41716
  • Jimmyke
    Vagy még nem láttad... :)
  • EqUiNoX
    Ez az október GameInformer scan, a cikkből van még pár kép ami nem jelent meg hivatalosan, lásd a Goblinos kép, vagy amit te is mutattál. De ezekről is vannak sokkal jobb scannek már közkézen, nálunk is fennvoltak, de leszedtük őket a többi scannelt képpel együtt. A pajzsos ember sem jelent még meg hivatalosan - az más dolog hogy a hires kép már lassan egy hónapja kiszivárgott a fórumon...

A mostani PCGs cikkben is van még sok "finom" képecske, de mindegyik csak scan. Hivatalos ezek majd március elején kerülnek fel az elderscrolls.com-ra, ismét csak szakaszosan... Legalábbis ezt rebesgetik nálunk sokkal jobban hozzáértő tűzközeli emberek...
  • David2
    már boccs, de ez nem egynelő azzal ami a jobb fölső sarokban van, habár megtévesztő, de nézd csak a háttérben lévő ablakocskát.
  • Jimmyke
    Tévedsz. :)
  • David2
    várjatok csak, googleval +néztem, s csak 2 képet adott ki, de az egyik igen érdekes scannelt kép. Ha megnézitek a jobboldalon lévő kicsiket, mintha a legfelsőt nem láttam volna még, vagy tévedek?
  • David2
    amúgy úgy se fogod
  • Jimmyke
    Operával nem akarnak bejönni... De gondolom már láttam őket :)
  • David2
  • Malachi
  • Malachi
    de tessék,mert olyan szépne kérted :)
  • Malachi
    2006? áhh... már 4 hónapja a morrowindet viszem :) próbálom megtalálni az összes lejárót meg egyebet a játékban :)
  • Malachi
    keress rá a google-h,elég sokat fogsz találni :P
  • littleNorbi
    illesztjen be valaki képeket kérem !!!!!!!!!!!
  • Jimmyke
    A kis optimista. :) Egyáltalán történt olyan, hogy egy játékot előrébb hoztak és ki is adták az előrehozott dátum szerint?
  • EqUiNoX
    2005 év vége, de jó ha 2006 tavaszán megkapjuk ;]
  • Malachi
    mikor is adják ki a tervek szerint?
  • Chaos Mad
    ehj de zsirak! :)
  • PiszkosFred
    Nemrossz, de mivel nem ingame shot, a bethesda logot szerintem szedd le, mert felreertesre adhat okot.
  • David2
    saját kép
  • EqUiNoX
    Persze, 1 hónapon belül felkerülnek a hivatalos oldalra az igéretek szerint. De egyelőre az exclusiv jogok miatt csak a PCGben láthatóak. Aztán már mindenhol, nálunk is - addig nem is rakjuk fel őket, egész jól alakult a kapcsolatunk a Bethesdaval, nem akarunk belerondítani az egészbe pár scan kép miatt ;]
  • HellWolf
    Thanks Fred! Remélem azért ezekből a képekből lesz nagyobb felbontású is... Az a majomszerű izé elég érdekesen néz ki... De az alul lévő kiírás még érdekesebb. Kiváncsi leszek, hogy az új harcrendszer milyen lesz a gyakorlatban.
  • EqUiNoX
    Új képek első adagja, akit érdekel a link:

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7903

(összesen 11 kép lvan a PCGamerben, ez csak az első 5, gondolom érkezik lassan a többi is...)
  • Ch_Slater
    Bethesda-Take Two [URL=http://wire.ign.com/articles/585/585145p1.html]"házasság"[/URL]
  • David2
    de ő ezt nem hiszi egyszerűen el, biztos hazudnak
  • DonnieBrasco
    Egy apróság Jakuzának, saját olvasásra:

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_faq.htm

Idézet: "Are those real screenshots or are they renders? -
    All the screenshots are 100% authentic screenshots taken while playing the game. "

:-P

DB

• Jimmyke
    Nagyon jól néz ki a borítója :)
  • PiszkosFred
    Ha valakinek sikerülne megszerezni kb 2 hét múlva a nemzetközi pcgamert, vagy akár scannelt képeket a cikkről, plz dobjon egy mailt. Megmozgatunk mi is minden követ, de több szem ugyebár... ;]
  • PiszkosFred
    Hát én néztem, de lehet hogy én vagyok telhetetlen, de szerintem hasonló csatornát egy FarCry is képes produkálni "teljesgőzzel". A katedrális az tetszik, igaz árnyékok megint nincsenek. De úgy látszik bennem van most a hiba... ;]
  • Jimmyke
    Hamar eltelik az az idő (10 hónap 7 nap kb. :P )
  • HellWolf
    Hát a csatornás kép elég jól néz ki, főleg a közeli texturákon látszik, hogy azért odafigyeltek a srácok... Viszont az egész képnek kicsit Tribunal hangulata van. A másik katedrálisos kép jobban tetszik, bárcsak már nézhetnék onnan felfelé az épültre a játékon belül.
  • DonnieBrasco
    Szerintem in nagyon jó a csatorna! Az apró részleteket figyeld, és meglátod :)

DB
  • PiszkosFred
    Hát figyeltem pár fórumot, de úgy látszik csak én nem vagyok odáig a csatornás képért. Az eddig megjelent képek tekintetében nekem az "hagyományosnak" tűnik, illetve úgy fogalmazok, hogy ez most nem olyan nagy "durranás". De mivel mindenki el van ragadtatva, a hiba az én készülékemben lehet...
  • Jimmyke
    A templom (ha az) mindig is tetszett. :) Egész jó kis beállításban kapták le.
  • David2
    a csatorna tisztára úgy néz ki, mintha valós felvétel lenne, a hl2-t simán körözi
  • PiszkosFred
    Mivel eddig még nem szólt senki, így megteszem én: két vadi új képecske van, meg a korábbi minotaurusz, mint új szerzemények az elderscrolls.com-n (és persze nálunk). Egy pillantást vessen rá mindenki, aztán meséljen valamit, mert nagyon leült a topik... ;]
  • EqUiNoX
    Lesznek a "szokásos" fajok, ahogy nyilatkozták is, ettől nem igazán kell tartani. Biztos lesz előbb-utóbb egyéb nemzetség screenje is ;] Ezek a képek több mint fél évesek, majd lesznek vadiújak is (előbb-utóbb)
  • haxoror
    "maga a Császárváros Cyrodiil (ahonnan a nevét is kapta a tartomány),"

Napoleon!? Azt a fickót egy konyakról nevezték el? :D
  • haxoror
    Gyorsan adjanak ki egy sötet elfes szkrínt és nyugtassák meg a fanokat :D
  • haxoror
    Igaz, de a Morrowind kiadása előtti videók és szkrínek is tele voltak argóniaiakkal stb. az összes játszható faj ott volt egyenlő arányban pedig ugye a játékban a dark elfek vannak a legtöbben.
    Remélem hogy csak a fejlesztés korai fázisa miatt nincs szkrín a többi fajról mert nagyon nem szeretném ha a konzolosításnak pl. a választható fajok lecsökkentése is áldozatul esne :(
  • EqUiNoX
    Jól emléxel. De ha belegondolsz, a Császárság egyik központi tartományáról beszélsz, amelyen megtalálható maga a Császárváros Cyrodiil (ahonnan a nevét is kapta a tartomány), nemcsoda. Az "imperialnak" mint népnek, Cyrodiil a fő "bázisa" (ahogy a DarkElfeknek volt Morrowind, Bretonoknak HighRock (Daggerfall), stb...) Most az emberek lesznek túlnyomó részt főszereplők - leszámítva az Oblivionból érkező jónépet... ;]