41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Surranohalal #784 az télleg műanyagkard volt ... :-)
ez meg egy töltőképernyő :-) -
#783 LOL.
Megmondom neked mindjart mi az ingame kep. :P -
#782 Gyönyörű...és ezt még nem is láttam!
thx -
#781 -
#780 Csakhogy senki sem mondta, hogy ezek PCs ingame kepek ;] Ettol fuggetlenul tenyleg el kell kezdeni gyujteni uj konfigra, ezt Howardek is hangsulyozzak minden alkalommal... -
#779 Márpedig ezek ingame képek, úgyhogy lehet hozzá majd új gépet venni 11 hónap múlva. -
#778 Hat ezek nem ingame kepek, szal varjunk inkabb meg valami rendes ingame kepet nem valami raytracinges reklamfogast, hogy levonhassuk a tanulsagot. -
#777 egyetértek, nemtudom miért kell mindent agyonbumpmappingolni.
ha mértékkel használnák és nem mindenre akkol sokkal nagyobbat ütne... -
#776 szabadban is vannak képek a kardról, és a páncélról, s ott ugyan olyan műanyag jelleget mutatnak, legalábbis nekem. A morroban sokkal inkább "fémíze" volt az acél, vas cuccoknak. -
#775 De lehet h. az alagsori gyertyák miatt olyan...
Látni kellene szabadban is. -
#774 Inkább 50 karátos arany. -
#773 Van új concept arts is, csak azt elfelejtették a HWn megemlíteni..eddig.. -
#772 2. műanyagkard!
amúgy szépek, főleg az első -
#771 Igen szép képek lettek kirakva a Hardwireden:
kép1
kép2
kép3 -
#770 BUÉK!
Új cikkek! Linkek az elderscrolls.com-on.
Ami a legjobban tetszett nekem:
Q: Are we going to be able to hit sheep with tree branches, or any other blunt objects?
A: Yes, there are sheep in the game, and they’re quite malleable. Watching a sheep’s body ragdoll down a hill is truly a delight.
http://articles.filefront.com/Elder_Scrolls_IV_Oblivion_Interview/;277;;;/article.html
DB -
haxoror #769 GB: What notable changes, additions, or enhancements do you have planned for character creation and advancement?
Gavin: Character creation in most RPGs is an abstract process. You stare at menus, pick some options, roll some dice, and a character is spat out at your feet. The entire process relates very little to the experience of playing the game. You’re largely taking guesses at what skills or stats might be fun or useful to you before you play. In Morrowind, we tried to move away from that abstraction by having character generation be an actual section of the game you experience.
With Oblivion, we’re taking that concept even further. Our character generation sequence takes place as a flight from the emperor’s assassins, and as you play through the opening, you get to experience different aspects of the game before you commit to a character type. Naturally, all the old options for creating your own custom class will be making a return as well, all wrapped up into this fluid experience.
link -
Jimmyke #768 Lesz Karigenerálás. -
Jimmyke #767 Boldog Karácsonyt minden RPG fannak (és persze a többieknek is ;) )!
Én már most gyűjtök a CE-re
Ha valamit érdemes lesz megvenni EZ a játék AZ! :) -
#766 Boldog karácsonyt! -
#765 Tök jók ezek a VIP jogok... Amúgy meg mindenkinek boldog karácsonyt :) -
#764 Jaja... És biztos korlátozva lesz a nézőpontváltás/inventory használat stb, stb.. mint anni a Morrowind elején. Szal én nem félek. -
#763 ez megint ilyen tipikusan félrefordított vagy értett infóbol elinduló pletyka.....
tuti lesz, csak gondolom úgy fog kinézni hogy "intro" jön az emperor üldözik megölik, kardot megkapod, megölöd agyilkost és utána kezdődik a generálás..
in medias res
-
haxoror #762 Biztos lesz valamilyen karaktergenerálás hiszen a morroban is több faj közül lehetett választani és az oblivionban miért lenne ez másképp? Sztem a cikk félre lett fordítva... -
#761 A Planescape Torment-ben sem igazán volt, mégis máig a legjobb igazi SZEREPjáték. -
#760 Par het, es bejelentik hogy skillek sem lesznek, helyettuk vasarolhatunk lezuhant ufokereskedoktol implantatumokat. Kezdek felni, hogy ez a jatek nem az a jatek lesz, amire var(t)unk, de meg mindig azt mondom, hogy varjuk meg az elso betat, demot, ingame moviekat, stb. -
Surranohalal #759 olyan mint a fantasy, csak fel kell tenni a monitort a szekrény tetejére...
amúgy sztem arra utal hogy jobb minőségű, de ez csak tipp :-) -
haxoror #758 Mi az a high-fantasy?
Na lécci mondja már meg valaki plz -
#757 A hardwired megint nem írt semmilyen újdonságot... Sztem ezt a 'nem lesz karaktergenerálás' dolgot is félrefordításból vehették... Elvileg megszokott értelemben vett karigen tényleg nem lesz, azért mert sikerült az egész folyamatot a játék részévé tenniük, még az előző résznél is jobban.
Generálós-királyságos.... Szerintem -
#756 Egy FPS-ben minek ?:P -
#755 "Nem lesz karaktergenerálás az elején"
Hát akkor mikor lesz? a végén? vagy a közepén? vagy semikor? -
haxoror #754 Az Oblivion hangulata immár a high-fantasyt közelíti
Mi az a high-fantasy? -
#753 Azt hiszem erdekes csattano a Jakuza-Freak eszmefuttatashoz ez a kis osszegzes a HW reszerol, foleg a "csata" info ;] -
#752 Új hírek (Hardwired):
"(Gamers Hell) Interjú készült a Bethesda Elder Scrolls sorozatának legújabb részét készítő csapat vezető producerével. A fickó vagy csaj neve Ashley Cheng és lássuk, mit sikerült kihúzni belőle: Nem lesz karaktergenerálás az elején, helyette mindjárt vérkemény akcióba lendülünk. Természetesen a negyedik rész is börtönben kezdődik. Cyrodiil földjén nyomulunk, ami tele van láthatárig nyúló sűrű erdőkkel. A képek alapján festői látványban lesz részünk! Utazók óceánparti kikötőket találnak északon, délen pedig marasztaló ingoványba süpped lábuk. Az Oblivion hangulata immár a high-fantasyt közelíti, afféle Gyűrűk Ura beütéssel.
A gyorsutazás nevű új funkcióval azonnal ott teremhetünk a már meglátogatott helyeken, de aki szeret vándorolni, az elgyalogolhat a céljáig e funkció igénybe vétele nélkül. Az izgalmasabb helyeket - küldetések célpontjait - mágikus iránytű jelzi, úgyhogy nem nagyon lehet eltévedni. A harcok igazán emlékezetesek lesznek, mivel a Bethesda elvetette a dobókockás sebzési módszert. Eddig azt láttuk, hogy ütjük a monszter irháját és nem sebződik a dög, mert a dobókocka nem dobott elég nagy számokat. Most már eredménnyel kaszabolhatunk kardunkkal a szörnyek felé. Ha sebzés történik, az tutira meglátszik ellenfelünkön és azt is változatosan jelzi a játék, ha nem talált fegyverünk - tehát lecsúszott az ellenség páncéljáról. Az AI most már real-time irányítja az NPC-ket - STALKERhez hasonlóan - nincsenek többé scriptek. Multiplayer nem lesz. A készítők nem adtak megjelenési dátumot, de ajánlották, hogy tegyetek félre pénzt a következő generációs konzolokra vagy a hozzájuk mérhető videokártyákra, mert az Oblivion megéri majd a kiadásokat." -
#751 Remeljuk csak annyit, bar manapsag minden kiadas csuszik. -
#750 Ahogy mindenki mas is, leven hogy az topik cimszereplojere meg ugyebar optimalis esetben is varnunk kell egy evet... -
Surranohalal #749 jah akkor te egy másik játékról beszélsz. bocs... -
#748 Az elodjerol vazz, amiben ugyanezt mondtak. -
Surranohalal #747 le van valahol írva hogy nem ez lesz? akkor miről beszélsz? ... -
#746 De akkor legalabb rantsa maga ele az enemy a pajzsat, kardjat, akarmit. Ne azt kelljen latnom, hogy utom valamilyen varazskarddal csak nem is sebzem.
Amugy szerintem amit te mondtal a madartavlatrol annak ehhez semmi koze.
Ugyanugy megvalosithato mindez madartavlatbol, mint szemtol-szemben. -
haxoror #745 A dodge lényege hogy gyors és ügyes az ember ezért elmozdul az ütés elől a sanctuary morroban viszont úgy ad százalékos esélyt a találat elkerülésére hogy nem szkillt néz hanem a varázslat erejét és ezért működhet szűk helyeken is mert lényegében nem dodgeról van szó (amihez hely kell) hanem varázslatról. Ettől függetlenül a dodge is megvalósítható lenne mint passzív szkill akár fps nézetben is de az Oblovionban sztem nem lesz mert ott nem egy karaktert irányítasz madártávlatból hanem az a készítők szándéka hogy te legyél a karakter és érezd úgy hogy te vagy benne a világban és nem az irányított karaktered. Ez így elég zavaros de arra akarok kijukadni hogy nem egy emberkének adsz kivülállóként parancsokat hanem neked kell közvetlenül a bőrébe bújni. Ezzel persze a játszhatóságáért el kell felejteni néhány régi rpg-s dolgot de a cserébe kapott jobb beleélés lehetősége sztem bőven kárpótolni fog mindenkit. Maximum ha valakinek a valódi életben rosszabbak a reflexei akkor az Oblivionban sem tud mesterlövészt alakítani hanem "csak" saját magát :)