The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új faj beépítésekor kell a Custom Races Fix mod is, mert a questek csak az alap fajokhoz igazodnak.
Melyik OOO fájlt töltötted le? Újabban omod formátumú, így kell hozzá az OBMM is. Egyébként sem árt az overhaul modokhoz. Milyen fájlokat tartalmaz a mod?
Melyik OOO fájlt töltötted le? Újabban omod formátumú, így kell hozzá az OBMM is. Egyébként sem árt az overhaul modokhoz. Milyen fájlokat tartalmaz a mod?
Nincsen mentésed, amit vissza tudnál tölteni?
Mélyen Gray Fox lelkébe gázolhattál <#smile>#smile>
Vannak küldetések, amiket, ha nem "szokványos módon" csinál az ember kiszámíthatatlanná válik.
Gray Foxot még nem sikerült agyonsértenem, de volt eset, amikor Leyawiin közelében Amusejt megtámadta valami (nem tudom mi, mert csak a szöveget írta a gép, hogy Amusei eszméletlen, nem láttam hol, s mi marcangolja), a tolvajos karrierem hetekig álllt, már-már beletörõdtem, hogy szerencsétlen gyík hullája valahol a mocsárban rohad, amikor végre elõkerült valahonnan...
Szóval az egy hét nem jelentõs idõ, de most valami olyan pályára tévedtél így, ami számomra ismeretlen.
Tolvajoknál elõfordulnak meglepetésküldik, ha valamit elügyetlenkedel.
Pl. a teszten, ha Methredel megelõz, elviszi elõled Amantius Allectus naplóját, kapsz egy mentõfeladványt, ami ráadásul nehezebb is - igaz egyszer láttam ezt a küldetést, de a tulaj kutyája soha nem aludt <#circling>#circling>
Mélyen Gray Fox lelkébe gázolhattál <#smile>#smile>
Vannak küldetések, amiket, ha nem "szokványos módon" csinál az ember kiszámíthatatlanná válik.
Gray Foxot még nem sikerült agyonsértenem, de volt eset, amikor Leyawiin közelében Amusejt megtámadta valami (nem tudom mi, mert csak a szöveget írta a gép, hogy Amusei eszméletlen, nem láttam hol, s mi marcangolja), a tolvajos karrierem hetekig álllt, már-már beletörõdtem, hogy szerencsétlen gyík hullája valahol a mocsárban rohad, amikor végre elõkerült valahonnan...
Szóval az egy hét nem jelentõs idõ, de most valami olyan pályára tévedtél így, ami számomra ismeretlen.
Tolvajoknál elõfordulnak meglepetésküldik, ha valamit elügyetlenkedel.
Pl. a teszten, ha Methredel megelõz, elviszi elõled Amantius Allectus naplóját, kapsz egy mentõfeladványt, ami ráadásul nehezebb is - igaz egyszer láttam ezt a küldetést, de a tulaj kutyája soha nem aludt <#circling>#circling>
Örülök hogy megjavult!
Inkább nagyjából képtelenség megcsinálni az összes küldetést 😊
Fantusz...még mindig semmi, 1 hét telt el, de meg sem mozdul a Gray Fox-os quest 😞
Fantusz...még mindig semmi, 1 hét telt el, de meg sem mozdul a Gray Fox-os quest 😞
Miután Martint visszakiséred az apátságba folyamatosan nyílnak az Oblivion kapuk, amit szépen zárogathatsz, ha van hozzá kedved, de a sokadik kapu bezárása után ez a vonal is unalmassá válik ( nem tudsz mit kezdeni a rengeteg Sigil kõvel, lootolt tárggyal, a kapu túloldalán ugynazok az ellenfelek, (nem)nehézségek várnak).
A küldetés szempontjából mindegy, hogy 3, 50, vagy 70 kaput zártál be, kötelezõ jelleggel a kvatchi kaput kell bezárnod, illetve a Bruma mellett nyíló nagy-kaput, onnan Martinnak kell a Grand Sigil Stone.
Sokadik karakteremmel játszom , nem régen kezdtem használni a Cyrodiil Upgrade modokat, ezek jól megválasztva sok órányi játék után még érdekesebbé tehetik a játékot, pl. ahol az alapjátékban véget ér a Máguscéh küldetéssorozata, Arch mágusként következnek az unalmas hétköznapok, a modokkal új problémákat kell megoldani: mi legyen a necromanták sorsa?
A Lost Spires régészkedõs küldetéseiben is van néhány jól sikerült "meglepi", lootokban itt is fõleg a mágusokat, páncél nélkül harcolókat kényeztetik.
A küldetés szempontjából mindegy, hogy 3, 50, vagy 70 kaput zártál be, kötelezõ jelleggel a kvatchi kaput kell bezárnod, illetve a Bruma mellett nyíló nagy-kaput, onnan Martinnak kell a Grand Sigil Stone.
Sokadik karakteremmel játszom , nem régen kezdtem használni a Cyrodiil Upgrade modokat, ezek jól megválasztva sok órányi játék után még érdekesebbé tehetik a játékot, pl. ahol az alapjátékban véget ér a Máguscéh küldetéssorozata, Arch mágusként következnek az unalmas hétköznapok, a modokkal új problémákat kell megoldani: mi legyen a necromanták sorsa?
A Lost Spires régészkedõs küldetéseiben is van néhány jól sikerült "meglepi", lootokban itt is fõleg a mágusokat, páncél nélkül harcolókat kényeztetik.
Háhá!Megjavult ez a masina!!😄😄
Lekellett törölnöm egy codec packot amibõl valahogy eltûnt 4-5 file.
Felraktam egy újat és már múkodik is!
Köszönöm a segítséget AarPoenak és Prince23nak!
Lekellett törölnöm egy codec packot amibõl valahogy eltûnt 4-5 file.
Felraktam egy újat és már múkodik is!
Köszönöm a segítséget AarPoenak és Prince23nak!
Azt tudom, hogyha "végigjátszod", utána nem lesz konkrétan vége, ugyanúgy barangolhatsz, aztán idõvel kifogynak a küldetések.. Szóval gondolom, a végelenségekig nem játszhatod, mert már nem lesz milyen feladatokat teljesíteni, aztán megunod, kilépsz, indítasz egy új karaktert 200 óra játékidõ után : )
Kumiho #2179
Nincs olyan, hogy végigjátszás, van egy fõ szál a játékban aminek a végén az összes kapu bezárodik, de teljesen végigjátszani sosem fogod. Én már vagy másfél éve bezártam a kapukat, de Shivelingbe pl. még nem is voltam. Most épp archeologust játszom, aztán meg ki tudja............
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
annyit kell bezárni, ahány város van, -1 mert ic-ben nincs.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az ÖSSZES Oblivion kapu bezárása nélkül ugyebár nem lehetséges a játék végigjátszása? Mert nekem kicsit soknak tûnik, lehet belõlük 150, de lehet, hogy rosszul gondolom. : ) Mindenesetre most kezdem 3x-ra a játékot egy hosszú pihenõ után, és ezúttal célom végigjátszani, akármeddig is tartson : )
Kumiho #2179
Értem, teljesen igazad van😊, de lenne 2 problémám.
1: Letöltöttem az Overhaul 1.3-at, majd kitömörítettem a Data könyvtárba viszont nem akar jó lenni😞, olvastam a telepítési útmutatót is de az is csak annyit ír amit feljebb írtam.
2: Szintén letöltöttem a Mystic Elf modot, megcsináltam a karakteremet, és miután odasétálok a rácshoz, a szemben levõ cellában tartózkodó Dark Elfnek odakellene sétálni a rácshoz és elkezdeni minden hülyeséget mondani rólam, enne ellenére megsem mukkan. Vártam egy pár percet a király megérkezéséig de semmi.
1: Letöltöttem az Overhaul 1.3-at, majd kitömörítettem a Data könyvtárba viszont nem akar jó lenni😞, olvastam a telepítési útmutatót is de az is csak annyit ír amit feljebb írtam.
2: Szintén letöltöttem a Mystic Elf modot, megcsináltam a karakteremet, és miután odasétálok a rácshoz, a szemben levõ cellában tartózkodó Dark Elfnek odakellene sétálni a rácshoz és elkezdeni minden hülyeséget mondani rólam, enne ellenére megsem mukkan. Vártam egy pár percet a király megérkezéséig de semmi.
Többször volt róla szó, az utóbbi napokban is: nem tudjuk. Attól függ, milyen stílusban szeretnél játszani, mi az amit módosítani akarsz. A HQ-n (link itt feljebb zölddel) van egy halom ajánlás, meg itt a topikban is...
Sziasztok!
Újból feltettem a játékot, és az lenne a kérdésem hogy milyen modokat érdemes feltenni a játékhoz? Most töltöm az Overhaul 1.3-at, gondolkoztam még a Natural E. 2.0-án. Több nem jut most eszembe, akinek van ötlete írhat😊
Újból feltettem a játékot, és az lenne a kérdésem hogy milyen modokat érdemes feltenni a játékhoz? Most töltöm az Overhaul 1.3-at, gondolkoztam még a Natural E. 2.0-án. Több nem jut most eszembe, akinek van ötlete írhat😊
Negatív hatásuk legfeljebb rád nézve lesz, ha félsz a clannfearoktól, sõt késõbb sokkal erõsebb lények fognak a kapuk körül kószálni.
Megtámadják az arra járó NPC-ket, meg is ölnek néhányat, de ennek nincsen a játékmenet szempontjából jelentõsége (kivéve, ha bug miatt koronás NPC-vel végeznek).
Neked viszont nehéz lesz elkerülni a kapukat napról-napra több nyílik, közel 100 lehet a számuk, ezért szoktuk javasolni, hogy a fõküldetést hanyagolható kb 20-as szintig, vagy akár tovább is.
Villámutazásokkal cirkálni Cyrodiilban nem szórakoztató, de még így is sokszor a kapuk közelébe kell menni, lehet jobb lenne végigküzdeni magad a fõszálon - ha sikerül végleg bezáródnak az Oblivion kapuk.
Gray Fox: legegyszerûbb lenne visszatölteni, de valószinû így is folytatódik a karriered a tolvajoknál.
Tipp: a szokásos menetben, Methredel, vagy Amusej keres meg, hogy a fõnök látni szeretne, addig fölöslegesen zaklatod a Rókát.
Megtámadják az arra járó NPC-ket, meg is ölnek néhányat, de ennek nincsen a játékmenet szempontjából jelentõsége (kivéve, ha bug miatt koronás NPC-vel végeznek).
Neked viszont nehéz lesz elkerülni a kapukat napról-napra több nyílik, közel 100 lehet a számuk, ezért szoktuk javasolni, hogy a fõküldetést hanyagolható kb 20-as szintig, vagy akár tovább is.
Villámutazásokkal cirkálni Cyrodiilban nem szórakoztató, de még így is sokszor a kapuk közelébe kell menni, lehet jobb lenne végigküzdeni magad a fõszálon - ha sikerül végleg bezáródnak az Oblivion kapuk.
Gray Fox: legegyszerûbb lenne visszatölteni, de valószinû így is folytatódik a karriered a tolvajoknál.
Tipp: a szokásos menetben, Methredel, vagy Amusej keres meg, hogy a fõnök látni szeretne, addig fölöslegesen zaklatod a Rókát.
No, megint baj van!
Abban a Grey Fox küldetésben, ahol a cipõt kell ellopni, ahelyett hogy odaadtam volna a cipõt a nagyembernek, kérdõre vontam a naplóval kapcsolatban. A vége az lett, hogy elküldött, h gondolkodnia kell - és hiába megyek vissza hozzá, ismét elküld, hiába várok rengeteget, ugyanez. Marker nincs, megállt a quest. :S
Ötletek?
Abban a Grey Fox küldetésben, ahol a cipõt kell ellopni, ahelyett hogy odaadtam volna a cipõt a nagyembernek, kérdõre vontam a naplóval kapcsolatban. A vége az lett, hogy elküldött, h gondolkodnia kell - és hiába megyek vissza hozzá, ismét elküld, hiába várok rengeteget, ugyanez. Marker nincs, megállt a quest. :S
Ötletek?
Mióta lejöttem Kvatch-ból, mindenfelé Oblivion-kapuk nyílnak. Van ezeknek valami negatív hatása a játékra, ha nem zárogatom be õket és nem megyek a közelükbe sem? Teszem azt, nem akarom hogy clannfear-okkal szennyezõdjön el egész Cyrodiil...
Ja megvan ott a fenti linkben 😄
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Hello bocs hogy ilyenekkel zavarlak titeket de volt egyszer egy modom hogy véletlenszerûen dobták a cuccokat a szörnyek és lehetet azokat megtalálni, valami random drop mode volt a neve de sehol sem találom, nem tudjátok esetleg merre lehet?
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Nem, hisz csak a video codec-jeidbe nyúlsz bele. Viszont csak olyat szedj ki, amirõl tudod hogy te telepítetted (azokat viszont lehetõleg mind).
Hhhmmm...Megpróbálom!Bár kicsit félek,hogy a törölgetés nem-e kavar be,de ha igen sincsen baj!Format c: mindent megol.😄
Nézdd meg az Eszközkezelõben a video codec-eket! Ehhez kattints a hang- video- és játékvezérlõkre, utána a videokodekekre, majd tulajdonságok. Kell lennie itt valaminek, ami szemet szúr és nem stimmel...ha igen, innen le tudod törölni, majd telepítsd újra! Gordian Knot Codec Pack - én ezt használom, a legújabb verziójára rá tudsz keresni. Ajánlatos elõtte minden olyan codec-et törölni, amit te telepítettél - és a te esetedben amúgy is. Mindent föltesz, ami kell (plusz a WMP és Qtime még szól, ha valami kell neki netrõl).
Ha ez sem oldja meg, én fölteszem a kezeim...
Ha ez sem oldja meg, én fölteszem a kezeim...
Hát a probléma köszöni szépen él és virul...-.-
Azt nem értem,ha a Qt-vel van a probléma a Wmedia playerbe miért nyúl bele?
És pl. Cod4-be miért nem?Egyszerûen felfoghatatlan...
Azt nem értem,ha a Qt-vel van a probléma a Wmedia playerbe miért nyúl bele?
És pl. Cod4-be miért nem?Egyszerûen felfoghatatlan...
Ne töröld le a Qt-t, sõt inkább frissítsd fel... és egy reinstallt csinálj az oblivionnak... regeditbõl törölj mindent ki... a mentésedet pedig mentsd ki máshová.
Nos...semmi változás...Azt elfelejtettem írni,hogy mikor kidobja ezt az installáló épernyõt,akkor azonnal hibát ír ki:"Error 1309.Error reading file:C/Windows/Istaller/program files/filtercodec pack/QT/QTSsystem/Quicktime.qts.Verify that the file exists and that you can acces it." Lekéne törölnöm a Qucktime-t vagy valami más?
Ace mega?Még nem is hallottam róla szóval az tuti nincs.
Divx-nek meg utánanézek.Kösz!Amúgy elnézést az off-ért.
Divx-nek meg utánanézek.Kösz!Amúgy elnézést az off-ért.
Div x install, az a legmegbizhatóbb codec driver, és elég csak a div x codec dreiverét feltenned... vagy ne tegyél fel egy codec drivert sem, mert mindegyik játék használ valamilyen codec video lejátszó drivert, persze a win mediaplayert hadd fenn!
(ace mega-t kötelezõen unistaláld le, ha az van)
(ace mega-t kötelezõen unistaláld le, ha az van)
Jó napot uraim!
Olyan problémám van amit még a büdös életben nem láttam.😄
Na szóval:tegnap még tökéletesen ment a játék.Ma bekapcsolom.Intró lemegy,bejön a töltõ képernyõ és hopp mitorténik?Megáll a töltés végén és kiad egy ablakot ami valamiféle "Advenced filter and codec pack"-ot akar feltenni.Mi a franc ez?:S A Windows media playerem is ilyen gonddal küzködik.Two worlds-öt próbáltam elindítani az is ezt teszi.
Viszont a Cod4 megy.Rendszer visszaállítás szerintetek segít?Vagy valakinek van egy épkézláb ötlete?<#szomoru1>#szomoru1>
Olyan problémám van amit még a büdös életben nem láttam.😄
Na szóval:tegnap még tökéletesen ment a játék.Ma bekapcsolom.Intró lemegy,bejön a töltõ képernyõ és hopp mitorténik?Megáll a töltés végén és kiad egy ablakot ami valamiféle "Advenced filter and codec pack"-ot akar feltenni.Mi a franc ez?:S A Windows media playerem is ilyen gonddal küzködik.Two worlds-öt próbáltam elindítani az is ezt teszi.
Viszont a Cod4 megy.Rendszer visszaállítás szerintetek segít?Vagy valakinek van egy épkézláb ötlete?<#szomoru1>#szomoru1>
A daedrákat megölhetõknek tartottam, a Fire Atronach-okat a fire resist-em miatt pedig veszteség nélkül tudom ölni. A gond az alien-kinézetû hosszú farkas lényekkel volt, amelyek 2-3 harapással el tudnak intézni.
Nekem nem lesz több karakterem...sötételf szerepét játszom, ez vagyok én. Illúzió-romboló lenne újra a börtönben csücsülnöm, mondjuk emberként. 😊
Nekem nem lesz több karakterem...sötételf szerepét játszom, ez vagyok én. Illúzió-romboló lenne újra a börtönben csücsülnöm, mondjuk emberként. 😊
Karaktereim többségével 20-as szintig Kvatch közelébe sem megyek, sõt volt olyan, hogy 30-as szinten még az amulet is nálam volt.
Egy becsületes harcos, lovag adott szava szerint cselekszik, szivén viseli a világ dolgait, rohan az amulettel az apátságba.
Tolvaj, bérgyilkos, vagy egy öntörvényû mágus más-más okokból, de kezdetben nem igazán törõdnek a politikai hatalomért folyó harcokkal, de egyre többször hallanak híreket, hogy valami nincsen rendben Cyrodiilban, Kvatcnál meg valami nagy baj lehet, s talán elõbb-utóbb felnyílik a szemük - SZEREPJÁTÉK <#wink>#wink>
2 év alatt tizenegynéhány karakterrel játszottam a játékot, de a fõküldetést csak egyetlen egyel vittem végig.
Egy becsületes harcos, lovag adott szava szerint cselekszik, szivén viseli a világ dolgait, rohan az amulettel az apátságba.
Tolvaj, bérgyilkos, vagy egy öntörvényû mágus más-más okokból, de kezdetben nem igazán törõdnek a politikai hatalomért folyó harcokkal, de egyre többször hallanak híreket, hogy valami nincsen rendben Cyrodiilban, Kvatcnál meg valami nagy baj lehet, s talán elõbb-utóbb felnyílik a szemük - SZEREPJÁTÉK <#wink>#wink>
2 év alatt tizenegynéhány karakterrel játszottam a játékot, de a fõküldetést csak egyetlen egyel vittem végig.
Visszafordultam.
Az igaz hogy be lehet zárni 1-es szinten is, csakhogy egész más ellenfelek vannak 1-es szinten, mint 14-esen. A fél estén át a kapuzárással harcoltam (bevallom, használtam a láthatatlanságot, dehát miért ne, ez észjáték is), megtisztítottam a Kápolna elõterét és kinyitottam a nagy kaput. Ami azután jön, vagyis a Kastély visszafoglalása, hát...azt hiszem, az nem tolvajnak való feladat, fõleg nem ilyen gyengének. De nem adom fel...majd ha 40-et ütök egyetlen suhintással, visszatérek. 😊
Az igaz hogy be lehet zárni 1-es szinten is, csakhogy egész más ellenfelek vannak 1-es szinten, mint 14-esen. A fél estén át a kapuzárással harcoltam (bevallom, használtam a láthatatlanságot, dehát miért ne, ez észjáték is), megtisztítottam a Kápolna elõterét és kinyitottam a nagy kaput. Ami azután jön, vagyis a Kastély visszafoglalása, hát...azt hiszem, az nem tolvajnak való feladat, fõleg nem ilyen gyengének. De nem adom fel...majd ha 40-et ütök egyetlen suhintással, visszatérek. 😊
Zárnyitás: a minijátékban az ügyesség számít, 5-ös skillel is ki lehet nyitni egy Very Hard zárat, a skilltõl az függ, hogy rontáskor mennyi zárnyelv esik vissza a helyére.
Ezt a szintlépéses dilemmát is jónéhányszor kitárgyaltuk: igen, most valószinûleg azzal szembesültél, hogy eddig viszonylag gyorsan, de kevés attriubte szorzókkal lépted meg a szinteket, az ellenfelek gyorsabb ütemben fejlõdtek.
Kvatch ostroma, visszafoglalása a legnehezebb csata az egész játékban, ott le lehet mérni mennyire erõs az adott szinten a karaktered.
A kaput akár elsõ szinten is be lehet zárni, de miután Martint visszakiséred az apátságba nyílik egymás után a többi kapu,körülöttük új ellenségek, különbözõ Oblivion-lakó lények fognak kószálni.
Kapuzárogatással szépen lehet fejleszteni a karaktert, lootolni is sok hasznos dolgot lehet Oblivionban, Kvatch ostrománál kiderül mennyire vagy felkészült a feladatra.
(a daedrák 20-as szint fölött kezdik dobálni a páncéldarabokat)
Ezt a szintlépéses dilemmát is jónéhányszor kitárgyaltuk: igen, most valószinûleg azzal szembesültél, hogy eddig viszonylag gyorsan, de kevés attriubte szorzókkal lépted meg a szinteket, az ellenfelek gyorsabb ütemben fejlõdtek.
Kvatch ostroma, visszafoglalása a legnehezebb csata az egész játékban, ott le lehet mérni mennyire erõs az adott szinten a karaktered.
A kaput akár elsõ szinten is be lehet zárni, de miután Martint visszakiséred az apátságba nyílik egymás után a többi kapu,körülöttük új ellenségek, különbözõ Oblivion-lakó lények fognak kószálni.
Kapuzárogatással szépen lehet fejleszteni a karaktert, lootolni is sok hasznos dolgot lehet Oblivionban, Kvatch ostrománál kiderül mennyire vagy felkészült a feladatra.
(a daedrák 20-as szint fölött kezdik dobálni a páncéldarabokat)
Valami kezd megváltozni...most úgy érzem, sokkal erõsebbek az ellenfelek, mint én. Medvék, trollok, fa-elfek, oroszlánok, sõt állig fegyverzett útonállókat találok, és a legtöbb esetben meg vagyok lõve, egyszerûen nem bírok el velük. :S Túl gyorsan fejlõdnék?
14-es szint, irány Kvatch!!!
14-es szint, irány Kvatch!!!
Apropó zárnyitás...még mindig nem tudom, mennyire számít bele az agility. Teljesen rapszodikus: van hogy elsõre kinyitom a very hard-ot, máskor az average-be is beletörök 20 pick-et.
Tolvaj használjon álkulcsot, fejlessze a Security-t és az Agility-t <#smile>#smile>
Ezek a varázslatok napi egyetlen alkalommal használhatók, úgyhogy lehetõleg olyat érdemes választani, amiben picit idegenül mozog a kari, egy tolvajnak a zárnyitás nem szokott nehézséget okozni.
Egy másik kõnél 120 sec Invisibily varázslatot is meg lehet tanulni, ennek van némi haszna, de a 2 perc kihasználhatatlan, láthatalanul lehet osonni, de zárat nyitni, fegyvert használni, esetleg potiont inni nem, 5-10 másodperces láthatatlanság bõven elég.
Ezek a varázslatok napi egyetlen alkalommal használhatók, úgyhogy lehetõleg olyat érdemes választani, amiben picit idegenül mozog a kari, egy tolvajnak a zárnyitás nem szokott nehézséget okozni.
Egy másik kõnél 120 sec Invisibily varázslatot is meg lehet tanulni, ennek van némi haszna, de a 2 perc kihasználhatatlan, láthatalanul lehet osonni, de zárat nyitni, fegyvert használni, esetleg potiont inni nem, 5-10 másodperces láthatatlanság bõven elég.
Szerintem sem fontos a Personality. Egy Dark Elf-nek meg egyenesen elvárható, hogy alacsony legyen. 😊
IC-tõl délre, a 2 folyónál a kicsi szigeten van egy piros kõ: Hard Lock nyitást és mégegy spellt ad, én ezt használom, ajénlom minden tolvajnak!
IC-tõl délre, a 2 folyónál a kicsi szigeten van egy piros kõ: Hard Lock nyitást és mégegy spellt ad, én ezt használom, ajénlom minden tolvajnak!
Éreztem,hogy baromságot beszélek.😄 Igazából nekem mindig is a lopakodós,lesbõl rárontós,íjjal arcba lövõs karakter jött be,szóval nem igazán értek a játék mágia részéhez.Nagy ritkán használok mágiát,de akkor is csak destruction meg gyógyító varázslatokat.A personalitym mindig alacsony,de ha valkinek nem tetszik valami és nem adja meg az infót olyankor pénz megold mindent...<#nezze>#nezze>
A Daedra Szentélyeknél imádkoznak a hívõk, közülük egyel lehet szót váltani, aki elárulja, hogy milyen áldozatot kér az istenük, s, ha bemutatod az áldozatot (némelyiknél fontos az idõ, pl. alkonyt, vagy éjjel) kapsz egy küldetést, amit, ha megcsinálsz egyedi jutalomtárgyakkal díjaznak.
Vannak a zöld szinû kövek, ahol daedric fegyvereket, páncélokat kapsz bizonyos idõre - ezek súlya 0, de a legnagyobb sebzésük, ill. védelmük lenne elvileg, ami persze az adott skilltõl függ, és nincsen bennük enchant sem.
Ezeket az "adományokat" nem szoktam használni, harcocoknak hasznos lehet, fõleg nekik való cuccot lehet ezeknél a köveknél kapni, ritkábban íjat, de mágusok elég furcsán festenek deadric csizában, fejszével a kézben (az a mágus meg, aki szeret ilyeneket hordani bármikor idéz magának teljes fegyverzetet, páncélt)
Vörös kövek: no ezekhez érdemes odamenni, itt varázslatot "adományoznak"
Van minden csillagjegynek egy ilyen köve valahol Cyrodiilban.
A Lady Stone Anvil mellett található, a Hölgy Fortify Willpower+Fortify Endurance bónuszt ad.
Van a vörösöknek egy másik csoportja, ahol nem csillagjegy bónuszokat, hanem különbözõ varázslatokat lehet megtanulni, vagy képességeket elsajátítani (pl.zárnyitás, vagy resist magic)
Fajtól, karaktertõl függõen a vörös kövek esetleg el is küldhetnek, nem adnak semmiféle bónuszt, de, ha már van egy számodra hasznos, ne cseréld le egy rosszabbra
Vannak a zöld szinû kövek, ahol daedric fegyvereket, páncélokat kapsz bizonyos idõre - ezek súlya 0, de a legnagyobb sebzésük, ill. védelmük lenne elvileg, ami persze az adott skilltõl függ, és nincsen bennük enchant sem.
Ezeket az "adományokat" nem szoktam használni, harcocoknak hasznos lehet, fõleg nekik való cuccot lehet ezeknél a köveknél kapni, ritkábban íjat, de mágusok elég furcsán festenek deadric csizában, fejszével a kézben (az a mágus meg, aki szeret ilyeneket hordani bármikor idéz magának teljes fegyverzetet, páncélt)
Vörös kövek: no ezekhez érdemes odamenni, itt varázslatot "adományoznak"
Van minden csillagjegynek egy ilyen köve valahol Cyrodiilban.
A Lady Stone Anvil mellett található, a Hölgy Fortify Willpower+Fortify Endurance bónuszt ad.
Van a vörösöknek egy másik csoportja, ahol nem csillagjegy bónuszokat, hanem különbözõ varázslatokat lehet megtanulni, vagy képességeket elsajátítani (pl.zárnyitás, vagy resist magic)
Fajtól, karaktertõl függõen a vörös kövek esetleg el is küldhetnek, nem adnak semmiféle bónuszt, de, ha már van egy számodra hasznos, ne cseréld le egy rosszabbra
Azt hiszem, egy ilyet találtam nemrég, Byrmába menet. Egy nagy rúnakövet. Megszólítottam, majd lecserélte a fegyverem és páncélom 0-s értékû darabokra (a régit nem vette el) és mondott is valamit. Többre nem mertem rákattintani...
Vagy azokra gondolsz, ahol egy nagy szobornál imádkozik folyton 3-4 ember? Mert ilyeneket is találtam.
Vagy azokra gondolsz, ahol egy nagy szobornál imádkozik folyton 3-4 ember? Mert ilyeneket is találtam.
A Daedra Szentélyeknél felvehetõ küldetések vannak szinthez kötve, a többinél esetleg a tárgyak ereje változik a szintedtõl függõen.
Pl harcosoknak az "Információgyûjtés" után Modryn a Lesser Amulet of Interrogation, Amulet of Interrogation, vagy Greater Amulet of Interrogation-t adja szinttõl függõen.
Pl harcosoknak az "Információgyûjtés" után Modryn a Lesser Amulet of Interrogation, Amulet of Interrogation, vagy Greater Amulet of Interrogation-t adja szinttõl függõen.
Egyetlen küldetés van a játékban, amikor az idõvel is versenyt kell futni, nvezetesen amikor Bruma mellett kell bezárni a Nagy Kaput( Great Gate), s Martinnak megszerezni a Great Sigil Stone-t.
A három kapun keresztül özönlõ Oblivion-lakók elleni izzasztó csata közben, miután a kapun belép a kari megkezdõdik a visszaszámlálás, 15 perc alatt be kell zárni a kaput, eltévedni elnyúló harcokba bocsátkozni végzetes lehet.
A három kapun keresztül özönlõ Oblivion-lakók elleni izzasztó csata közben, miután a kapun belép a kari megkezdõdik a visszaszámlálás, 15 perc alatt be kell zárni a kaput, eltévedni elnyúló harcokba bocsátkozni végzetes lehet.
Az illusion nagyon hasznos varázslatokat foglal magába, az attributeja pwdig a personality, ami minden karakternek jól jön olykor, egy tolvajt, bérgyilkost a sok infame pont miatt kevésbé kedvelnek, de a magas personality valamelyes segíthet.
Personalitynek sokáig csatában nincsen jelentõsége, csak a kereskedésnél, párbeszédekben, de a magas personality késõbb okozhat meglepetéseket.
Egyes banditák nem támadnak, jónéhánnyal akár még beszélgetni is lehet, a Srigganok sem uszítják a feketemedvéiket, unottan álldogálnak, ha nem bántod, békések maradnak.
Personalitynek sokáig csatában nincsen jelentõsége, csak a kereskedésnél, párbeszédekben, de a magas personality késõbb okozhat meglepetéseket.
Egyes banditák nem támadnak, jónéhánnyal akár még beszélgetni is lehet, a Srigganok sem uszítják a feketemedvéiket, unottan álldogálnak, ha nem bántod, békések maradnak.
A második kérdésedre a véleményem a következõ:néha-héha jó másra is bökni,mert ha alapból teszem azt,hogy egy tolvaj vagy (könnyû páncél,kard stb..stb...),viszont szereted az illosion varázslatokat akkor megéri az illusion atributejára rakni szerintem.Viszont amire egy-két szintenként minden féle képpen raknod kell az,az endurance.Ha emlékezetem nem csal,akkor ez növeli az élet erõd.Hidd el néha jól jön.
Amire viszont szinte felesleges rakni az a luck.Hatása van mindenre,de tudtommal olyan apró,hogy értelmetlen.
Amire viszont szinte felesleges rakni az a luck.Hatása van mindenre,de tudtommal olyan apró,hogy értelmetlen.
Az 35080 kommentben Fantusz mester elég részletesen leírta az elsõ kérdésedre a választ.Szóval kicsit lepörgetsz és voálá.😄
Én speciel nem foglalkozom ezekkel a pontokkal.Fejlesztem amit úgy látom,hogy megéri.Persze talán nem ez a legjobb út,de kinek a pap...😉
Én speciel nem foglalkozom ezekkel a pontokkal.Fejlesztem amit úgy látom,hogy megéri.Persze talán nem ez a legjobb út,de kinek a pap...😉
A legutóbbi szintlépésemkor az Agility-met 5 ponttal tudtam növelni a szokásos 3 helyett. Ez miért van? Hogy is megy ez az egész a Középkor GTA-jában? 😊
Sehol sem találtam leírást errõl a - szerintem legalapvetõbb - dologról, a szintlépésrõl.
Másik: mindig érdemes azokat az attribute-okat növelni, amik a major skill-eket támogatják, vagy néha-néha a többire is érdemes bökni?
Sehol sem találtam leírást errõl a - szerintem legalapvetõbb - dologról, a szintlépésrõl.
Másik: mindig érdemes azokat az attribute-okat növelni, amik a major skill-eket támogatják, vagy néha-néha a többire is érdemes bökni?
Akkor ha már ennyit írtam róla, elmondom hogy is volt 😊 Csak Agramir-t támadtam meg, és a számításom bejött: csak õ jött oda hozzám, a fejében 2 vesszõvel. Miután meghalt, azonnal eldobtam az összes lopott cuccomat, hogy ha jön az õr, a fizetés után ugyanott felvehessem õket (ez eddig mindig bejött, régóta alkalmazom). Megyek vissza...hoppá, a kulcsot elfelejtettem elhozni! 😄 Újratölt, újra megöl, elviszi a kulcsot is. Szerencsére a kulcs nem számított lopott tárgynak, így nálam maradt és visszamehettem a cuccaimért.
Ezt az esetet tanulságnak írtam le.
ui.: a páncélos bérenc utána NEM támadott, még beszélgettem is vele 😊
Ezt az esetet tanulságnak írtam le.
ui.: a páncélos bérenc utána NEM támadott, még beszélgettem is vele 😊
Azt vállalsz, amit jól esik, legföljebb nem jön össze azonnal. Ez a játék türelmes, nem tudok olyan questrõl, aminek idõhatára lett volna. Tán az egy "vetkõzõs party", de gyanítom azt a bált is akkor tartják, amikor ott vagy...
ugyanez volt a hajóroncs belsejével is, de onnan legalább el tudtam menekülni 😊
Köszi, hogy rögtön 3-an is írtatok! 😊
Egyébként a szintem függ attól, hogy milyen küldetéseket vállalhatok? Mert jópárszor vágtam már bele sokkal nehezebb küldetésbe, mint ami a szintemhez illett volna (néha elsumákoltam és kicsaltam Shadowmere-hez, stb...dehát megoldódott)
Egyébként a szintem függ attól, hogy milyen küldetéseket vállalhatok? Mert jópárszor vágtam már bele sokkal nehezebb küldetésbe, mint ami a szintemhez illett volna (néha elsumákoltam és kicsaltam Shadowmere-hez, stb...dehát megoldódott)