The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lycanthropy V2
Data.7z a csomagolt fájl neve, WinRaR-ral kicsomagolva,a meshes és textures mappákat, illetve a Lycanthropy V.2 esp fájlt kell bemásolni a játék Data könyvtárába.
aztán késõbb rájöttem mi volt a gond.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
olyan hibák fordulhatnak elõ, mint pl. nekem egyszer kifejezetten aylaid érmék eladása után, mikor kilépek a kereskedõ üzletébõl, az autosave-nél dob ki. egyébkétn általában is, több mod használatánál már érdemes az autosave-et kikapcsolni.
Bizonyos modok csak akkor mûködnek, ha új játékot kezdesz, más modok megkezdett játéknál is aktívak, de azoknak sem szabadna a mentéseidet befolyásolni.
(a mentéseid a dokomentomok között találhatók a My Games mappában)
Egyébként most néztem, most is elveszett az egyetlen íjam. Karddal kellett szaladgálni, amíg nem szereztem egy új íjat. Így kicsit idegesítõ és most már nyíltan merem mondani, hogy ez bug.
Obli, Shiv és ez a múltkori Free bethesda castle van fenn. Se több, se kevesebb.
Néha amúgy nekem is szó nélkül kiugrik a játék. :-(
Aludj egyet.
Methredel (Amusej is) a legváratlanabb pillanatokban jelenik meg, ha eljön az ideje, addig csinálj céhen kívüli küldetést, vagy egyszerûen csak lófrálj I.C.-ben.
Elértem a 600gp értéket az ellopott cuccok eladásából, Methredhel üzenetet hozott, hogy Gray Fox találkozni akar velem Bruma-ban Helvius Cecia házában. Feladatom, hogy a Temple of the Ancestor Moths-ból lopjam el a Savilla's Stone-t...
Na ez lenne a küldetés, csakhogy Methredhel nem hozza azt a nyavajás üzenetet. Mégis hova kéne mennem, hogy átadja?
How much can you take,before you snap?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Majdnem korlátozás nélkül tudod gyártani a potionokat, s minden szintlépéskor meglesz az intelligenciára a 10 pont.
Az Altronach csillagjegytõl sokan tartanak a zéro mannavisszatöltõdés miatt, picit más a játék az elsõ szinteken (ez is lehet szórakoztató), ahogy fejlõdik az alchemy skilled egyre kevesebb kék-kõre lesz szükséged, nem kell az oltárakhoz rohangálnod...
A Flax az egyik legközönségesebb növény a játékban, több százat be lehet gyûjteni belõle viszonylag rövid idõ alatt - RESTORE MAGICKA - Master alchemy skillel több mannát visszatölt, mint amennyi egy High Elfnek van 100-as intelligenciával, s mindössze 10 deka, egy hosszú küldetésre 20 lütyi mindössze 2 kiló plusz teher.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de ez így ebben a formában azt is jelenti, hogy vigyáznod kell, más major-ból nem szerezhetsz 1 pontot sem, mert akkor már buktad a +5 pontot willpowerre (kivéve persze ha a másik majorból, a destruction-bõl szerzel pontot, illetve a minor alteration-bõl, mert ezek is a willpower alá tartoznak)
Mondjuk ha teszem azt így néz ki a karakterem:
Major : Blade, Block, Blunt, HandtoHand, Destruction, Restoration. Marksman
és teszem azt, elérek +10 pontot a minor skillembõl mondjuk a Conjurationból(Intelligence), és a Heavy armorból (Endurance), és a Majorok közül a Restrationból(Willpower), de ezek mellé még gyûlik másból is, akkor az elsõ háromra megkapom a +5 pontot szintlépésnél?
tehát ha pl. a strenght-re akarsz +5 pontot rakni szintlépésnél, akkor a blade, blunt és hand2hand skillekbõl kell gyûjteni összesen 10 pontot. csinálhatod azt is, hogy csak hand2hand-bõl gyûjtöd a 10 pontot, vagy mindhármat használod és úgy jön össze a 10 pont.
ha mindhárom skill major, akkor viszont ha összegyûjtöd belõlük a 10 pontot, akkor egyben megvan a szintlépés feltétele is.
tehát a szintlépés feltétele: összesen 10 pont a 7 major skillekbõl
+5 pont feltétele: adott attribútum (pl. strenght vagy intelligence, stb.) alá tartozó skillekbõl legyen összesen +10 pont.
Például ha 3 Major skillemre rakok +10 pontot, akkor mindháromért megkapom a +5-öt szintlépésnél, vagy függ attól, hogy mennyi minort használtam?
az sg fórum is csak 640x480-as felbontásban mûködik, gyönörû mondhatom, látom a pixeleket is : DDD
Egyébként nekem a Breton nagyon bejött eddig, a Wood , High és Dark elf is, a többit pedig még nem próbáltam.. de szerintem nincs is szándékomban, ezekkel fogok kísérletezgetni..
Kumiho #2179
Szintlépésnél mindig Willpower-re, Intelligence-re és Speed-re rakj pontokat.
Ahogy kijöttél a csatornából rögtön menj a Market Districktbe és vedd meg a Summon Zombie szpellt, játék használd az összes szkilledet és ne csak párat szal zárnyitás mindig Open varázslattal, fáklya helyett Light varázslat meg ilyesmi.
csillagjegy: mage (50+ magicka) vagy ha több kihívást szeretnél, akkor atronach (sok-sok magicka (150), de nem töltõdik vissza, viszont elnyeled az ellened irányuló varázslatok felét)
kaszt: mage
én high elfet választanám mage csillagjeggyel, de egyébként mindenki a bretont szereti.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Eddig csak harcossal játszottam, nem sok odafigyeléssel, mentem, és ütöttem, és blokkoltam, majd gyógyítottam, majd ütöttem, majd blokkoltam, majd....
Szóval gondolom sokkal összetetteb jtékmenetre számíthatok mágussal, de nem szeretném 30 óra játék után újra kezdeni, mert az elejét elszúrtam.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Nem dobáltam el semmit. (általában igyekszem a drágább cuccokat magammal hordani, aztán ha már max, nem veszek fel többet)
- Nincs sehol tárolóm, vagy legalábbis ezer éve nem jártam olyan helyen, ahol tárolni tudnék.
- Börtönben sem jártam és nem is volt lopott.
Ma este kiderítem, hogy mi a helyzet, mert éjszaka megint sigil kõvel "Nkántótam" egy íjat.
Azért is gyanakszom valami bug -ra, mert a gyorsbillentyûkbõl is kiveszett. És múltkor is rémlett, mintha egy erõsebb kardom lett volna, legutóbb meg csak valami kis tõr. ;-) (Érdekes, pedig nem is iszom alkoholt...) :-D
Ilyen esetben nem vész el, késõbb elõkerül, csak bosszantó, ha éppen az adott tárgyra van szükség....
Nálam lávõ tárgyak nem szoktak elveszni, arra volt egyszer példa, hogy fosztogatás közben addig pakoltam ki-be, hogy az egyik kedvenc tárgyamat is ott hagytam...
Veletlen ledobhatad egyebkent, nem nagyon szokott eltunni. Max akkor, ha loptad, es beszelsz egy orrel veletlenul. Na akkor az or lefoglalja a lopott arut 😊 (teged meg vagy bezar, vagy megfizetteti az buntetest)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tegnap tisztán emlékszem, hogy csináltam egy sili kõ segítségével íjat. Erre ma újra játszani akarok és furcsa volt, hogy nem találtam sem a gyorsgomboknál, sem az invetoryban.
How much can you take,before you snap?