41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Jimmyke #904 Vagy még nem láttad... :) -
#903 Ez az október GameInformer scan, a cikkből van még pár kép ami nem jelent meg hivatalosan, lásd a Goblinos kép, vagy amit te is mutattál. De ezekről is vannak sokkal jobb scannek már közkézen, nálunk is fennvoltak, de leszedtük őket a többi scannelt képpel együtt. A pajzsos ember sem jelent még meg hivatalosan - az más dolog hogy a hires kép már lassan egy hónapja kiszivárgott a fórumon...
A mostani PCGs cikkben is van még sok "finom" képecske, de mindegyik csak scan. Hivatalos ezek majd március elején kerülnek fel az elderscrolls.com-ra, ismét csak szakaszosan... Legalábbis ezt rebesgetik nálunk sokkal jobban hozzáértő tűzközeli emberek... -
#902 már boccs, de ez nem egynelő azzal ami a jobb fölső sarokban van, habár megtévesztő, de nézd csak a háttérben lévő ablakocskát. -
Jimmyke #901 Tévedsz. :) -
#900 várjatok csak, googleval +néztem, s csak 2 képet adott ki, de az egyik igen érdekes scannelt kép. Ha megnézitek a jobboldalon lévő kicsiket, mintha a legfelsőt nem láttam volna még, vagy tévedek? -
#899 amúgy úgy se fogod -
Jimmyke #898 Operával nem akarnak bejönni... De gondolom már láttam őket :) -
#897 -
#896 -
#895 de tessék,mert olyan szépne kérted :)
-
#894 2006? áhh... már 4 hónapja a morrowindet viszem :) próbálom megtalálni az összes lejárót meg egyebet a játékban :) -
#893 keress rá a google-h,elég sokat fogsz találni :P -
#892 illesztjen be valaki képeket kérem !!!!!!!!!!! -
Jimmyke #891 A kis optimista. :) Egyáltalán történt olyan, hogy egy játékot előrébb hoztak és ki is adták az előrehozott dátum szerint? -
#890 2005 év vége, de jó ha 2006 tavaszán megkapjuk ;] -
#889 mikor is adják ki a tervek szerint? -
Chaos Mad #888 ehj de zsirak! :) -
#887 Nemrossz, de mivel nem ingame shot, a bethesda logot szerintem szedd le, mert felreertesre adhat okot. -
#886 saját kép -
#885 Persze, 1 hónapon belül felkerülnek a hivatalos oldalra az igéretek szerint. De egyelőre az exclusiv jogok miatt csak a PCGben láthatóak. Aztán már mindenhol, nálunk is - addig nem is rakjuk fel őket, egész jól alakult a kapcsolatunk a Bethesdaval, nem akarunk belerondítani az egészbe pár scan kép miatt ;] -
HellWolf #884 Thanks Fred! Remélem azért ezekből a képekből lesz nagyobb felbontású is... Az a majomszerű izé elég érdekesen néz ki... De az alul lévő kiírás még érdekesebb. Kiváncsi leszek, hogy az új harcrendszer milyen lesz a gyakorlatban. -
#883 Új képek első adagja, akit érdekel a link:
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7903
(összesen 11 kép lvan a PCGamerben, ez csak az első 5, gondolom érkezik lassan a többi is...) -
#882 Bethesda-Take Two [URL=http://wire.ign.com/articles/585/585145p1.html]"házasság"[/URL] -
#881 de ő ezt nem hiszi egyszerűen el, biztos hazudnak -
#880 Egy apróság Jakuzának, saját olvasásra:
http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_faq.htm
Idézet: "Are those real screenshots or are they renders? -
All the screenshots are 100% authentic screenshots taken while playing the game. "
:-P
DB
-
Jimmyke #879 Nagyon jól néz ki a borítója :) -
#878 Ha valakinek sikerülne megszerezni kb 2 hét múlva a nemzetközi pcgamert, vagy akár scannelt képeket a cikkről, plz dobjon egy mailt. Megmozgatunk mi is minden követ, de több szem ugyebár... ;] -
#877 Hát én néztem, de lehet hogy én vagyok telhetetlen, de szerintem hasonló csatornát egy FarCry is képes produkálni "teljesgőzzel". A katedrális az tetszik, igaz árnyékok megint nincsenek. De úgy látszik bennem van most a hiba... ;] -
Jimmyke #876 Hamar eltelik az az idő (10 hónap 7 nap kb. :P ) -
HellWolf #875 Hát a csatornás kép elég jól néz ki, főleg a közeli texturákon látszik, hogy azért odafigyeltek a srácok... Viszont az egész képnek kicsit Tribunal hangulata van. A másik katedrálisos kép jobban tetszik, bárcsak már nézhetnék onnan felfelé az épültre a játékon belül. -
#874 Szerintem in nagyon jó a csatorna! Az apró részleteket figyeld, és meglátod :)
DB -
#873 Hát figyeltem pár fórumot, de úgy látszik csak én nem vagyok odáig a csatornás képért. Az eddig megjelent képek tekintetében nekem az "hagyományosnak" tűnik, illetve úgy fogalmazok, hogy ez most nem olyan nagy "durranás". De mivel mindenki el van ragadtatva, a hiba az én készülékemben lehet... -
Jimmyke #872 A templom (ha az) mindig is tetszett. :) Egész jó kis beállításban kapták le. -
#871 a csatorna tisztára úgy néz ki, mintha valós felvétel lenne, a hl2-t simán körözi -
#870 Mivel eddig még nem szólt senki, így megteszem én: két vadi új képecske van, meg a korábbi minotaurusz, mint új szerzemények az elderscrolls.com-n (és persze nálunk). Egy pillantást vessen rá mindenki, aztán meséljen valamit, mert nagyon leült a topik... ;] -
#869 Lesznek a "szokásos" fajok, ahogy nyilatkozták is, ettől nem igazán kell tartani. Biztos lesz előbb-utóbb egyéb nemzetség screenje is ;] Ezek a képek több mint fél évesek, majd lesznek vadiújak is (előbb-utóbb) -
haxoror #868 "maga a Császárváros Cyrodiil (ahonnan a nevét is kapta a tartomány),"
Napoleon!? Azt a fickót egy konyakról nevezték el? :D -
haxoror #867 Gyorsan adjanak ki egy sötet elfes szkrínt és nyugtassák meg a fanokat :D -
haxoror #866 Igaz, de a Morrowind kiadása előtti videók és szkrínek is tele voltak argóniaiakkal stb. az összes játszható faj ott volt egyenlő arányban pedig ugye a játékban a dark elfek vannak a legtöbben.
Remélem hogy csak a fejlesztés korai fázisa miatt nincs szkrín a többi fajról mert nagyon nem szeretném ha a konzolosításnak pl. a választható fajok lecsökkentése is áldozatul esne :( -
#865 Jól emléxel. De ha belegondolsz, a Császárság egyik központi tartományáról beszélsz, amelyen megtalálható maga a Császárváros Cyrodiil (ahonnan a nevét is kapta a tartomány), nemcsoda. Az "imperialnak" mint népnek, Cyrodiil a fő "bázisa" (ahogy a DarkElfeknek volt Morrowind, Bretonoknak HighRock (Daggerfall), stb...) Most az emberek lesznek túlnyomó részt főszereplők - leszámítva az Oblivionból érkező jónépet... ;]