41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#824 aham -
#823 Magyarul y=n*x helyett y=x^3 függvény alapján lenne kiszámolva a manád, vagyis a fejlettségeddel arányosan hatványozottan nőne, ezáltal sokkal több lenne magasabb szinteken? -
#822 sztem jó megoldás lenne, ha a manát nem egyszerűen int*szám adná ki, hanem az int= lenne egy bizonyos hosszúsággal, s a hosszúság= egy gömg sugarával, s a gömb térfogata= a manáddal. -
#821 Ilyen szempontból nekem Arx Fatalis jött be nagyon.
Ott jó volt a mágiarendszer.
Rúnákból kellett összerakni a varázslatokat és minden rúna jelentett egy alapvető dolgot.
A rúnákat a levegőbe kellett rajzolni és úgy lehetett varázsolni.
pl. tűzgolyóhoz le kellett rajzolni a kreálás, a csapás, majd a tűz rúnáját. -
#820 egyébként gondolkoztatok már azon, hogy milyen lesz/legyen a mágia rendszer? Én nem szeretném, hogy megmaradnának int*szám=mana; meg mondjuk többféle kézi mozdulat lehetne, sőt még az lenne a legjobb, ha még hang is jönne hozzá.
Pl. a DS mágia megoldásai nekem nagyon tetszenek, s sok az ötletes az varázslat. -
#819 Félreértések elkerülése végett, én csak azt mondtam, hogy Cyrodiil tartományban nincsen sziget, csak egy, de azon maga a császárváros, Cyrodiil helyezkedik el, egy hatalmas öbölben a szárazföld szívében. Ez valószínű hogy inkább városi jellegű lesz, teljesen beépítve. Ezen felül lesznek még városok dögivel, erődök, romok, stb. Csak bírd felfedezni... ;] -
Jimmyke #818 Jön pár új kép és máris fellendül a topic :) Mi lesz itt, ha kijön húúú :)
Fred: Nekem tökéletes ha csak az az egy város van, ha olyan lesz mint Erion De pár "falucska" se lenne rossz :) -
#817 Inkább te elmélkedj, ha egy hasonlatot is komolyan veszel. Ne legyél irodalmár. -
#816 Haxoror: ne aggódj, 2007-ben már szinte ingyen vágják majd hozzád az 512 megás X800 XT Deluxe-okat :)
DB -
haxoror #815 Na attól a várostól félek a legjobban mert Balmora vagy Vivec az összes trükköm ellenére szaggat keményen szal még az új konfiggal (addigra meglesz :) is sztem szaggatni fog az Oblivion, valahogy nem hiszem hogy eléggé rá fognak szállni az optimalizálásra :( -
#814 Mert nincs sehol rendes arnyek.
Igenytelen az egesz.
Kandalo melletti reszre nezzel csak ra.
De ha egyeseknek ez a szep grafika hat legyen neki mondva.
Meg ez a duma eleg LOL.
"Régen bezzeg örültek volna, ha minimum a betöltőképernyő így néz ki."
Hat asszem ilyen kaliberu betolto kepernyot lattam mar 15 eve is.
Csak mutatok Bandewnak egy 1993as Raytracelt kepet, hogy elmelkedjen egy kicsit.
-
#813 értem, értem 8) -
#812 Akkor úgy fogalmazok, hogy úgy istenigazából "vetődött" árnyékot nem látok sehol sem ;] -
#811 csak 50 % ban van igazad...
Interior árnyékok nincsenek , de h amegnézed az erdős képet pl akkkor ott aztán mindenhol csak az van -
#810 3. Itt most nem lesz sziget, ha csak a Csaszarvarosra (Cyrodiil) nem gondolsz, de az a kis szigetet az obolben - szerintem - inkabb teljesen be lesz epitve (maga a varos egeszeben), korulotte varosfal (vagy valami "varoshatar"), azon tul viz. Legalabbis a korabbi reszekben talalhato konyvek es ismertetok alapjan igy kepzelem el ;] -
#809 1. Naná, hogy nem, mert számomra ismeretlen kaja van rajta.
2. Nemrég te kezdtél azon vitatkozni, hogy a Morrowind nem volt eléggé szerepjátékos. Ha te valóban nagy szerepjátékos vagy, nem számít neked a grafika. Arról nem is beszélve, hogy ez az eddigi legszebb.
3. Jó lenne ha elmondanád mi a nem szép ezen a képen, mert engem megdöbbent, hogy valaki ennyire igényes legyen ezen a téren. Itt nem zárt helységek lesznek, hanem egy egész sziget lesz megcsinálva ezzel a gráfóval. Mi ez, ha nem maximáli szintű kivitelezés?
Régen bezzeg örültek volna, ha minimum a betöltőképernyő így néz ki.
4. Ja és a félreértések elkerülése végett: ezek ingame képek! -
#808 Egyébként a screenshot MINDIG ingame képeket jelöl, az "art", amire Te gondolsz, az a Concept Art - az eggyel lejjebbi link a honlapon...
DB -
#807 Nos, ha már személyeskedésre ragadtatod magad, legalább vedd a fáradságot arra, hogy utánanézel annak, amit állítasz. Legalább 3 cikkben elmondták, hogy ezek ingame képek. MINDEGYIK. Még azt is leírták az egyik cikkben, hogy miként rakódik össze a dungeon zöld, mohos, csillogó fala 3 rétegből, amit 3 különféle technikával jelenítenek meg.
Azért nem teszek be linkeket, mert ezek - sokunk számára - már régi, teljesen nyilvánvaló dolgok. MI tudjuk, hogy igazat állítunk, míg te csak vagdalkozol. Csak ne ragaszkodnál ennyire hozzá! :) Vagy ha mégis, akkor bizonyítsd be, hogy nem ingame képek. Ha megteszed, a következő hozzászólásomban legalább 2-3 cikket belinkelek, amikben feketén-fehéren leírják. Ja, és nem online magazinok cikkírói, hanem a fejlesztők.
DB -
#806 Szep? Te mit nezel ?
Meg azt se tudod megmondani mi van az eloterben lathato tanyeron. -
#805 teljesen OFF
a gothic 3 nem lesz ekkora csúszás a két verzió között. legalábbis ezt leszögezték a fejlesztők
ON -
#804 addig még németül is meg lehet tanulni:D -
Jimmyke #803 Biztos hosszú lesz, csak a Gothic-ok angolra átfordítása+szinkronizálása eddig 1 vagy 1 1/2 év volt. Ez idő alatt bőven végig lehet játszani a fősztoryt 4X kb., a kalandozásról ne is beszéljünk, mert a TES3 ban is fedezek fel új dolgokat, pedig lassan 3 éves lesz :) -
#802 Az első kép ronda??? Miről beszélsz, sztem nagyon szép! -
#801 En elkepzelhetnem,de az elso kep olyan randa, hogy talan meg a 486os korbol is szebb Raytracinges kepeket mutatok neked.
-
#800 remélem, h egy kicsit hosszab lesz, mint hogy 4xer kiviszed az angol g3 megjelenéséig... remélem -
Jimmyke #799 Mire kijön angolul 4X végigviszem a TES4-et :) -
#798 vagy a Gothic 3.... -
Jimmyke #797 Akinek nem tetszik, annak ott lesz a CS, azt állítgathat. :) -
#796 Ket dolog:
1. arnyek sehol sincs, ha renderelnek par kepet, csak raknak ra arnyekot, nem? Vagy direkt nem, megteveszteskent?
2. Lehet hogy igazad van, mert amiota -kb oktober korul - felbukkant a deadroth baratunk fotoja, azon gondolkozok, hogy a francba sikerult ilyen pozba lefotozni okelmet ;]
Ennek ellenere edesmindegy hogy ingame vagy sem, az AI legyen olyan amilyet igertek ;] Ha az sikerul, akkor eljatszok en muanyagkarddal, olomkatonaval vagy magaval a badogemberrel is... Bizok benne, hogy a sracok tudjak mit es miert csinalnak, es remelem hogy le fog esni az allunk 2006 tavaszan.. Addig is, gyulik a penz az uj gepre/konzolra. -
#795 vagy nem tudnád elképzelni, h így fognak kinézni? -
#794 lehetséges, h vmit dolgoztak rajta, de a többi screenen(morro, trib..) nem változtattak nagyon, legalábbis nem veszem észre -
#793 Az ART-ot kitudod bogozni az oldalon >?
Ezek NEM INGAME kepek felkene mar fogni.
-
#792 ráadásúl PC screenshotok -
#791 pedig hivatalosan azok -
#790 1. kep Raytracinges szar ami raadasul csunya is, manapsag jatekokban nem igazan vannak ilyen kepek.
3. kep Az mar letezett joideje.
A masodik a muanyagkarddal a tietek lehet, de lehet hogy jobban jarnatok egypar muanyag katonaval is. :PPPP -
#789 neked komolyan meggyőződésed, hogy ezek nem ingame képek.......?
-
#788 Hat hogyne csak az a gaz hogy amikor meg a conception artok se voltak a 3. a kepet en mar lattam.
Szal ne legy hulye. -
#787 Az összes kép az eldersrolls.com-on (ezek is!) ingame képek. Egy rakás cikkben elmondták már!
DB -
#786 gondoltam hogy téged nehéz lesz beugratni.. 8)
de azért szép lett nem?..
unalmas éjjeli órák+oblivion vágy=fakelivion -
#785 Nagyon ne orulj neki meg, amiota kiadtak a fansite kitet, benne psdket, logokkal es feliratokkal, azota van par usermade kepecske, amely eredetinek tunik. Majd ha felrakjak a bethesdaek is, akkor ;] Mindamellett jol nez ki a kep, az elso olyan kep az Oblivion kapcsan (akar valodi, akar nem) amelyen vannak arnyekok ;]]