ezért nem is íjjászként kell használni hogy élvezetes legyen vele a játék <#nezze>#nezze>